Gospodin Sponzor 🔚✅

By SjajLeptira

201K 6.7K 626

„ Svako igra neku igru. I uvek ima onaj koji je tu igru započeo. Tako si i ti draga moja. Samo pazi da u vlas... More

Prolog
1 poglavlje
2 poglavlje
3 poglavlje
4 poglavlje
5 poglavlje
6 poglavlje
7 poglavlje
8 poglavlje
9 poglavlje
10 poglavlje
11 poglavlje
12 poglavlje
13 poglavlje
14 poglavlje
15 poglavlje
16 poglavlje
17 poglavlje
18 poglavlje
19 poglavlje
20 poglavlje
22 poglavlje
23 poglavlje
24 poglavlje
25 poglavlje
26 poglavlje
27 poglavlje
28 poglavlje
Epilog

21 poglavlje

5.3K 222 29
By SjajLeptira

Da me zagrli i ne pušta. To je sve što sam želela. Koliko puta sam se zaljubila u njega, da više nije realno. Obasipali smo jedno drugo poljupcima nezasitno, nežno i strastveno. Izrekli smo reči koje su nam dugo bile u srcima. Volela sam ga iskreno od srca, želela sam ga, davala sam dušom, dodirom i pogledom. I lagala sam. Skrivala sam dugo zbog straha istinu koju sam mu odavno trebala priznati. Prvi put sam imala nešto u svojim rukama, neko me je voleo, pazio i mazio. Osetila sam se posebno, voljeno i zbog toga sam se plašila da ga izgubim. Taj strah od gubitka me je naveo na ćutnju i onda sam se u svojoj tajni polako i gušila. Nisam mogla graditi vezu na laži. Poverenje, ljubav i poštovanje je veoma bitno za jednu vezu. Ako toga nema, onda veza i nije stabilna i normalna. Šta ako ode? Pa gledam prazninu za njim koju pokušavam da ispunim. Otišao bi bolno i tiho, precrtao me i čekam da se vrati ali njega više nema. Često sam pomišljala na to i svaki put završila u gorkim suzama. Zato krijem u sebi i pazim da se ne izlanem i ujedem se za srce. Onda mi na um dolazi i Travis on zna istinu i sigurno neće dopustiti bratu da napravi grešku. Bol proždire u meni u svakim danom me sve više izjeda.

„ Saoči se s vlastitim strahovima i oni će nestati", izrekla je Eleanor Roosevelt.

Odlučila sam! Došao je taj dan kada ću mu priznati sve! Prvo s Travisom, istinu o poljubcu i mom odbijanju ceo početak i završetak. Onda kao bude imao strpljenja da me sluša nastaviću o Coltonu, da sam ga zavodila neko vreme, da sam dobila čak i povratnu reakciju. I da se desio on. Moj upad u njegovu kancelariju, od prvog trenutka mi se svideo i tu je prestala svaka moja 'nabacivanja' njegovoj braći. Svideo mi se iako sam toga bila svesna, sebi nisam htela priznati. Nastavila sam da glumim sponzorušu i kurvu željnu novca. Naš prvi poljubac je bio prekid moje ambicije prema bogatstvu. Nisam ga tada lagala, privlačio me je Colton. Rekla sam mu istinu, ali od trenutka kada me dotakao nijedan muškarac me nije zanimao. Da nisam razlikovala dobro od lošeg i da sam mislila da ono što radim je ispravno. Ako me bude još uvek slušao; istinu o teškom i mom poremećaju s kojim se nosim dugi niz godina. Reci ću mu da on nikada nije bio planu da ga zavedem zbog novca jer i nije. Bolna istina će izaći s mojih usta večeras. Zato sada uživam u njegovom maženju i ne želim ustati jer je možda poslednje. Koliko god da mu je stalo do mene, kada sazna istinu precrtaće me. Unutar sebe stvorila jedan svet i centar tog sveta je on. Toliko brzo mi je porastao srcu. Zavolela sam ga. I volim ga. Bolan rastanak pokucao je na vrata. Moje srce biće slomljeno na komadiće isključivo mojom krivicom. Njegove ruke me miluju, usne obelažavaju, miris me hipnotiše i uživam u tom trenutku koji je možda poslednji. Gledam u njegovo lice i trudim se obeležiti ovaj trenutak i skupljam suze u očima. Poljubim ga i izlazim iz auta, pošaljem mu poljubac i znam da je kraj. Nije on od onih koji opraštaju. Neće se ni truditi da me shvati. Neće želeti da sluša. Posle mene on će se vratiti svom starom životu, prebole će me još večeras. Ja ga nikad neću preboleti. Imaću nekog posle. Možda se prepustim i učinim ono što tetka želi. Ali večno ću se kajati jer sam ga ispustila iz ruku.

„ Jebote! Stvarno ste zajedno", govori Nina.

„ Jesmo", nasmešim se.

„ Zavela si jednog od najbogatijeg i najutjecajnijeg muškarca u državi. Čestitam!",lažno se osmehnem. Nastavi me pratiti do ulaza i priča, barem ne počinje temu o poljupcu. Samo mi to još nedostaje. Odgovaram je koliko toliko pristojno, mada zvučim hladno. Nije mi prijatelj, više poznanica s kojom sam popričala par puta. Po njenom prodornom pogledu i previše zagleda u moje telo, jasno mi daje do znanja da onaj pijani poljubac je ona zapravo i priželjkivala.

„ Ako si toliko hladna zbog poljubca koji se dogodio, moram se izviniti. Bila sam pijana i nesvesna",započne sa svojom pričom.

„ Zaboravila sam na to", odgovorim je malo više hladno. Prestane da priča, onda se lažno izvinem i govorim da moram u toalet. Mada to mi bude šansa da pobegnem od nje.

Dan mi prolazi koliko toliko ok, prvo predavanje nakon straširanja koje mi je donelo dobre pojene kod profesora koji me i onako vole. Ostanak dana provodim u kafiću s Oliviom i onda odem u Caseyov stan. Dve nedelje se nisam odvajala od njega, bukvalno ni sekunde, ceo dan mi je u glavi svake sekunde. Jebeno mi već sada nedostaje i izgubiću ga. Obuzima me strah jer potvrdi da će uskoro doći. Proučavala sam kako započeti i sklapala priču. Ne mogu samo bubnuti malo sam ti zavodila braću, jedan me je poljubio a drugi me je palio - imala sam i bludne misli i želela sam da me lupa po guzici. Otvorim vinjak i naspem časiču i popijem za hrabrost, drugu popijem da mi se razveže jezik i treća je tu da lakše podnesem. Casey ulazi odmerim ga u plavom odelu koju mi vraški dobro stoji. Ljut je! Izlaz lica mu je besan, njegov hod i stav nisu isti od jutros. Kada ga pogledam vidim onog nadmenog Caseya od početka. Ne Caseya prema meni, nego onog namrštenog Caseya koji olako sruši druge. Umirem ovako dok razmenjujemo poglede, njegov pun mržnje pomešan sa strašću, moj uplašen i šokiran. Trznem se preplašena i pustim glavu. Pijana sam! Ponovo sam pijana. Sada kada mi deluje ljuto ili umišljam, nemam snage ni hrabrosti da progovorim.

„ Sme li se lagati Ela?", procedi besno i to budu prve reče koje mi uputi.

„ Jasno sam ti dao da znanja da ja ne delim! Meni pripadaš, samo si moja i nemaš prava druge gledati i dirati!", glas mi je pun mržnje. Grubo me uhvati i povuče me ka spavaćoj sobi. Užasno me plaši ono što vidim u njegovim očima.

„ Čija si, Ela?", hrapavim i muklim glasom punim mržnje mi se obrati. Prodire u mene tim tamnim plavim očima. Zakorači ka meni, drži me za obe podlaktice i gurne me na krevet.

„ Čija si, Ela?", vikne.

„ Tvoja", izgovorim istinu jer mu pripadam cela. Njegova sam. Zadržim se pokorno na krevetu, on mi prilazi kao besna  zver i drži po jednu kravatu u obe ruke i steže ih snažno. Snažan, jak muškarac mi približava u nameri da me veže. I ništa mi ne uliva strah kao taj njegov ledini pogled. Disanje nema ritma, srce mi radi ubrzano. Osim strasti osetim i strah.  Predano me posmatra, svaki kutak mog tela dok u rukama snažno steže kravate.

„ Uspela si me zavesti! Ali toliko si lažljivo govno", odsečem na njegove reči. Okrene me na trbuh.  

„ Razbesnela si lava i budi spremna da platiš kaznu", hrapavi i grubi glas mi ježi svaku dlačicu na telu. Okruži oko kreveta i povuče mi levu ruku, omota kravatu oko zgloba pa zaveže za okvir kreveta. Ponovi to i s drugom. Odmakne se i čujem kako se skida. Tkanina se ureže u moju kožu i boli pošto me je prečvrsto vezao.

„ Trebala si meni da pripadaš! Jedini sam ja imao pravo da dodirujem tvoje telo! Brzo si zaboravila, čije ime sazivaš, da spavaš u mom krevetu? Jebeno se i budiš pored mene. I onda se jebeš s drugima", glasno viče i utera mi strah u kosti.

„ Nema drugih Casey", govorim mu jer nikako ne želim osetiti njegov bes. Neće mi on nauditi?

„ Jebeš se s drugima", optuži me. Zna! Skupim usne u stisak i ćutim. On zna! I ko zna koju priču zna jer je poludeo. Poput puštene zveri je i sav će bes iskaliti na meni. Koliko god da je ljut nadam se da zna šta radi i da je barem malo svestan. Jer trzanjem stežem kravatu i ne mogu da se mrdnem. 

„ Zaslužila si kaznu jer si uspela da me zavedeš i da učiniš da mi stane do tebe i na kraju izmanipuliraš kao glupana", strgne mi tanki materijal spavaćice i povuče guzu u zrah. Njegovi prsti me drže u mesto i snažno ukopaju u moje kožu. Osetim udarac kaišem po levom guzu i ne boli me, zapravo godi mi. Tiho zastenjem. Ovog puta me dočeka dosta snažniji udarac da gotovo cvilim. Glasno zajecam i zabijem glavu o jastuk kada me taj isti kaiš pljesne blago po međunožju i mrdam se. Nije ovo čovek kojeg volim. U kojem sam se zaljubila. Ovo je njegova mračna strana. Prema meni nikad nije bio ovako grub. Napušta me strah i budi se ogromna želja i strast.

„ Reci mi Ela! Stopala!? Da li ti je neko jebeno dirao stopala?", jedva mu izgovorim da nije i on zgrabi moj gležanj i grubo ljubi moje prstiće. Gotovo ih grubo guta. I postajem svesna da me obeležava. On je posesivan i ja sam njegovo poverenje prokockala. Zato je besan, grub i ovakav. Prstima je silovito ukopan u moju kožu i grubo mi razdvaja noge.

„ Colton. Travis. Trevor. Ja. Svi smo te jebali!", ređa i udara mi šakom po bolnoj zadnjici. „ Drolja si! Kurva! Imao sam tako jebenu lepu sliku o tebi. Volim te! Ali, toliku drolju željnu novca još nisam sreo", svaka njegova reč mi razara srce. Povređuje me na oba načina. Reči mogu da mu oprostim, donekle sam ih zaslužila.

„ Nije istina", tiho izgovorim.

„ Začepi! Ne laži me!", povuče me naglo za kosu i ugrize mi vrat snažno da boli i ostanu otisci zuba.

„ Jebala si za zbog novca!", nastavlja s uvredama „ Toliko sam imao krivu sliku o tebi, da se sad kajem svaku sekundu koju sam proveo s tobom! Pitao sam te na početku i sve se porekla. Igrala si dvostruku igru", ispuni moju vlažnu nutrinu silovitim ubodom. Jecam u jastuk od užitka dok zabija snažno i brzo u mene. Tera me ta jecam i stenjem glasno, prodori su mu sve žešći.

„ Tako si jebeno dobra za sve", zareži mi u uhu. Pruža mi orgazme i onda mi utrobu ispuni vrelom spermom. Posle toga ustane i oblači se, pa me odveže. Nisam ga dozivala kao i uvek, ovog puta sam zaplakala. Ustanem i stanem hrabro ispred njega.

„ Ti si kreten", udarim mu rukom po licu, zaslužio je taj pečat. Naglo me je povukao za kosu i prineo mi lice svom.

„ Jesam! Kreten sam jer te volim! A ti si jebena drolja koja se jebala s mojom braćom i ko zna  s kim", šakom me stegne grubo i snažno za struk i gotovo do bola pustoši moje usne.  Rukama ga guram od sebe, on me snažni drži. Ujedem ga za donju usnu i na to pomeri usne, udaram ga pesnicom i koprcam kako bi popustio stisak koji mi stvara bol.

„ Jesam te lagala! Prećutala sam ti da sam zavodila zbog novca, ali ti nikako nisi bio deo plana. Nisam imala seks s njima", to je bilo sve što sam uspela izgovoriti jer me čvrsto šakama stegnuo za glavu. Suze mi potekle niz lice i borila sam se sa vazduhom. Strah mi se usekla u telo. Snažno me odgurne od sebe i pregrubo me gurne na krevet. Posmatram ga sa strahom u očima i čekam njegov sledeći korak.

„ Obuci se i idi", izađe iz sobe dok ja gorke suze puštam i jecam. Ne zbog istine, ne zbog laži da sam spavala s njima, nego zbog njega. Ovo što sam osetila od njega, taj strah i bes u njegovim očima je nešto najgore. Ne znam koliko dugo sam ležala u krevetu i plakala. Psovao je i lupao je sve po kući. Skupim snage i ustanem na noge koje drhte i cela drhtim. Skinem se, navučem samo haljinu i jaknicu i uzmem torbicu. On sedi na kauču sve oko njega je slomljeno, srušeno i uništeno. Skupim hrabrosti i stanem naspram njega.

„ Mislila sam da je to dobro i da činim ispravnu stvar. Ne poznajem razliku između dobrog i lošeg. Ne želim da se vadim na teško detinstvo i razloge zbog kojih sam to učinila. I da jesam sve zavodila! Travisa nikad nisam, on je bio taj koji je trčao za mnom. On je mene poljubio i odbila sam ga! Jedna greška je što sam Coltonu dala povoda, jer prokleto jesam sisala olovku i zavodila ga! Učinila sam to jer istina je da sam trčala za bogatašem. Htela sam sponzora. I onda ti si ispao savršeni gospodin sponzor. Od trenutka kada si me prvi put poljubio prestala sam zavoditi i od tog dana nisam imala nikakvu nameru zbog novca. Zaljubila sam se u tebe! Volim te! Ti si jedini kojeg želim. Znam da ti to nije važno jer mi ne veruješ", izgovorim sve kroz jedan dah „ Više nije ni bitno! Jer i da mi veruješ, večeras si ti ubio sve među nama! Nisam imala ni s jednim muškarcem ništa! Pogotovo ne s tvojom braćom", okrenem se i stanem na staklu. Zacvilim od bola i plačem.

„ Ela", osetim kako me spusti na kauč i uhvati moje stopalo. Prstima prelazi po mestu koje peče i boli. U očima mu vidim brigu i bes, ali kada se spusti na kolena i očisti ranu jedino što vidim je ljubav. Izvučem nogu iz njegove ruke i ustanem dok on korača za mnom.

„ Nisi ti mene ostavio, ja ostavljam tebe!", izgovorim kada obujem štikle i presečem ga ledenim pogledom. Vrisnem kada pesnicom udari u staklo, njegova krvava šaka mi je pred očima. Izađem. Uplašena, povređena i tužna. Sve u jednom. Izgledam kako je tetka rekla; izjebana i bačena u smeće. Tragovi njegove sperme još uvek su po meni, njegovi tragovi dodira ostaće masnica po telu. Jesam lagala i ćutala, bojala sam se njegove reakcije. Da sam mu rekla, ne bi ovako ispalo. Ja sam započela, a on nas je skroz uništio. Koliko god da sam uplašena, povređena i ljuta mislim na njega. Zato pošaljem Travisu poruku da ode do njega. Isekao je ruku i može da iskrvari. Bolan rastanak. Jer posle njega niko neće dodirnuti moju dušu. Nikoga neću voleti. Dodiri će biti bledi. Mračno i loše. To mi se piše!

Continue Reading

You'll Also Like

63.7K 2.4K 58
Šta se dešava s djevojkom kojoj se život promijeni u neželjenom smijeru? Kako će prihvatiti stvari s obzirom na neočekivane šokove koji će uslijediti?
4.6K 481 16
201K 6.7K 30
„ Svako igra neku igru. I uvek ima onaj koji je tu igru započeo. Tako si i ti draga moja. Samo pazi da u vlastitoj igri ne budeš pobeđena." „ Prepust...
222K 6.2K 70
„Muškarac se oženi jednom ženom da bi pobegao od drugih, a onda juri druge da bi zaboravio da se oženio jednom." - Vitorio De Sika 💫