Düşman Okullar | Taekook

By llin97

94.5K 5.4K 3.1K

Bir grup nefretten doğan bir grup aşk.Nefretin aşka dönüşmesini izlemek ister misiniz? Cookie:Bir daha görmek... More

Karakter Tanıtımı
Uçurumun kenarında duran ben için, son neden sensin.
We were ships in the night.
Don't Leave Me
My Little Angel
Please save me to night
Your eyes tell
I will love you with everything I have
It's not fine
Butterfly
The You in My Dream
Are you scared?
Forever Rain
In your light
I wanna go where the people go
I want to make youre mine
Please do not leave me..
Ölüm teorik bir gerçektir intihar ise sadece seçim
I beg you don't forget me
Never mind
Umudun olduğu yerde acıda vardır.
Love you so bad
Together forever
Sayanora..
SİZİ ÖZLEDİM 💜
Beni Duymalısın.
Aramızdaki çekimi hissediyorum.
Bunu görüyor musun?
D-daddy?

Tanışmak tesadüftür, arkadaşIık seçim, ama aşk tamamen kaderdir.

7.6K 341 250
By llin97

  Ben Kim Taehyung. Hiçbir zaman tesadüflere inanmayan, oldukça meraklı ve dik başlı olan Taehyung.

Bundan yaklaşık bir hafta önce ailemin işleri nedeniyle memleketimizden Seul'e taşınmak zorunda kaldık. Bu durumdan pek hoşnut olduğum söylenemez çünkü bilirsiniz işte, dik başlı olduğum için pekte kolay arkadaş edinemem.

Ertesi gün okullar açılacaktı ve ben son lise seneme başlayacaktım fakat pekte hevesli değildim. Dışlanmaktan korkuyordum. İnsanlara kendimi anlatmak gibi bir derdim olmamıştı hiç bir zaman. Sadece uğraşmak istemiyordum işte...

"Taehyung buraya gel." Annemin bağırışıyla daldığım düşüncelerimden kurtulup oturma odasına yöneldim. "Efendim anne?" elindeki telefonu kenara bıraktı. "Hazırlan okul kıyafetlerini almaya gideceğiz." derince bir of çekip üstümü giyinmek için odama gittim.

Dolabımdan pembe satenimsi gömleğimi ve kot pantolonumu çıkarıp giyindim. Kıyafetlerime önem vermeyi ve iddialı giyinmeyi seviyordum. Sadece alışverişe çıkacağımız için bunun yeterli olduğunu düşünüp dudağıma kirazlı lipbalmımı sürdüm.

"Anne ben hazırım." annemde hazırlanıp odasından çıktı."Hadi gidelim Tae." kafamı onaylarcasına salladım.

-

Eve döndüğümüzde oldukça yorgundum, annem sadece üniforma alacağımızı söylediğinde okulumuzun üniforması olduğunu düşünmüştüm fakat öyle değilmiş... Okulumuz özel okul olduğundan serbest giyiniyormuşuz. Dolabımda hiç bir şey olmadığından (!) annem de kıyafet alışverişi yapmam gerektiğini düşünmüş.

Ertesi gün okul olduğu için sıcak bir duş alıp yatağıma geçtim. Dışarıda oldukça oyalanmıştık saat oldukça geç olmuştu, gün içinde oldukça yorulduğumdan olsa gerek uykuya dalmam hiçte zor olmamıştı...

-

Sabah alarmımın sesiyle yataktan aşağı düştüğümde popomun acısıyla inledim."Ah cidden mi mükemmel bir başlangıç (!)" Tabii söylenmeyide ihmal etmedim.

Banyoda elimi ve yüzümü yıkadıktan sonra dişlerimi fırçaladım, ardından saçıma fön çekip üstümü giyinmek için dolabıma yöneldim.

Yaklaşık yarım saat ne giyeceğimi düşündükten sonra sonunda giyinebilmiştim.

Taehyung'un kıyafetleri:

Aynanın karşısına geçip biraz pudra ve çilekli lipbalmımı sürdüm. Ardından şeftali kokulu parfümümüde sıktığımda hazırdım!

"Anne ben çıkıyorum~" annemin yanına varıp yanağına sulu bir öpücük bıraktım. Pek moralim olmasada ona yansıtmak istemiyordum, eh zaten gayet iyi bir oyuncuydumda. "Dikkatli ol tae, insanlarla iyi anlaş ve herkese güvenme." converselerimi giyerken beni görmeyeceğini bilsemde kafa salladım "Tamam anne görüşürüz."

Taksiden indiğimde daha önce hiç görmediğim okulumla ilk defa göz göze geldim. Gerçi buna göz göze gelmek denirse.

Sınıfımı öğrenmek adına müdürün yanına gittim. Tanrıya şükür okulun girişindeydi müdürün odası ki onuda aramak zorunda kalmadım.

Müdür nöbetçi öğrenciye 'Kim Seok Jin' adında birisini çağırmasını söylemişti. Ve sanırım şuan kapıdan giren mor saçlı yaklaşık 1.70 boylarında olduğunu var saydığım yakışıklı (yada güzel mi demeliydim?) o oluyordu. "Beni çağırmışsınız" müdür onaylarcasına kafasını salladı ve beni göstererek konuşmaya başladı "Yeni nakil öğrencimiz, seninle aynı sınıfta. Okul hakkında bilgilendirmen için seni çağırdım."

Jin bana bakıp gülümsedi "Merhaba ben okul başkanı Kim SeokJin" bende aynı şekilde tebessümle yanıt verdim "Merhaba bende Kim Taehyung, memnun oldum" kısa çaplı tanışmamız bittikten sonra bana okul hakkında bilgi vermesi için müdürün odasından çıktık.

Yaklaşık yarım saat içinde bana spor salonunu, kantini, resim sınıfını, hatta konferans salonuna kadar her yeri göstermişti. Şimdi ise sınıfa gelmiştik. Sadece tek bir boş yer olduğu için -ki bu benim işime geliyordu- en arka sıraya oturmuş hocanın gelmesini bekliyordum.

Çantamdan çıkardığım eskiz defterine bir şeyler karalıyordum ki sınıfın kapısının açılmasıyla dikkatimi oraya verdim. Kapıdan saçları pamuk şekeri andıran kısa boylu fakat iyi bir fiziği olan tatlı bir erkek girmişti. Yanlış anlamayın oldum olası tatlı şeylere ilgim vardı.

Daha yarım saat önce tanıştığım Kim SeokJin ile konuşmaya başladığında farketmeden eskiz defterime onun resmini çizmeye başladığımı farkettim. Ben böyleydim işte bazen ne yaptığımı ben bile farketmiyor, anlamıyordum.

Ders bittiğinde susadığımı farkedip çantamdan cüzdanımı aldım ve en alt katta olduğunu öğrendiğim kantine indim. Ders bittiği gibi çıktığım için sıra yoktu bu yüzden suyumu alıp sınıfa geri dönmem hızlı olmuştu.

Sınıfın kapısından girdiğimde tabiki sıramın başında defterime bakan bir adet pamuk şeker beklemiyordum! "Hey nabuyorsun?" gelmemi bekliyor olacak ki hiçte paniklemedi ve kafasını çizdiğim resimden kaldırıp bana baktı

"Bu ben miyim?"sahiden ne diyecektim ki? Sapık gibi tanımadığım bir insanı çizmiştim. Şuan hem şaşkın hemde sinirliydim çünkü ben resimlerine bakılmasından nefret ederdim. "Şey...Evet sanırım sensin." ne diyeceğini kestiremesemde gülümsemesini beklemiyordum "Çok güzel olmuş gerçekten yeteneklisin" beklemediğim tepkisinden dolayı afallasamda sevinmiştim.

Sonuçta insanlar gerek dış başlılığımdan gerekse beni kıskandıklarından bana iyi davranmazlardı. "Teşekkür ederim istersen bu sende kalabilir." bunu söylememle gözleri sevinçle parlamıştı "Gerçekten mi? Çok hoş olur teşekkür ederim." yüzüme tebessüm takınıp eskiz defterimdeki sayfayı yırtıp ona uzattım.

"Bu arada ben Kim Taehyung." elimdeki kağıdı alıp gözlerini yüzüne çevirdi. "Bende Park Jimin, tanıştığıma memnun oldum Tae." daha yeni tanışmamıza rağmen yaptığı kısaltma ilgimi çeksede ilginçki rahatsız olmamıştım. "Bende memnun oldum Chimmy" sesleniş şeklim hoşuna gitmiş olacak ki küçük bir kahkaha attı. "Chimmy mi? Hoşuma gitmedi değil." küçük bir kahkaha da ben attım.

Ne ara 10 dakika geçti hiç bir fikrim yoktu fakat teneffüs zili çalmış hatta öğretmen sınıfa girmişti. "Yanına oturabilir miyim Tae.Sanırım başka yer yok?" kafamı olumlu anlamda sallayıp duvar kenarındaki sıraya oturdum. "Tabii Chimmy" oda sıraya oturup çantasından defter ve kalem çıkardı. Ders boyunca bir daha hiç konuşmadık.

Tenefüs zili çaldığında Jin yanımıza geldi. "Taehyung bu okul hakkında sana anlatmam gereken bir şey daha var." tek kaşımı kaldırıp sordum "Dinliyorum Jin?i Jin derin bir iç çekti "Bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama bu okulun kuralları var." şimdi kafam daha çok karışmıştı her okulda kural yok muydu zaten?

"Evet her okulda kural yok mu zaten? Dinliyorum" Jin tenefüs nedeniyle boşalan önümüzdeki sıraya oturup yüzüne bize döndü. "Bu biraz saçma gelebilir ama bizim düşman bir okulumuz var Tae, bu okuldaki insanlarla görüşmek, bu okula gitmek ve biriyle çıkmak yasak! Sürekli onlarla rekabet halindeyiz ve genelde kavga eder aynı ortamda bulunmamaya çalışırız." söylediği şeyi oldukça garipsemiştim neden böyle bir şey vardı ki?

"Anladım ama neden böyle bir şey var ?" Jimin araya girip sorumu yanıtladı "Aslında karışık fakat bir okadar da bariz, biliyorsun ki bu okullar Özel okul ve sahipleri birbirlerine düşmanlar, sürekli rekabet halindeler. Bu da nasıl olduğu bilinmez ama okullara da yansımış. Biz sürekli en iyi olmaya çalışırız fakat bunu deneyen sadece biz değiliz, aynı şeyi Özel Gece Lisesi'de deniyor. Özelliklede Özel Gündüz Lisesi'ni geçmeyi yani bizim lisemizi. Bu yüzden birbirimizden pek haz etmeyiz." kafamı anladım derecesinde salladım. "Yani benden Gece Lisesinden uzak durmamı mı istiyorsunuz?" ikiside kafasını olumlu anlamda salladı. "Peki öyle istiyorsanız öyle olsun." zaten insanlarla uğraşacak vaktim ve isteğim yoktu. Bu yüzden uzak durmak işime gelirdi. Tenefüss zilinin çalmasıyla Jin yerine geçti.

Günün diğer kalanında Jin ile Jimin'in yakın arkadaş olduğunu öğrendim. Ve sanırım onlarla gerçekten iyi anlaşmıştık.

-

Eve geldiğimde üzerimde hafif bir yorgunluk olsada gayet mutluydum. Çünkü ilk defa girdiğim ortamda yanlış anlaşılmamış ve hor görülmemiştim.

Duşa girip pijamalarımı giydim ve yatağıma geçtim. Bugün Instagramdan takipleşmeye başladığım arkadaşlarımın hesaplarına göz atmaya karar verdim.

İlk Jimin'in hesabına girdim ve bir kaç fotoğrafına baktım.

   @park.jimin
   5.403 takipçi 103 takip

seok.jin ve 2.504 diğer kişi beğendi.
@park.jimin Bu bakışlarla istediğimi elde edebileceğimi söylemiştim!

   205 yorumun tümünü gör.

@seok.jin:Tatlılığını kullandın.Hile!
   ↘️@park.jimin: Kaybettin!😝
@kimlyor:Pamuk şeker 🍬 💓

@leehwo:Tadına bakabilir miyim? ❤️

@bogumlee:Senin için gay olunur!

Seok.jin ve 3.923 diğer kişi beğendi.
@park.jimin 🍭

  302 yorumun tümünü gör.

@seok.jin:Yine mi pamuk şeker oldun
↘️@park.jimin:Evet, özlemiştim bu rengi.
@jiminiefan:Oppa çok tatlısın!

@chmowd:Çok yakışmış!

@wohoolee:Tam altımda inletmelik!

                       @seok.jin
                5.503 takipçi 98 takip

@park.jimin ve 3803 diğer kişi beğendi.
@seok.jin Purple you! 💜

Yorumlar kapatıldı.

@park.jimin ve 4001 diğer kişi beğendi.
@seok.jin: 🦋🌹🥰

  Yorumlar kapatıldı.

Continue Reading

You'll Also Like

11K 1.1K 9
semetae ukekook sevmiyosanız okumayan kardeşim bende böyle
502K 46.4K 20
taehyung her gece yan komşusu jeonggukʼun eve oğlan atmasından bıkmıştı texting+düzyazı
2.3K 126 7
Kim Taehyung othello sendromuna sahip olduğunu bilmeden bir hata yapmıştı! Tae: "Bütün gün susucak olsamda geleceğim yanına. Seni seviyorum sevgilim...
185K 16.4K 28
Min Yoongi beni görmüştü, istemişti ve almıştı. Şimdi ise beni yakıyordu ve sonrasında küllerimden tekrar doğuruyordu. ** #15 in yoonmin