Gospodin Sponzor 🔚✅

By SjajLeptira

201K 6.7K 626

„ Svako igra neku igru. I uvek ima onaj koji je tu igru započeo. Tako si i ti draga moja. Samo pazi da u vlas... More

Prolog
1 poglavlje
2 poglavlje
3 poglavlje
4 poglavlje
5 poglavlje
6 poglavlje
7 poglavlje
8 poglavlje
9 poglavlje
10 poglavlje
11 poglavlje
12 poglavlje
13 poglavlje
14 poglavlje
15 poglavlje
16 poglavlje
17 poglavlje
18 poglavlje
19 poglavlje
21 poglavlje
22 poglavlje
23 poglavlje
24 poglavlje
25 poglavlje
26 poglavlje
27 poglavlje
28 poglavlje
Epilog

20 poglavlje

5.6K 213 26
By SjajLeptira


„ Ela, ustani", nagnem se nad krevetom i prstima prolazim po kosi.

„ Još malo", oči su joj zatvorene. Svako jutro se ljuti jer je budim i govori pet minuta koji se pretvore u sat vremena.

„ Spavalice imaš predavanja", povučem jorgan s njenog tela i dočeka me njen namršteni pogled.

„ Casey, ujutru mi nekad nisi omiljen", otvori oči i ispravi se u sedeći položaj.

„ Ne mogu na predavanja umesto tebe"

„ Zapravo to bi bilo odlično", spusti se i nasloni glavu na krevet i ponovo zatvori oči. Ostavim je još koji minut. Otvorim orman, izvadim plavo odelo i crnu košulju i plavu kravatu. Obučem se i na brzinu pregledam e-mailove, odgovorim, prodrmam je i ona širom otvori oči.

„ Casey", uzvikne i ljuto me posmatra. „ Uopšte ne volim ovako rano da ustajem. Mogu preskočiti dva predavanja"

„ Ne možeš jer su ti glavni predmeti", kao da sam se raspravljam sa detetom.

„ Uh, znam ali tako nemam volje. Jako mi se spava", zevne i uspravi se. „ Imao si i lepših buđenja"

„ Ela ustani", naredim joj i sednem na krevet i krenem je golicati.

„ Casey, nemoj, nemoj Casey", smeje se. Smestim je sebi u krila i grubo nasrnem na njene usne, uzvraća mi jednako žestoko. Naslonim čelo na njeno i nasmešim joj se. Dve nedelje je prošlo od kada smo zvanično u vezi, sve je manje isto, Ela i ja smo isti. Ela je vesela, razigrana, opuštena i napokon srećna. Isti sam nadmeni i hladni skot koji u svom životu prvi put ima nešto vredno u rukama. Stalo mi je do nje, imam osećanja prema njoj i srećan sam s njom. Nasloni glavu na moje rame i ugnjezdi se u zagrljaj i onda traži da je mazim. Ispunjavam svaku njenu želju, koje su relativno male - ona ne želi mnogo toga. Samo sreću i pažnju.

„ Ne ustaje mi se!", mazim je po goloj koži stomaka, njena mekana koža prija mi pod prstima. Spuštam prste niže prema guzu i stisnem. Igra se i mrsi naše prste. Jebeno! Prvi put imam želju da devojku izljubim od glave do pete i ne samo seksualno. Ona uživa dok je mazim i češkam, a ja volim njenu kožu i zvukove zadovoljstva koje izlaze iz njenih usana. Obožavam je celu. Podignem je i ustanem i nosim je ka kupatilu.

„ Bezobrazan si", prekrsti ruke ljutito i okrene mi leđa. Posmatram njenu golu zadnjicu i ponavljam u sebi da nemam vremena. Ali sada bih je slatko nalupao po zadnjici. Skine majicu i baci mi, okrene se prema meni, prstima dodiruje grudi i ruku spušta lagano na stomak i ide pod tuš. Izađem iz kupatila i glasno psujem jutarnje sastanke i njen fakultet. Obujem se i tražim telefon i pokušavam skinuti sliku s očiju. Dignuo mi se. Tvrd sam. Umesto da je pojebem, ja gledam nacrte i proveravam sve jer je danas jedan o bitnih dana, glavni sastanci i bitni projekti. Podignem glavu i prvo što vidim su žute štikle i prstiće na koje mi trzne kurac. Obučena je  u uskim farmericama i žutoj majici koja otkriva stomak i ramena, kako joj vraški seksi stoji. Kosa joj svezana u punđu, ruž budi požudu. Naočare joj stoje perverzno. Prilazi mi i smeška se. Odmerim je nekoliko puta.

„ Casey gledaš me kao da mi prebacio preko ramena i odveo u sobu", prstima prelazi po mom stomaku i spušta niže prste ka kaišu.

„ Prebacio bih te preko krila i nalupao guzicu", oči joj zasijaju što potvrđuje da to želi. Stisnem je šakama za zadnjicu i uvalim joj jezik usta. Ljubim je halapljivo i žestoko, zubi nam se sudaraju, jezici igraju ples. Dodam joj jaknicu i posmatram u njena gola rebra i ramena i stomak.

„ Doći danas ranije", uhvati me za ruku „ Ti si šef i možeš da završiš kad hoćeš"

Stanem pred fakultetom, ona me ljubi.

„ Želim nešto da ti kažem, ne znam kako da ti kažem. Strah me je! Opet moram", uhvatim njenu ruku i mazim je prstima po nadlaktici i šaci. Ponovo je nešto Katherine udarila.

„ Medena, razgovaraćemo kasnije", poljubim je u vrat.

„ Vidimo se", uzme torbicu i izađe i kao uvek pošalje mi poljubac.

Bes mi struji celim telom, nimalo mi ne pomaže kada ugledam gaduru pred vratima sale za sastanke. Povučem je za ruku u salu, dok se ona mrda i pokušava izvući ruku.

„ Pusti me", zacvili i pokuša se istrgnuti.

„ Ako još jedna reč izađe iz tvojih usta i povredi Elu. Samo još jedna. Jebena reč. Neću gledati što si žensko, budi sigurna u to", nisam neko ko podržava nijedno nasilje, ali ova žena budi čudovište u meni.

„ Nisi dobar za nju! Kao njena tetka imam pravo da joj otvorim oči", zakrešti i počinje glumeti 'dobru' i brižnu tetku.

„ Nećeš ostvariti cilj preko Ele, zato odjebi!", opustim stisak na ruci i odgurnem je od sebe.

„ Sada mi Ela i nije potrebna! Tužiću te za psihičko i fizičko maltretiranje i koliko god da si ti moćan i bogat, nećeš dobiti na sudu jer te prati loš glas. Nadrkan i bezobrazan šef napao svoju zaposlenicu? Kako ti se sviđa?", pred očima mi je kako je davim i uspem da se iskontrolišem i ostanem hladan. Katherine je pronicljiva i pohlepna kučka koja će ovu situaciju iskoristiti u svoju korist.

„ Koliko?", hladno je upitam. Neće me tužiti od toga ona nema ništa, jedini cilj joj je novac.

„ Da zataškaš nasilje? Ili da kupiš Elu?", isturi bradu i izbaci zube i smeje se.

„ Koliko?", nemam strpljenja za nju i gluposti.

„ Milion, možda dva?", nasmeje se zadovoljno.

„ Očekuj kasnije pare na računu! Ako još jednom povrediš Elu, naudiš joj rečima i iskoristiš njenu dobrotu i ljubav prema tebi, razgovaraćemo jezikom koji razumeš!", zapretim joj, pametna je i lukava zna gde treba da stane. Ela je i ne zanima samo cilj preko nje koji je mogla ostvariti.

„ Ona me sada nimalo zanima"

„ Izlazi", Katherine izlazi iz sale za sastanke, lupim šakom o sto. Ela će saznati. Prolazi mi kroz glavu i onda se smirim jer joj neće reći zbog para.

Sastanci prolaze brzo. Ugovorio sam dva nova projekta koja bi trebala biti realizirana do januara. Sve je teklo u najboljem redu.

„ Kao da je nestala. Nema je nigde", Colton govori o toj devojci i po licu mu vidim da se zabrinuo za nju. Oni ništa ne znaju jedno o drugom, samo ime i prezime.

„ Lociraj preko broja", govorim mu.

„ Pokušao sam, ne postoji više broj! Zato sam unajmio hakera da pronađe i trebao bi svakog časa da mi javi", Colton jasno stavlja do znanja da mu je stalo do te devojke ali on očigledno još uvek nije svestan. Dohvatim papir s njenim imenom u ruci i vrtim po prstima. Leona Wesley.

„ Saznaćeš za koji sat! Možda je devojci jednostavno dosadilo i ti nisi pokazao nikakav interes", podbodem ga jer mu je to potrebno da je shvatio. Leona je verovatno bacila karticu i odustala od viđenja s njim jer je on sigurno učinio nešto. Poznavajući Coltona kada je pronađe tek će da napravi sranje.

„ Nije takva devojka", promrmlja „ Leona je od početka jasno govorila da želi samo seks"

„ Misliš da ima nešto više?"

„ Ima", Trevor i Travis upadaju u kancelariju pa prekidom svaku priču o devojci i nastavim čitati e-mail, dok oni pričaju o devojkama. Brzo kucam i odgovaram. Uzimam telefon i pročitam Elinu poruku.

„ Hoćeš skoro?"

„ Brzo ću", iskucam i pošaljem joj. Sastanci su se završili brze nego obično, još e-mailove da pregledam i gotov sam.

„ Činila mi se kao dobra devojka", govori Trevor „ Deluje baš prijatno, nekako je stalno nasmejana i pozitivna"

„ Maska! Mala je pravi lovac na bogatstvo, zgodna i lepa, ali i previše pametna. Tačno zna šta radi", govori Colton, ne želim da slušam njihove gluposti ali čujem jebeno.

„ Uopšte mi ne deluje tako", kaže Trevor.

„ Travise kako je bilo?"

„ Ništa nije bilo! Nismo imali ništa", odgovara mu Travis dok se Colton smeje. „ Devojka nije takva kakvom je smatraš. Pomalo jeste slobodnija, ali u suštini dobra je"

„ Zar ti se toliko svoda?", zardikuje ga.

„ Ne gledam je na taj način. Prijatelji smo. U početku se jesmo muvali, kako ona ništa nije želela - ostali smo u dobrim odnosima"

„ I moja Bella je baš gotovi", Trevor govori, podignem glavu ka njima i slušam o toj famoznoj devojci koju je svu trojicu privukla na neki način.

„ Zato što glumi! Sisala je olovku i glumila da puši za vreme sastanka i pokušala da me zavede. Odmah sam pročitao njene namere. Zgodna je i realno svako bi je pojebao. Prvo je muvala Travisa, kad je shvatila da od njega nema cilja odbacila ga je. Pa je počela mene i nije joj uspelo. Preko Belle bi se pribila tebi. Bez pardona bi legla na ovaj sto i pustila da je podelimo međusobno podelimo jer juri novac", totalno je u pravu, ima toliko devojka koje se spuštaju nisko da zbog malo novca uradile bi svakakve gadosti.

„ Coltone preterujem!", drsko mu odgovori Travis „ Možda je želela novac, ali sa mnom nije ništa imala. Ni s tobom! Tako da nemaš prava da je nazivaš tako!", stoji čvrsto u odbranu.

„ Dođi sebi. Nabacila mi je kako je zanima Casey, na to sam se slatko ismejao jer nije u njegovom rangu i nikad je ne bi pogledao", Colton nastavlja „ Zar se ona njena tetka Katherine nije svima nama nabacivala? Pokušala je pod svaku cenu da se uvuče i nije uspela, na kraju je uhvatila poslovnog partnera. Zato obe su iste! Jure novac! Obe su kurve", steže me predeo grudi, srce mi kuca ubrzano i uši mi zuje. Olabavim kravatu koja me steže, ostajem bez zraha doslovno. Nemoguće! Bes mi prostruji telom i jedino što osetim je gađenje. Ela je bila s mojom bravom. Zavodila ih je zbog novca i sa svom trojicom flertovala. Na kraju je uskočila u moj krevet i jebeno me zavela. Zalupim laptop i šakom ga gurnem sa stola kao i sve što se nađe preda mnom. Sva trojica me gledaju šokirano. Ustanem i nervozno hodam levo- desno, držim ruku na košulju i otpčavam dugmiće.

„ Casey, šta se dešava? Primio si neku lošu vest?", Colton stane pored mene i ne mogu da razmišljam jedino mi je ona pred očima. Ispao sam naivna budala. Zamahnem i dva puta snažno pesnicom udarim u zid pored njegove glave. Bes. Bes. Bes. Ogromni bes.

„ Stani! Nemoj takav da razgovaraš s njom, povredićeš je i posle ćeš kajati!", Travis govori i krene ka meni.

„ Začepi!", proderem se „ Sva četvorica smo podelili istu devojku, jebali smo je! S tom istom devojkom živim! Stalo mi je do nje!", vičem jer ne mogu da kontrolišem bes.

„ Nije tako! Ja nisam imao ništa!", Trevor govori i pokuša da me smiri, ali njihovi glasovi me samo još više nerviraju. Zuji mi u ušima i ne čujem ništa. Devojka koju sam obožavao do pre pet minuta, pala je nisko u mojim očima. Žena koju volim jebala se s mojom braćom i onda bez problema nastavila da bude u mom krevetu. Glumila je sve! Igrala se! Pao sam na nju! Nevini pogled, energija, lepota i njeno totalno me je izludela da nisam video ispred nosa. Kurva! Drolja! Sponzoruša! Ne mogu izgovoriti na glas jer je prokleto volim. Snažno lupim glavom o zid i ne mogu da se smirim. Izletim iz kancelarije.

„ Nemojte ići za mnom!", opomenem ih jer znaju na šta sam spreman. Izletim iz kancelarije, u liftu mi scena nje i prvi put kada sam je osetio. Tada mi je rekla da je privlače i moja braća. Nije me lagala. To sam smetnuo jer sam je samo želeo jebati, onda sam se navukao i na kraju je zavoleo. Od svih ja sam izabrao onu najgoru. Pola sata sedim u autu ispred zgrade, telefon mi zvoni i ona me zove. Pokušavam da se smirim. Ni to što ću biti smiren, ne krije istinu da se poigrala sa mnom. Jebeno! Lagala me za sve. Sve je odglumljeno. Njen cilj je novac i dobro joj je išlo do sada.

Zdravo! Puno puno hvala što čitate moju priču. I puno hvala na 6k. 🥰💋

Continue Reading

You'll Also Like

159K 2.8K 26
Ona-obična djevojka koja vodi normalan život.Ima 17 godina i zove se Rea. Živi sa mamom i ide u srednju školu. Ima najbolju prijateljicu Annu. Ali je...
409K 13.3K 73
Što ako nas život odvede drugim putem? Što kada osveta postane opsesija? Je li vrijedno žrtvovati sve samo zbog jedne osobe? 🔞
73.4K 3.4K 31
Tokom života u kome je jedino sigurna smrt, Petar Mayakovsky je bio siguran u još jednu stvar: ljubav. Izgubivši svoj jedini oslonac i najveću sigur...
219K 5.8K 33
[18+] Podigla sam se s klupe i tako udaljenost između nas učinila gotovo nepostojećom. Tijelom mi je prošao uzbuđujući drhtaj i mišići duboko u trbuh...