A harmadik terem (1.rész) [BE...

By Nvanessa14

16.7K 853 52

Amikor a középiskolás tinik megtalálják társukat holtan az udvar közepén, egy csapat nyomozó jelenik meg a he... More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Epilógus
A második rész!
Új rész!

Prológus

1.1K 44 0
By Nvanessa14

-Azonnal tegyétek el a telefont! -ordította az igazgató. Pár gyerek szófogadóan a zsebébe csúsztatta, de a nagyja ugyan úgy fotózta a pár méterre lévő holttestet.
Az igazgató továbbra is ordítozott, majd egyszer csak felbukkant a semmiből három rendőrautó. A tömeg odafordult, és ijedten eltették a telefonjukat. A három járműből összesen öt rendőr és három nyomozó szállt ki. A rendőrök elterelték a gyerekeket máshova, amíg a nyomozók elkerítették a földön fekvő fiatal lányt.
-Randa egy ügy ez! De még mennyire! -sóhajtozott gondterhelten William Robinson nyomozó. Miután elkerítették a holttestet közelebb léptek hozzá, és William lassan letérdelt mellé. Ez beletelt pár másodpercbe, mivel a férfi nagyjából akkora volt mint egy kisebb kétajtós szekrény. Meg persze öreg is volt már, hisz az ötvenes évein túl van.
Csendben elkezdte tanulmányozni a lányt, a másik két nyomozó a hátánál állt, és várt.
-Robinson nyomozó, kérem, mondja mit lát! -szólalt meg pár perc után türelmetlenül Simon Ford. A kölyök még nagyon új volt, ez volt az első ügye. Ő, Williamel ellentétben, soványka, húszas évei elején járó fiúcska volt.
-Legyél már türelemmel! -idegeskedett az öreg. -David, kérlek, gyere ide!
Az említett a nyomozó mellé lépett, és szigorú tekintettel nézte a holttestet.
-Mit gondolsz? -érdeklődött az öreg. David továbbra is nézte a testet, majd lehajolt hozzá.
-Valószínűleg leütötték. -húzta fel a gumikesztyűjét és kicsit megbillentette az áldozat fejét. -Ebből a sebből a tarkóján gondolom. Nem túl súlyos, ezt valószínűleg a gyilkos is látta, ezért kaphatta a tizenkét késszúrást.
-Jó megfigyelés. -állt fel Robinson nyomozó - Szép munka! Most pedig Simon szépen felhívja Jonast, hogy vigyék el szegény lányt. Így is eleget fotózták, nem kellenek az újságírók is.
David is felállt, de nem vette le a szemét a lányról. Nem azért nézte, mert annyira meghatotta volna, hanem mert nyomokat keresett. Hisz ez a munkája, nem pedig sajnálni az illetőt.
-Uram! Jonas úr azt mondta, hogy mindjárt itt vannak. -tájékoztatta Simon.
-Nagyszerű! Utána nekiállunk kivizsgálni a helyszínt.
David telefonja egyszer csak csörögni kezdett.
Félre vonult, és elővette a készüléket.
-Igen, anya? -szólt bele a telefonba köszönés nélkül.
-Fiam, minden rendben? Láttam a híreket. -hallatszott a vonal másik végéről.
David hirtelen fordult a másik irányba, ahol az újságírók már élőben közvetítették a történést. Simon, Robinson nyomozó, és még pár rendőr próbálták őket elzavarni, de azok túlerőben voltak.
-Mennem kell. -sóhajtott David.
-Vigyázz magadra!
-Szia. -nyomta ki a telefont, majd elindult a helyszín felé. Kinézetre minden nő magának akarta, amíg megnem ismerték a belső énjét. Mélykék szeme mindig szigorúan meredt mindenkire, fekete haja tökéletesen volt beállítva, izmos és tökéletes volt. De ez mit sem ér, ha belül egy rideg, érzéketlen alak az ember.
-David, mit csináljunk? -kérdezte Robinson.
-Hagyják őket, inkább várjuk meg, míg elviszik a lányt, utána úgy is elmennek. -legyintett David.
-De David! Személyi jogokat sértenek!
-Lesz idejük mostmár a szülőknek pereskedni. -válaszolta egyszerűen, amin Robinson nyomozó már megse lepődött, csak sóhajtott, és tájékoztatott mindenkit, hogy megérkeztek Jonasék.

Continue Reading

You'll Also Like

67.8K 2.9K 42
Tudod milyen az amikor bolyongasz az utcán egyedül, mert az álmaid soha nem válhatnak valóra? Tudod milyen érzés az, amikor titokban szeretsz valaki...
21.9K 640 32
"Rettegtem itt lenni, haza akartam menni." Főszereplők: -Mila Anderson -Bill Kaulitz -Tom Kaulitz ❗Ha nem bírod az erőszakot ne olvasd el❗
16.7K 853 35
Amikor a középiskolás tinik megtalálják társukat holtan az udvar közepén, egy csapat nyomozó jelenik meg a helyszínen,- köztük David Black is- akik m...
15.2K 1.3K 36
- újabb fanfiction a sok közül, remélem élvezetes lesz - Sylvia Eastwood egyke tini, akinek egy nap alatt a teljes eddigi gimis életét felforgatja há...