Gospodin Sponzor 🔚✅

By SjajLeptira

201K 6.7K 626

„ Svako igra neku igru. I uvek ima onaj koji je tu igru započeo. Tako si i ti draga moja. Samo pazi da u vlas... More

Prolog
1 poglavlje
2 poglavlje
3 poglavlje
4 poglavlje
5 poglavlje
6 poglavlje
7 poglavlje
8 poglavlje
9 poglavlje
10 poglavlje
11 poglavlje
12 poglavlje
13 poglavlje
14 poglavlje
15 poglavlje
17 poglavlje
18 poglavlje
19 poglavlje
20 poglavlje
21 poglavlje
22 poglavlje
23 poglavlje
24 poglavlje
25 poglavlje
26 poglavlje
27 poglavlje
28 poglavlje
Epilog

16 poglavlje

5.7K 219 13
By SjajLeptira


Legnem pored nje, spusti glavu na moje rame i prisloni se skroz uz mene. Ljubim je čelo i mazim joj nadlakticu, utone u san. Polako podignem ruku da je ne probudim, spustim joj glavu na jastuk ustanem i pokrijem je. Potisnem iz misli njena stopala, sklanjam sliku s očiju i zamenjujem poslom. Laptop sam zaboravio u dnevnom boravku. Čitam e-mail i odgovaram na poruke, zatim sve bitno prosledim Coltonu. U glavi zamišljam idealnu prostoriju, treba mi nešto originalno da ubije monotonost zidova i poda. Crtam do kasno ujutru, jer sam prekosutra treba da predstavim projekat " Holt", sve je savršeno i prezentacija je dobra uz malo korigovanja biću zadovoljan. Skinem košulju, pantalone i bokserice, tuširam se i razmišljam o Eli. Dok voda ispira sapunicu ponovo drkam kao klinac i pružam sam sebi užitak. Ogrnem peškir oko struka i izađem iz kupatila, obučem bokserice i legnem pored nje. Promeškolji se, glavu nasloni na moja prsa i njena kosa mi golica vrat i ježi. Zaspim brzo zbog umora i sutra me očekuje težak dan i puno sastanka. Otvorim oči, njena kosa mi je po licu i miris mog šampona mi ulazi u nozdrve. Kosa me golica, sklonim kosu s lica. Ona se skroz popela na mene, glava joj na ramenu, telo na moje i čvrsto spava. Prija mi! Njena blizina, ona i ovo je treća noć kako spava u mom krevetu.

„ Ela", dozovem je i prodrmam kako bi je probudio, ona čvrsto spava. Kurac mi stoji u stavu mirno! Ona se okrene i levom nogom me okrzne po dignutom kurcu. Skupim oči i ugrizem unutrašnju stranu obraza.

„ Spavalice, ajde ustani", zagolicam je po stomaku.

„ Još malo Casey", zagnjuri glavu u moj vrat, vreo dah mi je greje kožu. Ležimo još par minuta, mazim je, ona drži zatvorene oči po teškom disanju znam da je budna. Mazim je po butinama, stisnem joj zadnjicu, izda je uzdah zadovoljstva koji joj se otme s usana. Podigne glavu i pogleda me nežno, osmeh joj titra na licu, s oba dlana obujmi moje lice i utisne mi poljubac. 

„ Dobro jutro", smeje se i prste uvlači u moju kosu „ Malo sam se uspavala", toplo se nasmeši i ljubi me od čela do brade.

„ Malo si hrkala, pa nisam dobro spavao", podigne glavu i uspravi se, sedi mi na stomaku.

„ Ja ne hrčem", spoji usne u stisak.

„ Hrčeš!", nastavim da je zezam, obrazi joj zaprimaju crvenu boju. Prstima je golicam po stomaku, smeje se na glas.

„ Nemoj Casey", govori kroz osmeh „ Casey", smeje se i koprca se, mrda zadnjicom. Zajaže me i lagano se spusti, zarežim joj na usnama dok je gladno ljubim. Kreće se lagano gore - dole usporenim ritmom. Povučem joj majicu preko glave i spustim ruke na čvrste grudi. Vrtim i štipkam bradavice, grubo spustim usne i usisam bradavicu. Ona juri prema svom vrhuncu, oči su joj zaklopljene i glavu je zabacila u nazad, slatko stenja i sada se spušta i odiže brzim ritmom. Stegnem je za kukove, punim je dok ona glasno stenja i želi još. Zavuče ruku između nas i rukom mi stegne muda, lagano prstima prelazi po jajima dok je nabijam ludačkom ritmu. Noktima me zagrebe po mudima i pipa mesto gde se spajamo. Glasno zajeca.

„ Oh Casey, Casey", znam da je blizu, protrljam kažiprstom njen klitoris i ona svršava. Njeni zidovi me stežu i njeni sokovi, ispunim je još par uboda i svršim u nju. Punim joj utrobu spermom. Naslonim je na sebe kako bi se oboje smirili, zatim je podignem i nosim ka kupatilu. Ovog puta ona prva insistira i traži još, na pločicama je žestoko uzimam, u kadi ponovo. Ne mogu se odvojiti od nje, ni ona od mene. Ljubim je ispod uha na ogledalu je posmatram, lice joj žari od osmeha. Spusti ruku na moju, koju držim na njenom kuku i jagodicama prstiju me lagano pomazi. Pruži mi gumicu, uhvatim njenu kosu i vežem joj neku nazovi punđu. Punđa otkriva njen vrat koji je pun šljivica, prstom prođem po šljivici i ona tiho prostenja. Zavrti guzom trlja se po meni.

„ Medena nemoj da misliš da te odbijam. Nikako! Želim te, ali nećemo stići i do tvog stana", poljubim je u rame. Možda sam juče previše bio grub prema njoj, zato je bila tužna, ali danas je raspoložena i srećna. „ Mače, juče sam bio baš nervozan, ali to ništa nema veze s tobom! ", opustila se.

„ Casey u redu je", okrene se i zagrli me, njena glava mi je na prsima i ostavlja mi meke i nežne poljupce.

„ Mače ako sam te povredio, nisam imao nameru", prstima joj obujmim bradu i podignem joj glavu da me pogleda. Lagano se nasmeši i podigne se na prste, spustim glavu kako bi me zagrlila.

„ Šta hoćeš da jedeš?",otvorim frižider u kojem i nema puno toga jer retko kad i jedem u stanu.

„ Svejedno mi je", dodam joj jabuku i bademe i sok od pomorandže i sednem pored nje. Grize jabuku i jede bademe.

„ Ovo nije doručak Casey, ovo je užina. Jel' si vegetarijanac?"

„ Nisam, samo ne jedem u stanu", pitam je da joj nešto naručim, ona ne želi. Dok ona jede priprem sve što mi treba, uzimam crteže i laptop.

„ Idemo?", upitam je kad završi.

„ Može", uhvati me za ruku i uplete naše prste. Ela priča kao navijena s ogromnim osmehom na licu i vreme brzo prolazi do njene zgrade.

„ Brzo ću", poljubi me i kad izađe iz auta maše mi. Iskoristim priliku i pregledam e-mailove i odgovaram. Pošaljem Aleni dokumenata koja treba da kopira i pregledam sve projekta i napokon Ela bude gotova. Crne uske pantalone joj prate liniju tela, plava majica joj otkriva ramena i jebene štikle koje pokazaju prstiće i novo prstenje. Odmerim je od glave do pete, jebeno savršeno joj sve stoji. Prstima joj obujmim bradu i poljubim je grubo, žestoko, uzvraća mi istom žestinom. Hoda ispred mene i njiše kukovima, gledam kako zadovodljivo hoda. Njena zadnjica je spakovana u uske pantalone, lupim je šakom po dupetu.

„ Casey", uzvikne iznenađenjeno i smeje se na glas. U liftu se pohvatamo, jer jebeno ne mogu skloniti ruke s nje i ne želim.

Prvi sastanak odmah na udaru, hotel na koji smo izgubili milione, ali opet mi se svideo unutrašnji interijer i nismo na gubitku. Bukvalno glavu nisam dizao od sastanka, puno projekta i još Coltonov posao. Gospodin Morgan, gospodin Kane, gospoda Jones i Ela ulaze u salu. Odmerim je još jednom i nisam jedini koji je skida očima, jer ona dva matora kretena je jebi u mislima. Ela se smesti što dalje od mene, na kraj stola. Na licu imam hladnokrvnost i odgovoram sve kratko. Prstima mrsi kosu, gricka usne, drži ruku na vratu i spusti ruku niže i guta me očima. Svesno ili nesvesno jezikom prođe po zubima i rastvori usne i jezikom napravi krug po usnama. Jebote! Dignuo mi se!

„ Tako da je glavno što imamo da ponudimo", govori Morgan, ne slažem s njegovim mišljenjem.

„ Ne!", oštro izgovorim.

„ Mislim da ako se poradi na tome, može biti zaista lepo", nastavlja sa ubeđivanjem.

„ Ne! Mrtvo je! S previše detalja i nedostaje ono nešto. Ima neko drugi predlog?", svi odmaknu glavom.

„ Nije moj posao, ali ovo deluje lepo", gospođa Jones podigne i pruži mi jednako dobru i praznu skicu.

„ Ovo?", Ela drži papir među rukama i pruži papir gospođi Jones.

„ Previše obično i jednostavno", pruži mi papir, nacrt koji sam nacrtao juče, koji sam izabrao za ovaj projekat i napravio prezentaciju.

„ Jeste jednostavno ali veoma lepo, sa s obzirom na to da se radi o domu za decu mislim da me treba biti previše luksuzno i ukrašeno preteranim predmetima", gospođa Jones joj uputi ukor pogled i postaje jasno da među njih dve ima neka nestrpljivost.

„ Može ovo"

„ Da razmislite još jednom?", gospođa Jones govori.

„ Odlučio sam", grubo izustim.

„ Onda me izvinite, moram napraviti prezentaciju", Morgan krene kupiti stvari.

„ Napravio sam", pustim im da pogledaju. Ela gleda u mene i ocrta polu osmeh na usnama.

Nakon dugog sastanka, imam par minuta odmora i iskoristim da vidim Elu. Uđem u Katherinenu kancelariju, Ela stoji ispred nje i vidi se da se po njima - raspravljale su se.

„ Neću! Shvati! Neću", Ela viče i obe se šokiraju kada me ugledaju.

„ Katherine izađi!", govorim joj i ona brzim koracima napušta kancelariju. 

„ Mače", privučem je u zagrljaj i ljubim je.

„ Casey", prošaputa i nasloni ruku na moja prsa. Ne pitam je ništa o svađi, Katherine je kuja i odvratna ljigava kurva koja ne bira granice i sredstva da ostvari svoj cilj.

Ljubim je i izvučem ključeve iz levog džepa i spustim joj na dlan. Ne želim da spavam bez nje! Prvi put mi se neko sviđa!

„ Želiš doći Ela?", prevalim nekako preko usana.

„ Želim", nasmeje se i grli me.

„ Izvinjavam se, ali trebaju mi papiri", Katherine upada i ne obazirem se na nju. Poljubim Elu.

„ Vidimo se uveče, mače", pomazim je palcem po obrazu i izađem iz kancelarije.

Continue Reading

You'll Also Like

201K 6.7K 30
„ Svako igra neku igru. I uvek ima onaj koji je tu igru započeo. Tako si i ti draga moja. Samo pazi da u vlastitoj igri ne budeš pobeđena." „ Prepust...
34.3K 1.2K 35
Mia Evans, žena koja bježi od svoje prošlosti i opasnosti u drugi grad. Tamo upoznaje Gabriela, policajca kojega bi ona trebala izbjegavati, ali priv...
73.4K 3.4K 31
Tokom života u kome je jedino sigurna smrt, Petar Mayakovsky je bio siguran u još jednu stvar: ljubav. Izgubivši svoj jedini oslonac i najveću sigur...
8.7K 295 69
Ljubavna priča koja će vas navesti da se zapitate, tko je Klarina ljubav? Tko je uništio njen život? POČETAK ILI KRAJ? 🎭