Mucizevi Okul

By yanak_olan_bir_bayan

11 3 1

İki gurup bir birinden hoşlanıyor. Ama açılamıyor. Bakalım nasıl bir macera bizi bekliyor. More

Karakterleri tanıyın

11 3 1
By yanak_olan_bir_bayan

Kız grubunun başkanıdır hatta whatsApp grupları vardır isimide "DALTONLAR". Kızları çok sever , onları ikinci ailesi olarak görür soy ismi ise YILDIZ'dır (Sevgilisi yok)

çok çocuk ruhludur ilayda.Çocuksu şeylere çok merak salar.Evi oyuncak doludur.Kısa boyludur ama boyunu kafaya takmaz .En sevdiği renk pembedir. Şeker be çikolatayı çok sever karşı gruptan hoşlandığı bir erkek vardır..... (Hoşlandığı birisi var)

fazla çalışkan ama arkadaşlarına çok düşkün.
Kitap okumaya bayılır. En sevdiği renk soft renklerdir. En sevdiği yemek ise pizzadır dudaklarını hiç sevmez hatta bazı zamanlar maske takakar. (Sevgilisi yok)

Saçlarıyla oynamaya bayılır gözlük koleksiyonu vardır . Kendine özenli bakar. Her akşam kahve içmeden yatmaz. En sevdiği renkler siyah be beyazdır.Hamburgeri çok sever. Her hafta alışverişe çıkar ihmal etmez.
(Sevgilisi var)

Kızlara gıcık olur,nefret eder. Ozan'a bayılır ama Ceren'e gıcık olur. Ezgi Ozan'la bir kaç gün çıkmıştır. En sevdiği renk kırmızı. Sebebi ise Ozan'ın en sevdiği renk. En sevdiği yemek mantı. (Sevğili yok)

SIRA ERKELERDE





Enes ve Su sevgililer ve Ceren ve Ozan'ı sevgili yapmaya çalışıyorlar. Enes sevimli gibi, sert gibi ama cana çok yakın.En  sevdiği yemek içli köfte'dir

Okul sahibinin çocuğudur.Ezgi'den gıcık kapar. Ama 2 gün çıkmıştır.(tehditle)
Ciddi bir tiptir.İlişkilerine önem verir. En sevdiği renk ise kırmızıdır.

Çokkkkkkkkkkk sevimli bir tiptir.Eğlenceli ve İlayda'dan  hoşlanır. En sevdiği renk liladır. En sevdiği yemek hamur işidir.

Ceren'den hoşlanır. Ve sevgili olma şansları yüksektir. Çünkü Ceren Ozan'ı arkadaş olarak görmesidir. Mert'in en sevdiği renk mavi.
En sevdiği yemek havuçlu kektir.(Ceren'in sevdiği yemek olduğu için)

Burak çok sinirli bir tiptir. Ama espiri yapınca ortam  yumuşayınca biraz siniri geçer.(Burak 'ı gittikçe tanıyacaksınız aklıma gelmedi)




Nolur beğenin ve belki her haftacumartesi yeni bölüm gelebilir 🤪

Oy verip yorum yapmayı unutmayın 😚

Yazım yanlışları varsa yorumlara yazabilirsiniz🤩(286 kelime)

Continue Reading

You'll Also Like

37.8K 775 49
not you're average mafia brothers and sister story.. This is the story of Natasha Clark, an assassin, mafia boss, and most of all the long lost siste...
16.9M 652K 64
Bitmiş nefesi, biraz kırılgan sesi, Mavilikleri buz tutmuş, Elleri nasırlı, Gözleri gözlerime kenetli; "İyi ki girdin hayatıma." Diyor. Ellerim eller...
4.6M 136K 52
After her mother's death Lilith gets a new legal guardian, her older brother. With no knowledge of having four other older brothers, Lilith is send...
52K 1.6K 24
[ONGOING 🔞] #8 insanity :- Wed, May 15, 2024. #2 yanderefanfic :- Sat, May 18, 2024. After y/n became an orphan, she had to do everything by herself...