Álmomban már láttalak

By finellalannister

4.9K 426 62

Flora álmában átkerül a szuperhősök univerzumába ahol szoros barátságot alakít ki a bosszúállókkal és szenved... More

Első fejezet
Második fejezet
Harmadik fejezet
Negyedik fejezet
Ötödik fejezet
Hatodik fejezet
Hetedik fejezet
Nyolcadik fejezet
Kilencedik fejezet
Tizedik fejezet
Tizenegyedik fejezet
Tizenkettedik fejezet
Tizenharmadik fejezet
Tizennegyedik fejezet
Tizenhatodik fejezet
Tizenhetedik fejezet

Tizenötödik fejezet

229 23 5
By finellalannister

A bosszúállók tornya előtt ültem egy padon. Már teljesen besötétedett. Ki kellett jönnöm egy kis friss levegőt szívni.
- Flora ne csináld - jött ki az épületből Steve.
- Kopj le Rogers - szóltam rá unottan.
- Most miért vagy ilyen? - érdeklődött.
- Te most szórakozol velem igaz? - hüledeztem, majd elnevettem magam - Még van képed megkérdezni miért vagyok ilyen? Ha azt mered állítani, hogy miattam vesztünk össze, esküszöm megütlek.
- Aranyos vagy mikor haragszol - mosolyodott el, majd leült mellém.
- Hogy mersz jópofizni mindezek után? - förmedtem rá - Egy kicsit sem érzed gáznak amit csinálsz? Összeveszel velem és bunkó vagy ok nélkül. Elegem van belőled. Hagyjál.
- Sajnálom - vette komolyra a szót - nem kellett volna.
- Késő - felálltam a padról, majd megindultam a bejárat felé amikor Steve megragadta a karom és visszarántott maga mellé - Engedj el - mondtam idegesen.
- Akarod tudni miért voltam bunkó? Akkor maradj itt és hallgass meg.
- Már meghallgattalak volna, de neked egyszerűbb volt kötözködni - mondtam meg őszintén, majd ismét felálltam, de Steve nem hagyott elmenni.
- Kérlek Flora.
- Engedj el vagy tényleg megbánod - mondtam egy kicsit sem viccelve, majd elrántottam tőle a kezem és visszamentem az épületbe.

Az ágyamban fekve próbáltam elaludni. Meghallottam, hogy valaki kopog az ajtómon. Nem volt nehéz kitalálni, hogy ki az.
- Tűnj el Steve - motyogtam a párnámba. Mindezek ellenére Steve úgy sétált be hozzám, mintha a saját szobájában lenne - Te mit nem értesz? - néztem rá értetlenül.
- Szeretnék bocsánatot kérni - mondta majdnem suttogva.
- Megtetted, most menj ki.
- Flora kérlek - közelebb lépett az ágyamhoz - tudod... - hezitálni kezdett. Én úgy tettem mintha nem figyelnék rá. Sóhajtott egyet, majd folytatta - Szeretlek.
- Te tényleg hülyének nézel? - itt teljesen betelt a pohár - Idejössz, hogy végre elmondd mi bajod és csak annyit kapok, hogy szeretlek? Ez nem válasz. Húzz el - kiabáltam, majd hozzávágtam egy párnát.
- Azért voltam veled olyan amilyen, mert szeretlek és tudod rossz nézni azt, hogy többet aggódsz és foglalkozol olyannal aki nem én vagyok - vallotta be végre, majd visszadobta mellém a párnát - Itt nem Thorra gondolok. Én is aggódok érte, itt nem erről van szó.
- Hát akkor mégis miről? - értetlenkedtem.
- Arról, hogy... - leült hozzám az ágyra, majd visszafogta a hangját - azt akarom, hogy csak az enyém legyél.
- Nem vagyok a tulajdonod - mondtam még mindig dühösen - ahogyan senki másé sem.
- Azt hittem már rájöttél, hogy...
- Hogy féltékeny típus vagy? - fejeztem be helyette - igen feltűnt, de nem beszélhetsz így velem minden egyes alkalommal, mikor bekattansz és féltékeny leszel az egyik legjobb barátomra.
- Megmondtam, hogy nem Thorról beszélek. - itt teljesen elvesztettem a fonalat. Egyedül Natashával vagyok baromi közvetlen, de őrá nem lehet féltékeny.

- Bocs, de nem értem - vallottam be.
- Nem tudom észrevetted-e ahogy Tony rád néz.
- Jajj ne kavarj Steve - forgattam meg a szemem, majd hátradőltem az ágyon.
- Tudom, hogy nagyon közvetlen veled és azt is, hogy hagyod neki.
- Te most miről beszélsz? - értetlenkedtem.
- Te is tudod, hogy tetszel neki.

Erre csak egy nagyon sóhajtottam, majd őszintére fogtam a szót.
- Figyelj, ha Tonyval akarnék lenni, már rég járhatnánk - Steve erre csak megrázta a fejét - Szerelmes vagyok beléd, ennél többet nem tudok mondani, hogy elhidd, de ami azt illeti nem is akarok. Senkinek nem fogom bizonygatni, hogy mit érzek iránta.
- Én akkor sem bízom benne.
- Nem is benne kell, hanem bennem - erre nem válaszolt semmit - Szóval bennem sem bízol?
- Miért ne bíznék? - kérdezte.
- Hát ez nem volt túl meggyőző - mosolyodtam el - Tudod nagyon jól, hogy soha a büdös életben nem csalnálak meg és feleslegesen aggódsz. Igen Tony tényleg elég közvetlenül viselkedik velem, de akár tetszik akár nem, én is szeretem őt. Szeretem őt és a többieket is. És azért mert neked nem tetszik, nem leszek vele távolságtartóbb. Én tudom, hogy egy pasi van az életemben aki megdobogtatja a szívemet és ez te vagy Steve, és nem érdekel, hogy elhiszed-e vagy sem - mondtam meg őszintén.

- Igazad van - értett egyet - sajnálom. Ígérem, hogy többet nem féltékenykedem ok nélkül.
- És azt is ígérd meg, hogy ha valami zavar akkor azt elmondod.
- Ígérem - mosolyodott el halványan, majd közelebb hajolt hozzám és a lehető legnagyobb lassúsággal csókolt meg. Nem akartam elszakadni tőle. Az arcára helyzetem a tenyerem, ő a derekamnál fogva magához húzott, eközben egy pillanatra sem hagytuk abba a csókolózást. A combomnál fogva megemelt, majd az ölébe ültetett. Lassan végigvezettem ujjaimat a tarkóján, majd a hajába túrtam. Kezeit a derekamról lassan lejjebb vitte.
- Steve - suttogtam - ne csináld.
- Miért ne? - kérdezte mosolyogva - A többiek már alszanak.
Ezt követően befeküdtünk az ágyba és folytattuk amit félbehagytunk.

Continue Reading

You'll Also Like

91.3K 5.5K 119
A Szent Johanna Gimi, szinte mindenki ismeri ezt a könyvet. De mi lenne akkor, ha nem Reni lenne a főszereplő, hanem én, Szabó Regina. Ez egy Szjg f...
14.2K 599 30
-Ugye tudod, hogy ebből hatalmas botrány lesz?-nézett rám, miközben egyre közelebb jött. -Tudom..csak nem érdekel- hajoltam hozzá közel, még nem az a...
23.8K 2.4K 154
2 szomszéd. 2 fiú találkozása. Havencrest jó döntés volt Louisnak? Az új város egy új szerelmet is hozott? Talán itt szerelemre talál? 2 fiú találko...
46K 4.2K 53
Te mit szólnál hozzá, ha egyszer csak egy lakatlan szigeten találnád magad egy rakás veled egy idős kölyökkel? Nyugodt maradnál, és kezedbe vennéd az...