Gospodin Sponzor 🔚✅

By SjajLeptira

201K 6.7K 626

„ Svako igra neku igru. I uvek ima onaj koji je tu igru započeo. Tako si i ti draga moja. Samo pazi da u vlas... More

Prolog
1 poglavlje
2 poglavlje
3 poglavlje
4 poglavlje
5 poglavlje
6 poglavlje
7 poglavlje
8 poglavlje
9 poglavlje
10 poglavlje
11 poglavlje
13 poglavlje
14 poglavlje
15 poglavlje
16 poglavlje
17 poglavlje
18 poglavlje
19 poglavlje
20 poglavlje
21 poglavlje
22 poglavlje
23 poglavlje
24 poglavlje
25 poglavlje
26 poglavlje
27 poglavlje
28 poglavlje
Epilog

12 poglavlje

6.5K 222 11
By SjajLeptira


Izdigao sam se i pomagao joj da mi otkopča i skine košulju. Grabila me je rukama i ljubila po prsima. Prstima je prešla kružnim pokretom preko stomaka, a ona ugurala šaku pod pantalone i uhvatila moj kurac. Nabrekao, tvrd i napaljen. Naglo sam je ščepao za guzove
gotovo joj stenjajući uz vrat. Ljubio sam je silovito proždirajući njene usne, jezici su nam se isprepleli.

„ Mače", pritisnuo sam hrapavo kroz zube, kada je izvukla erekciju iz bokserica, obujmila dlanom. Igrala se, počela je kliziti gore- dole dok je postao sve krući. Nju na kolenima bila bi jebena savršenost. Odgurnem joj ruku. Prešao sam par puta svojom nabreklinom preko njenog vlažnog i pulsirajućeg precepa, a onda se jednim divljačkim pokretom zabio i ispunio je svu. Obavila je noge oko mog struka i rukama oko vrata. Svaki nalet je bio sve jači i jači, brži. „ Tako si tesna i vlažna mače", spustio sam ruku između nas i prstima umasirao pulsirajući klitoris. Stresla se i stenjala.

„ Oh! Casey! Casey!", ugrizla me je za vrat dok sam zarivao grubo u nju. Mešao sam guzove i grubo nasrtao u nju - grebala me je po leđima i ponavlja iznova i iznova Casey. Grčila se i telo joj se treslo kao u groznici. Svršila je. Njeni tesni zidovi su me stiskali a vrući sokovi nadržavali terajući me i da sam svršim. Zario sam do samog dna i počeo se žestoko prazniti u nju, zasipajući joj utrobu vrelom spermom. Ljubio sam joj usne, lizao sam joj vilicu i vrat.

„ Jebeno si moja", muklo sam promrmljao. Rukama se pridržavala uz mene, dok sam ja još uvek čvrsto stiskao. Nisam imao nameru da je uzmem i jebem naslonjenu na vratima, ali kada je u pitanju ona nemam nimalo samokontrole.

„ Casey, ovo je tako prokleto dobro", gleda me s najdivnijim osmehom.

„ Tek smo počeli medena", nosim prema spavaćoj sobi i nežno je spustim na krevet. Postajem krut od gledanja njenih stopala. Kako mi je samo nevaljalica skrenula pažnju dizanjem stopala i erotičnim maženjem. Skinem joj štikle. Nežno joj masiram prvu desnu pa levu nogu, ona duboko diše. Njoj se dopada, a meni stvara jebenu opsesiju. Uhvatim desno stopalo i prinesem usnama, nežno ljubim gležanj,tabane, petu - na jeziku osetim njenu meku kožu i slatku aromu. Uvučem jezik imeđu razmaka prstiju. Svakom prstiću posvetim pažnju; sisam, ližem i grickam. Ponovim postupak s drugom nogom i mogao bih raditi satima dok ona ovako zadovoljno posmatra i gricka natečene usnice. Podignem se i skinem pantalone i bokserice. Kurac mi pulsira i tvrd sam do boli, ali ovog puta zanemarim svoje zadovoljstvo. Ljubim joj listove, kolena, unutrašnju stranu butina - lagano pečatim usnama i prelazim jezikom. Grickam je po kukovima, preskačem deo u kom me silno želi i ljubim joj stomak. Vrpolji se i slatko stenja. Uplete prste u moju kosu i grubo mi vuče glavu dole. Podignem glavu, oči su joj potamnile od želje. Zakucam joj ruke pored glave.

„ Ne mrdaj", promuklo izgovorim u njen vrat i bradom je grebem. Cuclam, ljubim, grizem tanku kožu njenog nežnog belog vrata. Ona duboko diše i srce joj kuca brzo. Podignem glavu i pogledam je u oči „ Opusti se medena" Sladio sam njenim grudima, šakom joj gnječio jake četvorke. Protrljao sam palcem i kažiprstom ružičastu bradavicu i osetio kako se kruti pod dodirom, onda zamenio usnama. Kružio sam jezikom oko nje, grickao je i usisavao usta. S užitkom sam je cuclao dok me je ona povlačila za glavu i trljala se i vrpoljila.

„ Casey", promuklo je zarežala. Podignuo sam je okrenuo na stomak. Ljubio sam njoj vrat, ramena, ustima i jezikom prelazio po leđima ona je duboko disala i molila me. „ Casey jebi mi više", viknula je. Zanemario sam njene reči i stegnuo šakama njenu zadnjicu; mrveći je, stiskati, štipkati i ljubiti. Podignem joj zadnjicu visoko u zrah, bez najave gurnem jezik u njenu vlažnu nutrinu, lišem je, ljubim i ispunim prstima. Ona jeca i trlja se po mojim usnama. Uživam u melodiji njenog glasa koji me doziva. Noge počinju da joj se tresu i njeni sokovi me ispunjavaju dok je neumorno ližem. Volim njen miris. Slatko zajeca kada tek malo uronim u nju i zarežim kroz zube. Polako ulazim u nju, mučim i sebe i nju, izvija se i steže tražeći da je ispunim. Kitom zarijem duboko u nju, zabijam se u nju bez prestanka i onda usporim odgađam nam zadovoljstvo. Lagano se krećem sporim pokretima, ona zabaci glavu nazad dajući mi priliku da je zasisam po vratu. Njeni glasni jecaji guraju me prema savršenom vrhuncu, zato zabijam snažno, brzo i duboko. Protrljam klitoris.

„ Oh Casey, Oh Casey", znam da je blizu kad me ovako doziva. Mešanje naših sokova i njeni glasni jecaji su pravo zadovoljstvo. Okrenem je prema sebi, uvlačim prste u njenu kosu i nežno je ljubim. Jebeno! Promeškolji se i ponovo sam krut. Zajaže me i gleda kao da me poseduje i ovom trenutku; me i poseduje. Spušta se laganim ritmom i slatko u polu osmehu grize svoje usne. Pomiče se po meni gore- dole, nabija se u savršenom ritmu. Stegnem prstima njen struk i promenim kut ulaska i time dodatno pojačam njene jecaje. Zabijam u nju oboje nas dovodim do ludila.

„ Mače jebeno si savršentsvo",promrmljam dok mi se zadnji kapi sperme cede po njoj. Ona me gleda tako zanosno i srećno. Podignem je i zajedno s  njom u naručju hodam do kupatila. Trljam joj telo sapunicom dok mi ona ljubi stomak i opipava red pločica. Isperem naša tela. Prvo brišem njeno telo, pa onda svoje i pridržavam je uz sebe jer joj noge još uvek drhte. Smestim je u krevet, legnem pored nje i pokrijem nas. Nasloni glavu na moje rame, ruku položi na grudi. „ Mazi me", naredi mi i slatko mi se osmehne. Jebote! Kad su pre moji prsti završili na njenim leđima i nežno prolazili gore dole. „ Tako sam lepo zaspala, Casey hoću ponovo", promrmlja i onda tiho doda „ Da me uspavaš", zatvori oči dok je mazim i brzo zaspi. Jebote! Kako sam dodao do te tačke da posle brze ševe ljubim celo njeno telo? Nije mi stalo do tuđeg zadovoljstva, obično bih svoje potrebe stavljao ispred drugih. Sada nju i mazim, uspavljujem. Spava u mom krevetu. Grli me a mrzim da me neko grli. Svestan sam da mi se sviđa i ja se njoj sviđam - samo tu nema osećanja sviđanje je prolazno. Muči me činjenica da i to sviđanje, meni se niko ne sviđa. Samo jebem! Zatvorim oči jer ona mi jebeno prija i zaspim.

Probudim se i Ela nije uz mene. Navučem bokserice. Ovoga puta nije otišla, u kuhinji je. Ovakav prizor od ranog jutra je jebeno savršenstvo. Zanosno igra, vrti guzicom i peva.

„ Good as gold
Trade you all my money for your gold
Worship you 'cause honey you're like gold
You'll be my queen
Worth your weight in gold
Copper, silver, energy
All those things I'd surely trade
Give them all away to make you mine", posmatram kako igra, vrti kukovima i jebeno me pali. Moja košulja joj se podiže i pokazuje golu guzicu.

„ Two things that you should know about me
I'll treat your heart so tenderly
Lay give some love down at your feet
Come take my hand and you will see
A little bit of romance in every little moment
Good as gold
Trade you all my money for your gold
Worship you 'cause honey you're like gold
You'll be my queen
Worth your weight in gold
You're good as gold
Everyone wants a love that shines
But such a treasure's hard to find
More precious than a downtland mine, girl
I'll cherish you if you'll be mine
I will be your rich man, if you would take my hand", veselo peva. Priđem joj i zagrlim s leđa i poljubim je u vrat, ona cikne iznenađeno i na glas se veselo nasmeje. Okrene se prema meni i podigne se na prste kako bi me poljubila. Spustim glavu i ona me poljubi. Poljupci dovode do dodira, dodiri do uzimanja njenog tela i slušanja njenih glasnih jecaja. Jebem je na kuhinjskom stolu i jebeno prstima obeležim svaku tačku na njenom telu.   Trljam joj kosu šamponom nežno prstima umasiram teme glave i onda isperem. Ona uživa u tom pružanju pažnje i onda ona mene krene sapunjati. Ne! Ona samo pipka i smeška se. Jebote! Ako nastavi ponovo ću dignutog kurca provesti dan a to mi nikako nije u cilju. Ogrne se peškirom i skloni mi pogled s njenog golog tela.

„ Treba mi fen"

„ Gore je", popne se na prste ali polica je previsoka, stanem joj iza leđa i pružim joj fen. Niska je i sa štiklama mi je do prsa. Dok ona suši kosu, ja se oblačim i tražim telefon koji je ostao verovatno sakou. I jeste. Uzimam i onda tražim laptop koji treba da je tu negde. U sobi je. Pogledam mejlove, pročitam i odgovorim. Podignem glavu kada čujem zvuk udarca štikla o pod. U mojoj košulji, bez gaćica budi mi jebenu maštu a diže i kurac. Nasmešim se kada dođe do mene, zaklopim laptop. Ubacim telefon u džep sakoa i ustane.

„ Moram svratiti do stana, na haljinu si mi zeznuo cimzar i nemam gaćice", govori kada izađemo iz stana i krenemo prema liftu.

„ Bez gaćica možeš", ona blago rastvori usnice i ista scena nam je u glavi.

„ Pred kraj smene daću ti gaćice", ugrizne usnicu i grubo spustim usne na njene. Vuče me ka autu veselo i smesti se na suvozačevo mesto, okružim krug i sednem i krenem voziti prema njenom stanu. Govori mi gde se nalazi i dosta je daleko od mog stana.

„ Brzo ću", pošalje mi zračnu pusu. Znam da neće. Jebote! Kako sam neodgovoran! Svršio sam u nju! Jebote! Izletim iz auta i da nisam video apoteku zaboravio bih na to. Imao sam sreće radi. Kupujem pilulu za dan posle - apotekarka me isprati čudnim pogledom. Vratim se u auto i čekam je. Čačkam telefon i nikada duže ga nisam držao u ruke. Smorio sam se! Njenih pet minuta pretvore se u trideset i napokon je stigla.

„ Izvini", odmerim je od glave do pete. U crnom je, crni šešir, crna haljina i crne štikle ponovo otvorene koje mi pružaju pogled na prstiće i iste prstenje od juče. Nije raspoložena. Pokušava sakriti osmehom ali jebeno ju je nešto poremetilo. Katherine joj je nešto rekla, jer nema šanse da joj iznenada toliko drastično padne raspoloženje.

„ Lepa si", udelim joj kompliment ona širom raskolači oči i nasmeši se.

„ Znam, uvek sam"

„ Samo sada", šaljivo joj dobacim i ona napući usne ljuto. Jebiga! Uvek je lepa.

„ Casey ja sam prelepa, a i ti zgodan", obrazi joj zacrvene. Par sekundi obavljavam konverzaciju s njom, ona se ponovo smeši i onda vozim prema firmi koja je odavde veoma blizu.

Hej! Hvala Vam! Na podršci i svemu. 🥰💕
Ovo poglavlje je malo vruće. 🔥
Postavila pesmu koju je Ela pevala, ako želite poslušajte. Ja je baš obožavam. ☺️

Continue Reading

You'll Also Like

409K 13.3K 73
Što ako nas život odvede drugim putem? Što kada osveta postane opsesija? Je li vrijedno žrtvovati sve samo zbog jedne osobe? 🔞
20.8K 596 30
Maya Bolton je žena koja ima sve. Dobar posao koji mrzi, otuđenoga oca s kojim godinama nije vodila smislen razgovor i prijatelje koje voli. Ali ona...
216K 5.1K 32
Pala sam na nemilosrdnog čovjeka, a on me prisilio da budem njegova. Njegova žena. Ne znam mogu li ga promijeniti. Okrutan je, bez srca, ali s njim s...
13.2K 708 28
Morgan Rourke, Kraljica Juga, vodi miran život sa svojom obitelji i svojim ljudima sve dok u njega ne uđe Killian Sullivan, muškarac žedan krvi. Kill...