Gospodin Sponzor 🔚✅

By SjajLeptira

201K 6.7K 626

„ Svako igra neku igru. I uvek ima onaj koji je tu igru započeo. Tako si i ti draga moja. Samo pazi da u vlas... More

Prolog
1 poglavlje
2 poglavlje
3 poglavlje
4 poglavlje
5 poglavlje
6 poglavlje
7 poglavlje
8 poglavlje
9 poglavlje
11 poglavlje
12 poglavlje
13 poglavlje
14 poglavlje
15 poglavlje
16 poglavlje
17 poglavlje
18 poglavlje
19 poglavlje
20 poglavlje
21 poglavlje
22 poglavlje
23 poglavlje
24 poglavlje
25 poglavlje
26 poglavlje
27 poglavlje
28 poglavlje
Epilog

10 poglavlje

6.3K 224 15
By SjajLeptira


Osećam njen miris! Ne mogu da se koncentrišem na nacrt jer mi je njeno stopalo pred očima. Ti privlači prstići u ustima. Njeni vreli jecaji su melodija koja mi odzvanja u ušima. Jebote! Pošaljem joj poruku jer moram na sekundu videti. Posmatram joj osmeh igra na licu, pa namestim usne u lagani osmeh. Sastanak je započeo, pustim Coltona da priča i vodi glavnu reč iako je ovaj projekat moj.

„ Dignut mi je, a tvoja ruka na njemu, usta da ne spominjem, tako bi mi prijala", iskucam poruku i pošaljem joj. Ela na kolenima, ruke u njenoj kosi dok mi guta kurac i stiska jaja. „ Mače večeras u deset!", predugo čekam na nju.

„ Može. Casey napaljena sam i jedva se suzdržavam da ne uletim u kancelariju i zajažem te", i ja se jedva kontrolišem da je ne prebacim preko ramena i odnesem.

„ Mače! Mače!", ostatak njenih gaćica su džepu mog sakoa. Vrela i vlažna. „ Šećeru vadi prste iz tvoje slatke pičkice! Svako tvoje zadovoljstvo pripada meni"

„ Casey zamišljam tebe! Hoću ponovo, iznova i odmah sada", toliko sam tvrd da će mi probiti pantalone.

„ Nemaš pojma mače šta mi radiš", slikam i pošaljem joj, jebote jedva imam kontrole da ne pustim ruku.

„ Ni ti meni", jebote! Stišam zvuk. Jebote toliko privlačno i erotično sisa prste ulupljenih od sokova - malo mi je falilo da ustanem sa stolice, napustim sastanak i pojebem je u kancelariji. Iako sam rekao da nikada na poslu!

„ Budi spremna, jer ću prvo nalupati tvoje dupence!Onda na red dolaze tvoja slatka stopala i onda ću te jebati žestoko!", Erekcija preti probiti pantalone. Tvrd sam! Pulsiram! Izluđuje me ovo čekanje. Jer Casey uvek ima rezerve i dobija sve! Ona me totalno izluđuje.
Odložim telefon na sto, iako bih rado nastavio seksi čet s njom.

„ Drago mi je da smo se brzo dogovorili! Iskreno nismo očekivali da će ovako brzo pripremiti projekat", Colton se rukuje s njima i isprati ih.Dogovorili su se?!

„ Kako si mogao da se dogovoriš a da me ne pitaš?", nervozno prođem prstima kroz kosu.

„ Pitao sam te! I pristao si!", povisi ton i on „ Sve je savršeno, svaki milimetar i njima se mnogo dopalo!"

„ Daleko je od savršenog, ima mnogo stvari za prepravku, nisi trebao da prikažeš unutrašnji interijer", stojim pri odluci da ovo nije dobro i da srlja. Imam loš osećaj još od kad smo započeli glavni projekat, veliki hotel i mnogo obaveza.

„ Casey previše se napet i živčan! U redu je! Ovo je dosad najbolje što si nacrtao i sam si toga svestan"

Ništa mi se ne sviđa na tom projektu. Počev od mesta na kom se gradi, pa do kompletne izgradnje, nisam zadovoljan ovim projektom.

„ Trebali smo još temeljno proći kroz to"

„ Jebote! Nemam volje da se natežem s tobom i živica", popustim i dok se pitam kad sam ja to pristao na ovo? Kad? „ Nervozan si od jutros i totalno si odsutan na sastanku, nisam ni znao da je planirano poslednji sprat i potkrovlje kao stan za vlasnika. Imali smo sreće što mi je Katherine rekla za to"

„ Jebote! Ne sećam se kad sam pristao na to!", govori da me je zvao i da mi je rekao i da sam pristao. To je bilo ono veče kada se Ela napila, totalno sam zaboravio da smo se dogovorili. Ja nisam neodgovoran. Ja sam onaj koji drži sve u svojim rukama, koji o svemu odlučuje. Zar je moguće da sam zbog dignutog kurca zaboravio na važan detalj u ovom projektu.

„ Nebitno! Nisam stigao da te zezam", izvadi telefon i pokazuje mi slike; držim Elu u naručju i nosim prema autu, dok je stavljam u auto i jedna slika pred mojom zgradom - jebeni novinari. Očigledno im je ovo bilo zabavnije nego dve devojke za stolom „ Poznati biznismen odneo pijanu devojku u svojoj stan. To je jedan od naslova", smejao se „ Ko je devojka, Casey?"

„ U kurac", vratim mu telefon jer su ubacili i one slike s onim plaćenim devojkama. Posle vrele akcije sa dve ribe, ide još jedna - još jedan od naslova. „ Nisam trebao da te poslušam, sad mi je imidž još bolji", govorim kroz šalu i izbegnem pitanje ko je devojka. Govori da sutra neće doći, tako da sutra imam još dodatna tri sastanka. Colton ima neku kojoj se stalno vraća, nisu u vezi, viđaju se jednom u par meseci, samo seks. Laž! Coltonu se ona sviđa, ima ona osećanja prema njoj - mada nema šanse da on ikada prizna to. Sastanci se debelo oduže, pa tako i jako kasno završim,imam vremena samo da se istuširam i obučem. Taman kada namestim kravatu i krenem oblačiti soko, stiže poruka od Ele.

„ Neću doći", jel' me jebe?! Nazovem je i verovatno je ugasila telefon, što me natera da zviznem telefon o zid koji se slomi. Hodam nervozno po sobi levo- desno. Nije moguće da se jedna mala toliko igra sa mnom i da me tera da trčim za njom. Jebote! Igra igricu lovca i lovine - tera me da budem lovac i uhvatim je. Cela flaša viskija mi nije pomogla da smirim nervozu koju je prouzrokovana njenim igranjem. Jebiga! Trebao sam zvati neku da mi popuši kurac i olakša mi, ali nisam. Trenutno želim samo Elu i kad je dohvatim naplatiću joj za ovo jebanje u mozak.

Jutro mi počinje još gore, nenaspavan sam, nervozan i pripit. Nikako dobra kombinacija jer sam onda ubedljivo najgori i onda obično sjebem sve što ne bih trebao.

„ Idi i kupi mi novi telefon", govorim gospođici Wood koja me gleda kao da su mi izašle dve kravlje glave. „ Uzmi bili koji", pružim joj novac i odlazim u salu za sastanke. Prvi sastanak prolazi brzo. Na drugom sastanku se pojavi nervozan Colton, isto koliko i ja ako ne i više. Sastanak među zaposlenima prolazi grozno, jer svi paze da ne kažu nešto pogrešno. Ostatak dana Ela beži od mene i nikako je nemam prilike uhvatiti nasamo. To mi dodatno vuče živce, i ono što mi pošteno izvuče živce je Elino koketiranje s kolegom. Stoji ispred njega i smeška mu se, on je skida pogledom i da ima šansu pojebao bi je. Priča mu nešto i onda podigne glavu i uoči me, pogleda me na kratko i skloni pogled s mene gledajući u stranu. Krenem prema njoj kada ispali dečka uhvatim je za nadlakticu i grubo je proguram kroz vrata kancelarije.

„ Casey! Pusti me! Boli me", popustim stisak i zalupim vratima i zaključam. Obe šake uronim u njenu kosu i grubo spustim usne na njene, ona ih rastvori i jednakom jačinom uzvraća. Jezik istražuje unutrašnji kutak, grubo se igra s njenim. Ljubim je kao davljenik! Stegnem jako prstima zadnjicu što je natera da zajeca. Drhtavim prstima otkopčava košulju, gurnem joj ruku. Nemam volje za predigrom, moram je što pre osetiti. Okrenem je i povedem stolu, pomalo grubo gurnem njenu glavo o sto, po njenom uzdahu itekako prihvatljivo. Podignem haljinu i spuštam tange, Ela prostenja muklo i onda mi doće u jebenoj glavi šta radim. Obučem joj tange, spustim sloj haljine i podignem je. Prstima joj prolazim kroz vlasi i mazim joj leđa. Ona stoji ukipljeno, povređena je. Zagrlim se leđa i spustim glavu na njeno rame  i poljubim je u rame. „ Mače, moraš mi verovati, nisam imao nameru da te povredim", osetim kako joj se telo opušta. Okrene se prema meni. Povredio sam je! Svu sakupljenu nervozu istresao sam na nju. Naslonim dlanove na njeno lice, zatim je prislonim na sebe. Rukom joj prolazim kroz kosu i milujem joj leđa.

„ Pogledaj me", podigne glavu s mojih prsa, sklonim joj kosu s lica i brišem joj suze. „ Medena žao mi je", njeno uplakano lice je dokaz koliko sam zajebao, nasilno sam je ugurao u kancelariju. Želeo sam je jebati iz besa, pristala je, njena reakcija tela je sve govorila. Podignem je, ruke obavije oko mog vrata i sednem na stolicu. Drži glavu na mom ramenu, prstima joj prolazim kroz kosu i milujem uz duž leđa.

„ I meni je žao", podigne glavu i umesto da viče, ili udari ona me poljubi. Naslonim čelo na njeno i ponovo joj se izvinim.

„ Ela nikako mi nije bila namera da te povredim i za to nema opravdanja"

„ Nisi me povredio", podignem joj prstima glavu kako bi me gledala u oči „ Prvo sam se uplašila, nisam znala šta ćeš uraditi. Posle mi se svidelo", obrazi joj zaprimaju crvenu boju „ Casey ne igram se s tobom. Želim te, ali isto tako znam kada treba da se povučem. Ti si navikao da svaku noć imaš drugu, seks i zabava - to nije ono što ja radim. Ja nisam kurva! Nisam devojka za jednu noć i onda pravac u kantu za đubre. Tako da žao mi je, ali ne mogu to"

„ Nećeš ili ne možeš?", spusti dlan na moje lice i zagleda se u moje oči. Njeno telo vrišti da me želi a ona me odbija zbog gluposti. „ Mače, nisi kurva ako se opustiš i uživaš. Ako ti je stalo do mišljenje ljudi koji su neinteligentni i imaju neke glupe standarde s kojima samo povređuju druge jer nemaju ispunjen život i duboko u sebi žele da su na tuđem mestu", neko joj je napunio glavu ovim glupostima i tačno znam o čemu razmišljala i šta će sledeće da kaže. „ U mojim očima nisi kurva"

„ Zar je to uopšte bitno? Kad ti svakako želiš samo da me pojebeš i udariš recku", prkosno podigne glavicu i strelja me pogledom.

„ Ne želim te samo kušati, želim iznova i iznova, dok te se ne zasitim", obujmim joj prstima vilicu „ Zato odjebi s tim glupostima jer nemam nameru da odustanem od tebe", usne joj se rastvore a oči otvore širom, posmatra me šokirano. „ Izluđuješ me! Ti i tvoja prosta igra u kojoj pokušavaš da me zavedeš, zato mače pališ me", zaustavi me kada stavi ruku preko svoje i uzvikne.

„ Sviđam ti se?", ne stignem da odgovorim kada ona obavije ruke oko mog vrata i smeje se na glas. 

„ Jel to boli?", prstom prolazim po levoj ruci koja je pocrvenila i ostaće joj masnice. Jebote!

„ Boli, ali ako me poljubiš možda prođe", slatko govori i lice joj krasi beskrajni osmeh. Prinesem ruku usnama i ljubim nadlakticu, drugom rukom je mazim po butini. Nije to bilo senzualno maženje, ali Ela prostenja muklo. Nasloni glavu na prsa i levom ruku gurne pod košulju i vrhovima jagodica pipa ramena, grudi i noktima me češka po čvrstom stomaku. Jebote! Koji mi je kurac? Ja se ne mazim! Nikog ne tešim! Nikome se ne izvinjavam! Najvažnije ne trčim za devojkoma i ako bi me neka odbila ne bih toliko navaljivao - mada to se nikad nije desilo. Kada prestane da me mazi, osetim tiho disanje i pogledam u nju. Spava. Usnice su joj rastvorene kosa joj je preko lica, jedna ruka na mom vratu, druga joj je položena na stomaku. Prstima joj sklonim kosu s lica. Sviđa mi se! Nije stvar do kurca, jer me ova devojka pali, nervira i prija mi. Polako ustanem s njom u naručju i pazim da je ne probudim. Otključam vrata i izađem iz kancelarije i koračam ka svojoj, nije me briga za par upućenih pogleda ka meni ali Elu će itekako biti briga. Katherina gleda širom otvorenih usta i verovatno neveruje svojim očima; ta žena je ona od najgorih mogućih kurvi, željna kurca i novaca.  Ona je napunila Eli glavu tim glupostima. Gospođa Jones i  Gospođica Wood takođe imaju tupe poglede. Polako je smestim na kauč, ona nešto promrmlja. Posmatram je neko vreme i onda izađem iz kancelarije i idem ka sali za sastanke.

Sviđa mi se Ela.

Continue Reading

You'll Also Like

4.7K 482 16
163K 4.7K 39
Nakon teške prošlosti Jessie se odluči za novi početak u New Yorku. Ni slutila nije da će tamo upoznati njega. John Rixton,vlasnik ogromnih kompanija...
223K 6.2K 70
„Muškarac se oženi jednom ženom da bi pobegao od drugih, a onda juri druge da bi zaboravio da se oženio jednom." - Vitorio De Sika 💫
63.8K 2.4K 58
Šta se dešava s djevojkom kojoj se život promijeni u neželjenom smijeru? Kako će prihvatiti stvari s obzirom na neočekivane šokove koji će uslijediti?