SantaEarth OS-ek

By 2m_min

2.3K 129 8

Earth Katsamonnat Namwirote és Santa Pongsapak Udompoch a Studio Wabi Sabi-nál színészek. Róluk fognak szólni... More

Sziasztok!
Ismerkedés
Tánc
Maid dress🔞
Love Alarm 16+
Az esküvő
Sztiptízbár🔞
Oppa
Két csík
ÚJ KÖNYV!

Első évforduló🔞

303 13 4
By 2m_min

Earth pov.

Ma van az egy éves évfordulónk Santa-val. Azt terveztük, hogy itthon ünneplünk, ugyanis két hónapja összeköltöztünk.

Reggel mikor felkeltem nem láttam magam mellett senkit, ezért kicsit megijedtem. Nem kellett viszont sokáig aggódnom, mert belépett az ajtón szerelmem egy tálcával a kezében.

-Oh felkeltél? - lepődött meg.

-Igen egy fél perce. Mi az? - kérdeztem a tálcára utalva.

-Gondoltam megleplek egy kis ágyba reggelivel - ült le az ágy szélére a tálcát pedig ölembe helyezte. Végig futott szemem a tartalmán és a kedvenceim sorakoztak rajta.

-Nagyon szépen köszönöm - simítottam kezére.

-Ennyi? A reggeli csókom hol marad? - durcizott be.

Felkuncogtam, de azonnal odahajoltam amennyire tudtam és megkapta a pusziját. Utána rögtön neki láttam a reggeli elfogyasztásának, mert már a nyálam is kifolyt az illattól és látványtól. Amerikai palacsinta volt, juharsziruppal, néhány eper és ananász darabbal, egy bögre kávé természetesen és egy szál rózsa is ott pihent mellettük.

-Kérsz? - pillantottam fel rá.

-Nem. Én már ettem. Úgy látom nagyon ízlik ennek örülök - simított fejemre óvatosan.

-Mindig jókat csinálsz - dicsértem meg.

A maradék ételt csendben gyűrtem le, s gondoltam elmosogatok legalább, de Santa nem engedte, azt mondta maradjak ágyban.

-Úgy csinálsz mintha szülinapom lenne - nevettem - Ez a te napod is, hadd csináljak én is valamit érted. Te csináltál reggelit, én pedig elmosom az edényeket.

-Majd segítesz másban. Most maradj itt, gyorsan megcsinálom és visszabújok melléd, jó? - puszilta meg homlokom. Imádom az ilyen kis apró érintéseket, puszikat. Ezzel is ki tudjuk fejezni mennyire szeretjük a másikat.

-Jó, de akkor siess. Addig keresek valamit a TV-be - nyúltam a távirányító után.

Egy ideig csak váltogattam a csatornák között, míg rá nem leltem egy dél-koreai filmre a Train to Busan-ra. Hallottam már róla, de még nem jutottam el oda, hogy megnézzem. Két perce kezdődött elvileg, de még reklám ment, így azon hagytam.

-Itt vagyok - lépett be az ajtón Santa - Találtál valamit? - kérdezte közben pedig lefeküdt, s egyből mellkasára tettem fejem - Édes vagy - simogatta meg fejem.

-A Train to Busan lesz. Megnézzük? Tudod már meséltem róla, érdekesnek hangzik.

-Nézzük, ha azt szeretnéd cicám - simogatta tovább hajam.

Csendben néztük végig szinte az egészet, nagyon érdekfeszítő volt, de én sokszor el is pityeredtem a halálok miatt. Szerencsére a szerelmem mindig megvigasztalt és letörölte a könnyeim.

Ebéd még volt tegnapról így azt melegítettük fel és fogyasztottuk el egy óra körül. A délután is eltelt, nem lehetett szétválasztani minket, olyan szorosan ölelkeztünk. Estére főztünk közösen vacsorát, az asztalt pedig én szépen kicsinosítottam, pár gyertya és rózsaszirom is helyet kapott. Egy kis romantikus zenét is kapcsoltunk és bor társaságában ünnepeltük az első közös évünk. Felidéztünk rengeteg emléket, például a közös utat a tengerparton vagy az állatkertbe tett látogatást. Rengeteget nevettünk, már könnyünk is ki-kicsordult egy-egy pillanattól.

Most én mosogattam el, addig párom bement és fogalmam sincs mit csinált igazából.

-Santa merre vagy? - kérdeztem miután végeztem és elindultam a lakásba a keresésére.

-Itt vagyok - jött ki - Van egy kis meglepetésem. Csukd be a szemed és takard el, majd én irányítalak - mosolygott.

-Mmm... Oké.

Tettem, ahogy mondta, s ő mögém lépve derekamra fogott és irányított. Azon gondolkoztam vajon mi lehet az a meglepetés, ezért nem is figyeltem merre visz, rábíztam magam teljesen.

-Kinyithatod - mondta egyszer csak.

Mikor kinyitottam a szemem a fürdőben találtam magam. A víz rózsaszínes volt, rózsaszirmokkal beleszórva, a kád szélén gyertyák sorakoztak és a földön is itt-ott rózsaszirmok hevertek.

-Tetszik baba? - kérdezte. Nem tudtam mit válaszolni helyette megfordultam és sírva nyakába borultam. Nem számítottam erre egyáltalán. - Ezt egy igennek veszem, de ne sírj kicsim - fogta kezei közé arcom és törölte le hüvelyujjával könnyeim - Gyere, mielőtt elhűl a víz - kezdett el vetkőztetni.

Levetkőztünk mindketten, majd ő beült, én pedig lábai közt foglaltam helyet. Egy ideig csendben ültünk, majd hirtelen elhatározásból megfordultam és ölébe ültem. Szájára tapadtam és percekig nem váltunk el egymástól. Csók közben elkezdtem hozzádörgölni magam, aminek meglett az eredménye, mert éreztem, hogy felállt neki.

-Nyálazd be - tette ajakimhoz három ujját, miután szétváltunk.

Tettem, ahogy kérte és szemébe nézve kezdtem szopogatni ujjait, mintha csak egy másik testrészével játszanék. Mikor úgy gondolta elég lesz bejáratomhoz vezette kezét és lassan betolta egy ujját. Egyáltalán nem fájt, de azért egy ideig nem lépett tovább. Második ujját már megéreztem, de hamar csak nyögésemet lehetett hallani. Végül hamaradik ujját is bevezette és mikor megszoktam már magamtól lovagoltam ujjain. Imádom amikor ujjaz, de valami mást sokkal jobban szeretek ennél is. Mintha csak meghallotta volna gondolataim vette ki ujjait, majd valami nagyobbat és keményebbet éreztem meg fenekemnél.

-Mehet? - kérdezte.

-Csináld már - ripakodtam rá. Már ki voltam éhezve eléggé.

Ő csak kuncogott egy sort türelmetlenségemen, de nem húzta tovább az idegeim és egy mozdulattal behatolt. Teljesen kitöltött hatalmas mérete, amit én nyögéseim sorozatával adtam tudtára mennyire élvezek. Ahelyett, hogy elkezdett volna mozogni, viszont hátradőlt és tőlem várta. Azonnal hozzá is láttam, s fel-le ugráltam, mint egy bolha. Viszont nem tudtam olyan gyorsan, mint valószínűleg szerette volna, mert egy idő után csípőmre mart erősen és ő maga kezdett mozgatni. Körülöttünk a víz hullámzott és már a felét kilögyböltük, néhány gyertyát is eloltva.

Hamar határaim szélére kerültem, amit látott rajtam Santa, de ahelyett, hogy engedett volna elmenni kihúzódott belőlem, én pedig nem tetszésemet egy elégedetlen nyögéssel fejeztem ki.

-Folytassuk a szobába - állt fel velem ölében.

A szobáig csókolózva jutottunk el, de amint ágyat ért hátam feltűnt, hogy az is tele van szórva rózsaszirmokkal. Meg kell hagyni sokat készült a szerelmem. Ezért megérdemel egy kis ajándék szopást. Megfordítottam hát a felállást és most én voltam felül. Nyakától haladva lefelé csókoltam végig testét, míg el nem értem a péniszéig. Szemébe nézve ízlelgettem tetejét.

-Ne csak játszadozz - vezette ujjait hajamba.

Párszor azért még végig nyaltam hosszán, majd bevettem számba amennyit tudtam. Amit nem sikerült azt kezemmel masszíroztam. Egy ideig magamtól csináltam a dolgokat, de nem bírta magát tartani Santa és hajamba marva kezdte fellökni magát, vagyis gyakorlatilag megbaszni a szám. Végül mielőtt elélvezett volna kutyapózba fordított és belém hatolt újra. Nem sok kellett egyikünknek sem, ezért én magamnak kezdtem verni és egy hatalmas nyögés kíséretében élveztem saját kezembe. Pár lökéssel később Santa belém engedte spermáját és mindketten elfeküdtünk az ágyon.

-Boldog évfordulót baba! - hajolt oda egy csókra.

-Neked ia szerelmem - viszonoztam.

-Van még egy ajándékom számodra - mondta majd felállt és egy dobozzal a kezében tért vissza - Csukd be a szemed - megtettetem és nyakam körül éreztem valami hideget, vagyis egy nyakláncot. Mikor megnéztem az egy évvel ezelőtti dátumot és egy S&E belevésést találtam rajta - Tetszik? - kérdezte.

-Imádom. Köszönöm - öleltem meg - Nekem is van még valamim - álltam fel, bár nehezn az akciónk után. Én egy közös képpel ellátott bögrét csináltattam mindkettőnknek - Nem valami nagy dolog, de remélem tetszik.

-Az egyik kedvenc képem Earth. Minden reggel ebből fogom inni a kávét - nézegette meg, s letette az éjjeli szekrényre az enyémmel együtt.

Nem sokkal később ölelkezve aludtunk el. Mindkettőnket lefárasztott a szex, szóval reggeliga aludtunk, mint a bunda.

Continue Reading

You'll Also Like

78.4K 3.9K 23
Amara Collins egy sikeres és igen népszerű cégnél dolgozik. Az élete simán, gördülékenyen haladt mindig is. Ám a cég ahol dolgozik egyik napról a más...
3.7K 141 15
Noémi, aki csak annyit tervezett a nyárra, hogy végigbulizza legjobb barátnője oldalán, végül egy Isten háta mögötti farmon köt ki, ahol nem mindenn...
60.5K 2.6K 20
Luna Brooke nyári munkát keres, hogy egy kis pénzhez juthasson, amiből majd az egyetemet szeretné kifizetni, bár addig még van bőven ideje, Luna előr...
37.1K 1.1K 57
Milyen unalmas már az, hogy "simán" összejössz valakivel. Legyen most: "Rosszullétből szerelem"! Vajon közénk áll, vagy megerősíti a kapcsolatunk az...