SOKAK LAMBASI (+18)

By butterfly75pika

102K 3.6K 1.8K

" KİMSE AMA KİMSE SEVDİĞİM KIZI AĞLATAMAZ " 1 yıldır her zaman saat tam 20:00 ' da sokak lambasının altında... More

1.TANITIM
2.HIRSIZ OLABİLİR
3.YENİ ÇOCUKLAR
4.HANGİSİ SİYAH ADAMIM?
6. ÖMER'İN ABİSİNİ TANIYOR MUSUSUN ?
7. ADI ALAZ BULUT OLABİLİR Mİ ?
8. İHANET
9. GİDİYORUZ
10. AĞLAMAK
11. BEBEK
12.BERABER YAŞAYALIM MI ?
13. O SENİN KARDEŞİN Mİ ?
♥️🥳
14. ÖPÜŞTÜK
15.ALAZ'IN AĞZINDAN
16. ALAZ'IN AĞZINDAN
17. MEZARLIK
18. HAVUZ
19. MERVE 'NİN AĞZINDAN
20. SALDIRI
🥳
🥳🥳🥳
21. BASILDIK
22. SEN NEREDEN BİLİYORSUN ?!
23. EVLENELİM
24. NOT
25. YARDIM EDİN !
26. ALAZ'IN AĞZINDAN
27. FERDİ BULUT
🥳🥳

5. ABİM

4.3K 186 81
By butterfly75pika

23/03/2021 ...

Çok mutlu oluyorum sürekli sayılar artınca ve bu daha erken yeni bölüm atmamı sağlıyor hepinize teşekkür ederim ♥️🧁

                          🔥🔥🔥

Edebiyat dersine bile odaklanamamıştım aklım Ömer ve siyah adamım da takılı kaldı ve galiba siyah adamımın Ömer mi değil mi anlamam için akşam tam sekizi beklemem gerek delice bir fikir gibi geliyor ama galiba siyah adamımın yanına gidicem evet bunu gerçekten de yapıcaktım yani inşallah yapıcam   .

                          🦄🦄🦄🦄

Merve " hadi hemen evlere dağılmayalım her zaman takıldığımız cafe ' ye gidelim "

Cem ile birbirimize bakıp kafamızı olumlu anlamda  sallayarak Merve ' ye  döndük o onu onayladığımızı görmemişti çünkü enes' i kesmek ile meşgul arkadaşımız ,  hem bize soruyor hem de suratımıza bakmıyor gıcık kız .

cem de ben de Merve ' nin teklifini kabul etmiştik ama biraz dalga geçsek sorun olmazdı yani Enes denilen çocuktan da bakışlarını alıp bize odaklanırdı , ah tabi ki de kıskanmadım asla kıskanmadım (!) .

" Merve üzgünüm bebeğim  ama ben bugün gelemem "

Cem " evet ben de gelemem "

Merve ikimize de üzgün üzgün bakıp gözlerini doldurmaya çalışıyor nasıl mı , göz kapaklarını kapatmamaya çalışıyor ve böylelikle gözleri dolmuş oluyor biz de ona kanıp teklifini kabul etmiş oluyoruz .

Merve " ben biricik arkadaşlarımla oturup vakit geçirip birşeyler  içmek istiyorum ama onlar benimle vakit geçirmek bir yana bir şeyler bile içmek istemiyorlar öliyim ben en iyisi daha yakışıklı sevgili yapamadan öliyim ben  "

Cem ile hemen Merve ' ye sarıldık

Cem " gazete biz sana şaka yaptık  diymi ıtır . "

" Evet be mevom şaka yaptık sana "

Merve " inanmamıştım ki zaten "

Tekrardan birbirimize sarılıp ayrıldık sınıfta bir tek biz kalmıştık , çantamı koluma takıp önden yürümeye başladım Merve de cem' in koluna girmişti .

Okul çıkış kapısının önünde arabasına yaslanmış sigara içen ' sevimli maymuncuk Ömer ' ve kendini çok yakışıklı sanan arkadaşı Enes , hem konuşup hem de sigara içiyorlardı

Merve " ya acaba sınıfımıza yeni gelen arkadaşlarımızı da mı çağırsak ?

Kimden bahsettiğini anlamamak zor olmasa gerek !

Merve ' ye göz devirip konuşmaya başladım  "  bence hiç gerek yok biz üçümüz takılalım diymi cem "

Cem " aynen hiç sevmedim zaten ben o çocukları "

Cem bile sevmemiş , normal de sınıfımıza yeni bir öğrenci gelse hemen gidip konuşup  kaynaşmaya başlardı ve sınıfta ki herkes de cem'i çok severdi iyi bir çocuk kimseyle  bir derdi sıkıntısı yoktur biraz da içine kapanıktır buna sebeb olan da babasını ve sevdiği kızı kaybetmiş olmasından ötürüydü ama yine de yeni insanlarla tanışmayı hep sevmiştir . biz birinci sınıftan beri birbimizi tanırız zamanla da iyi anlaşmaya başladık şimdi ise çok yakın iki arkadaşız canım arkadaşım çok seviyorum  .

Merve " of peki öyle olsun "

Diyerek kırgın kırgın önden otobüs durağına yürümeye başladı , tekrardan Merve ye göz devirip biz de cem' le birlikte Merve ' nin arkasından ilerlemeye başladık  alırdık gönlünü bir çiğköfte ve ayran  ile havalara uçardı tam bir çiğköfte  aşığı bir kız .


Cafe ' ye gelince cam kenarında ki en arka da ki masa' ya yerleşip garsonu çağırdık ,

Garson " ne arzu ederdiniz efendim ?"

" Carbonara soslu makarna ve içecek olarak kola "

Bura ' nın makarnası tam bir mükemmeldi ve uzun zamandır da bu makarnayı yemiyordum galiba iki tabak yiyebilirim .

Merve " mantarsız pizza ve cola "

Cem' de benimle Aynı siparişi verdikten sonra garson gitmişti , merve ise bize kırgın olduğunu unutmuş olmalı ki çoktan okulda ki insanların dedikodusunu yapmaya başlamıştı bile .

Merve " ayyyyy Enes çok yakışıklı değil miiii "

" Değil "

Merve " nasıl değil acayip yakışıklı ah aşık oluyorum ben galibaa "

Merve ' ye tekrardan göz devirip , etrafı izlemeye başladım cem lavaboya gitmişti , o gelene kadar etrafı izledim Merve de enes' i stokladı , sosyal medyada ki  fotoğraflarının  altına yorum yapan bütün kızlara beddua , küfür etti .


Siparişlerimiz gelmişti hem yiyorduk hem de sohbet ediyorduk uzun zamandır hiç birlikte bir yere gitmemiştik ve onlarla beraber birşeyler yapmayı çok özlemişim bol bol  kahkahlar atarak yemeklerimizi bitimiştik  .



En son da tatlılarımızı yerken yanımıza sandalyeler eklendi başımı merakla kaldırıp kimin olduğuna baktım ah bir an  unutmuşum sevimli maymuncuk Ömer ve arkadaşı enes'i onlardan başka kimse olmaz çünkü başımıza da bela oldular ya .

Cem' in Gülen yüzü düşerken Merve' nin gözlerinin içi gülüyordu .

" İzin istemeden masa' mıza oturdunuz ne kadar da kabasınız "

Enes " - eliyle kendini gösterip - ben mi kabayım lütfen ıtırcım çok darıldım sana "

Sahte bir şekilde küsmüş gibi yapıp Merve ' ye döndü

Ah ıtırcım ' mış ,

darılmış mış mış

Merve hemen olaya balıklama atladı eh tabi sevdiği çocuk üzüldü numaradan tabiii " siz ıtır'ın kusuruna bakmayın lütfen sizi daha tanımadığı için böyle "

Ömer " önemli değil biz alıştık bir hafta da zaten "

Göz devirip bardağın dibin de az kalmış olan suyu içtim .

Alışmış mış mış

Alışmasaydın !

Merve " eeee aç mısınız bir şeyler sipariş edelim mi ?"

" Merve onlar kendileri de çağırıp sipariş verebilirler  ya hani "

Göz devirip önüne döndü , cem 'in ayağa kalkması ile bakışlarımız ona çevrildi ,

Cem " ben gidiyim artık geç oldu "

Bir şey söylememize bile izin vermemişti , gerçekten rahatsız oluyordu cem ama neden ?
Ben bile bu kadar rahatsız olmuyordum neyse diyerek kafamı iki yana sallayıp , tabağım da az kalmış olan çikolatalı pasta' mı yemeye devam ettim , Merve Enes ile koyu bir  sohbete girmişti Ömer ise çaprazımız da olan  masa da ki kızı inceliyordu ona da göz devirip önüme dönüp pastamı yemeye devam ettim , ben bugün ne kadar da çok göz devirmiştim ya ,  hep bunlar yüzünden tabi .





Pastamı yerken arada bir Ömer' in gözlerini üstüm de hissettim bana baktıktan sonra telefonuna dönüyordu ama onu hiç aldırmadan pastamı yemeye devam ettim hatta bir tane daha sipariş vermiştim onu da bitirdim elimi karnımın üstüne koydum ne kadar çok yedim ben de ya bugün  .

Enes lavaboya gitmişti merve de telefonu ile ilgileniyordu kolum da ki saate baktım 18:56 ooo ne kadar çok saat geçmiş sonra aklıma bugün yapıcağım şey geldi ve heyecanlanmaya  başladım ilk defa böyle bir şey yapmaya kalkışıcaktım , aslında bir yıl bile beklemiş olmam bile saçmaydı ama işte bunun ne kadar süreceğini bilmediğim için hiç ciddiye almamıştım , zaten bir zararı da olmamıştı ben de bu yüzden pek de rahatsızlık duymadım .


hafif öksürüp Merve ' ye döndüm " hadi artık saat geç olmuş eve gidelim "

Merve de saate bakıp beni onayladı tam kalkıcakken Ömer konuştu " ben bir enes' i lavabodan alıp geliyim sizi biz bırakalım akşam vakti sokaklar tehlikeli "

Gerçekten de tehlikeli olduğu için onu onaylayıp yerlerimize geri oturduk ,  sokağa çıkmaya korkar olmuştuk kadın şiddetleri , tecavüz olayları hiç bitmiyordu ülkemiz yaşanamicak bir ülke oldu tecavüzün bir insanlık suçu olduğunu unuttu ülkemiz !

Beş dakika daha bekledik kimse gelmeyince Merve ben de bir gidiyim dedi umarım o geri gelirdi  ,



Ömer' in telefonu masa ' da idi ve sürekli bildirim geliyordu acaba Enes çıktı da Ömer ' e haber vermek için mi mesaj atmıştı  lavaboların olduğu yere baktım kimse gelmiyordu uzanıp telefonu aldım abim diye birinden gelmişti mesaj büyük ihtimalle Ömer'in abisi idi .

Bu yaptığım çok büyük terbiyesizlik ama çok merak edip mesajı okudum

ABİM

DİKKAT ET BAL YANAKLIM 'A ÇOK FAZLA PASTA YEMESİN !

....

Keşke okumasaydım ...

________________&&&&____________________

Selammm nasılsınız bakalım 💮🥰

İNSTA : butterflypika










Continue Reading

You'll Also Like

115K 3.5K 39
"Oo küçük hanım iki gündür sizin peşinizdeyiz." "Siz de kimsiniz nie peşimdesiniz ne istiyorsunuz?" " sakin küçük kız" "Kimsiniz dedim" " babanın öde...
25.3M 903K 78
♌ İNTİKAMDAN DOĞAN TUTKULU BİR AŞK ♌ Küçük yaşta anne ve babasının ölümüne şahit olan acımasız genç bir adam... Edim Demiray. Daha on sekizinde uyuş...
732K 23K 54
alev:OĞUZ BEN ASIK OLDUM!!! oğuz:YİNE KİME AMK????!! alev:acar'a oğuz: siktir!
1.4M 53.9K 54
DİKKAT: ÖĞRETMEN ÖĞRENCİ KURGUSUDUR +18 VARDIR RAHATSIZ OLACAK OKUMASIN. Defne çocuk ruhlu biridir. Bir akşam canının sıkıntısı ile anonim bir uygul...