BULLSHIT!!/Pjm•Myg

By len_Tvoja_Bitch

54.3K 2.4K 627

•DOKONČENÉ• SugaDaddy: proste si to priznaj. SugaDaddy : lepši sex ako so mnou... si nezažil. ;) ... More

#1
#2
#3
#4
#5
#6
#7
#8
#9
#10
#11
#12
#13
#14
#15
#16
#17
#18
#19
#20
#21
#22
#23
#24
#25
#26
#27
#28
#29
#30
#32
#33
#34
#35
#36
#37
#38
#39
#40
#41
#42
#43
#44
#45
#46
#47
#48
#49
#50
#51
#52
#53
#54

#31

1K 43 5
By len_Tvoja_Bitch

POV. YOONGI

,,Jiminie, choď zamknúť dvere a kľúčik mi dones" zašepkal som mu do ucha a následne sa na neho usmial. On sa na mňa iba nechápavo pozrel, ale aj tak išiel urobiť to o čo som ho požiadal. Svoje zovretie okolo mojej nohy uvolnil a podišiel k dverám. ,,Hobi, nechceš sa k nám pridať?" Perverzne som sa na neho usmial ,,vidím ako sa pozeráš na môj penis, nechcel by si ho v sebe?" oblízal som si pery a svoj pohľad presmeroval na Jimina, ktorý ku mne prišiel aj s kľúčom od dverí, ktorý som si schoval do vrecka od mikiny.

Hoseok musí byť veľmi opitý, že si to ani nevšimol, že Jimin zamkol dvere. Buď to alebo je omámený mojim veľkým DingDongom. ,,Fuj! To radšej vypijem vodu zo záchoda" s nechuťou sa Hoseok striasol a podišiel s menším kulhanim k dverám od Jiminovej izby. ,,Hobi, dvere sme zamkli" ušklebil som sa na neho a chytil Jimina za zápästie za ktoré som ho potiahol naspäť na kolena. ,,Baby, dokončíš prácu ktorú si začal. Ano?" Zarazene sa na mňa pozrel. ,,veď je tu aj Hoseok"

,,nezabudni baby, práca ktorú tu odvedieš, bude rozhodovať o tom ako ťa odmením. Čo znamená, že ak neurobíš nič, tak ťa to bude naozaj veľmi bolieť." Falošné som sa na neho usmial ,,takže to pekne krásne dokončí!"

Jimin sa pozrel na Hoseoka, ktorý stojí stále pri dverách a s neistým prikývnutím sa pozrel znovu na mňa. Pomaly chytil môj penis do ruky a začal snim mierne pumpovať.
Svoj pohľad som uprel na Hobiho, ktorý nás sleduje pohľadom bez jediného pohybu. Trošku som si kusol do pery keď si ho Jimin strčil cely do úst.

,,Hoseok, ak sa chceš pridať, dvere máš otvorené. Ja vás zvládnem pretiahnuť obydvoch nara-az, ach-kurva~" zavzdychal som keď Jimim zrýchlil svoje tempo. Asi sa naozaj boji, že by som ho ošukal nemilosrdne. ,,Fuj! Vieš pochopit, že som Hetero?! A nemám za potrebu dostať nejakú chorobu?" Hoseok si iba odfrkol a odvrátil svoj pohľad. ,,Pustite má od tialto preč! Viete ako je nechutne sa na vás pozerať!" Zakryčal po nás Hoseok. ,,To asi nepo-po...nepojde" svojim pohľadom som sa pozrel na Jimina, ktorý mi ucuciava vajcia (:D) a rukou prechádza po mojej špičke. ,,Buď sa pridaš alebo tu zostaneš až do kým z Jimina nevyjebem dušu." S Jiminom sa nám stretli pohľady nad čím som dosť hlasite zavzdychal.
Počul som ako sa Hoseok snaží otvoriť dvere, ale neudržal rovnováhu a spadol na zem. Snažil sa znova postaviť čo sa mu aj podarilo a začal znova triasť s dvermi, ale nepodarilo sa mu to nad čím rázne zanadával. Oprel sa chrbtom o dvere a sklzol až na zem. Keď sa nám stretli pohľady tak zahanbene odvrátil svoj pohľad. Nad čím som sa mierne uchechtol.

Cítil som, že už budem, takže som chytil Jimina za vlasy a začal si určovať vlastne Tempo. Cítil som, že sa mierne zakuckal, ale v tento moment mi to bolo jedno.
,,Kurva, ach~" v Jiminových ústach sa objavilo moje semeno, ktoré všetko poslušne zhltol.
,,Tak za toto, si zaslúžiš peknú odmenu, takú akú ti Jungkook nedoprial" oblizal som mu zvyšok môjho semena z pier, chytil ho za ramena a následne hodil na posteľ tak, že som sa týčil nad ním.
Zohol som sa k jeho krku, na ktorý som sa ľahko prisal a vtiahol jeho kožu medzi svoje zuby.
A začal mu robiť pár fliačikov, aby zajtra všetci vedeli, že ho ošukal samotný Min MUTHERFUCKING* Yoongi. Svoju hlavu zaklonil do zadu aby mi umožnil lepši prístup k jeho krku.

Chytil som ho za lem trička a následne ho z neho vyzliekol a odhodil niekam za seba.
,,Kurva! Keď už tu mám do piče byť! Tak po mne nehač Jiminove veci, kurva!" Zahučal po mne Hoseok keď nám hodil naspäť tričko, ktoré som práve Jiminovi vyzliekol. ,,Mne j-je to di..divne keď je tu snami aj no aj H-oseok"
Smutne sa na mňa pozrel Jimin, popri tom čo žmolil môj rukáv od mikiny.
,,Baby, Hoseok je extrémne na sračky, a to ty tiež. Ani jeden si tento večer nebudete pamätať" mrkol som na neho a svoje koleno pritlačil k Jiminovmu rozkroku.
,,sľu-sľubuješ?" Zavzdychal

•On je vážne moc najivný• Pomyslel som si a s menším úsmevom som prikývol. Pobozkal ho na kľúčnu kosť a pokračoval k ramenu, jeho rameno som obsypával bozkami zatiaľ čo on mi vzdychal do ucha a neustále ma ťahal za vlasy.

Prešiel som rukou k jeho boku až k jeho zatku, ktorý som následne stlačil.

,,ah, Yoongi~"

,,ano baby, presne toto som chcel počuť" zašepkal som mu do ucha, ktoré som následne aj pobozkal. Následne som spojil naše pery a začal snimi pomaly pohybovať. Netrvalo dlho a Jimin sa do bozku pridal tiež. Medzi bozkami som počul ako Hoseok na nás nadáva a chce aby sme mu odomkli dvere, ale v tento moment mi to bolo úplne ukradnute. V podstate nechápem prečo si normálne nepride pre kľúčik a neodíde si sám. Jimin zatiaľ rozplietol svoju ruku z mojich vlasov a a snažil sa mi vyzliecť mikinu aj s tričkom. Trošku som mu stým dopomohol a obzrel sa na Hobiho, ktorý keď ucítil môj pohľad na sebe tak ten svoj odvrátil.
Vyzlečenu mikinu s tričkom som do neho hodil.
Iba sa na mňa zamračil a ukázal mi prostredniček.
Poslal som mu vzdušnú pusu a vrátil sa naspäť k Jiminovi, ktorý si netrpezlivo obtieral svoj rozkrok o moju nohu.

,,si moc nedočavy, Babyboy" nohou som trošku pritlačil na jeho rozkrok na čo som dostal len hlasný ston. Bol to najkrajší zvuk pre moje uši.
Chytil som ho za gombík u nohavíc, ktorý som mu následne rozopol a rovno stým aj strhól nohavice z nôh. Zostal predo mnou už iba v boxerkách v ktorých sa tyčil jeho malý kamarát.
Znovu som sa prisal na jeho pery a začal ho vášnivo bozkávať. On rukov prechádzal po mojej hrudi. Musím uznať, niesom tak svalnatý a vyrysovaný ako Jimin, ale stále mám dokonalé ploché brucho.

,,ah~" zavzdychal som mu do úst keď mi prešiel končekmi prstov po mojich bradavkách. Odtiahol som od jeho pier a bozky začal dávať od jeho krku, cez hruď, ktorá sa nepravidelne zdvíhala až k lemu jeho boxeriek, ktoré som z neho strhol. Znova som sa otočil na Hoseoka a z rúk urobil prak na Jiminove boxerky, ktoré som následne odstrelil Hobimu do tvare. Jeho naštvaný vyraz má hrozne vzrušoval. Jimin začal svoj penis obtierať od ten môj na čo sme ladné obaja zavzdychali.

Svoje prsty som vložil Jiminovi do úst. Hneď vedel čo má robiť a začal mi ich ocucávať s každých stran. Keď boli dostatočne navhčené, mierne som mu roztiahol nohy od seba a bez varovania vnikol do jeho vstupu s mojim jedným prstom. On iba krčovito zavrel oči a tlmené vydýchol. Pridal som mu aj druhý prst a začal som mu vstup mierne roztiahovať. Viac pokrčil nohy spolu so zavzdychaním.

Vytiahol som z neho svoje prsty a posledný krát som sa otočil na Hoseoka a videl ako si nás obzerá a mačka si penis vo svojej dlani, ktorý má nohaviciach. ,,Hoseok, pridaj sa k nám. Uvidíš, že sa ti to bude páčiť"

Keď si všimol, že sa na neho pozerám tak svoju ruku si presmeroval vedľa svojho tela. ,,Fuj, obaja ste...Fuj!" Iba som sa na ňom uchechtól. ,,Baby, ľahni si na druhý koniec postele prosím" zašepkal som mu do ucha a on urobil tak ako som povedal. Ležal teraz tak, že som bol ja presne čelom k Hobimu. Jiminovi som znova roztiahol nohy a bez varovania do neho vnikol až po koreň. On iba vykríkol prekvapením a zaklonil hlavu nad bolesťou ktorú cítil v zatku. ,,Preboha!" Zakričal Hoseok ,,veď ho to boli! Prestaň!" Zamračil sa na mňa Hobi. ,,Jimin, chceš aby som prestal?" Opýtal som sa ho keď som sa v ňom mierne pohol na čo z neho vyšiel len tlmený vzdych. ,,Ni...nie" on sa panvou pohol naproti mne. Začal som do neho ľahko priražať, ale svoj pohľad som mal stále uprený na Hoseokovi.

,,Yoongi, pr-prosím, nešetrí má!" Zavzdychal na celu izbu Jimin a jeho prosbu som vypočul. Začal som do neho rýchlo a silno priražať. Zaklonil hlavu a vydal zo seba dlhy a hlasitý vzdych. Videl som na Hoseokovi, zme sú skúsol spodnú Peru. ,,Hobi, ak sa nechceš pridať k nám, tak si urob aspoň sám dobre" jednu Jiminovi nohu som si vyhodil na rameno a začal do neho nemilosrdne priražať. Čudoval som sa keď Hobi spravil presne to o čo som ho požiadal, bez jediného protestu si nohavice stiahol ku svojim kolenám a začal si pomaly prechádzať po svojom dvrdom úde.

S Jimina som svoj penis vytiahol na čo z neho vyšiel protestný zvuk. ,,na štyri, hneď!" S úsmevom má poslúchol a ja som do neho znova silno prirazil. ,,A-ah~, Yoongi!"
Zavzdychal na celu miestnosť Jimin a svoju hlavu si zaboril do postele z toľkej slasti, ale ja som mu hlavu znova zdvihol tak aby mal priami výhľad na Hobiho. ,,Pozeraj sa na Hobiho, ako si pekne honí nad tebou" prikázal som mu a pozrel sa na Hoseoka, ktorý si v rýchlom tempe prechádza po penise.

,,páči sa ti to? Páči sa ti ako si Hoseok pekne prechádza po svojom penise?" Zašepkal som mu do ucha. ,,ehm~" zaknučal Jimin.

,,Ah~, Yoongi~!" Hlasno zavzdychal ,, prosím, tam. Eš-ešte" vykríkol Jimin. ,,Hoseok, toto je Jiminove slastné miestečko.
Ktoré sa volá prostata. Ak má pekne poprosiš pomôžem ti nájsť svoju prostatu" nečakal som na Hobiho odpoveď a pokúšal som sa prirážať iba na jeho slastné miestečko. ,,do kelu! Si tak skurvene úzky!" Netrvalo dlho a ja som sa urobil do Jiminovho vnútra.
Po pár prirazoch sa urobil Jimin na svoj paplon a ja som z neho spokojne vyliezol.

Postavil som sa z postele a začal zbierať svoje oblečenie po miestnosti, ktoré som si následne aj začal obliekať. Hoseok, mal na sebe už dávno oblečené nohavice, ktoré boli od jeho semena. Keď som si išiel zodvihnúť mikinu, všimol som si, že kúsok od nej na zemi leží kľúčik od dverí. ,,Hobi, vieš, že mi kľúčik vypadol z mikiny keď som ju po tebe hodil a, že si už dávno mohol odísť?" Iba som sa nad ním zasmial a ukázal na kľúčik, ktorý ležal na zemi.
Kľakol si vedľa neho. ,,No, lenže ja-ja si neviem poriadne postaviť. Hrozne sa mi točí hlava, ďalej ako na chodbu by som sa nedostal." Sklopil pohľad k zemi ,,nemal som sa až takto opiť" iba som nad ním pokrutil hlavou a zodvihol som kľúčik od dverí.

,,no poď, pomôžem ti sa dostať domov" prehodil som si Hobiho ruku cez moje rameno a svoju ruku som si ovinul okolo Hobiho pasu a vytiahol ho má nohy. ,,ty odchádzaš?" Pozrel sa na mňa Jimin z pod jeho periny aj cez tu tmu v tento izbe som mohol vidieť jeho smutný vyraz. ,,musím Hobiho odniesť domov. Taktiež by si nebol šťastný keď má ráno uvidíš takže pôjdem odniesť Hobiho domov a potom pôjdem ku sebe domov"

,,ale tak to nieje, rad ťa uvidím vedľa seba ráno a aj-" nedokončil vetu ktorú chcel lebo som mu skočil do reči.
,,ak si budeš zajtra pamätať čo sa dnes stalo...tak mi napíš, môžeme si to zopakovať. Babyboy" nečakal som na nič a odomkol dvere od izby a pomohol sa Hobimu dostať až domov.

_______________________________________

1900 slov... ( ͠° ͟ʖ ͡°)

Continue Reading

You'll Also Like

246K 10.5K 91
Bethany Amy Horan si žila svoj šťastný život, teda až do jedného incidentu, ktorý jej svet prevrátil naruby. Uzatvorila sa do seba a k telu si púšťa...
3.3K 185 29
Mladá krasokorčuliarka a profesionálny hokejista. Ona jemné, ladné dievča a on tvrdý, hrubý rival. Dva úplne odlišné svety, no osud si vybral práve i...
47.4K 2.5K 65
,,Vezmeš si ma", povedal, keď sme polapili dych. . . . . Top: Jungkook Sub: Yoongi . . . . m-pregnant . . . . Začiatok: 8.7.2020 Koniec: 24.12.20...
61.1K 2.2K 61
Toto je len pre moje milované hriešne dušičky . . . . . . . . . Začiatok: 24.12.2020 Koniec: 19.3.2021 . . . . . Chyby!!!!