het leven van Nawal

Par mvrtje_amazigh

16.5K 912 272

Nawal is een meisje van 17 en ze heeft 3 broers ze is enigste meisje dus ze heeft geen zussen. Nawal gaat vee... Plus

info
deel 1
deel2
deel3
deel 4
deel5
deel6
deel7
deel 8
deel 9
deel 10
deel 11
deel 12
deel 13
deel 14
heyyy
deel 15
deel 16
deel 17
deel 18
deel 20
deel 21
deel 22
deel 23
deel 24
deel 25
deel 26
deel 27
deel 28
deel 29
30
31
deel 32
RAMADAN
deel 33
deel 34
deel 35
deel 36
EID MUBARAK
37
38
deel 39
deel 40
mededeling
deel 41
deel 42
deel 43
wallllaaaaaahhhhh
deel 44
deel 45
deel 46
deel 47
Deel 48
Deel 49
Deel 50
Deel51
Deel 52
Deel 53
Deel 54
Ramadan

deel 19

285 20 6
Par mvrtje_amazigh

Vorige deel:
Ik ga nu slapen .
Verder:
Perspectief Nawal:
Ik word met tegenzin wakker .
Ik kijk naar mijn wekker en ik zie dat het pas 6 uur is . Perfect voor mijn prank . Ik staar nog een beetje naar mijn plafond en beweeg niet hahah.

Na een tijdje sta ik op en ga snel mijn gezicht wassen . Ik ga eerst mijn prank uithalen en dan ga ik pas douchen. Ik ren zachtjes naar beneden en pak dan 1 eitje en een zak met veren van de action . Vraag me niet waarom ik dat heb want je weet maar nooit . Ik heb al een prank uitgehaald maar voor Rania toen ze bij mij ging slapen .

Flashback
Ik ren naar beneden en pak een emmer met water en veren . Dit keer doe ik geen ei want anders stinkt ze de hele dag op school . Het is trouwens 6.27 uur . Ik ga naar boven en leg eerst allemaal veren op haar lichaam . Dan pak ik de emmer water en gooi het in 1 keer op haar ' AAAAAAAH NAWAAAL WAT DOE JEEEE ' ' WHAHAHAHAH LEKKER MOEST JE GISTEREN MAAR OOK NIET BIJ MIJ DOENNNN.'
einde flashback
Er was eigenlijk nog meer gebeurd maar dat is dan te veel . Ik ga letterlijk nu nog steeds stuk om haar reactie . Moehim genoeg gesproken over haar . Ik pak snel een komen en sla een eitje erin . Nadat ik dat heb gedaan keek ik naar het kom natuurlijk is het te weinig dus pak ik 2 eieren erbij ahhaha .

Alles licht klaar dus tijd om naar de kamer van Ayoub te gaan .
Ik duo alle veren in het ei en dan leg ik het op heel zijn lichaam. Hij heeft alleen een short aan dus dan doe ik ook alles op zijn buik . Hij is echt een zware slaper dus hij kan niet wakker worden .
Nadat ik alles heb gelegd ga ik snel naar achter . Ik leg mijn telefoon op een kastje en dan film ik . ' 3.... 2.....1....' fluister ik heel zacht . BAAAAM AL HET WATER LICH OP HEM . Hij schrok kapot hart en keek helentijd heen en weer als hij mij ziet kijkt hij Hayek droog en starend naar mij . Ik blijf gewoon lachen want dit is echt niet normaal ' WHAHAHHA LEKKER VOOOR JEEE WEET JE NOG GISTER HAAA ' '  woellah je doet Hayek overdreven .' hij ruikt naar zijn armen en dan kijkt hij mij met grote ogen aan ' zeg woellah dat je hebt gedaan wat ik denk dat je hebt gedaan ' ik knikt en keek hem Hayek blij aan ' NAWAAAL JE DOET LETTERLIJK EI OP MIJJJ ' ' JA LEUK TOCH HAHAGGA ' pff ik ga gewoon kapot ik kan gewoon niet meer hij staat op en ik keek hem lachend aan . Hij komt rustig naar mij en ik ga naar achter . Neee tfoee hij gaat SWS alles op mij smeren . Ik ren naar mijn kamer en doe hem op slot . ' woellah Nawal ik pak je nog terug wacht maar ' zei hij.

Ik ben snel gaan douchen en heb mijn kleren aan . Ondertussen is iedereen thuis wakker . Mijn moeder is trouwens naar Marokko gegaan bij mijn tante . Ze blijft volgens mij een maandje daar . Mijn vader is alweer naar ' zakenreis ' gegaan . Ik heb hem nog steeds niet gesproken maar als ik hem ga spreken zeg ik dat ik hem gewoon vergeef . Hij heeft het uiteindelijk allemaal voor ons gedaan . Moehim skip dat . Ik föhn mijn haar en zet het dan in een lage knot . Lekker strak enzooooow . Ik ga uit mijn kamer en dan zien ik Nasser net uit zijn kamer gaan . ' pffff Nawal Hayek moooi e izannnnnn' ' haha thx  jij ook ' ' gaan wij trouwen ?' ' ben je gek in je hoofd ik ben je zus ' ' neeee zusje ' ' ja 2 mini minuutjes ouder ja ' hij lacht en dan gaan we naar beneden . ' OEEEHHHH LEKKER TWINSS ENZOOOW PAST GOEDD BIJ ELKAAR ' schreeuwt mo' I KNOW MY UGLY BROTHER' schreeuw ik HC naar hem . Hij lacht en gaat dan ook omkleden.' wauuuwieeee Nasser jij bent zo mooi ' zegt Ayoub met een meisjes stem toen hij net binnen kwam ' thx  man ' hahah wlh deze is gek . Toen hij mij aankeek keek hij terug naar Nasser en weer naar mij ' Oooh nu snap ik het za3ma twins enzooow . ' ' HAHAHAHA ja heb je het nu pas door ' zeg ik ' uhh ja wat denk je dat ik naar jou ga kijken jij hebt mijn ochtend verpest ja wat denk je ' ' ja lekker voor je moest je maar gister niet mij helemaal nat komen maken . En het was nog weekend ' ' wat is er gebeurd' zegt Nasser verwart ' ik heb hem een kado gegeven en hij is er niet blij mee kijk ik heb het gefilmd ' ZEG WLH JE HEBT GEFILMD NEE NIET LATEN ZIEN E GRA ' ik keek hem aan en pakte mijn telefoon erbij

Ik liet hem die filmpje zien en hij ging gewoon stuk ' WHAHAH NAWAL HEB JE ZIJN KOP GEZIEN TOEN HIJ SCHROK ' ' HAHAHHAHAH JAAA HAHAHAH ' ' wat is hier gaande e hondjes ik hoor jullie van boven ' zegd mo ' kijk Nawal heeft een gekke prank gehaald terwijl wij aan het slapen waren ' hij liet het filmpje zien en hij ging ook stuk .
________________
Stemmen 🔥
________________
Ik maakte snel ontbijt want ik zag dat het 7.45 is terwijl we om 8. 15 op school moeten zijn . Ik maakte gewoon een tosti met kaas erin en 1 tje met chocola ( gekke aanranding Hayek lekker 😘🔥🔥) ik maak ook gelijk voor mijn hondjes en ook nog snel na3na3 thee .

Als ik klaar ben roep ik hun om te komen  eteennnnn ' HONDJEEEEEEEES KOMEN ETEN E IZANES HET IS  BIJ TIJD OM NAAR SCHOOL TE GAAN ' ' WAT ROEP JE DE ENIGE HOND DIE HIER IS DAT BEN JIJ ' schreeuwt mo' terug ' JE SCHREEUWT ZELF E HMAAR MOEBIK KOM ETEN ANDERS EET IK LEKKER ALLES EN DAN MAG JE VERHONGEREN ' ' SAAF SAAF IK KOM AL '. Ik lachte in mezelf en ging dan eten . Ik keek nog een beetje tiktok en keek naar voor ik zag ze aankomen ' Ewa kwamen jullie van Marokko neg ' zeg ik sarcastisch ' ja man wlh Frankrijk is wel groot ' zegd Nasser . Wlh hij altijd met zijn poep humor ik keek naar de tijd en het was al 8uur ' wjwjwj kom snel we hebben nog 15 minuten ' iedereen slikt nog snel hun broodje weg en dan trekken we allemaal onze schoenen aan . Trouwens we hebben allemaal een trainigspak aan .
Ik ging met mijn broers in de auto aangezien het gezelliger is . We doen Hayek harde muziek op en dan komen we op school aan . Wlh ik kan niet wachten om mijn bestie te zien !!!
_____________
STEMMEN
_____________
Ik stap uit en zie dan bij de verte Rania heen en weer te kijken . Ze zag me en dan komt ze aanrennen ' RANIAAAAAAAA' ' WJWJWJ NAWAL JE WEET NIET HOE HART IK JE HEB GEMIST ' en zi bleven we elkaar 2982829298 naar door knuffelen .
' sff sff kom we gaan naar onze lokaal voor dat mevrouw gizo (😂😂) boos wordt '' ja man je weet maar nooit die wortel gaat nooit zwijgen als je 1 second te laat komt . ' zegt Rania . Ik kijk naar mijn telefoon en zie dan dat het 8. 13 is we hebben dus nog 2 minuten . ' kom we gaan alvast we hebben nog 2 minuten. ' ' sff trouwens wjwjwj van waar die trainingspak zo moooooi.'' hahah ik heb die samen met Nasser gekocht hij heeft er ook eentje ' ze keek dromerig voor haar uit ' oelalalaaaaaah Rania heeft een crushhhh ' ' wat poep je allemaal zied zied kom voor dat we te laat komen ' antwoorde ze . ' uhuuu .' zei ik .
_______________
STEMMEN
_______________
Wanneer we aangekomen zijn begint mevrouw alweer . ' Nawal en Rania waar waren jullie ' ' onderweg naar hier natuurlijk waar dan anders ' zei ik en Nawal tegelijk . Ik keek haar aan en zei mij . Woellah we lachte ons dood . Ik keek naar mijn telefoon en zie dat het nu pas 15 is ' trouwens mevrouw we zijn perfect op tijd' ' je moet altijd 5 minuten eerder bier zijn ' zei ze . Ik zweer het je deze vrouw gaat mij gek maken. ' mevrouw, laat mij zien waar dat op staat ,en als je gelijk hebt ga ik nu nu doen wat u wilt ' zei ik een beetje geïrriteerd. ' dit zijn mijn regels dus je luistert naar wat ik je zeg ' ' WHAHHAHAH jij bent grappig weet je wat ik ga niet eens tijd aan je besteden ik ga nu rechtstreeks naar de directie en vertel hem alle maar dan ook alles wat je doet.' ' nee Nawal je gaat nergens heen je gaat nu naar binnen voor dit keer is het geen probleem maar voor de volgende keer mag je een een briefje gaan halen ' ik wist het gewoon ze is Hayek bang dat ze ontslagen wordt ' nee , pech het is te laat altijd doe je zo iritant nu niet meer doei ' wjwjwj ik zie iedereen hun lach inhouden . Ik zie iedereen blij knikken ' beslama iedereen tot zo en dan heb ik ook gelijk een gast mee namelijk de directeur . ' zeg ik nog . Haha Rania komt rustig mee . We gaan naar beneden en dan kloppen we op de deur van onze directeur. 'binnen !' hoor ik . Ik ga naar binnen en Rania volgt me ' meneer we willen een klacht indienen. '' vertel het eens wat is er gebeurd' ' te veel . Onze docent blijft maar iritant doen tegen ons telkens als ik binnen kom verzin ze wel een smoes om mij te laag te brengen zoals vandaag alweer . Ik ben een minuutje te vroeg en ze zegd dat we 5 minuten eerder moeten zijn . En dit is niet de eerste keer . Ze is altijd alleen tegen mij en de andere klasgenoten . Ze is nooit normaal aan het doen en doet dit het meest bij Marokkanen enzo bij de andere dus de Nederlanders is ze totaal niet zo. Als bevoordeeld een Nederlander te laat is is ze totaal normaal . Vorige keer was een leerling van ons klas ook te laat en we gingen samen naar binnen en het is trouwens een Nederlander. Nou toen moest ik een te laat briefje halen en zij niet . ' wlh ik wou hele tijd Mocro zeggen maar ik hou me in ' ik snap jullie totaal en mag ik weten welke docent het is? ' ' ja tuurlijk het is mevrouw gizo .' ' oke bedankt ik loop nu met jullie mee ik geef der 1 waarschuwing en als ze dat verpest word ze inslagen , ik had dit klacht al vaker gehoord maar dan waren het van onbeleefde leerlingen. Maar nu aangezien het doorgaat denk ik wel dat het waar is . Ik kom nu met jullie mee en als er nog 1 ding gebeurt dan moet je gelijk naar me komen dan is dit probleem ook gelijk opgelost is dat goed?'' ja bedankt meneer u hebt me echt blij gemaakt' zei ik sarcastisch ik ben wel blij maar kifech ze krijgt nog 1 kans . OEFF moehim beter dan niets . We gaan naar boven om naar ons lokaal te gaan .

Fakaa poepies van me vandaag alweer een nieuw deeltje . Ben echt blij man . Ik had er zin in aangezien ik eindelijk klaar ben met studeren . Dus thallah ik ga vandaag alweer voor de 5stemmen . En als we het halen dan plaats ik nog een deeltje trouwens 1860 woorden 😘😍❤️🔥🔥

Continuer la Lecture

Vous Aimerez Aussi

14.4K 501 61
Een naam, iets wat jou jou maakt. Iets wat je je hele leven met je mee draagt, Het is een woord waar je naar luistert. Een woord dat jou omschrijf, e...
74.5K 1.8K 23
Jace is een maffiabaas en word door zijn vrienden de eeuwige player genoemd. Toch komt er een omslag in zijn leven door iets wat eigenlijk nooit had...
27.2K 1.2K 130
Yasmine is een mooi, aangenaam meisje. Ze is 17 jaar en probeert haar goed te focussen op school, ook al lukt dat niet altijd.. Ze walgt van jongens...
294K 8K 114
Als de familie van Yasmine voor haar ogen op een gruwelijke manier omgebracht wordt. Wordt ze onmiddellijk onder getuigenbescherming geplaatst...