BUGÜNÜN TARİHİ | YARI TEXTİNG

Galing kay gizamahakli

624K 14.3K 10K

(+18 sahneler ve nude görüntüleri vardır.) Boynumun morardığını hissediyordum ama daha fazla ileri gitmesini... Higit pa

0.0
0.1
0.2
0.3
0.4
0.5
0.6
0.7
0.8
0.9
1.0
1.1
1.2
1.3
1.4
1.5
1.6
1.7
1.8
1.9
2.0
2.1/Gelecek
2.2
2.3
2.4
2.5
2.6
2.7
2.8
2.9
3.0
3.1
3.2
3.3
3.4
3.5
3.6
3.7
3.9
4.0/Geçmiş
4.1
4.2
4.3/Geçmiş
4.4
4.5/ Geçmiş
4.6/Geçmiş
4.7
+18 Ara Bölüm
4.8
4.9
5.0
5.1
5.2
5.3
5.4
5.5
5.6
5.7
Adsız Bölüm

3.8

5.2K 148 234
Galing kay gizamahakli

selamm
çok fazla olayla uğraştım kitap için ama sonunda hallettik

bu arada hepinize çok teşekkür ederim yakında 22K geliyor hatta bugün gelir gibi. Çoooooooo...oooook teşekkürlerrr

bölüme çok tatlı bir sürpriz bıraktım *sinsi yazarsu gülüşü*

neyse seviliyiürsünüz

38. bölüm şarkısı:
Dolu Kadehi Ters Tut/ Madem

🕸

38. BÖLÜM

Sabah kalmış okula gitmiştim. Bugün cumaydı ve okuldan çıktıktan sonra diğer eve gidecektik. Kaangilin oraya...

Bu hafta sonu yılbaşıydı. Kaan ile beraber ile yılbaşı kutlamamız olmayacaktı ama sevgili olarak ilk kutlamamız olacaktı. Eğer ayrılmasaydık.

Sırama geçtiğimde kafamı sıraya koydum ve zil çalana kadar yatmak istedim. Sadece istemekte kaldı çünkü yanıma biri oturmuştu.

Kafamı kaldırdığım da karşımda gördüğüm kişi ile ağzım açıldı. Ne oluyor Giz?

Gözlerimi kıstım "Sen ne arıyorsun burada Yeşim?" diye sordum. Dudağını dişledi "Uzlaşma bozulmuş tekrardan şikayet edecekmişsiniz. Neden diye sormaya geldim. Ben bir şey yapmadım Giz gerçekten." dedi. Tekrardan şikayet etmiştik?

Bozuntuya vermeden "Aynen öyle tekrardan şikayet ettik artık cezanızı çekmek zorundasınız." dedim. Ağlamaya başladığında sıradan kalktım ve tuvalete gittim.

Telefonu çıkarıp anneme mesaj yazmaya başladım.

Giz: şikayet?

Anne: evet.

Anne: senin aksine senin geleceğini düşünen insanlar var.

Giz: tamam

Ellerimi yıkadım ve geri sınıfa geçtim. Yeşim gitmişti. Zaten bu okulda değil başka bir okulda okuyordu. Sınıfa geçip Nisa'nın yanına oturdum. "Neyin var Giz moralin bozuk gibi?" diye sordu. Ona doğru dönüp "Annemgil tekrardan şikayet etmişler." dedim. Ahmet içeriye girip yanımıza oturdu. Ortalarında kalmıştım ve kalçam demirlerin arasında kalmıştı.

"Benim sevgilim vardı." dedim ortaya doğru. İkisi de iki yanımdan baktığında Ahmet "Ne ara diye?" sormuş, Nisa ise "Kim?" diye sormuştu.

Sorgu başlasın.

"Pekala pekala adı Kaan. Ne ara oldu ben de bilmiyorum 1 1,5 ay falan oluyordur. Öyle işte." dedim. Daha fazla anlatacak bir şey kalmamıştı hakkında. Onlar da sıkıştırmak yerine susmuştu. Zil çalmaya başladığında telefon toplayıcılarda gelmeye başlamıştı. Evet evet hala telefonlar toplanıyordu. Telefonumu kapatıp vermeden önce son kez mesajlara baktım. Neye bakıyorsun Giz? Kaan'dan mesaj gelmiş mi diye bakıyorsun yoksa? Ne alaka!

Kaan'dan mesaj gelmişti ama bakmadan telefonu kapatıp uzattım.

Dersler başladığında kalemlerimi aldım ve evcilik oynmaya başladım.

🕸

Dersler bitmiş İstiklal Marşı okumak için aşağıya iniyorduk. İlk kata geldiğimizde telefonu dolaptan aldım. Bahçeye çıktığımızda en arkaya geçmiştik. Bittiği anda yığılma olmadan okuldan çıkabilmek için.

Müdür konuşmaya başladığında ilk dakikasından sıkmaya başlamıştı. 3 dakika geçmiş hala konuşuyordu. 6. dakika sonra bu kadar konuşmanın yeterli olacağını düşünmüş ve İstiklal Marşı için beden öğretmenini çağırmıştı.

İstiklal Marşı okunmuş ve okul birden ana baba gününe dönmüştü. Nihayet servis alanına geldiğimizde sona doğru yürümeye başladım. Cuma günleri birkaç dakika geç gelirdi.

Servis gelene kadar bekledim ve geldiğinde ön koltuğa oturdum. Telefonu açıp spotifydan listemi açtım. Dolu Kadehi Ters Tut/ Neyin Nesi dinliyormuşum en son. Döngüyü açtım ve tekrardan başlattım.

Kaan'dan tekrar mesaj geldiğinde bakmadan instagrama girmiştim. Kaan'ı takip etmemiştim bugüne kadar zaten hesabı da açıktı. Aklıma bile gelmemişti. Ama o beni takip ediyordu. Takibe alıp hikayesine girdim.

Elif ve birkaç kişi ile bir selfie çekilmişti. Bir sonra ki hikaye videoydu ve yakın arkadaşlar kısmı işaretliydi. Bir kutlama hazırlıyor gibiydiler çünkü süslerle uğraşıyorlardı.

Bildirim paneline tekrardan Kaan'dan geldiğini bildiren bir bildirim gelince artık bakmam gerektiğini anladım.

Kaan: günaydın (08.00)

Kaan: konuşmuyor muyuz? (11.36)

Kaan: öğle arasında olman lazım telefonunu almadın mı? (12.22)

Kaan: okuldan çıktın mı? (15.02)

Kaan: stalk? (15.06)

Giz: stalk yapacak olsam
bu kendi hesabımdan olmazdı ;) (15.06)

Kaan: cevap vermene sevindim.

Giz: neden?

Kaan: bana sinirlisin?

Giz: sinirli ve kırgın.

Kaan: bugün gelecek misiniz?

Giz: evet

Giz: eve gidiyorum şimdi

Kaan: konuşur muyuz yüz yüze?

Giz: olabilir

Kaan: anlatacaklarım var :)

Giz: tamam

Kaan: geldikten sonra parka uğrasan?

Giz: müsait olunca yazarım.

Kaan: tamam Akşin

Giz: Akşin?

Kaan: senin bitirmiş olman Akşin demem için engel değil

Kaan: görüşürüz

Giz: görüşürüz
(görüldü)

🕸

Eve girdiğimde annemgil hazırlanmış beni bekliyorlardı. Sabah okul için hazırlanmadan önce götürecek olanları da spor çantama koymuştum. Yukarı çıkıp spor çantamı aldım ve üzerime rahat bir şeyler giydim.

Arabanın arka koltuğuna oturunca wattpad uygulamasını açtım ve okuduğum kitaba devam ettim. Welkamtuhell'den Madem...

Yazarın anlatımı ve tarzı o kadar güzeldi ki.. Okuyucuyu kendine çekiyordu. Kaldığım bölüme girip kulaklığımı taktım. Eve varana kadar okuyup bitiririm diye düşünüyorum.

🕸

Eve gelmiştik ve kitabı bitirmiştim. çok güzeldi. Yazar yılbaşı özel bölüm atacağını da söylediği için ayrıca heyecanlanmıştım. Anıl...

Eve girdiğimde kitap yüzünden aptal aptal sırıtıyordum. Kitap yüzünden mi Anıl yüzünden mi Giz? Kahkaha attığımda annem ve babam bana bakmıştı.

Bu kitabı okuduğum zaman istemsizce mutlu oluyordum ve kafamın içinde Dolu Kadehi/Ters Tut Madem çalıyordu.

Simsiyah bir gece de yalnızdın aydan bile beyaaaazzzz
Seni ilk gördüğümde dedim
"Bu kız lütfen biraaaaz benim olabilir mi?"
Dedim "Olabilir"
Sordum "Olabilir mi?"
Dedin "Olabilir"
Kıskananlar oldu, üzülenler oldu, delirenler oldu
Dedim "Olabilir"

Şarkıyı mırıldanmaya başlamıştım. Annemgil eve girmişti ama ben bahçede durmuş hem söylüyor hem de dans ediyordum. Sanki birinin beni çektiğini hissederek sağ tarafa döndüm.

Kaan...

Sinirli bir şekilde "Ne yapıyorsun sen?" diye sordum. Yanıma gelerek "Sadece çok tatlıydın çekmek istedim." dedi. Ciddi misin Kaan?

Elimi telefonunu vermesi için uzattım. Telefonumu avucuma bıraktığında kilit ekranında beraber fotoğrafımız vardı ama umrumda değilmiş gibi yaparak fotoğraflara geldim. Çektiği videoyu açtım ve izlemek izledim.

Hiç mütevazi olamayacağım ama cidden video da çok tatlı çıkmıştım. Bu yüzden silmeden önce videoyu kendime attım. Videonun bana geldiğine dair bildirim sesi geldiğinde videoyu ondan sildim. Ben tüm bunları yaparken o sadece beni izliyordu.

"Bu yaptığın düpedüz taciz. Benden izinsiz fotoğraflarımı ya da videomu çekemezsin." dedim. Haklıydım. O da haklı olduğumu bildiği için kafasını salladı ve "Özür dilerim doğru söylüyorsun." dedi.

Haklı ama deli.. Helin ve Bartu.. Brocuklar.. Her daim biri bana haklısın dediğinde aklıma o sahne geliyordu. O her aklıma geldiğinde içimin cız ettiği gözlerimin dolduğu sahne.

"Akşin iyi misin?" diye sordu Kaan. Galiba o da fark etmişti. Kafamı salladım ve eve girmek için arkamı döndüm.

Kolumdan tutup beni tekrar eski konumuma dönderdi. Kaşlarımı çatarak "Ne oluyor?" diye sordum. Kolumu bırakıp "Olanları duydum." dedi. Olanlar? Ne oldu ki Giz?

"Hangi olanlar?" diye sordum.

Kaan ne diyeceğine karar verememişti. Büyük ihtimalle eğer bilmediğim bir şey ise vereceğim tepkiyi düşünüyordu. Ne oldu ki Giz? "Şikayet mevzusu." dedi en sonunda. Bu muydu?

"Bunu nereden biliyorsun?" diye sordum. Cidden o bunu nereden biliyordu? Ah Emir söylemiştir sonuçta k kadar konuşmuşlardı araları iyidir!

"Çünkü bu şikayet mevzusu benim sayemde de tekrardan gündem oldu." dedi ve arkasını dönerek uzaklaştı.

Arkasından "Sen ne alaka ki?" diye bağırdım.

Arkasını dönmeden "Çünkü artık herkesin cezasını çekmesini vakti geldi." diyerek yürümeye devam etti.

Giz.. Neler oluyor?

🕸

Neeee yoksa uzun bir aradan sonra bölüm mü?
eveetttt

Burayı biraz boşladım gibi ama artık geri döneceğim babeler.

Sizler seviliyiürsünüz

Oy vermeyi, yorum yapmayı ve beni takip etmeyi unutmayın.

Ha bu arada bölümde bahsettiğim kitabın linkini aşağıya bakıyorum cidden kendi duygularımı yazdım. Bu arada zaman daha orada geçmiş zaman olduğu için mantık hatası olsun istemedim.
Madem kitabının texting kısmı final oldu ama hala özel bölümler geliyor eğer tamamlanmış kitap arıyorsanız hemen listenize ekleyin. Yakında 1 Milyon olacakkk🤍

neyse çok konuştum sizleri kocccaman öpüyorum

bölümde bahsettiğim Madem kitabının linki;

https://www.wattpad.com/story/249982407?utm_source=android&utm_medium=link&utm_content=story_info&wp_page=story_details_button&wp_uname=gizamahakli&wp_originator=DjQJItd9v9CmLcSNwatjZ%2FaFWkAlrEYZvoYwVnjkK1mh1RIwIdv25yYlkD3A60XIji9dJacngJhtTIfrDEPMbSBduIy%2Blqi3Dfkc3iaZRU%2FuCHQbNC74YubZAECbJWh%2F

Ipagpatuloy ang Pagbabasa

Magugustuhan mo rin

65.4K 5.6K 52
[tamamlandı] Gösterdikleri ve sahip oldukları karakterleri tamamen farklı olan iki insan. 4 düşman aile, sayısız sır, kast sistemi ile işleyen bir...
1.7M 61.3K 57
DİKKAT: ÖĞRETMEN ÖĞRENCİ KURGUSUDUR +18 VARDIR RAHATSIZ OLACAK OKUMASIN. Lavinia: Sana vermem gereken bir ceza vardı. Defne: Tobe hasa Defne: Ben ned...
462K 7K 19
''Sen benim kocam değilsin.'' diye bağırmıştım. Alphan ise dibime kadar girmiş gözlerimin içine bakarak'' Ben senin kocanım gerçek bu artık kabullen...