LYŽÁK (1D)

By prej_jsem_blba

18.6K 795 107

PROBÍHÁ KOREKCE Ne každý je ve škole oblíbený. A ne každý chce jet na dvoutýdenní lyžařský kurz právě se svo... More

Prolog
1. Odjezd
2. Dávej pozor ty tupče
3. Neznám tě
4. Noví přátelé
5. Do you wanna build a snowman?
6. Boby
7. Přespání jinde
8. Langoše
9. Tajemství
10. Večerní procházka
11. Trip
12. Učení na snowboardu
13. Kiss him
14. Pátrání začíná
15. I'm so nervous
16. Mise
17. Nemůžeš za to
18. Důkazy, nebo ne?
19. Potlesk
20. Štve mě to
22. Rtěnka
23. Caitlin
24. Love you, goodbye
25. Věřím ti
26. Horká čokoláda
27. Zpátky do Londýna
28. Konečně doma
29. Odhalení
30. Cover
31. Date
Epilog
Back To You

21. Vloupačka vol. 2

420 20 1
By prej_jsem_blba

,,To jsou paka."pošeptala jsem Niallovi a ještě víc se k němu přitulila.Slyšeli jsme, jak se kluci za zavřenými dveřmi domlouvali, kdo z nich půjde prozkoumat, jestli tady jsme, nebo ne, jako by se snad báli, že tady na ně čeká nějaká příšera.
,,Tak já jdu."ozvalo se zpoza dveří, které se následně otevřely a v nich stál Liam, kterému kluci koukali přes rameno.
,,Ahoj."zasmála jsem se.
,,Čau, my jsme jen nevěděli-"Harry Liamovi skočil do řeči, a ten ho pohledem málem zavraždil.
,,Prostě jsme nevěděli, jestli tady něco neděláte."
,,Seš blbej."zakroutila jsem se zasmáním hlavou.
,,No nic, vypadá to, že si to tady užíváte, tak mi půjdeme."ozval se opět Liam a společně s klukama vycouval z rámu dveří.
,,My za váma kdyžtak pak přijdeme."křikla jsem ještě za nima.

Ještě chvilku jsme s Niallem trávili koukáním se na film, než jsem ho donutila se zvednout a jít za klukama.Ne, že by mi jeho přítomnost vadila, stěžovat jsem si v žádném případě nemohla, ale kluky jsem už taky chtěla vidět.

,,Hej, Louisi, schovej to! Rychle!"uslyšela jsem Harryho hlas, když jsem otevírala dveře do obýváku.V následujícím momentu jsem uviděla kluky, sedící na pohovce, s trapnými a trošku nervózními úsměvy.Mezitím, co jsme si s Niallem sedali bylo ticho, nad námi se vznášel oblak trapnosti a nervozity a dokonce i Ni začal být jaksi nervózní.
,,Ehm, takže co přede mnou skrýváte?"zeptala jsem se.
,,Nic, nic neschováváme, opravdu."přispěchal jako první s odpovědí Liam.
,,Jo, tak to mě akorát utvrdilo v tom, že něco jo."založila jsem si ruce na prsou.,,Bože tak to vykopte."vyzvala jsem je.Oni se po sobě dívali, jako by chtěli v tom tichu přijít na to, na co ti ostatní myslí.
,,Ash, hele ty se na nás budeš nejspíš zlobit, ale..."začal Niall.
,,Ale?"taky jsem začínala být nervózní, hlavně díky tomu, že řekl, že se nejspíš budu zlobit.
,,Prostě tohle."Louis odněkud vytáhl dva malé kousky papíru a položil je na stůl před námi.Detailněji jsem se na papírky podívala a zjistila, že jsou to dvě vystřižená písmena, stejná jako bývají na vzkazech.
,,Co to má být?"vzhlédla jsem směrem k nim.,,To jste si mysleli, že se budu zlobit kvůli dvěma písmenům?"
,,No to právě ne."řekl Harry, který si teď pohrával s lemem trička.
,,Spíš jde o to, jak jsme je získali."dokončil to Niall.
,,Poslouchám."pomalu jsem přikývla.Kluci se po sobě ještě jednou koukli, než Liam promluvil.
,,Víš jak jsi nám včera večer říkala, že jste zapomněli prohledat koš v koupelně a ještě k tomu dodala, že nic nemáme zkoušet?No tak se to úplně nepovedlo."
,,Neudělali jste to, co si myslím, že jste udělali, že ne?"zalapala jsem po dechu.
,,Nevím, co si myslíš, ale asi jo."přikývl spokojeně Louis.
,,Opravdu jste se vloupali do pokoje Caitlin a opravdu se hrabali v koši?"mluvila jsem pomalu, snažila se aby to znělo úplně normálně, ale jak si sami mysleli, byla jsem naštvaná.Sami věděli, že je to nebezpečný se už podruhé vloupat do cizího pokoje.Ale oni to i přes to udělali.I když jsem jim řekla, že to dělat nemají.
,,Ash omlouváme se, ale podařilo se nám tam najít ta písmena.Nebudeš tomu věřit, ale byly přesně v tom koši, který jsme  neprohledali.A není to to jediný, co jsme našli.Na jedné skříňce, úplně nahoře, kam není skoro vidět ležely nůžky, jako by je chtěl někdo schovat a ještě k tomu to bylo přímo nad tím košem."začal s vysvětlováním Harry.
,,Přesně a to nám připadalo podezřelý, tak jsme se rozhodli to tam ještě trochu prohledat, koneckonců jsme měli-"navázal na něj Louis, ale já ho přerušila.
,,Já jen nechápu proč jste to udělali?Víte, kolik jste toho riskovali?Kdyby to někdo zjistil...Ani nechci myslet na to, co by se stalo.Já vám navíc řekla, že nic zkoušet nemáte a věřila jsem vám, že nic ani neuděláte.Nebudu lhát, když řeknu, že jste mě fakt naštvali.Ani jste mi nic neřekli."soptila jsem ze sebe a nepřemýšlela o slovech, která Harry s Louisem řekli.Jediné, co jsem vnímala bylo to, že to udělali a ještě k tomu mi o tom nic neřekli.
,,Ash, chápeme, že seš naštvaná.Ale prosím poslouchej nás.Chtěli jsme ti pomoct.A vyšlo to."chytil mě za ruku Niall.Nevěděla jsem co na to říct.Měl pravdu.Opravdu mi chtěli pomoct, měla bych je vyslechnout i přes to, že nejsem vůbec nadšená z toho, co udělali.
,,Omlouvám se...já jen, dneska mi moc nepřidává to, že už naštvaná jsem."omluvila jsem se.
,,To nic.Takže to vezmeme od začátku?"zeptal se Liam, já přikývla a kluci začali vyprávět.

Řekli mi, že se jim na dně Harryho kufru podařilo najít pinetku, díky které otevřeli dveře do pokoje Caitlin.Celou akci prý prováděli v období oběda, kdy po chodbách chodí nejmíň lidí, protože jsou všichni na obědě.Na pokoji se vydali do koupelny, kde prohledali koš a jak Harry sám řekl, už měl s tím určitou zkušenost, takže to šlo poměrně rychle.Podařilo se jim najít dvě písmena, která před námi momentálně ležela na stole a když už tam byli, řekli si, že si to tam ještě trochu proklepnou.Prohledali koupelnu, kde objevili ty nůžky, dokonce mi ukázali i fotku, ale jinak tam nic nebylo.Přešli tedy do pokoje a začali hledat tam.Nenašli tam vlastně nic kromě toho, že na nočním stolku byl kousek izolepy, takový ten, když se snažíte najít konec izolepy a když ho konečně najdete, izolepa se rozdělí na dvě části a jedna z nich vám zůstane v ruce.Samozřejmě měli pro mě důkaz v podobě fotky.V průběhu celého vyprávění ze mě už opadla naštvanost a viděla jsem na nich, že mi hrozně chtěli pomoct, za což jsem se na ně zlobit nemohla.

,,No a pak jsme se rozhodli se ještě podívat do kufru.Nevěděli jsme sice, jestli je to kufr Caitlin, ale riskli jsme to."povídal dál Louis.
,,Cože jste udělali?"vytřeštila jsem na něj oči a vymrštila se tak, že jsem sice na pohovce seděla, ale nebyla opřená.Tohle už zacházelo moc do soukromí, i přesto, že se jednalo o Caitlin.
,,Slyšela jsi dobře, ale neboj se, po celou dobu akce jsme měli rukavice."ubezpečil mě honem Louis.On má s těma gumovýma rukavicema nějaký osobní vztah nebo co?
,,Jasně."přikývla jsem s protočením očí.
,,No, ale to hlavní je, že jsme to riskli správně a našli jsme pár papírů.Obyčejných, bílých.Prostě takových, na kterých ty vzkazy jsou."informoval mě dál Liam, protože Louis asi pořád přemýšlel nad gumovými rukavicemi.
,,Takže myslíte, že to je nakonec Caitlin a El říkala pravdu?"zeptala jsem se a unaveně si prohrábla vlasy.
,,Přesně."přikývl Harry.
,,Ježiši, celý je to čím dál víc zamotaný."zahučela jsem a nechala své tělo, tedy spíše trup spadnout zpět na pohovku.V cestě mi, ale stála Niallova ruka, položená na opěrné části sedačky, takže jsem do ní narazila a Niall se uchechtl.
,,Nesměj se, na mě je to až moc složitý."napomenula jsem ho a podívala se mu do očí.,,Přišla jsem si za váma odpočinout a ne, abych odešla ještě víc mimo."promnula jsem si oči a vlastně se i lehce zasmála.
,,Copak sis s Niallerem neodpočinula dost?"ušklíbl se Harry a já nad jeho poznámkou jen protočila očima.
,,Takže myslíte, že by to kompletně mohla dělat Caitlin?Ty vzkazy společně s fotkama...I kdyby to dělali dva lidi, za těma fotkama budou ti samí jako za vzkazy."místo původní otázky jsem položila já otázku.
,,Když už mluvíme o té fotce, co to má bejt?"zasmál se Liam.
,,Přesně, z Nialla jsme nic nevydolovali, jenom se usmíval jak blázen."přidal se Louis a můj pohled zamířil na Nialla, který se teď trošku červenal, stejně jako já, a zároveň se na mě usmíval.
,,Co by mělo být prostě...hm kamarádská pusa?"obrátila jsem pohled na kluky.
,,Jasně, proč ti to vůbec nevěřím?"ušklíbl se Harry.
,,No to nevím."samozřejmě, že jsme všichni věděli, že to nebyla jen jedna kamarádská pusa, jelikož to z té fotky šlo poznat, což téhle situaci moc nepřidávalo.Sama netuším, jak to mezi mnou a Niallem je a ještě když se do toho začnou plést kluci...,,Ale teď zpátky k tématu."vyzvala jsem je.
,,Pokud chceš znát můj názor, tak si myslím, že za vším stojí Caitlin.Vzkazy s rtěnkou víme, že psala ona, teď tohle, ještě k tomu v časopisu jejího otce jste taky a fotka nás všech tam byla též.Ono je to teda všude, takže by stejně bylo divný, kdyby to tam nebylo."Liam vstal a odešel někam do kuchyňky.
,,To mi připomíná, že jí ještě musím vrátit tu rtěnku.Já už nechciii!"zaúpěla jsem, protože to co říkal Liam dávalo opravdu logiku.El mohla hrát, ale zároveň mohla mít pravdu a navíc psát umí.Za to u Caitlin jsme toho našli víc než dost.
,,Klidně si můžeš lehnout."pošeptal mi Niall a já si tedy lehla do jeho klína.Po dnešku jsem už byla dost unavená.

Ještě asi hodinu jsme o všem debatovali a snažili se na co možná nejvíc věcí přijít.Pořád jsem nemohla uvěřit, že se kvůli mně vloupali do pokoje už podruhé.Moje naštvání už definitivně ustoupilo a já místo toho byla klukům opravdu vděčná.

Po zmíněné hodině jsem se bohužel zvedla z Niallova klína a rozhodla se odejít, jelikož jsem už chtěla jít spát.S klukama jsem se rozloučila, pořádně jim poděkovala a pak už šla na pokoj a ani mě nepřekvapilo, že Niall šel se mnou.

,,Nialle?"ozvala jsem se při tom, co jsme se objímali před dveřmi do mého pokoje.
,,Jo?"
,,Nechci o tebe nikdy přijít."tuhle větu jsem vyslovila, protože mi došlo, že už posledních pár dní a já pojedu domů...A nevím, jestli kluky, ale hlavně Nialla ještě někdy uvidím.
,,Neboj se, nepřijdeš.To ti slibuju."

Ahojky všichni, tak kdo si myslíte, že bude "pachatelem"? Podle mě to začíná být poměrně dost zamotaný, ještě k tomu se ani neví, jestli to El opravdu hrála, nebo říkala pravdu.Já samozřejmě vím, kdo to bude, ale zajímá mě váš tip.

Caroline <3

Continue Reading

You'll Also Like

1.8K 123 20
Dlaní jsem chytila Tomovu tvář a otřela mu slzy. ,,Promiň. Brečím tu jako slaboch.'' Omlouval se. ,,Nemáš se za co omlouvat. Lidé nepláčou protože js...
10.8K 478 43
Jsem člověk, kterého je těžké milovat, ale když miluji, miluji opravdu silně - Tupac Shakur
4.4K 376 12
Příběh je rozepsaný ( kapitoly vycházejí obden ). začátek: 31.8.2024 V příběhu se nachází návykové látky a sexuální scénky.
15.9K 1.6K 29
Každý svatý má minulost a každý hříšník má budoucnost.