I hate to love you[sequel for...

By Jamy_Frankie

3.2K 431 198

“Love me or hate me, both are in my favor…If you love me, I'll always be in your heart…If you hate me, I'll a... More

~1~:Home sweet home!
~2~:Friend or Foe!
~3~:Monte Christo & Jack Daniels, baby!
~4~:In curand nici un fel de sex Samy!
~5~:I love you my soul
~6~:New faces in the picture

~7~:Tempted by a sexy bitch!

326 53 42
By Jamy_Frankie

HELLoooo beautiful people!!! iata si un next ca vai de el, sorry ca mi-a luat atat de mult timp sa-l postez, dar am fost busy plus si inspiratie nu prea! enjoy it!!! 

"Temptation is the feeling we get when encountered by an opportunity to do what we innately know we shouldn't.”

Desire’s pov

Nu pot sa cred ca mi-a facut una ca asta, nemernicul, 3 ani m-a facut sa cred intr-o minciuna, cum a putut sa-mi faca una ca asta, cica el nu era gata de o relatie serioasa, cretinul si lasul de el. Sunt atat de furioasa, agitata, ii ignor pe toti, absolut pe toti, nu vreau sa vad pe nimeni, vreau la naiba sa dispar, sa uit de tot ce mi s-a intamplat, de toate prin cate am avut de trecut. Il urasc, nu pot sa cred ca a putut fi atat de imbecil, m-a parasit de parca nu as fi insemnat nimic pentru el.

Doamne cat mai trebuie sa sufar, cat trebuie oare sa ma mai raneasca. Nu vreau sa mai aud de el, nu vreau sa-l vad, destul, imi voi trai viata bine si fara el cum am facut-o si pana acum. De parca aia o poti numi viata, a fost cosmar fara el, recunoaste Desire, el este sensul vietii tale...

-Shhh... destul, sa nu mai aud nimic, voi trai bine, ba foarte bine si fara el, voi arata ca nu-mi mai pasa de nimic in special de el, ma certam cu propria mea constiinta, incercam sa-mi demonstrez insami ca viata mea nu se roteste in jurul lui Eric, de parca ar fi Pamantul in jurul axei sale. Recunoaste, el este axa ta draga... sa nu mai aud un cuvant.

Am inchis ochii pret de cateva secunde sa ma calmez, sa-mi calmez nervii in care ferbeam din clipa cand mi-a spus totul, incercam sa-i ignor pe ai mei, ca nu de alta dar voi face o criza de isterie si de nervi si voi incepe sa ma transform din printesa inocenta in una dementa si nu cred ca mama si tata vor fi fericiti sa vada o Desire in varinta mai noua.

Mi-am luat geanta si am iesit din camera mea, cat se poate de calma, cel putin in fata lor sa joc teatru cat mai veridic, ca de obicei.

-Hey printesa dejunul e gata, aseaza-te sa mananci, imi zise mama zimbitoare. I-am intors un zimbet fortat asezandu-ma in dreapta tatalui meu care sorbea cu gust din cafeaua cu o aroma imbatatoare tinand in mana cealalta ziarul de dimineata.

-‘Neata tata, il salutasem timid facandu-l sa-si ia putin ochii din ziar tintindu-i spre mine.

Era fericit de fiecare data cand ma privea, se mandrea cu mine, eram fiica lui, eram model, eram ceea ce el si-a dorit, insa nu puteam sa ma impac cu acest gand eu insami.

Eram satula pana in gat sa ma comport normal, eram alta demult, numai eram fetita lui care se bucura de cadourile lor, numai eram o fetita cu zambetul pana la urechi, numai doresc sa fiu sub aripa lor, voiam sa am viata mea, fara control, fara perfectiunea pe care mi-o cer ei, voiam sa fiu eu, sa fac ceea ce-mi doresc, sa am dreptul sa gresesc si eu, nu doar sa fac ceea ce mi se spune. Incercasem sa fiu perfecta asa cum isi doreau ei, faceam asta doar ca sa nu-i supar sau sa-i dezamagesc, desi demult i-am dezamagit, din moment cand am inceput sa-i mint.

-Desire, printesa, mai esti cu noi la masa, pari absenta !

-Poate te simti rau, tata spune-ne !!! atat mama cat si tata aveau privirea plina de ingrijorare. Eu ma pierdusem in gandurile proprii fara sa-mi dau seama de prezenta lor.

-Aaa... nu nu, sunt ok mama, tata nu va faceti griji, doar stau cu gandul la examenele finale, am o groaza de studiat si sincer am emotii !

-Desire, fetita mamei, stai calma, mama niciodata nu te-a certat daca ai luat o nota mai joasa, desi taica-tu..., zise ea privindu-l suparacioasa.

-Ella, vreau doar ca fiica noastra sa invete bine sa aiba la urma un job decent, tot ce-mi doresc pentru fiica noastra este sa fie fericita si sa aiba tot ce este mai bun.

-Dan, iarasi incepi, am zis nu-mi vreau fiica la spitalul de nebuni din cauza ca sta serile si invata pana i se desface capul si lasa-ma sa te anunt dragul meu, zise mama care se ridicase punand mana pe sold.

-Elena... zice tata cu o voce serioasa.

-Nu Dane, tu asculta-ma de data asta, daca mai insisti cu chestia asta nebuna de ‘trebuie sa ai note bune sa ai un job bun’ pai atunci ai de a face cu mine, accentuase mama fiecare cuvant cu cel mai serios ton al vocii, aratand cu degetul spre ea.

-Mama, tata calmati-va va rog, voi fi ok !

-Desire, acum mama vorbeste, asa ca toata lumea ma asculta ! am ramas muti si eu si tata, privind-o ca niste copii ascultatori.

-Crezi ca nu am observat cat de mult te-ai schimbat de la o vreme, daca taica-tu observa numai notele tale, pai atunci mama, adica Eu, observ mai mult decat nenorocitele alea de note. Desire, mama, de la o vreme, esti absenta, ceva se intampla si tu nu vrei sa ne spui, mereu te incui in camera ta, cand vii de la liceu aproape ca nu vrei sa mananci, esti mereu cu stresul scris pe fata, mama ce se intampla cu tine copila mea ? Spune, orice ai avea, zi-mi, mama mereu va fi alaturi, te voi intelege si nu te voi judeca, sa stii mama mereu va fi alaturi.

-Mama, linisteste-te, chiar nu am nimic, cum am spus, am emotii, clasa a XII-a e de-a dreptul stresanta, dezastru de teme, aaaa... si iata e timpul sa plecam, tata ma duci la liceu sau tu mama ?! repede incercasem sa schimb tema discutiei, privind la ceasul de pe incheietura mainii.

-Te duce tata... incepuse sa zica el, doar ca mama ii taiase macaroana, se pare ca mama nu era astazi in apele sale.

-Desire va merge cu mine Dan !

-Dar ziceai ca ai o zi incarcata...

-Poate sa mai astepte, fiica imi este mult mai importanta ! Desire, fii gata in cinci minute, mama merge sa ia cheile si geanta.

-Ok ! am raspuns incet dand din cap privind surprinsa de reactia mamei si sigur de privirea socata a tatalui. Se pare ca mama nu a inghitit bine raspunsul si explicatia mea cu examenele.

Eric’s pov

Ma intreb de sute si mii de ori, de ce oare tot ce imi este drag mi se ia, mi se interzice accesul, sunt lipsit de tot ceea ce ma face fericit, de ce trebuie sa fie viata mea atat de blestemata... 

Zilele in birou mi se par o vesnicie, orele se scurg incet, prea incet si nici un semn de la ea. Speranta mea incepe sa se destrame din clipa in clipa si eu stau cu mainile legate, neputincios sa mai rezolv ceva. Ai facut destule, omule nu crezi ?

Stiu, sunt constient de greselile proprii, este doar vina mea, mereu o dau in bara, mereu calc stramb, mereu ma ard, posibil de aia am si o viata aiurea.

Desire, nici nu vrea sa auda de mine, daca inainte imi mai raspundea la cate un apel sau imi mai trimitea cate un mesaj cat de scurt, dar acum nimic, de parca nici nu exist pentru ea, de ce trebuie sa o iube...

     Gandurile mi-au fost ‘taiate’ de sunetul enervant al telefonului, care habar nu am de cand suna. Am privit fara nici un interes spre telefon de parca nici nu voiam sa raspund, dar el nu avea de gand sa muteasca, sunetul imi tiuia in urechi, aveam impresia ca imi va sparge timpanele, am oftat adanc si am raspuns.

-Eric Albu va asculta !

-... , mi-am relaxat putin trasaturile fetei cand am inteles cui ii apartinea vocea la celalalt capat al firului.

-Da, nici o problema, nu m-ai derajat !

-....

-Se intampla ceva, pari cam speriat, si crede-ma e ceva nou sa te aud asa ! i-am zis uimit de felul sau de a vorbi.

-...

-Nu poti vorbi serios, cum ai putut sa faci asta ? am strigat in soapta sa nu fiu auzit de ceilalti colegi ai mei care lucrau peste un perete prin care puteai auzi multe.

-...

-Esti in rahat, zici ? da esti si habar nu am cum vei iesi daca mai continui sa faci ceea ce faci ! eram furios si vocea mea posibil taia cu sange rece orice cuvant, dar eram si ingrijorat.

-...

-Trebuie sa fac ceva ?? cred ca glumesti, la inceput nu ti-ai pus creierii de gaina in functiune ca NU trebuia sa faci ceea ce ai facut ! Drace, esti culmea, ce sa fac cu tine acum, huh ?! am intrebat oftand, dar stiam ca raspuns nu voi auzi, era mai mult o intrebare retorica.

-...

-Tine-ti rugamintile si implorarea pentru tine, eu trebuie sa ma gandesc ce sa fac, sa gasim o cale, trebuie sa ne vedem urgent !

-...

-Apartamentul meu in ... am arucat o privire la ceasul de pe incheietura mainii, in doua ore ! Urgent ai auzit ?!

-...

-Ok, vezi sa nu ai coada !

-..., dupa am inchis fara sa mai zic vreun cuvant.

Pe langa toate bataile de cap pe care le am, si asta imi trebuia, drace poate sa fie viata mea mai frumoasa decat este acum ?! nu prea cred.

Ams’s pov

Astazi aveam o zi incarcata si de abia prima ora se terminase, mai aveam cinci ore lungi date naibii si dupa inca un consiliu profesoral, Jesus, va fi o zi lunga.

Cu mainile incarcate de dosare, practic ma taram pana la etajul patru, la clasa a noua, aveam ora de traducere cu ei. Se sunase acum cinci minute, hall-urile se pustiise, elevii umpluse clasele, o liniste mult dorita de capul si urechile mele se asternuse pe hol. Se auzeau doar tocurile inalte a pantofilor mei, la naiba de parca alta incaltaminte nu puteam sa-mi iau astazi, cand stiam ce zi oribila va urma, sarmanele picioare.

Si cum paseam atent pe granitul umed, dorind sa o iau la stanga, in piciorul drept simtisem o scurta durere intepatoare, voiam sa tip, dar am injurat sub nas, ma alunecasem, lasand sa-mi cada totul din maini, asteptand sa indur o cazatura puternica pe podeaua tare, insa nu am simtit nimic dur, ci doua brate care practic, ma saltase in picioare, ajutandu-ma sa-mi mentin echilibrul.

-La naiba, si asta imi mai trebuie, profa de franceza a cazut in mijlocul scolii, imprastiindu-si toate hartoagele pe tot hall-ul.

-Dar nu ai cazut, desi hartoagele stau imprastiate ! zise o voce prietenoasa si blanda de barbat. Parea o voce cunoscuta. Am ridicat capul sa vad cine era asa zisul ‘salvator’ si pe cine vad, Damien, in toata splendoarea lui de mascul cu un corp bine facut si o tinuta dreapta, cu o fata zimbitoare si niste ochi ce straluceau la lumina soarelui care dadea prin geam, scotandu-i in evidenta culoarea ochilor.

-Damien !

-Se pare ca si de data asta ne-am ciocnit unul in altul, insa ma bucur ca am fost exact la timpul potrivit si nu ai cazut ! mi-a raspuns el zimbind, avea barba rasa frumos si imaculat in forma de potcoava. Parul sau negru venea in contrast perfect cu tenul pielii, putin palid, scotand in evidenta trasaturile masculine care ar putea seduce pe orice femeie, insa nu si pe mine, nu-l vedeam in felul asta, jucam pe alt front si o vedeam pe Samy in orice fel imi doream, fiidca o iubeam, Samy este sensul vietii mele si nicidecum altcineva.

-Mdaa... se pare ca as fi murit de rusine daca mai erau si elevi pe aici, mersi frumos ca nu m-ai lasat sa cad !

-Niciodata ! l-am privit straniu dar si curioasa de cuvantul care tocmai fusese rostit din gura lui printre buzele lui perfecte.

-Aaa...voiam sa spun ca nu te-as lasa sa cazi in fata elevilor tai, sigur te-ai simti rusinata ! zise el repede razand, schimband vorba, desi eu tot la parerea mea am ramas, el ma placea, vedeam in ochii lui, dar asta era imposibil, din pacate pentru el.

-Da, mersi inca o data, trebuie sa-mi adun lucrurile de pe jos !am zis razand aratand cu degetul spre dosarele care se odihneau insirate pe hol.

-Ok, te voi ajuta ! zise el, aplecandu-se rapid incepand sa stranga unul cate unul, intr-un teanc.

-Dar nu e nevoie, Damien, posibil ai ora, mergi sa nu-si faca elevii tai de cap ! incercand sa fiu recunoscatoare de ajutorul sau.

-Nu am ora acum, abia a patra, acum te voi ajuta ! habar nu am cand a adunat totul de pe jos, a fost prea rapid.

-Ohh, apreciez gestul...

-Amy, hmmm, imi permiti da, adica sa ne tutuim ? intrebase el timid, vedeam cum asteapta un ‘da’. Asa si am facut, am dat din cap zimbind, era amuzant, chiar daca era un barbat in toata firea, totusi mi se parea ca unoeri se comporta ca un adolescent care are nevoie de atentie.

-Sigur, poti sa-ti spui doar Amy !

-Ok, atunci sa te ajut cu astea Amy ! cu un zambet pana la urechi, ridicase teancul de jos.

-Hey, dar nu e nevoie, pot sa ma descurc...

-Amy, ma intreb cum ai carat toate astea pana aici, pentru o femeie nu cred ca e normal sa duca asemenea greutati.

-Ohh crede-ma, sunt obisnuita, nu e prima zi cand am bratele pline de dosare !

-Hmm... atunci de azi inainte nu va fi nevoie sa faci asta, uite, colegul tau, proful de dans, aka eu, te voi ajuta ! zise el cu o mimica a fetei haioasa, pe bune ca este ca un copil uneori.

-Haha, hai ca-i buna gluma ! am ras incet gesticuland cu mana dreapta.

-Vorbesc serios, mademoiselle Amy!

-Madam Damien! Gluma e gluma, dar in orice gluma este un strop de adevar, asa ca am ridicat mana, lasandu-l sa vada inelul de casatorie de pe degetul meu. A privit atent pret de cateva secunde, apoi mascandu-si dezamagirea din nou cu un zambet fortat.

-Da, cer scuze, totusi Amy te voi ajuta, caci sincer nu e normal sa cari toate astea.

-Cum am mai zis, sunt obisnuita, doar ca astazi, podeaua era umeda, de aia am alunecat.

-Bine ca eram prin apropiere, ca de altfel...

-Mdeaa... de altfel cadeam, hai ca aproape am pierdut ora, nu ca m-as plange si elevii, sunt sigur, stau acum intr-o liniste mortala sau altii demult sunt pe dupa cladirea liceului fumand sau chiulind.

-Atunci e bine, ce rost mai are sa mergi la ora, oricum am mai ramas... hmmm 10 minute pana la pauza.

-Huh, si, ce propui ? l-am privit curioasa.

-Propun sa te servesc cu o cafea, daca tot cantina e pustie acum ! l-am privit curbandu-mi o spranceana, tipul chiar are tupeu.

-Damien...

-Te rog colega ! ma ruga el cu o fata de catel plouat.

-Hmpff, bine, m-ai convins ! raspunsem eu oftand lasand mainile in jos auzindu-l chicotind sub nas.

Samy’s pov

Eram in drum spre plaja Cosmos, vila rusoiului sau a ‘copilei’ lui Vicky, hmmm pfff, ‘copila’, sper mai repede sa treaca ziua de azi.

Ams mi-a scris un mesaj acum 15 minute cu ‘mi-e dor de tine si te iubesc’ dar eu nu i-am raspuns, eram intr-un trafic ingrozitor. Imediat ce gandurile imi erau la Ams, si un zimbet larg nu intarzie sa apara pe fata, ea este sensul vietii mele.

Aseara adormise in bratele mele ca un copil, fusese obosita la fel si eu, nici nu simtisem cand s-a intors Eric. Dimineata el a trebuit sa plece urgent la oficiu fara sa ia micul dejun, zise ca are niste chestii de rezolvat, parea ingrijorat, nici nu am reusit sa-l intreb cum stau lucrurile cu Desire. Il voi intreba seara daca va trece pe acasa.

In 10 minute, ajnsem in fata unor porti gigantice de fier, o gradina superba, curatenie la cote maxime de parca ai zice ca intru intr-o poveste. Un havuz mare care se vedea in mijlocul curtii, o vila in cel mai modern stil cu 2 etaje statea in splendoarea sa si ‘ranjea’ trecatorilor care pot doar sa visese la asemenea casa, Jesus, daddy’s little girl chiar e alintata rau !

Inainte sa ma prezint gorilei de bodyguard care statea statuie langa porti, am hotarat sa o sunt pe Ams, sa-i aud vocea. Dupa doua ring-uri ea imi raspunse cu o voce dulce si vesela.

-Hey babe ! ma salutase ea prima.

-Hey sexy, sorry eram in trafic si nu am putut sa-ti raspund la mesaj !

-E ok Samy, mi-am dat seama ca esti ocupata, cum la munca?!

-Babe sunt ok, am un photoshoot privat la un rusoi acasa, tu? Am intrebat-o eu repede nu voiam sa intru in detalii ce si cum si cui am de gand sa-i fac poze, caci sunt sigura Ams nu va fi in culmea fericirii si imi va face crize de gelozie, in special daca i-as spune tema photoshoot-ului.

-Samyyyy, sunt obosita, si cand ma gandesc pana la 18.00 nu stiu daca voi ajunge acasa !

-Huh,... atat de tarziu ?

-Da babe, dupa ore avem un consiliu profesoral, si va trebui sa stam absolut toti, stii tu chestii de-alea cu dare de seama, dosarele elevilor, blah blah.

-Ok Ams, te inteleg, eu ma voi stradui sa termin repede ce am de facut, daca ceva voi trece sa te iau daca nu, pai o rogi pe Jane sa te aduca, si sa nu indrazanesti sa vii singura sau cu transport public, babe ai auzit ? am intrebat-o cu o voce ferma, nu-mi doresc sa i se intample ceva.

-Da Samy, stai fara grija, haide ca am ora, ne vedem acasa babe!

-Ai grija de tine sexy ass ! I-am zis ranjind facand-o sa chitoteasca.

-La fel, bad ass! Sarut dulce Samy!

-Si eu Ams, pa!

Dupa ce i-am auzit vocea, ma simteam si mai fericita, mereu sunt asa cand o aud, vocea ei, sunetul cel mai dorit pentru urechile mele, zimbetul ei, imi face sa-mi salta totul in mine, eram toata un zambet doar datorita ei, Ams, babe te iubesc nebuneste.

Iesisem din masina sa vorbesc cu domnul gorila imbracat in negru cu ochelarii la fel negri pe ochi.

-Buna, sunt...

-Se pare ca sunteti Samuelle Albu, fotograful domnisoarei Victorya, da puteti intra, ea va asteapta.

-Ohh...daa mersi ! am zis putin uimita de cat de amabil poate fi domnul gorilla, si voce placuta are.

-O clipa va rog, deschid portile sa intrati cu masina ! 

-OK ! cica ‘domnisoara Victorya’ mi-am zis sarcastic in gand, dand din cap, intrand in masina, jeez !

Ajunsa in fata vilei grandioase, am suierat incet privind in toate partile.

-Lucky little bitch! Mi-am zis sub nas. Am sunat la usa si practic in secunda urmatoare Vicky cu un zambet pana la urechi mi-a deschis usa.

-Wow, esti rapida ‘domnisoara Vicky’! i-am zis cu putin sarcasm in voce, in special cand rostisem ‘domnisoara Vicky’.

-Buna Samuelle, intra ! cu o voce seducatoare ca de pisica ma salutase. Era imbracata intr-o pereche de pantaloni scurti, prea scurti de culoarea cerului, si un maiou larg, lasandu-i la iveala umarul stang si un decolteu prea generos pentru ‘copila tatei’. Parul ii era prins intr-un coc rebel, lasandu-i sa cada cateva suvite.

Ma privea prea intens, avand o mana pe usa pe care o deschise larg lasandu-ma sa intru si alta pe sold. Muscandu-si buza de jos am observat-o cum ma privise de sus in jos. Am ranjit in sinea mea, ‘daddy’s little girl’ pare sa fie diavolita excitata, cel putin simteam aerele sale de pisica siberiana. Nici un minut nu am de cand am venit si déjà nu prea imi plac privirile ei.

-Fucking Fantastic, Jesus, vila asta, posibil l-a costat o avere pe taica-tu! Am zis privind de jur imprejur fascinata de frumusetea care ma inconjura! Stilul regesc predomina toata vila, unul aka Sankt Petersburg. 

-Nu e mare treaba, tati face orice pentru mine, asa ca...

-Nu e mare treaba ?? draga, te auzi ce spui, este un fel de Casa Alba aici si tu zici, nu e mare treaba, jeez ! cuvintele mele se pare ca au amuzat-o pe Vicky, caci incepuse sa rada de reactia mea.

-Samy, esti amuzanta, presupun ca impresiile mele vor fi si mai bune despre tine ! zise ea dand din ochi, mergand ca o felina, pai tipic, pisica siberiana, ce sa mai, inaintand seducator spre living-ul grandios. WTF ? mi-am lasat capul putin pe partea dreapta analizand-o din urma, mi-am incruntat sprancenele putin, fata asta chiar are tupeu frate.

-Samy, ma urmezi sau mai stai mult acolo sa admiri peretii ? strigase ea chicotind. Samy, da dovada de profesionalism !

Mi-am luat geanta mare cu toate aparatele si lucrurile de care am nevoie si am urmat-o.

-Deci Vicky, ai zis piscina, plaja, costum de baie si lenjerie intima !

-Exact, cat se poate de real, hai sa zic asa sa-mi scot in evidenta partea mai naughty ! zise ea, si iarasi isi muscase buza de jos dupa isi linse ambele buze. Ok, vrei sa fii, naughy girl, fie ! mi-am zis in gand.

-Bine, pana te pregatesti, eu imi aranjezi camerele foto, laptop-ul si restul de ce vom avea nevoie.

-Simte-te ca acasa Samy, daca doresti ceva sa bei, barul e acolo, cum o iai la stanga, orice, ce-ti pofteste inima gasesti acolo, sunt gata in cateva minute.

-Aaa…ok, mersi dar nu consum ceva tare!

-Am zis orice poti gasi, poti sa alegi suc, ceai, cafea, orice, oricum nu e nimeni in casa, inafara de noi!

-Nimeni... ?! intrebasem eu privind-o curioasa.

-Doar noi, Vladimir, e la porti, de acolo nu se misca pana la orele 22.00 cand are schimbarea.

-Ohhh... am zis incet, dand din cap intelegator. ‘Doar noi’ nu sunase atat de ok cuvintele astea din gura lui Vicky, si nici nu miroase a bine faza cu ‘nimeni in casa inafara de noi’. Bucuroasa si hiper activa, Vicky urcase scarile care straluceau de o curatenie imaculata.

Samy, draga ce naiba ai, e doar job, faci poze bune, primesti bani si mai buni, atat, profesionalism si nimic mai mult. Constiinta imi limpezea confuzia care se asternuse in capul meu. Dar, sincer mi se pare ca va fi cam dificil, sa fac poze, hai sa fim seriosi, tipa e prea buna, si DAMN HER, va fi in lenjerie dantelata neagra, naiba se o ia, de parca altceva nu am putut si ea sa aleaga.

Samuelle Albu, se pare ca uiti ca ai in viata ta o femeie frumoasa, in toata mintea, super sexy ass care te iubeste si e gata sa-si dea viata pentru tine, Samy, in pana mea sa nu te gandesti sa cazi in ispita, Ams te paraseste, ba mai mult, te omoara daca-i faci una ca asta.

Nu, nuuu, nici gand sa fac asta, o iubesc pe Ams prea mult sa o ranesc, gata, a fost o clipa de slabiciune, nu se va repeta, Ams, babe, mi-i dor de tine, Ams, te iubesc mai mult decat orice pe lumea asta.

Dupa ce m-am tot certat cu mine insami, mi-am dat seama ca trebuie sa aranjez si sa-mi instalez toate aparatele de care voi avea nevoie.

In 10 minute totul era instalat, pana coboara Vicky am mai dat o tura prin living sa mai vad frumusetile care atrag atentia, ba mi-am permis sa fac si niste poze, chiar daca stiu ca nu am acest drept, incalc regulile si violez intimitatea clientului.

Dupa am mers si mi-am luat un pahar de suc, Jeeezzz, cand a spus ca pot gasi orice, pai tipa chiar nu a glumit, aici pe bune, gasesc ORICE ! Toate bauturile lumii ba unele pe care doar auzisem de ele, insa nu le vazusem vreodata, de la Jack Daniels, Martini, Tequilla, Whiskey, pana la diferitele feluri de vinuri Cabernet, Chardonay, etc si nu in ultimul rand Vodka, tipic, unde s-a vazut rusi fara vodka.

-Hmmm... ai gasit ceva pe gustul tau Samy ?! m-a intrebat vocea de pisica siberiana facandu-ma sa-mi intorc privirea spre directia scarilor si practic am ramas fara suflare, recunosc tipa arata hot, poate prea hot. Insa mi-am revenit la fel de repede cum cazusem in transa cand o vazusem cat de sexy arata, lengeria aia era exact pe corpul ei, ii contura formele atat de bine ca putea sa faca pe oricine sa saliveze in urma ei. Samy, calmeaza-te gandeste-te la Ams, doar o iubesti, stiu ispita e mare si va trebui sa induri putin, dar suntem puternice, hai fii rece si indiferenta !   

-Dap ! suc, are cel mai bun gust! i-am zis aratandu-i paharul din mana dreapta.

-Haha, cred ca glumesti, suc, ma faci sa rad! Zise ea de parca nu-i venea sa creada ca eu doar suc mi-am ales.

-Sa inteleg ca tu nu prea esti fana sucului ? am intrebat-o eu increzuta privind-o pe sub gene.

-Nope, sucul nu prea este in lista mea !

-Daa ? si ce exact este in lista unei ‘copile’ ?! am intrebat-o pe un ton sarcastic, ranjind, stiam ca nu-i va placea cuvantul ‘copila’.

-Vezi ca, aceasta ‘copila’ cum zici tu Samy... a zis ea lent, venind spre mine, prea aproape, foarte aproape, ducandu-si gura la urechea mea soptindu-mi, aceasta ‘copila’ in doua zile face 25 de ani, chiar ma crezi ‘copila’ ? intrebase ea cu o voce seducatoare.

-Hmm… da, inca te mai cred o ‘copila’! am privit-o indiferenta dupa i-am dat din ochi. Pe fata lui Vicky puteam citi dezamagire, frustrare si sigur nu-I placuse raspunsul meu si ceea ce credeam despre ea.

-Acum hai e timpul sa incepem photoshoot-ul. Prima parte cred ca este ...

Si cum am zis, profesionalismul pe primul plan, eram indiferenta la toate reactiile, semnele si unele vorbe cu subinteles, stiam bine la ce se referea, dar ma faceam ca nu atrag atentia, sau ca nu am inteles.

Dupa cateva ore de click-uri si diferite pozitii pe care pisica siberiana le facea, mdeaa... a trebuit sa mai beau cateva cesti de cafea, ceva apa rece, sa nu ma dea in calduri, era hot, parea apetisanta foc, aerele inflacarate emanate de ea, picioarele lungi si bronzate, drace, atractia si ispita era prea mare.

Toate pozele le descarcasem in laptop, dupa o pauza Vicky a mai dorit cateva poze in dormitorul sau, naughty bitch, smecher plan, stiu, dar totusi, trebuia sa-i fac pe plac, cel putin asa in contract era stabilit.

Pana isi schimbase ea alta lengerie, am mai baut un energizant, era aproape de orele 18.00 si eu inca nu terminasem. Ams trebuia sa fie deja acasa. Am luat telefonul din geanta si am vazut ca erau 5 apeluri pierdute, 4 de la Ams si unul de la Junior. Nu am auzit cand m-au sunat, pusem telefonul pe silentios. Am sunat-o pe Ams mai intai.

-Hey babe !

-Hey Samy, de ce nu ai raspuns, te-am sunat de 4 ori! Mi-a zis ea cu o voce blanda dar plina de ingrijorare.

-Ams, imi pare rau, imi era telefonul pe silentios, si stii cand lucrezi ma concentrezi in asa fel ca nu prea vad lumea in jur.

-Stiu Sam, dar stii ca-mi fac griji, unde esti, cand vii acasa, mi-i dor de tine? Vocea ei plangacioasa de copil mereu ma face sa zimbesc.

-Baby, mai am ceva de lucru, poate 30 de minute si pana ajung acasa, mai exact o ora nu mai mult!

-Ohhh... oftase ea la celalalt capat.

-Tu esti acasa, te-a adus Jane ?!

-Aaa... da sunt acasa... dupa o clipa de ezitare mi-a raspuns, nu cu Jane am venit, un coleg de-al meu era prin partile noastre si m-a adus ! zise ea si sunt sigura parea nervoasa, caci ii simteam respiratia agitata in receptor.

-Ams, ce fel de coleg ?!

-Samy, babe, coleg de-al meu este profu de dans, Damien ! nu stiu de ce dar simteam cum incepeam sa fierb in nervii proprii, nu-mi placea deloc acest coleg atat de generos, Damien, nu stiu de ce, dar chiar ceva imi spunea ca nu e in regula cu el. Taceam nu ziceam nimic, nu voiam sa zic ceva sa o supar pe Ams.

-Samy ! babe, de ce taci raspunde-mi te rog, Sam, doar nu esti nervoasa, zi-mi te rog ca esti ok, babe !!! ma ruga ea incercand sa ma faca sa vorbesc.

-Amy, acum nu pot vorbi, trebuie sa inchid, vorbim cand ajung acasa, pa !

-Samy… doar ca eu am inchis, fara sa o las sa vorbeasca. Eram nervoasa, dar nu stiam de ce, ca doar nu facuse nimic rau daca o aduse un coleg de-al ei acasa, caci tot e mai bine asa decat singura noaptea pe strada sau in transportul public unde poate sa se ia orice nemernic de ea. Dar nu ca ceva in adancul meu fierbea si chiar nu ma puteam controla.

-Eu sunt gata, terminam ?! ma intrebase Vicky care sedea in toata splendoarea sa in fata mea, era aproape goala, am inghitit niste noduri si am clipit din ochi in asa fel sa nu par fascinata de ea, caci ea poate sa inteleaga gresit, dar mie drama si fantaziile ei nu-mi trebuie.

-Da! In dormitor?!

-Exact, destinatia dormitor Samy! Cu miscari senzuale ale coapselor inainta pe scari in fata mea. Incercam sa-mi arunc privirea in alta parte si in nici un caz spe fundul ei, care era extrem de sexy.

In sfarsit am ajuns in dormitorul ei, Jesus Christ ! era mai ceva decat un dormitor regesc, atmosfera erotica predomina in orice colt al camerei, ispita era prea mare, Samy o iubesti pe Ams!  Stiu, dar eram furioasa, de ce a trebuit tocmai tipul ala sa o aduca acasa, unde era Jane in pana mea?

-Samy, imi spui ce pozitii ar fi mai bune ok ? ma intrebase Vicky, ranjind diabolic. Esti nebuna femeie, chiar asta trebuie sa ma intrebi, ce pozitie, esti aproape goala in fata mea, damn you sexy bitch !

-Cum vrei asa stai, incercam sa par nepasatoare, desi privelistea ce o aveam in fata ma cam dadea in calduri. Vicky statea intr-o pozitie doggy-style, nebuna, naughty bitch !

Concentrandu-ma asupra camerei, nu am observat ca Vicky venise in spatele meu, respiratia ei ferbinte o simteam la ceafa, mainile ei imbratisandu-ma pe la spate, lipindu-se toata de corpul meu. Era ferbinte, simteam ca era plina de dorinta, o vedeam ca incerca sa ma ispiteasca.

-Vicky, ce crezi ca faci, i-am zis eu lasand camera pe masuta, apucand-o incet de maini, desclestandu-le din jurul taliei mele.

-Samy ! imi sopti ea in ureche, sa fiu sincera, imi provocase ceva fiori pe tot corpul, dar nu erau fiorii care ma faceau nebuna, nu erau fiorii provocati de Ams. Vicky nu era Ams si niciodata nu va fi, fie ea cea mai seducatoare, sa aiba ea cele mai lungi picioare si cel mai sexy fund, Vicky nu este Ams, imi repetam in gand.

-Vicky, calmeaza-te ‘copilo’ ! am incercat sa-i arat ca nu o vad mai mult decat o copila, intocandu-ma cu fata spre ea, vedeam pofta si dorinta in ochii ei care straluceau si practic implorau. Buzele sale, apetisante, erau umezite incet de limba ei. 

-Samy, inceteaza sa-mi zici ‘copila’, chiar nu vezi ca sunt o femeie in fata ta si nicidecum o ‘copila’.

-Vicky, pentru mine esti o copila, eu am o femeie frumoasa in viata mea, care ma iubeste foarte mult si este gata sa-si dea viata pentru mine, eu nu vreau sa pierd totul doar pentru o clipa de tentatie.

-Saruta-ma Samy ! a zis ea hotarata de parca nu a auzit ce tocmai i-am zis, eu o priveam ca pe o nebuna.

-Ce... ? dar cuvantele mi-au fost blocate de o pereche de buze carnoase, si... dulci ! pentru cateva secunde mi-am dat seama ca ea sarise in bratele mele, incolacindu-si picioarele in jurul taliei mele, sarutandu-ma de zor. Auzind-o gemand si cel mai straniu fusese ca si eu o sarutam, insa brusc mi-am dat seama ce fac, ce prostie fac. Practic am aruncat-o din bratele mele, stergandu-mi gura.

-Vicky esti nebuna,  femeie, ce ai?

-Ce am, chiar nu vezi, te plac Samy, din clipa cand te-am vazut, te doresc si acum te doresc, ma innebunesti !

-Copilo !baga-ti mintile in cap, eu am deja o femeie in viata mea si alta nu-mi doresc. Ams este totul pentru mine, Jesus, cum poti sa sari in bratele cuiva si sa-ti desfaci picioarele atat de repede, ai demnitate fato ? Nu-mi pasa de banii astia de nimic, eu ma car de aici, pozele poti sa consideri, ca le ai gratis, fuck, cauta-ti alt fotograf pentru party ! am zis eu agitata, strangandu-mi lucrurile repede, chiar nu puteam sa cred ca am dat dovada de o clipa de slabiciune, Samy, idioata, si cretina de mine, cum am putut sa-i fac una ca asta lui Ams !

-Nu, Samy te rog, sorry imi cer scuze, a fost greseala mea, nu-mi face asta, o sa primesti banii pentru lucru tau, vino la party, te rog! cu vocea mai blanda incerca sa ma convinga, desi nu-mi pasa ce vrea, constiinta ma mustra pentru ce am facut, nu mi-o puteam ierta.

-Victorya...      

         -Samuelle te rog ! a zis ea incet apucandu-ma de brat, vino la party ! nu am zis nimic, mi-am pus geanta pe umar si am iesit fara sa privesc in urma mea. 

Amy’s pov.

Nu pot sa cred ca mi-a inchis fara sa ma lase sa-i explic, cum a putut sa faca asta. Doar nu-mi pasa de colegul meu si nici de altcineva, ea este pentru mine absolut totul. De ce nu are incredere in mine.

Stiam ca nu va fi o idee buna sa ma aduca Damien acasa, dar alta iesire din situatie nu avusem. Jane a trebuit sa plece urgent la o intrunire, si Damien a fost unicul care traieste prin apropiere. Dupa o ceasca de cafea si cateva minute bune de discutie cu el, am aflat ca traieste aproape de casa noastra. E un timp amuzant, mi-a fost interesant sa-l ascult, sa-l cunosc, este normal sa-ti cunosti colegii de munca nu ?

Si daca totusi am iesit impreuna din liceu, el s-a oferit sa ma conduca pana acasa, chiar facusem ceva atat de tragic, dar nu ca Samy trebuie sa inceapa cu scenele sale de gelozie.

Nervoasa cum eram am terminat cina, dar pofta de mancare imi pierise. Inainte sa merg sa fac un dus, l-am sunat pe Junior sa vad ce face, sa ma calmez un pic.

El era la apartament zicea ca sta asupra unui caz serios, si cat mai urgent trebuie sa rezolve itele. L-am pupat dorindu-i o seara buna nu voiam sa-l deranjez, desi imi doream sa fie aici, sa mai vorbesc, sa ma linistesc, mi se paruse ca era trist si de parca dorea sa-mi spuna ceva.  

Dupa un dus m-am bagat la somn, nu-mi pasa fie ea nervoasa sau nu, a mancat ceva sau nu, va manca si singura, eu nu am de gand sa-i dau nici o explicatie, nu am facut nimic rau asa ca, Samy poti sa-ti mananci gelozia, la naiba.

Aproape ca atipisem, cand am auzit usa de la intrare si pe Monte schelalaind semn ca era Samy. Nici nu m-am obosit sa ies de sub cearsafuri sa merg la bucatarie sa-i dau sa manance, faca ce vrea, nu-mi pasa, astazi avusem o zi stresanta si plus scena provocata de ea, Fuck no, destul!

Dormi daca poti Ams, pe naiba, nu puteam sa adorm, dupa 10 minute cat fusese Samy in dus, mi-am dat seama ca la bucatarie nici nu calcase, iarasi nu vrea sa manance, arghhh.... de ce este atat de incapatanata. Tot certandu-ma cu mine insami, sa merg la bucatarie sau nu, am simtit cineva pe pat imbratisandu-ma strans la piept, Samy !

Am inchis ochii, respirand usurata, mereu ma simt in siguranta in bratele ei, mereu imi alunga orice stres atunci cand ma tine in bratele sale calde.

-Babe, sorry ! imi soptise la ureche. Dupa cateva clipe de tacere am oftat incet.

-Samy e in regula !

-Nu Ams, scuza-ma pentru tot, te iubesc atat de mult babe ! imi zise ea cu o voce in care puteam simti parere de rau, vinovatie... eu nu trebuia sa-i zic de Damien, eu ar trebui sa-mi cer scuze. M-am intors cu fata spre ea, avea lacrimi in ochi, ii parea rau pentru ca se comportase asa cu mine.

-Shhh.. Sam, gata e ok, si eu te iubesc babe ! i-am soptit incet stergandu-i lacrimile cu degetele, imi parea ciudat Samy rar plange, chiar de plange pai are un motiv serios.

Am sarutat-o pe obraz incet, insa Samy a fost mai rapida capturandu-mi buzele intr-un sarut pofticios, sigur am acceptat sarutul cu cea mai mare dorinta, lasand-o sa ma domine. Dupa tandretea sa agresiva stiam deja ce va urma, si nu ma puteam plange deloc, caci imi doream la fel de mult sa o am langa mine, sa ma iubeasca.

Totul se intampla atat de rapid caci nu mi-am dat seama ca eram deja goala sub corpul protector a lui Samy. Fiecare atingere ai ei, fiecare sarut a ei, a fost acompaniat de cuvantul ‘te iubesc Ams’, eu ii raspundeam prin suspine, gemete de placere, sarutand-o si imbratisand-o la pieptul meu. A fost ceva ciudat dar placut, Samy ma saruta, ma iubea, pentru mine iubirea ei conteaza si nimic mai mult.

-Wow !!! Samy ...ce-a... fost asta !?? incercam sa rostesc cuvintele printre respiratia rapida. Samy cu fata cufundata in partea dreapta a gatului meu, respiratia ei ferbinte imi gadila pielea, trecandu-ma fiori sute si mii !

-Nimic Ams, nimic, pur si simplu te iubesc atat de mult si mereu vreau sa stii asta, te iubesc Ams !

-Aaa... Sam, daca credeai ca nu stiam asta… pai te inseli, stiu bine... cat de mult ma iubesti... si acum iarasi am vazut ... cand m-ai lasat practic fara vlaga, jeez !!! am zis simtind-o cum ranjeste cu buzele lipite de gatul meu, dupa am izbucnit ambele in ras.

-Nesatulo, ie-te de pe mine Samy, abia de respir !!!

-Nuuu... inca 5 minute lasa-ma sa stau in bratele tale babe, te rog ! ca un copil plangacios se ruga, asa si am facut, am stat asa pana adormisem, sincer nu mai voiam sa merg nici la baie, nicaieri, voiam sa o tin in bratele mele mereu.      

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

cum credeti Samy va merge la party?  :O_o

ma intereseaza ce credeti despre scena hot dintre Samy&Ams, Ams crede ca ea e de vina pe cand Samy are alt motiv, huh ?!?!*evil grin* =))))

Continue Reading

You'll Also Like

53.8K 5K 49
Prima dată când ne-am întâlnit, palmele tale erau reci. Acum însă trezesc doar sentimente fierbinți în mine. Doi actori. Un film de dragoste. Sentime...
114K 2.6K 33
•FINALIZATA• Volumul 2= MaiXan✓ Necesita editare! In aceasta carte este vorba despre o fata pe nume Anca, ea este vanduta de parintii ei pentru o sum...
24.1K 958 20
Dupa terminarea liceului Briana ramane doar cu fratele ei mai mic dupa ce parintii lor au disparut. Trauma pirederii parintilor o apasa din ce in ce...
10.1K 163 25
Cei doi protagoniști ai acestei frumoase povești reușesc într-un final să ducă o frumoasă poveste de dragoste 💕 Citeste mai departe daca vrei s...