Bu Aşk Fazla Bize Hocam

By benmdunyaam

133K 4.3K 1K

Güneş Soyder Ben 18 yaşında zengin bir ailenin kızıyım . Babam ve Annem surekli şirkette çalışıyor ve be... More

Tanıtım
1.bölüm(pembe kask )
2.bölüm(eşek gözlü)
3.bölüm( ah annem )
4.bölüm(yenilgi)
5.bölüm(Tokat)
6.bölüm(gıt)
7.bölüm(cam kırığı )
8.bölüm(intikam zamanı )
9.bölüm (düşünme hiç)
10.bölüm(tekne )
11.bölüm(cansu)
12.bölüm(Alışveriş&Mutfak)
13.bölüm
14.bölüm(şımarık)
15.bölüm(yazlık)
16.bölüm (güya hasta)
17. bölüm (Gül)
18.bölüm(gülün dikeni)
19.bölüm (HOCAMMM!!)
20.bölüm
21.bölüm (Doğaçlama)
22.bölüm(Güneş Rüzgarı)
23.bölüm
24.bölüm(itiraflarımı unutun )
25.bölüm (kalbini kırdım)
26.bölüm
27.bölüm(sürün pamir)
28.bölüm (dolunay)
29.bölüm(incirler olana kadar )
30.bölüm(denize açıldım )
31.bölüm(dans seçmesi)
32.bölüm(gamzeler başa bela)
33.bölüm(siyah &beyaz &gri )
34.bölüm(gönül yarası)
35.bölüm(geometri)
36.bölüm(sanane)
37.bölüm(istemiyorum)
38.bölüm (Veda)
39.bölüm(italya)
40.bölüm(david)
41.bölüm
42.bölüm (Uzak kalmak birşey değiştirmez)
43
Yeni kapak
44.bölüm
45.bölüm (son buluşma)
46.bölüm(kırmızı/beyaz gül)
47.bölüm(mavi)
48.bölüm(anılar)
49.bölüm(kapı zili)
50.bölüm(masum kişi)
duyuru
51.bölüm(kellan)
52.bölüm (oda)
53.bölüm
54.bölüm(oda meselesi)
55.bölüm(vuslat)
56.bölüm(mavi fular)
57.bölüm ( can borcu)
59.bölüm(pamir &kellan)
60.bölüm(küçük bir şok durumu)
61. bölüm (2.kez)
62.bölüm (ultrason)
63.bölüm(dolap)
64.bölüm(kelebekler)
hello!!
65.bölüm (mektup)
66.Bölüm (güçlü kadın)
67. bölüm (pamirin seçimi)
68. bölüm(Sonrası Malum)
69. bölüm ( dağları delerim )
70.bölüm(derya& deniz)
#Final 71 #

58.bölüm(yüzleşme)

251 21 12
By benmdunyaam

Pamirden

Mehmet geldi yanıma . Gergindi  ben  kötü birşey  mi oldu  dedim sanki daha kötüsü olabilirmiş gibi mehmet  elin stoplar tutmadığını söyledi  değil mi o gün  dedi ben  evet  dedim mehmet  polis arabada stopların bozuk olmadığını söyledi  dedi. Ben  elin neden yalan söylesin ... güneşin fularını bulum .... mehmet  bu ne demek  dedim mehmet  sakin ol . Berkide başka bir sorundan dolayı  dedi ben  neden yapsın.  Dedim elini araştırmak için birini görevlendirdim. Mavinin de sıcaklığı vardı onun ile ilgileniyorduk. Elin  ben sabaha kadar uyumaycam siz dinlenin  dedi ben  ben beklerim elin asıl sen dinlen  fazla yorgun gözükün  dedim elin  içim rahat etmez mavi iyi olsun sonra  dinleniriim  dedi ben  sen bilin  dedim .
....

Sabah oldu sonunda hastahaneye gidiyoruz. Maviye baktı doktor şimdik daha iyiydi ama . Birkaç ilaç ile eve gidiyorduk elin birden ağlamaya başladı. Ben  ne noldu  dedi elin  o gün güneş de burdan sürüyordu birden birşeyler ters giddigini söyledi .... o anlar geldi aklıma muhtemelen stoplar tutmadı veya başka birşey  dedi . Ben  şuan iyisiniz güneş ikinizi korudu  dedim . Elinden şupe etmek salaklıktı . Eve gittik ben mutfakta yemek hazırlamaya başladım elin maviyi uyuttu . Bana yardım ediyordu elin  mavi saçımı çekti ya  dedi ben sırıttım güneşin de saçını çekiyordu. 

....

Güneşten

Sonunda indik ve kellan öğrendi  pamirin evini oraya doğru gidiyorduk. Sonunda evin önüne geldik ben arabadan indim . Bahçesine girdim kellanda arkamda . Pencereden mutfak gözüküyordu elin o buse yani pamirle baya samimi şekilde gülüyordular ve mutfakta bişeyler hazırlıyordular ben  pamirin keyfi yerinde .... beni sevdiğini söyledin 2 haftada unuttu bile baksana ... gerçi bende hatırlamıyorum onu ... maviyi alıp gitsek olmaz mı  dedim kellan  göründüğü gibi değil bu kız   tehlikeli pamirin ona sevgiyle bakmadığı belli   dedi ben  kellan .... maviyi şuan alamaz mıyız  dedim kellan  güneş gel sakin olalım pamirle konuş   dedi ben göz göze geldim pamirle pamir elindeki tabağı düşürdü kellan yan tataftaydı  onu görmedi ben  gidelim kellan  dedim kellanla arabaya bindik ve uzaklaşıyorduk neden biranda korktum .  Ya pamir denen kişi de tüm planı benim ölmem ise ... param için ne olacak  sonuçta eski kocamın yüklü bir mirası vardı....

Pamirden

Herşey hazır oldu salata tabağını masaya koyarken güneş karşıdan bana bakıyordu ben elimdeki tabağı düşürdüm elin  iyi misin  dedi ben kapıya koştüm 10 sn kaybetmiştim . Gördüğüm yere gittim yoktu . Hayal görmüş olamazdım. Gözleri gözlerime değdi hissettim . Kapı açıktı . Hemen oraya koşum araba vs hiç birşey görmedim.

....

Hiç birşey yemeden öylece pencereden dışarıyı izliyordum .

Elinden

Pamirin gördüğünü bende gördüm . Güneş yaşıyordu. Ne yapacaktım ben ah pamir güneşe inanır bana değil. Derken bir numara aradı ben açtım. Güneşti bir adrese gitmemi istedi . Mecburen gittim . Bir tane dövmeli adam benim boğazıma yapıştı. Güneş  kellan yeter  dedi güneş  ah buse ah hesaba katmadın . Ben geri döndüm  dedi ben neden girmedin eve  dedi güneş  sen bana soru mu soruyorsun mavi iyi mi  dedi ben  ben sözümü tuttum maviye de pamire de iyi bakıyorum ama sen sözünü tutmadın ölmedin  derken kellan  biraz daha konuşursan seni burda öldürürüm  dedi ben  sen kimsin  dedim kellan  yok anlamıyor  dedi güneş  bana maviyi getirecen  dedi . Ben pamirden vaz mı geçtin  dedi güneş  seni ilgilendırmez  dedi ben  kanıtlayamazsın  dedim güneş benim saçımdan tuttu  ah be buse arabamı haşat etmeseydin berki ama yeterli bir kanıt  dedi ben  benim buse olduğumu kanıtlayamazsın  dedim güneş  buse maviyi getir yarın öglene kadar süre yoksa sen kaybedersin  dedi ben onayladım maviyi ona verecem ve pamire kaçırılmış süsü verecektim .  Güneş  pamire maviyi güneş benden gelip aldı  diyeceksin  dedi ben  senin peşine düşer güneş anladığım kadarıyla pamirden uzak durmaya  karar verdin  dedim güneş beni evden dışarıya fırlattı.
...

Eve gittim . Pamir ortalarda yoktu bende mavinin bir kaç eşyasını bebek çantasına koydum.  Güneşin onu unuttuğunu başkasıyla kaçtığını söyleycektim.

Pamirden

Sabah baş ağrısı ile uyandım. Maviye bakmaya gittim . Çok tatlı yatağında oturuyordu kucağıma aldım mavi  baba  dedi ben  canım  dedim biraz oyun oynadıktan sonra elin odaya girdi  günaydın..  dedi ben  günaydın  dedim maviyi kahvaltı yaptırmaya götürdüm. Sonra işe gitmek için ayaklandım elin  bugün biraz mavi ile dışarıya çıkacayız dedi ben onayladım ve işe gittim. Içimde bir sıkıntı vardı. Biran önce bitireyim işimi de eve gideyim.
.....

Öglene doğru işlerim bitti. Avm ye gittim . Ayıcık bir kaç oyuncak aldım. Sonra mutfak için de bir kaç malzeme aldım. Eve gidiyordum. Sonunda park ettim eve girdim elin ve mavi yoktu birazdan gelirlerdi ben mutfakta mavinin sevdiği yemeklerden yapıyordum elin kapidan girdi ben maviyi görmedim ben  elin mavi nerde  dedim elin   pamir güneş yaşıyor ...... ve birden bire karşıma çıktı ve maviyi aldı benden zornan gel gidelim pamir çom sevinecek derken bir adam vardı yanında bana engel oldu güneş de pamire söyle kızım benimle daha iyi zaten babası değildi  dedi demez mi yok bu ihtimali yoktu bunu güneş söylemez ben  sen nasıl böyle birşey söylersin yalan  güneş nerde  dedim elin  bilmiyorum pamir ama yanındaki adama aşkım dediğini duydum üzgünüm pamir bey  dedi ben evdeki ne varsa yakıp yıkıyordum.  Elin  yapmayın  dedi ben  git burdan elin  dedim .

Güneşten

Sabahtan beri bekliyordum . Elin getirecekti mavimi bana sonunda saat 10.45de kapı çaldı kellan açtı kapıyı ben maviyi aldım kucağıma mavi gülmeye başladı. Ben  mavim annem canım  dedim kokusunu içime çektim elini de yollattık . Kellan da  mavi hanım  dedi  mavi el çırpıyordu.
....

Sonunda uyudu . Özlemişim hatırlamazken hiçbirşey hisetmiyordum şimdik o elino öldürmek istiyordum . Ayaklandım  kellan sen maviye bak ben pamire gidiyorum yüzleşmeliyim  dedim kellan  ya uyanırsa  dedi ben  oyalarsın  dedim evden çıktım taksiye bindim ve pamirin ev adresine doğru gidiyordum.   Derin nefes çektim . Kapıya geldim. Hava bozdu yağmur yağmaya başladı ben hızlıca kapıyı çaldım. Üşümeye başladım. Kapıyı açtı . Pamir ile göz gözeydik. Pamir elini kaldırdı yanağıma koydu ben sağ tarafından geçtim içerisi dağılmıştı . Pamir  sen nerelerdeydin  dedi ben boşver pamir  dedim pamir  bana yabancıymışım gibi bakıyorsun   duygu yok gözlerinde  dedi karnımda bebeğini taşıyorum ama seni hatırlamıyorum neden ? Ben  kafamı sert çarptım  1 hafta  komada kaldım sonra uyandığımda hatırlamadım hıçbirsey  yürüyemedim .... beni denizin içinden kellan kurtardı .  Dedim pamir kellan mı ?  Dedi ben  evet kellAn  dedim pamir  o davidi sonra seni vurdu   dedi ben  bunları bana kellan anlattı herşeyi anlattı pamir  seni bana söyleyen maviyi bana hatırlatan benim yürümemi sağlayan beni denizin içinde cebeleşirken kurtardı.  Dedim pamir  beni beni hatırlamıyor musun  dedi ben  mavi geldi hafızama ama sen üzgünüm yabancısın şuan buraya niçin geldim onu da bilmiyorum sadece maviden benden uzak dursan iyi olur zaten sen elin denen kadınla mutlusun  dedim pamir  sen ne saçmalıyorsun o bakicı benim o umrumda değil. Ama sen sen kurtardı diye kellandan bahsederken duygu dolusun sen mutlusun ve beni hatırlamaya bile çalışmıyorsun yada benden kendimi hatırlatacak birşyler istemen gerekiyor ama senin gözündeki kahraman  yaptın  dedi ben  yanılıyorsun.... kellanı afetmiş olmam onunla  sevgili vs olacağım anlamına gelmez  ... zaten o kaza değildi senim yüzünden oldu o elin seni istediği için yaptı ....  dedim pamir  elin neden yapsın bunu  dedi ben  buse elin elin buse başka birsey bilmem hatırladığım şeyler maviyi uçurumdan aşağıya atacaktı benim atlarsam maviye zarar gelmeycekti... sonra ben maviyi öptüm son kez birşey daha istemiştim ...  dedim o an aklıma geldi  seni aramasını istemiştim sesini duymak istemiştim elin ise arabadan atlamalarını istedim vs ... senin sesini duymak istedim ölmeden önce sana gerçekten değer veriyormuşum   dedim salakmışım arkamı döndüm yağmurun altındaydım gitmek istiyordum kaçıyordum.  Pamir beni kendine çevirdi  içerde bir yerdeyim bugün hatırlamazsan yarın yarın değilse diğer gün ben senden vazgeçmedim seni bulmak için o suya atladım . Senin bulunmadığın her gün canım yandı şimdik karşımdasın ve beni hatırlamadığını söylüyorsun  muşlu konuşuyorsun   dedi haklıydı ben neden böyle yaptım . Kellan sırf yanımda bulundu diye kellana yaklaştım ama aslında o hali hazırda duygu yoğunluğumun ölümden döndüm diyeydi .pamir gözümün önünde kıvranıyordum  ben geri eski hayatımı istiyorum nasılsa öyle yapalım ama korkuyorum pamir ya hatırlamazsam  dedim  pamir  ben sana hatırlatırım .... kendine gelmek için geciktin bu kadar ama ben burda  seni her gün umutla bekledim . Haklı çıktım geldin  dedi ıslanıyorduk ben  pamir sana bir haber daha vermem  gerekiyor  dedim  pamir  korkutma beni   başka bir sorun var evet hasar var bak ben  derken ona yaklaştım  ben  ben iyiyim şey söyleyceğim şey hazır mısın  bilmiyorum   dedin pamir  korkutma beni söyle dedi derken kellan arıyordu ben  söyle kellan mavi uyandı   dedim kellan  evet  dedi ben  kellan maviyi de al pamire gel eşyalarımizi da al  dedim pamir  kellan burda kalamaz  dedi ben  beni ona borçlusun  dedim pamir  of tamam  dedi ben  şimdik yağmurun altında neden duruyoruk bilmiyorum  ama   derken pamir   söyle bana neyi söylemen lazım  dedi ben  gözlerimi açtığımda hatırlamadığımı  farkettik somra ayaklarımı hissetmediğimi .....  ve iyi birşey de vardı bu kadar kötü şeylerin ardından birşey öğrendim  dedim pamir  çatlatacak mısın  dedi ben  söylemeye hazır değilim of pamir hamileyim  dedim pamir 3 sn şok oldu  sonra beni kendine çekti dudaklarımı öptü. Çok tanıdık bir histi kalbim hızlanmıştı karşılık veriyordum.  Kalbimin sesine dayanaraktan.....

Yeni bölüm sizlerle iyi okumalar

Continue Reading

You'll Also Like

186K 39K 54
Aşık olmak suç mu? Suçmuş... Hemde suçların en büyüğü. Bir aşk uğruna adaletin aydınlık tarafından karanlık tarafına geçtiğim gün anladım bunu. Sevdi...
129K 1K 8
Aile baskısı olan bir genç ne kadar cesaretli olabilir? Hayallerini yaşamak sadece rüya mı? Belki de elinden tutacak bir ele ihtiyacı vardır. O el s...
684K 31.8K 26
Not: Kitapta +18 unsurlar mevcuttur.. ........................................ ~ZS~....................................... Kına yakmak kendini adama...
186K 495 39
Türbanlı yengemle yaşadıklarım. Açık sex sahneleri içerir +18