STYLIST for you

By KryssWhite

383 17 0

🧸Totul despre stil în cuvinte simple🧸 Hai să îți schimbăm garderoba, să îți schimbam viziunea la ceea ce cu... More

1 - Ce tip de siluetă ai?
2 - Culorile trend 2021.
3 - 2021 Trend.
4 - Stilul Romantic.
6 - Stilul Casual/Smart Casual.
7 - Stilul Clasic.
8 - Stilul Boho Chic.
9 - Stilul Baroc.
10 - Stilul Gothic.
11 - Stilul Rock și Glam Rock.
12 - Stilul Grunge.
13 - Stilul Minimalist.
14 - Fake-urile. (Jador, Bogdan Mocanu etc.)
15 - Rochii Trend.
16 - Cum crezi, ce siluetă ai? / Ce e potrivit pentru tine.

5 - Stilul Dramatic.

18 1 0
By KryssWhite











Impresia vizuala: Femeia increzatoare si impunatoare.

Impresia psihologica: Independenta, influenta, puternica, agresiva sau captivanta.

Acest stil reprezinta o femeie sexy, in genul vampelor seducatoare mai ales prin vestimentatie.

Bazele de stil

Drama, ca orice gen artistic, în cadrul unui lanț complex implică relația dintre om și lumea din jurul lui. Pot exista conflicte, contradicții, conflicte de interese și conflicte. Drama este capabil de a arăta complexitatea naturii umane, care este ocupat de căutare pentru locul lor în societate, și armonie spirituală.

Întotdeauna stilul dramatic la modă este caracterizat prin șocante și foarte pronunțat provocatoare. În mod eficient și viu femeie imbracata prezinta lumea ca în cazul în care acțiunile și dorințele lor.

Pentru a se potrivi acest stil?

Stilul dramatic este potrivit nu pentru fiecare femeie. Este femeile temperamentale potrivite cu trăsături faciale expresive luminoase. De multe ori, o femeie cu părul negru, cu o gură senzuală, ochii migdalați și pomeții bine rotunjite.

Caracteristici

Ca numele acestui stil, acesta ar trebui să fie însoțită de o anumită teatralitate. Acest lucru înseamnă că, în orice caz, o femeie ar trebui să arate regală și de lux. Imaginea ei trebuie să arate întotdeauna strălucitoare, sexy si senzual. Elementul său - foc, nu trebuie să existe static și incertitudini.

În garderoba oricărei frumusete fatale este prezent împreună cu tăieturi adânci, bluza eleganta asimetric, cu un decor spectaculos, precum și fuste și mai mult.

În plus, stilul dramatic implică culori luminoase saturate, cum ar fi rosu, fuchsia, visiniu, albastru, verde smarald și aur. Efectiv va arata culori, cum ar fi alb-negru contrastante. De asemenea, pentru drama caracteristica flori tridimensionale, modele bogate, linii geometrice, motive animalice și forme abstracte.

De obicei hainele purtate sunt cele care subliniaza corpul cum sunt rochiile mulate, topurile stramte, pantalonii mulati, fuste creion, fuste mini.

Incaltamintea caracteristica este cea cu toc inalt.

Se remarca si alte accesorii interesante cum ar fi: manusi lungi, gulere din blana si esarfe cu pene sau puf, bijuterii stralucitoare si scumpe, posete de designer.

Voi ce parere aveți? Ați purta un așa stil sau îl purtați deja ?

Continue Reading

You'll Also Like

2.4K 163 12
Nu ştiu dacă mai există cărți de genul. Sper să vă placă❤ Este prima mea carte, aşa că nu aveti pretenții să fie bună. So, don't judge me, please! N...
19.3K 924 32
„Ajutor printre cuvinte" este o carte venită cu scopul de a vă sprijini în drumul vostru de pe această platformă. Fie că sunteți începători, fie că a...
2.7K 151 26
Cartea nu ii va numerota pe toti criminalii in serie.adica nu va fi acel gen de carte.Ve-ti afla mai multe doar citind!
30.5K 1.6K 18
Nu știu cât de legală este scrierea acestei cărți. Dacă ești gabor este o carte de amuzament. Sfaturile nu sunt utile. Acum că au plecat curcanii, vr...