Red Room || Steve Rogers

By nerwio

37K 2.4K 4.6K

Kırmızı odada yetişen tek karadul Natasha-.. Üzgünüm.. Natalia mıydı? Hayır, kesinlikle değildi. Alina Ivan... More

~1~
~2~
~3~
~4~
~5~
~6~
~7~
~8~
~9~
~10~
~11~
~13~
~14~
~15~
~16~
~17~
~18~
~19~
~20~
~21~

~12~

1.3K 98 259
By nerwio

Yukarıdaki şarkıyı açmayı unutmayın. Iyi okumalar ♡♡.

○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●

Alina stresle mavi gözlerini dışarıya sabitlemiş deli gibi düşünürken Clint ile geldiği bu laboratuvar benzeri yerde çıldırmak üzereydi.

Natasha Ultron ' un peşinden gittikten sonra Bruce hariç Avengers ' ın geri kalanından ve Natasha ' dan hiç haber alamamıştı. Bruce ikiliyi birkaç asker ile oradan alıp bu yere getirdiğinden beri de neredeyse hiç konuşmamıştı. O da oldukça gergin görünüyordu.

Sarışın kız daha fazla dayanamayıp arkasında birkaç aletle oynayan adama döndüğünde hızla konuştu.

Alina : Bruce eminim ki onları şimdi ararsak açacaklar.

Bruce : Daha 6 dakika önce aradık.

Alina : Evet ve o 6 dakika önceydi.. ?

Clint : Birazdan yakaladıkları ikizler , sağlıklı Natasha , parçalanmış Ultron ve kaçırmaya çalıştığı bedenle geleceklerine eminim. İkiniz de biraz rahatlasanız mı ?

Alina : Hiç kimse cevap vermiyor ! Tabii ki de rahatlayamam !

Kız isyan edercesine sesini yükseltip kendini bir koltuğa attığında bozulmuş sarı saçlarını açıp biraz karıştırdı. Endişeden nemlenmiş mavi gözlerini kapatıp aklına iyi şeyler getirmeye çalışırken hissettiği adım sesleriyle ayağı kalkıp gözlerini kapıya döndü. O sırada ne olduğunu anlamayan iki adam ilk önce kıza sonra da o anda kapıdan giren gruba baktığında göz göze gelip şaşkınca birbirlerini onayladılar. Kızın hisseleri cidden iyiydi.

Alina mavi gözlerini hızla içeri giren grupta gezdirip Natasha ' ararken görememesiyle yutkunup Steve ' e baktı.

Alina : Natalia nerede ?

Clint : İkizler nerede ?!

Bruce : Ultron nerede ?

Yorgun ve oldukça gergin olan grup dikkatli adımlarla sessizce odaya dağılırken Steve kendini korkak bakışlarla izleyen kızın önüne geldi. Mavi gözlerini gözlerine sabitleyip sıkıntılı bir nefes verirken yeniden duyduğu soruyla başını önüne eğdi.

Alina : Steve , Natalia nerede ?

Steve : Ultron onu ve ikizleri alıp gitti.

Alina : N-ne demek gitti ?

Alina korkuyla adama bakmaya sürdürürken Steve aklından zorla seçtiği kelimeleri birleştirmekte gerçekten fazla uğraşıyor gibiydi.

Steve : Biz... onu kurtarmaya çalıştık.. ama o.. bedenin daha önemli olduğunu söyleyip kendi yerine bedeni kamyondan aşağı attı. Biz.. onu alamadık.

Alina : Ultron ' u neden takip etmediniz ?!-

Tony : Özür dilerim Alina ama beden şuan için ilk plandı.

Alina : Ama senin yaptığın plan işlemedi Stark ! Kimseyi geride bırakmayacağınızı sanıyordum ! Onu bu yüzden durdurmadım !-

Steve : Alina onu emin ol ki birazdan bulacağız-

Alina : Onu nasıl bırakırsın.. ?

Kızın fısıltıyla çıkan sesi Steve ' ın anında kalbini binlerce parçaya bölerken grup o kadar susmuştu ki bu gerginliği daha da üst düzeye taşımıştı.

Steve ve Alina arasında geçen kısa ve sessiz bakışma ikisinde de geceler boyu uzun bir konuşmadan daha çok etki bırakırken Steve ' ın sonunda ıslanmış gözlerini kapatmasıyla Alina kapıya yöneldi.

Clint : Nereye gidiyorsun ?!

Alina : Kimseyi arkada bırakmamak için kardeşimi almaya.

Kız sinirle kimseyi umursamadan kapıdan çıkıp geldiği merdivenleri tek tek hızla inerken gözünden akan birkaç yaşı sildi.

Kendisi bir zamanlar arkada kalmamıştı. Kimse kalmamalıydı.

○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●

Alina , Tony ' nin kıyafetine yüklediği teknolojik kısımdan Natasha ' nın kıyafetine bağlanmaya çalışırken en azından sadece konumunu öğrenmesi yeterliydi. Sonrasını tek başına da halledebilirdi.

Üstündeki kıyafette konum bilgisi aramaya devam ederken o açık sarı saçlarını sıkıca topladı. Yüzüne oldukça sert bir ifade takınıp bozulmuş sesini düzelttiğinde eskiden hep yle olduğunu hatırlayıp yutkundu.

Yeniden soğuk kanlı olmak ona garip hissettirmişti. Bir şey hissetmemek için kendini hazırlamak , belki de zarar vermek için kendini önceden alıştırmak..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

" Ivan : Sen benim en iyi karadulumsun Alina.. "

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kız bir anda beyninde dönen sesle sinirle soluyup kolunda öten aletle sakinleşmeye çalışırken şuan tek odaklanması gereken şeyin Natasha ve Ultron olmasını kendine şartlamıştı.

Ivan ' ı düşünmek için herhangi bir sebebi yoktu. O bir daha çıkmayacaktı. Biten bir şey yeniden çıkamazdı.

Tabii gerçekten bittiyse...

○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●

Alina geldiği büyük , demirden fabrika benzeri yere dışarıdan bir bakış atıp sessizce arka tarafa doğru yürüdü. Ellerindeki özel yapışkan sayesinde demirden yüzeye yapışıp yavaş yavaş yukarı tırmanırmaya başladığında içeriden bir şeyler duymak için kendini cidden aşırı zorluyordu.

Hiçbir şey duymadan fabrikanın tepesine tırmanıp bulduğu ilk boşluktan içeri girdiğinde mavi gözleriyle biraz etrafa baktı. İkizler pek ortada görünmüyordu , Ultron ' da arkasında bağladığı kızıl kadına doğru konuşup sürekli bir şeyler anlatıyordu.

Alina tek parça olduğunu gördüğü kadınla rahat bir nefes verip sessizce borularda aşağı inmeye başlarken gözlerini bir saniye olsun Ultron ' dan ayırmamıştı. Ne de olsa bir anda başka bir yerde de belirebilirdi , değil mi ?

Ultron : Yenilmezlerin kendini gerçekten mükemmel görmesi beni delirtiyor. Dünyaya zarar verip sonra da kendilerini kahraman görmeleri sence de çok sinir bozucu değil mi ?

Robot meraklı bir şekilde arkasındaki kızıl kadına dönüp bir cevap beklerken Natasha alnından damladığını hissettiği terini omzuna beceriksizce silip konuştu.

Natasha : Cidden böyle mi düşünüyorsun ? Seni Tony yaptı. Onun yaptığı her şey dünyaya zarar veriyorsa sen de zarar veriyor olmalısın. O zaman neden o çok sevdiğin dünyan için kendini yok etmiyorsun ?

Ultron : Seni de Hydra yarattı.. Natalia.

Robot sinsi bir şekilde kadının eski adını söyleyip onun daha fazla gerilmesine neden olurken keyifle devam etti.

Ultron : Neden kendini yok etmiyorsun ?

Natasha : Çünkü ben bir robot değilim.

Ultron : Bu bana bir hakaret miydi ?! Hadi !! Daha iyisini yapabilirsin !

Natasha : ******** ?!

Ultron : Siz insanlar abartmayı cidden seviyorsunuz ama bilin bakalım ben de bunun için ne karar aldım ? Abartmayı seviyorsanız ben de abartırım !!

Ultron bir anda masadan aldığı keskin bir aletle kızıl kadına yürürken yukarıdan üstüne atlayan biriyle dengesini kaybetmemek için birkaç kez sağa sola doğru devrilip kendine vuran kişiyi ileriye fırlattı.

Natasha : Alina ?!

Alina : Selam , en iyi karadul. Kurtarılmaya mı ihtiyacın var ?!

Natasha kızın dediği ile istemsizce gülümserken Ultron yere düşmüş keskin aleti eline alıp sarışın kıza doğru yürüdü. Yerdeki kız robotun kendine gelmesiyle yandaki masaya çıkıp cebindeki şok tabancasından birkaç el ateş ettiğinde robotun içinde gezen akım tahmin ettiği gibi geçici süreliğine de olsa bozulmasına neden olmuştu.

Alina bunu fırsat bilip Natasha ' nın yanına koşup bağlı ipleri çözmeye çalışırken iplerin sıkı bağlanmasıyla bir küfür savurdu. Bileğindeki kırmızı lazeri açıp kalın ipi kesmeye uğraşırken anlık olarak o kadar çok stres yapmıştı ki kendini kontrol edemediği için yutkundu. İşleri batırmak istemiyordu. Bu kadar zor olmamalıydı.

Kırmızı lazer kalın ipi olabildiğince hızlı keserken kendine gelen Ultron sarışın kızı tutup sinirle bir köşeye fırlattı. Yerdeki keskin aleti bir kez daha eline alıp sinirle kıza yürürken Alina vurduğu sırtı yüzünden zorla kalkmak için uğraşmaya başladı.

Natasha : Alina !! Geliyor !

Alina : *****..

Kız neredeyse ayağı kalkmışken yediği ağır tekme ile acıyla yere düştüğünde Ultron kızın yanına eğilip keskin aleti yüzüne doğru tuttu.

Alina nefes nefese yüzünün hemen üstünde duran parlak alete bakıp kendini tutan metalden kol ile hareket edemezken parlak aletin kendi nefesi yüzünden buhar olmasıyla yutkundu.

Natasha : Alina !! Tanrım... Tanrım..

Ultron : Korkuyu hissediyor musun ? İnsanların içinde tuttuğu korku , utanç... bu sensin !-

Alina : Beni burada kesecek misin ?

Ultron , kızın oldukça rahatlıkla sorduğu soruyla bir süre durup düşündükten sonra aynı rahatlıkla soruyu cevapladı.

Ultron : Aa.. evet ? Neden olmasın ?

Alina : O zaman ilk önce yüzüne yiyeceğin kalkana dikkat et.

Ultron : Ne kalkanı ?!-

Robot bir anda kafasının tam yanından yediği yuvarlak kalkan ile başını çevirdiğinde gördüğü kişiyle sinirle ayaklandı.

Steve : Benim kalkanım.

Ultron : Steve Rogers !!-

Tony : İlk babaya selam yok mu ?!

Zırhlı adam büyük robotun hemen önüne inip birkaç defa ateş ederken kafasındaki kalkanı çıkarıp Steve ' e geri fırlattı.

Alina da karışıklıktan faydalanıp yeniden Natasha ' nın yanına koştuğunda onun kendini zorlayarak iplerden kurtulduğunu görüp hızla sarıldı.

Alina : Bir daha böyle salak bir kahramancılık yapmaya çalışırsan seni kendim öldürürüm.

Natasha : Ben ve kahramanlık mı ? Bir daha asla.

Natasha sırıtarak kızdan ayrılıp onunda gülümsediğini görmesiyle bakışlarını savaşan gruba çevirdi.

Natasha : Yardım etmeye ne dersin ?

○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●

Zırhın içindeki Tony robota birkaç el daha ateş edip tüm dikkati yeniden kendine çektiğinde Steve ' ın sesiyle gerginlikle gözlerini kapıya çevirdi.

Steve : İkizler burada !

Wanda : Onu rahat bırakın !!

Oldukça sinirli kız yere düşmüş robota doğru birkaç adım atıp önüne geçen Steve ' i küçük bir el hareketi ile olduğu yere çakarken Tony durumların daha da karışmadan gitmeleri gerektiğini anlatıp Alina ve Natasha ' nın hemen yanına kondu.

Tony : Gitmeliyiz. Hem de şimdi.

Alina : Ama-

Tony : Onları burada , sadece biz yenemeyiz. O yüzden şimdi gidiyoruz.

Tony bakışları ile iki kadından ayrı ayrı onay alıp yanlarına gelen Steve ile beraber anında fabrikadan çıkarken Alina kapının önünde biraz durdu.

Mavi gözlerini yerde yatan robotun hemen başının ucunda duran genç erkek ve kızda biraz gezdirip ne fısıldaştıklarını duymaya çalışırken seçtiği kelimelerden asla bir mantık çıkaramamıştı.

Natasha : Hadi ! Ne bekliyorsun !

Natasha kızın kolundan tutup onu hızla dışarıya doğru sürüklerken Tony konuştu.

Tony : Steve onları arabayla dolanmadan laboratuvara götür. Benim biraz daha hızlı olmam gerekiyor.. geç kalmayın.

Tony zırhıyla hızla havalandığında Steve de hızla koşarak siyah bir arabaya bindi. Onu hemen yanında takip eden iki kadın hiç konuşmadan onun bindiği arabaya bindiğinde bir anda fabrikadan gelen büyük bir ses herkesin birbirine bakmasına sebep olmuştu.

Alina : O da neydi ?!

Natasha : Öğrenmek istemiyorum. Gidelim Steve.

Alina : Ama önemli bir şeyi kaçırıyor olabiliriz !

Steve : Şuan bizim için önemli olan şey beden. Tony ' nin dediği gibi oraya gideceğiz-

Alina : İkizler ?!

Alina korku ve merakla fabrikadan sinirle çıkmış ikizleri görüp arabanın camına yapışırken bir anda arabanın önünde beliren ikizlerden hala sinirli olan kız konuştu.

Wanda : Konuşmalıyız.

○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●

Tony : Tamam.. yüzde oranı iyi gidiyor.

Bruce : Sence bu sarı şey ne ? Durmadan parlıyor..

Tony , Bruce ' un dediği ile koyu renkli gözlerini baktığı bilgisayar ekranından ayırıp cam şeyin içindeki bedene çevirdi.

Tony : Bilmiyorum. Belki.. güç verebilecek bir şeydir ?

Bruce : Reaktör gibi mi diyorsun ?

Tony : Belki..

Tony omuz silkip göğsünde parlayan şeye baktığında Clint kıkırdadı.

Clint : Yine de şanslısın Stark ! Reaktör bedendeki gibi alnının ortasında da olabilirdi.

Tony : Silahımla senin poponu vursaydım belki senin de poponda olabilirdi Clint !

Tony bilmişçe gülüp bakışlarını yeniden bilgisayara çevirirken bir anda duyduğu sesle kaşlarını çattı.

Steve : Tony ! O bedeni canlandıramazsın !

Tony : Ne ?!

Odadaki herkes odaya ilk giren kişi Steve ' e anında merakla bakarken arkasından gelen dört kişi ile şok geçirmiş olabilirlerdi.

Clint : İkizler... ?!

Tony : Tamam ! Neler oluyor ?!

Wanda : O bedeni yapamazsın çünkü o da Ultron gibi olacak. Ultron ' un tek istediği sizi yok etmek değil. Hepimizi yok etmek istiyor ! O her şeyi yok edecek !

Bruce : Hey ! Yavaş konuş ! Aksanın berbat ve hiçbir şey anlaşılmıyor !

Steve : Ultron ' un planı herkesi yok etmek. Eğer biz bu bedeni canlandırırsak o da Ultron gibi olacak. Bu riski alamayız.

Tony : Ne yani sen de o ikizleri mi güveniyorsun ?!

Tony , Steve ' e ciddi olup olmadığını alaycı bir bakış atıp sorarken cevap alamamasıyla gözlerini arkadaki iki kadına çevirdi.

Tony : Siz de mi ?!

Alina : Aslında... ben tüm yol düşündüm. İkizlere asla güvenemeyiz Steve. Üzgünüm. Bu bedene gerçekten ihtiyacımız var.

Alina , Steve ' ın arkasından çıkıp yavaşça Tony ' nin yanına yürürken Steve şok içinde kıza baktı. Ciddi miydi ?!

Steve : Bu bedeni canlandırmamız demek yeni bir düşman yaratmamız demek. Zaten başımızda bir tane var ! Onu halletmeden neden ondan bir tane daha yapalım ki ?!

Tony : Bu bizim yanımızda olacak ! İkisinin arasında fark var.

Pietro : Aralarında en zeki gözüken sendin ama sanırım en aptalı sensin ! Bir robot daha yapamazsın !!

Tony : Sen karışma !

Wanda : Kardeşime bağırma !

Clint : Kardeş mi ?! Hadi ! İkinizi de 20 yaşından büyüksünüz ! Hala birbirinize kardeş mi diyorsunuz ?!

Natasha : Millet olay saçma yerlere gitmiyor mu ?-

Tony : Bu bedeni yapacağız !

Steve : İlkini bize sormadan yaptın. İkincisine izin vermeyeceğiz.

Tony : Sizi ve kendimi korumak için yaptım-

Steve : Sadece kendini korumak için yaptın-

Alina : Steve kes şunu.

Alina oldukça sinirli bir şekilde sarışın adamı uyarıp Tony ' ı net bir şekilde korurken tüm bakışlar ona dönmüştü. Gerçekten Tony ' ı Steve ' i karşısına alabilecek kadar haklı görüyordu ?

Herkes merakla Alina , Steve ve Tony üçlüsüne bakarken fırsattan yararlanan Pietro koşarak yaklaşık üç saniyede tüm kabloları çıkardı.

Pietro : Kimi izliyorduk ?

Tony : Seni aptal !! İşlem devam ederken kabloları çıkaramazsın !!

Tony sinir ve korkuyla bedenin yanına gelip çocuğun elinden kabloyu çekerken Steve ' ın Tony ' nin yanında belirmesiyle yeniden oldukça gergin bir ortam belirmişti.

Tony : Yolumdan çekil yüzbaşı. Bunu herkes için yapmak zorundayım.

Steve : Ben de bunu herkes için yapmak zorundayım.

Tony : Çekilmiyor musun ?

Tony oldukça emin ve sinirli bir şekilde adamın suratına bakarken aldığı olumsuz cevapla hala elinde takılı olan zırhın eldiveni ile adamın ayağına birkaç el zararsız ateş etti. Bu onun refleks olarak geri adım atmasına neden olduğunda saniyeler içinde odanın içinde büyük bir savaş başlamıştı.

Bir anda herkes birbirine nasıl girebilmişti ?!

Alina şok içinde birbirine girmiş kalabalığa bakıp hızla savaşan Tony ve Steve ' ın arasına girdiğinde iki adam da durup karşıdakinin ne yapacağını bekledi.

Alina : Sizi aptallar ! Savaşınca ne olacağını zannediyorsunuz ki ?!

Tony : Belki bir daha ki sefere yoluma çıkmaz !

Steve : Sırf kendin için insanları tehlikeye atıyorsun ! Tabii ki de yoluna çıkacağım !

Alina iki adamın da durmayacağını anlayıp sinirle Steve ' ın üstüne atladığında Steve asla böyle bir şey beklemediği için arkasındaki tezgahın üstünden kayıp üstündeki kızla beraber tezgahın arkasına sırt üstü düştü.

Yerdeki Alina adamdan daha hızlı davranıp yeniden onun üstüne çıktığında Steve hiçbir hamlede bulunmadı. Alina ona gerçekten vuracak mıydı... ?

Kız mavi gözlerini hızla stresli adamın gergin yüzünde biraz gezdirip dudaklarını dudaklarına bastırdığında Steve şuanda kesinlikle şok üstüne şok yaşıyordu.

Alina dudaklarını adamdan ayırıp yeniden yüzüne baktığında hızla konuştu.

Alina : Steve.. seni çok seviyorum ama Tony haklı. Bu bedene ihtiyacımız var.

Steve : Eğer o da Ultron gibi olursa kaybederiz.

Alina : Hayır. Sana söz veriyorum. Kaybetmeyeceğiz. En azından bu savaşta.. Tony ne yapacağını cidden iyi biliyor. Ultron ' u sadece kendi gibi biri yenebilir.

Steve : Ama-

Alina : Sadece bir kez olsun Tony ' e güven. Halledecek. Halledeceğiz. Beraber yapacağız Steve..

Alina olumlu bir cevap almak istercesine hala üstünde durduğu adamdan bir cevap beklerken Steve bir süre sessiz kaldıktan sonra sıkıntılı bir nefes verip kızı onayladı.

Steve : Dediğin gibi olsun.. ama eğer kaybedersek kendimi asla affetmeyeceğim.

Alina isteksizce de olsa adamın dediğini onaylayıp üstünden kalktığı sırada odaya korkuyla giren Thor çekicine yüklediği güçle sert bir şekilde bedenin bulunduğu şeyin üstüne vurdu.

Büyük bir mavi ışık sonrası bir anda bulunduğu şeyin içinden sertçe çıkan beden ilk gördüğü kişi olan Thor ' a sinirle vurdu. Thor da beklemediği karşılıkla ondan daha da sinirli bir şekilde onu bir camın önüne firlattığında herkes beden için çoktan savaş modunu almıştı.

Bir süre dışarıyı izleyen beden sessizce kendine her an vurmak için hazır olan gruba baktığında onlara yavaşça yaklaştı

Beden : Ben üzgünüm... Size saldırmamalıydım.. sadece aklım karışmıştı..-

Steve : Thor onu nasıl bir anda canlandırırsın ?!

Tony : Sen hiçbir türlü canlandırmayacaktın.

Steve , Tony ' nin dediği ile sinirle konuşmak için ağzını açtığında Alina adamın ağzını eliyle kapatıp onun yerine hızla konuştu.

Alina : Hayır , Tony. O da artık sana güveniyor. Bu bedene ihtiyacımız var.

Thor : Bu bedene ihtiyacımız var. Gördüm ! Şu alnındaki... parlayan sarı şey.. o bir sonsuzluk taşı.

Bruce : Sonsuzluk taşı ?

Thor : Evreni oluşturan 6 taştan biri. Onda zihin taşı var ve o olmadan kazanamayız. Ona gerçekten ihtiyacımız var..

○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●

Alina gerginlikle gördüğü bir sandalyeye oturup gözlerini kapatmaya çalışırken gerginliği yüzünden mavi gözlerini kapalı tutamıyordu.

En sonunda bakışlarını sadece dışarı çevirip gördüğü beyaz bulutları izlerken aklında olan şey onun sadece yeniden rusyaya gidiyor olmasıydı.

Ultron neden savaşmak için Sokovya ' seçmişti ?! Neden Rusya olmak zorundaydı ?!

Alina huzursuzluğu ve daha içindeki binlerce duygu ile sakinleşmeyi beklerken bir anda yanına oturan adam kızın gerginliğini fark edip konuştu.

Steve : Neden bu kadar gerginsin ?

Alina : Savaş yüzünden.

Alina konuyu kestirip bir köşeye attığında Steve kaşlarını çattı.

Steve : Hepimiz Ultron için gerginiz ama sen başka bir şey için daha gerginsin. Neden yalan söylüyorsun ?

Alina : B-ben... sadece Rusya ' ya gitmek istemiyorum. Sadece orada asla iyi bir anım olmadı. Rusya beni geriyor.

Steve : Bana savaşın iyi geçeceğini söyleyen sendin. Sana güveniyorum , savaş kesinlikle iyi geçecek.

Steve kıza güven vermek istercesine gülümseyip ondan da gergin bir ifade yerine bir gülümseme beklerken Alina ona sıkıca sarıldı.

Alina : Sana çok ihtiyacım var Steve. Yeniden o kız olmak istemiyorum... küçüklüğüm bile kendimden nefret ediyorken.. ne olmam gerektiğini bilmiyorum.. bilmiyorum Steve..

Kız mavi gözlerinden akan birkaç yaş yüzünden kendini iyice adama gömerken Steve onu güvende hissetmesi için sıkıca sardı.

Steve : Sen Alina ' sın ve artık kendinsin. Başka kimse seni değiştiremeyecek. Ne küçük sen ne de bir başkası. Tamam mı ?

Steve mavi bakışlarını hüzünle kıza çevirip aldığı olumlu bir cevapla gülümsediğinde Alina utançla ondan ayrıldı.

O ne olursa olsun hala bir karaduldu ve böylece ağlaması hala ona ne kadar normal olduğunu bilmesine rağmen yanlış geliyordu. Ağlamamalıydı..

Yaşlarını elinin tersiyle hızla silip bakışlarını yeniden bulutlara çevirdiğinde Steve ' ın kendine bir şey uzattığını fark edip kaşlarını çattı.

Steve ' in uzattığı şeyin bir kulaklık olduğunu gördüğünde çattığı kaşlarını düzeltip istemsizce güldüğünde Steve kendisi kulaklığı kızın kulaklığına taktı.

Alina da yüzünde büyük bir mutluluk ifadesi ile adama yandan sarılıp duyduğu şarkıyla gülerken Steve konuştu.

Steve : Bu şarkıyı biliyor musun ?

Alina : Yanlış soruları soruyorsun.

Steve kızın verdiği cevapla gülüp sanki söylemesini istermisin gibi kıza baktığında Alina gülüp akan burnunu çekti.

Alina : " In other worlds , hold my hand.. In other worlds , baby kiss me.. "

Steve : " Fill my heart with song and let me sing forevermore , You are all i long for all , i worship and adore.. "

Alina : " In other words , please be true.. In other worlds , I love you.. "

Steve : " In other words , I love you.. "

○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●

Alina kesinlikle daha fazla rahatlamış bir şekilde tek başına otururken yanına gelen kişi ile kaşlarını çattı.

Wanda : Alina.. biraz özel konuşabilir miyiz ?

Alina : Benimle mi ?

Alina şaşkınca kaşlarını çatmaya devam ederken kız onu başıyla onayladı.

Wanda : Hydra ile ilgili.

Alina duyduğu şey ile yutkunurken Wanda bunu fark edip konuşmaya devam etti.

Wanda : Ben de Hydra ile beraberdim ve.. senden bahsediyorlardı. Yıllardır senin hakkında konuşuyorlar..-

Alina : N-ne diyorlar ?

Wanda : Bilmiyorum. Son zamanlarda bahsetmeyi bırakmışlardı. Ben.. senin öldüğünü düşünmüştüm.

Alina : Benden neden bahsediyorlardı ? En son ne zaman konuştular ?

Wanda : Sanırım en son 1 ya da 2 ay öncesinde konuşmuşlardı.

Alina : Peki , Natalia ? Onun hakkında bir şey duydun mu ?

Wanda : S-sanırım.. o ismi hatırlıyorum..

Alina : Ivan ' ın hakkında bir şey biliyor musun ?

Wanda : Uzun zamandır kimse onun hakkında konuşmuyor. Birkaç kere Pietro ve beni izlemek için gelmişti , o kadar.

Alina duyduğu şeyler ile hızla ayaklanıp Natasha ' bulmak için geminin merkezine ilerlerken Wanda ' da hızla kızı takip etti.

Wanda : Şuan burada tek parça olduğuna göre onlar seni unuttu. İyi yanından baksana !

Alina : Hayır ! Anlamıyorsun ! Asıl hedef biziz ! Şimdi olmasa bile şuan onlar için hedef konumundayız !

Alina arkasındaki kızın onu takip etmesini umursamadan koşarak grubun bulunduğu odaya girer girmez nefes nefese Natasha ' nın yanına geldi.

Natasha : Neler oluyor ?! Sen iyi misin ?!-

Alina : Natalia , Hydra için hedefiz.

Natasha : Ne ?

Alina : 1 - 2 ay öncesine kadar benim hakkımda konuşuyorlarmış !

Tony : Hey ! Sadece biraz sakin ol !

Tony hızla kızın yanına gelip onu bir sandalyeye oturmaya zorlarken Alina korkudan titremeye başlamıştı.

Tony : Onlar için hedef olsanız bile her şeyi halledebiliriz.

Natasha : Senin hakkında konuştuklarını nereden öğrendin ?

Natasha ' nın sorusuyla Alina gözleriyle kapıdaki Wanda ' işaret ederken Natasha hızla kıza doğru yürüyüp onu başka bir yere sürüklemeye başladı.

Steve : Senin hakkında konuşmuş ve sonra susmuşlarsa belki seni unutmuş olabilirler-

Alina : Anlamıyorsun. Yıllardır benim hakkımda konuşup daha sonra bir anda sustular çünkü artık beni kesinlikle öldürmek istiyorlar. Artık onlar için bir görevim ! Görevler ne olursa olsun Hydra ' nın içinde konuşulmaz !

Alina gerginlikle Steve ' e bakarken Tony sessizce düşündü.

Tony : Belki de Ivan ortada olmadığı için onlar da susmuştur. Ne de olsa hapiste ?

Alina : Hayır.. anlamıyorsunuz..

Steve : Anlıyoruz. Sadece biraz sakin ol. Onlar için bir hedefseniz onlar da bizim için bir hedef.

Steve stresli kızın yanına geçip diz çöktüğünde Alina hüzünle Steve ' e baktı.

Alina : Ama her şey çok saçma... çoktan bir adam gönderebilirlerdi..

Tony : Sen de hepsini öldürürdün. Sen onlardan daha güçlüsün ! Tabii ki de senin için sıradan bir adam göndermeyecekler.

Alina : Ama Hydra yine de birini göndermeliydi. En azından bunun bir mesaj olduğunu anlamam için , tehlikede olduğumu bilmem için bunu yaparlardı !

Tony : Bence bu sefer işlerini temiz halletmek istiyorlar. Belki yeni bir karadul yapıyorlardır ?

Alina adamın dediği ile dururken böyle bir şeyin olup olamayacağını aklından geçirdi. Yeni bir karadul olabilir miydi ?

Steve : Planları her neyse şuan Ultron ' a odaklanmalıyız. Ultron ' dan sonra bununla ilgileneceğiz. Tamam mı ?

Tony : Steve haklı. Şuan başımızda ciddi belalar var. Şu Ultron ' u halleder halletmez bu duruma odaklanırız.

Tony arkasını dönüp yeniden açık olan haritaya odaklanırken bir anda arkasını dönüp yeniden kıza baktı.

Tony : Hadi kalk Ally !! Tembellik ve paranoyaklık yapmayı kes ! Senle işimiz var !

Alina adamın dediği ile istemsizce gülüp dediği gibi ayağı kalkıp yanına gittiğinde Tony gülümsedi. Bu kız cidden ona buradan en yakın olan kişiydi.

○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●

Tony : Vision ! Onun kilise de olduğuna emin misin ?

Vision : Evet , orada bekliyor.

Tony : Steve oraya varmak üzereyim.

Steve : İnsanları yavaş yavaş uzaklaştırmaya başladık.

Steve kulaklığını düzeltip yanındaki kıza baktığında Alina göz devirdi.

Alina : Bana bakıp durmayı kes.

Steve : Sana bakıp durmurmuyorum.

Alina : Benim hedef olduğumu öğrendiğinden beri iki saniyede bir bana bakıyorsun !

Kız isyan edercesine sesini yükseltip önünden geçen insanlara bakarken Steve göz devirdi.

Steve : Şuan Hydra ' ya yakınız ve sen kendinin tehtid olduğunu söylüyorsun. Sence de biraz haklı değil miyim ?

Alina : Tamam ama savaşta birbirimizden ayrılacağımızı biliyorsun. Böyle bir savaşta sırt sırta savaşamayız.

Steve : Bunu konuştuk. Savaşta yanımdan ayrılmayacaksın.

Steve oldukça net olduğunu göstermek için kıza ciddiyetle bakarken Alina biraz güldü.

Alina : Senden önce binlerce savaşa girdim. Ölsem sence onlarda ölmez miydim ?

Steve : Aynı şeyden bahsetmiyoruz. O zaman tüm dünyayı öldürmeye çalışan şeytani bir robotla savaşmamıştın.

Alina : Ultron ile karşı karşıya gelebileceğimi düşünmüyorum. Onu kesinlikle Tony dağıtır !

Steve kaşlarını çatıp alaycı bir ifadeyle kıza ciddi olup olmadığını sorarken Alina bir kahkaha attı.

Alina : Sen de dağıtabilirsin tabii.. ama Tony daha gerçekçi değil mi ?

Steve kızın dediği ile bu sefer göz devirirken Alina biraz daha güldü.

O sırada zeminde bir hareketlilik hissederlerken ikisi de aynı anda birbirine baktı. Deprem mi oluyordu ?!

Kaç şiddetinde ?!

Clint : Üstüne çıktığım bina yıkılacak !!

Natasha : Tony ?! Neler oluyor ?!

Tony : Millet !! Sanırım şehir havalanıyor !!

Steve : Ne ?!

Alina : Tony ?! Neyden bahsediyorsun ?!

Tony : Size şehir uçuyor diyorum ! İnsanları koruyun yeter !

Clint : Şu bize doğru gelen uçan robotlardan mı yoksa sallanan yerden mi ?!

Tony : Insanlar canlı kalsınlar yeter Clint.. !

Alina kulakliktan gelen sesleri kısıp korkuyla Steve ' e bakarken Steve çoktan kalkanını gelen bir zırh doğru firlatmıştı.

Steve : Sırt sırta dövüşmeye ne dersin ?

○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●

Alina : Steve !! Köprü yıkılacak !!

Alina nefes nefese adama bağırıp tuttuğu çocuğu güvenli bir yere bırakırken düşmek üzere olan bir arabayı görüp korkuyla ona yetişmeye çalışan Steve ' e baktı.

O sırada araba köprüden aşağı düşerken Steve arkasından tutup kendine doğru çekmek için vücudaki tüm gücünü kullanıyor gibi gözüküyordu.

Alina içinde tutmadığı bir hisle adama doğru koşup ona elinden geldiğince yardım etmek için arabayı bir köşesinden tutarken Steve son bir kez daha arabayı kendine doğru çekip yola çekti.

Yorgunlukla kendini sırt üstü yere atıp nefes nefese başındaki kıza baktığında istemsizce güldü.

Steve : Az önce arabayı çekmeme yardım ettin ?

Alina : Gülmeyi kes. Gücüm seninki kadar yüksek değilse bu benim suçum değil.

Alina sinir bozukluğu ile yüzünde oluşmuş gülümsemeyi silmeye çalışırken Steve ayağı kalkıp biraz daha güldü. Bu Alina ' nin daha da sinirini bozarken birkaç kere adama vurdu.

Steve : Kızma ! Yardımın için teşekkür ederim ! Sen olmasan koca arabayı çekemezdim.

Alina : Steve ! Kes şunu !

○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●

Savaş son hız devam ederken yardım etmek için ayrılan Steve ve Alina ' dan Alina ilk önce Natasha ile biraz savaştıktan sonra Clint ve gruba artık tamamiyle katılmış olan Wanda ' nin yanına gitti.

Wanda neredeyse tüm hünerlerini robotların üstüne gösterirken Alina şaşkınca konuştu.

Alina : Sen neden saatlerce evin içinde saklandın ki ?!

Wanda : Saatlerce mi ?!

Clint : Avengers ' a yeniden hoşgeldin Wanda !! Alış bunlara..

Alina , Clint ' ın dediğine gülüp önündeki robotu kırarken kulaklığından gelen seslerle kaşlarını çattı.

Tony : Millet.. bir iyi bir kötü haberim var.

Steve : İlk önce iyi.

Tony : Vision , Ultron ' u internet üzerinden silmeye başladı. Ultron eskisi kadar güçlü değil , gitgide ölüyor.

Natasha : Kötü haber ?

Tony : Şehri nasıl indirebileceğimi hala bulamadım.

Alina : Bulman için daha ne kadar yükselmek gerekiyor ?

Tony : Bulmam için yükselmeniz değil inmeniz lazım ! Şuan şehir gerçekten indirmek için fazla yüksekte.

Natasha : Şuan yapabilecek hiçbir şeyimiz yok. Hadi Stark ! Çalıştır koca kafanı !

Tony : Koca kafam havadaki tonlarca ağırlıkta ve üstünde insanların bulunduğu bir şehri yavaşça aşağı indirmeye çalışıyor Natasha ! Birazcık daha anlayışlı olamaz mısın ?!

Alina : Motorların gücünü yavaş yavaş kapatırsak ?

Tony : Şuan motor kısmına giremiyorum.

Clint : Bu arada insanları artık buradan uzaklaştırmalıyız. Onları burada daha fazla koruyamayız.

Nick : Sanırım gemi lazım ?

Natasha : Nick ?!

Steve : Seni lanet adam..

Nick : Çok ayıp yüzbaşı ! O ağızla Alina ' mı öpüyorsun ?!

Alina duyduğu şeyle utançtan kıpkırmızı kesilip savaştı yerde birkaç saniye öylece dururken mavi gözlerini kapatıp ilk bulduğu boş bir binaya girdi.

TANRIM !! Bu fazla utanç vericiydi..

○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●

Tony : Daha ne kadar insan kaldı ?! Artık şehir daha fazla yükselmeden indirmeliyim !

Pietro : Şehirde geziyorum ama biri daha görünmüyor.

Natasha : Son taşıyıcı gemi de doldu. Steve , Clint , Wanda ve diğerleri ! Buraya binseniz iyi olacak.

Steve : Oraya geliyorum.

Alina : Gelmek üzereyim.

Pietro : Birkaç tur daha atmalıyım. Birinin arkada kalmadığına emin olmalıyım.

Clint : Hızlı ol evlat !

Clint yüzünde rahat bir sırıtış ile Natasha ' nın bulunduğu küçük geminin içine girdiğinde biraz göz gezdirdi.

Natasha : Clint ! Bir sorun var.

Clint : Ne oldu ?

Natasha : Şu kadın çocuğunu bulamadığını söylüyor.

Clint : ******.. diğer gemiler ile gitmiş olamaz mı ?

Natasha : Hayır yanında olduğunu ama son gemiye binerken arada kaybolduğunu söyledi. Onu bulamadan gidemeyiz.

Clint : Çocuğun adı ne ?

Natasha : Daniel.

Clint : Millet ! Son bir çocuk var. İsmi Daniel. Herkes aramaya başlasın.

Alina kulaklığından duyduğu şeyle sıkıntılı bir nefes verip bomboş sokaklarda gözlerini gezdirirken yavaş adımlar ile gemiye doğru yürümeye devam etti. Çocuğun nerede olabileceği hakkında hiçbir fikri yoktu ama belli bir yerde her yere bakacak kadar zamanı da olmadığını biliyordu.

Yavaş adımlarını dikkatli bir şekilde hızlandırıp mavi gözlerini etrafta gezdirirken bir anda gözüne çarpan manzara ile durdu.

Alina : Hey ! Daniel ?! Sen misin ?!

Kız merakla küçücük yere saklanmış olarak gördüğü birine seslenip onun o olup olmadığını anlamaya çalışırken cevap gelmemesiyle birkaç adım yaklaştı.

Alina : Millet , onu sanırım buldum.

Natasha : Beraber hemen gemiye gelin.

Alina duyduğu ile adımlarını hızlandırıp küçük çocuğun yanına geldiğinde olabildiğince tatlı bir şekilde konuştu.

Alina : Hey , adın Daniel değil mi ?

Çocuk gördüğü sarışın kızı başıyla onaylayıp onu kurtarmaya geldiğini anlamasıyla boynuna sımsıkı sarılırken Alina hüzünle onu kucağına aldı.

Birkaç adım atıp yavaş yavaş hızlanırken bir anda duyduğu bir sesle durdu.

Ultron : Bu dünya benim değilse kimsenin olamaz !!

Alina kendine doğru gelen küçük savaş uçağı ile şok içinde kalıp ne yapacağını düşünürken kendilerine doğru uzaktan gelen Pietro ' yu gördü.

Hayır.. hayır..

Alina : Pietro gelme !!

Alina olabileceği en hızlı şekilde kucağındaki  çocuğu ilk bulduğu küçük deliğe sokup önündeki büyük kolonu kendi üstüne beceriksizce devirdiğinde isabet eden birkaç kurşunla istemsizce bağırdı.

Kurşun sesleri bittiği an direkt olarak korkudan sesini çıkarmayan tek parça çocuğa baktığında kendi acısıyla gözünden bir yaş düştü.

Pietro : Hey ! Alina ! Beni duyor musun ?! Ölmediğini söyle !!

Alina : Seni aptal !! Konuşacağına üstümdeki kolonu kaldır !

Pietro : Bu kalkmıyor !

Alina sıkıştığı yerde acıyla birkaç göz yaşı daha döküp kolonu ittirmeye çalışırken bir anda duyduğu sesle titrek bir nefes verdi.

Steve : Alina ! İyi misin ?!

Alina : Değilim ! Boşluktan giren kurşunlar isbat etti. Kolonu ittiremiyorum ! Çıkar beni.

Steve : Tamam , sakin ol.

Alina sakince dururken bir anda üstünden kalkan ağır kolonla rahat bir nefes alıp direkt olarak Steve ' ın kendisini kucağına almasıyla yüzünü ekşitirken Steve kıza biraz göz gezdirdi.

Steve : Yanımdan ayrılmamalıydın.

Alina : Steve-

Steve : Yanımdan ayrılmaman gerektiğini biliyordum !

Steve korku ve endişe içinde kucağında taşıdığı kızı taşıyıcı gemiye getirip düzgün bir yere uzandırdığında hem kolundan hem de bacağına kurşun denk geldiğini görüp stresle saçlarını karıştırırken Alina halsizlikle güldü.

Alina : Merak etme ! Ölmeyeceğim !

Steve : Ölebilirdin !

Alina : Yapabileceğim en mantıklı şeyi yaptım ! Orada öylece dursaydım Pietro kurşunlardan delik deşik olacaktı.

Alina bıkkınca Steve ' ın uzandırdığı yerden doğrulup oturur pozisyona geçtiğinde Steve onun bu yaptığı fedakarlıkla yanına oturup başına minik bir öpücük kondurdu.

Steve : Bu dediklerim.. " In other words , i love you. " demek oluyor.

Alina : O zaman.. " Fly me to the moon. " Steve...

○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●

Evettt bir bölümün daha sonuna geldik.

Bence çok güzel bir bölümdüü ♡

İlk olarak kaç bölümdür beklediğiniz haberi mutlulukla veriyorum !! Pietro ölmedi , evet... * alkışlar *

Alina kendi hayatını sırf onun için tehlikeye attı. O kurşunlar kendini de deşebilirdi ama o Pietro için böylesine büyük bir risk aldı. Yaptığı şey doğru muydu ? Beğendiniz mi ? Tepkiniz ne oldu ? Ben kocaman alkışlıyorum

Bu bölümde Wanda ' nin dediği şey cidden büyük bir şeydi bence. Bundan önceki bölümde Alina ' nin ismini nasıl öğrendiğini de öğrenmiş olduk. Hydra ' nın Alina hakkında senelerdir konuşması ve sonra bir anda sanki o yokmuş gibi susması...

Alina şuan kendinin bir hedef olduğunu düşünüyor. Hatta hem Natasha hem de kendinin bir hedef olduğunu düşünüyor. Sizce doğru mu düşünüyor ?

Ama eğer dediği gibi hedef olsaydı bir adam göndermezler miydi ? Tony ' nin dediği gibi yeni bir karadul daha var.. ? Belki de bambaşka bir olay... ?

Hydra ne planlıyor

Fikirlerinizi cidden aşırı merak ediyorum.

Bir de Alina bu bölümde de Ultron konusunda Tony ' ı oldukça net bir şekilde korudu. Steve ' e de bunu belirtti. Siz Alina ' nin Tony ' ı bu kadar net korumasını bekler miydiniz ? Sizce bu konuda kimi tutmalıydı ? Tony ' ı tutarak yanlış yapıyor ?

Steve ' ı ne kadar kırmak istemese de kendince haklı olan tarafta durması bence takdir edilmesi gereken bir şey. Ne olursa olsun kendi fikirlerini ve düşüncelerini uyguluyor. Onları savunuyor ve bu onun için aslında zor bir şey çünkü..

Bu olaylar ileriyi etkiler mi ? Mesela olaylar ? İlişkiler ?

Bu arada aklıma gelmişken Steve ve Alina çifti..♡ Siz bu ikilinin ilişkisini seviyor musunuz ? Ben bu bölümde bir kez daha aşık oldum ikisine de..♡

Bundan sonraki bölümde neler olur ??

Eğer fikirleriniz varsa yorum yapmayı ve eğer beğendiyseniz oy atmayı unutmayın. Yeni bölümde görüşürüz. Sizi 3000 kez seviyorum ♡♡.

Continue Reading

You'll Also Like

159K 16.8K 53
Jungkook, erzağının bitmesiyle kendine yiyecek birşeyler ararken, Taehyung'un liderlik yaptığı bir küçük bir şehirle karşılaşır. Jungkook, açlığını d...
397K 36.4K 32
Kore'nin nesillerdir düşman olan iki sürüsü; Kim'ler ve Jeon'lar aynı davete katılır. Beklemedikleri şey ise attığı yumruk ile ruh eşi oldukları orta...
12.2M 589K 87
18 yaşında genç bir kızın yolu çıkmaz bir sokakta hiç kesişmemesi gereken bir adamla kesişti. Adam hayata ve mavi renge küskündü. Genç kızla beraber...
491K 56.4K 33
alfa jungkook, en yakın arkadaşının kardeşi olan omega taehyung'a deliler gibi aşıktı.