Adsız Bölüm 1

7 0 0
                                    

Youtube Hizmetleri Hakkında Tüm Merak Edilenler

Günümüzde youtube iyiden iyiye hayatımızın merkezine girmeyi başardı. Sadece müzik dinlemek için değil; film – dizi – belgesel – talk show programları ve daha sayamadığımız pek çok şeyi de youtube üzerinden takip eder olduk. İyiden iyiye kitleleri peşinden sürüklemeyi başarması da youtube'un diğer bir artısı olarak ön plana çıkmaya başladı.

Peki ama gelir nasıl dağıtılıyor?

Bu konuda reklamların son derece büyük bir önemi var. Yalnız en büyük avantaj tabi ki hizmeti ile ön plana çıkıyor. Bütünüyle youtube üzerinden geçimini sağlayan insanların da bu avantajlardan yararlandıklarını hatırlatmakta fayda var.

Sadece cep telefonu üzerinden bağlanabildiğimiz sihirli bir dünya hayal edin. Pek çok kişinin yaşantısına tanıklık ettiğimiz, canlı yayınlara onlara konuk olabildiğimiz. Oyunlar oynadığımız şarkılar söylediğimiz ve hatta konferanslarımızı bile yayınlayabildiğimiz büyülü bir ortam. Elbette ki 2000 li yılların başlarında bu durum ulaşılması pek mümkün olmayan bir hayal gibi görünüyordu. Yalnız günümüzde standart bir kişinin günlük yaşantısında çok sık karşılaştığı bir durum halini aldı.


Nedir Bu Abone Hizmetleri

Öncelikle, youtube da belli bir gelire sahip olabilmek için 12 ay içerisinde 4000 saat boyunca videolarınızın izlenmesi gerekiyor. Bu işlem için video izleme imkanı sağlayan bir takım hizmetler bulunduğu gibi benzeri seçeneklerinde ön plana çıkması kaçınılmaz oluyor.

Geleceğin en büyük sosyal medya uygulaması haline gelmesi planlanan youtube'da şimdiden yerinizi alarak abone hizmetlerinden yararlanmak isterseniz youtube hakkında açtığımız internet sitemize göz atabilirsiniz. Burada yer alan bilgiler sizin için son derece detaylı ve faydalı olduğu için tavsiye edilmektedir.

Nasıl Bir Kanal Açmalıyım

Bu tamamen sizin ilgi ve becerilerinize bağlı olarak değişkenlik gösteren bir konudur. Hiçbir şey yapmayıp 24 saatini kayda alanda var. Bir becerisini veya hobisini videolarla anlatan da... Hatta başka ülkelerde yer alan ve telif hakkı sorunu olmayan videolara alt yazı yapıp yayınlayan da var. Bu sebepten videolar hakkında merak ettiğiniz tüm konu başlıklarına hızlı bir şekilde ulaşabileceğiniz adresimize sizleri de davet ediyoruz. Bu konu başlığında merak ettiğiniz tüm soruların cevabının bir tık uzağınızda olduğunun da altını çizmiş olalım...

Kanal Açınca İş Bitiyor mu?

Bu sorunun cevabının ne yazık ki hayır olduğunu söylemek gerekiyor. Kanal açtıktan sonra öncelikle 1.000 abone rakamına ulaşmanız şart. Sonrasında bu abonelerinizin videolarınızı 4000 saat boyunca izlemesi de gerekiyor. Sadece abonelerinizden değil aboneleriniz dışında gelen izlenimlerinizde sayılıyor. Kısa süre içerisinde son derece başarılı bir işe de imza atabiliyorsunuz.

Bu konuda hizmetini siz değerli misafirlerimiz için ön plana çıkıyoruz. Daha detaylı bilgi sahibi olmak ve farklı hizmetler ve youtube hakkında tüm merak edilenlere ulaşmak için sadece adresimizi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. Bir tık uzağınızda yer alan internet sitemize sizleri de davet ediyoruz. 


Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Dec 16, 2020 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Nasıl Daha Ünlü OlurumHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin