~Final~

188 27 17
                                    

Evet yine hep beraber bir serüvenin daha sonuna geldik...

Bugünün anlamını bilmeyenler için kısaca açıklamak istiyorum:Serinin bütün kitapları tam olarak 27 temmuzda final yaptı ve ayrıca bu kitap 27 Temmuz 2020'de başladı (: yani tam olarak bu kitapta sizinle bir yıl geçirdik ne azı ne fazlası.

Gerek bütün seri gerekse kitapların her birinde bir sürü beni destekleyen,daha ileride olmam için sürekli yanımda olan kişiler oldu o kişilerin hepsine buradan teşekkür ediyorum iyi ki siz <3

Onun dışında okuduğu bölümlere gereken özeni göstermeyen;fotoğrafları çalıp kendi kitaplarında yayınlayanlar,oy ya da fotoğrafları aldığını belirtmeyen kişiler de elbette oldu hatta ne yazık ki sayıca üstünler ancak o kısım beni ilgilendirmiyor hele fotoğrafları izinsiz kullanıp vote bile vermeyenleri direkt Allah'a sevkettim Kul hakkı nedir çok iyi bildiklerini düşünüyorum.

Hatta özellikle fotoğrafları çalıp kitaplarında kullananlardan bir sürü örnek dizebilirim buraya;görünmez olduğunuzu sanmayın çoğunuzdan haberim var gençler. Hatta eminim aynı  yüzsüzler bu yazılanları da gidip kopyalar hiç şüphem yok. Taklitçi ve kıskanç;kendisi bir işi becermekten aciz insanlar bu kişiler sonuçta.

Şimdi diyeceksiniz bu kız niye bu kadar uzattı bu konuşmayı ancak bu serinin bendeki önemi gerçekten büyük; Wattpad'de 7 yıldır varım ve sanıyorum ki en az 4 yıldır bu serilerin içerisindeyim hatta 5 bile olabilir. O yüzden bu seriyi kapatmak kolay değil (:

Şimdilik bu kitap serinin final kitabı olacak çünkü gerçekten çok yorgunum ve vote sayılarının düşüklüğü benim motivemi inanılmaz düşürüyor, ancak ileride serideki bütün kitapların her bölümü 25 vote olursa sözüm söz olsun 25 yaşına gelmiş olsam bile 5.bir kitap gelecek ama onun dışında şu anki planlarım arasında (yaklaşık birkaç ay) yeni bir kitap (5.kitap)  yeralmıyor maalesef.

Şimdiye kadar yanımda olan herkese çok ama çok teşekkür ederim, buraya kadar okuyan varsa yorumlara bir kalp bırakabilir ♡

Diğer kitaplarıma aktif bir şekilde devam edeceğim bu yüzden onlara da bakmayı unutmayın, kitaplarımdan en azından birinin işinize çok yarayacağına eminim. Kendinize çok ama çok iyi bakın ve her zaman panomdan benimle sohbet edebileceğinizi unutmayın.

Sizi seviyorum ❤️

- Ela

Wattpad Resimleri 3 ||TAMAMLANDIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin