1. bölüm "Ex 'ler next olma peşinde"

2.5K 24 11
                                    

Multimedya : Akın 

Bölüme oy verip destek olmayı unutmayın  

Okuldan sonra Damla 'nın dershanesi olduğundan dolayı evde tektim. Bu demek oluyordu ki noddle 'ımdan otlanacak dızcı kardeşim yoktu. Sevinçle kapıdan girerek çantamı portmantonun önüne bıraktım. Elimdeki poşeti sallarken ağzımdan eksik olmayan şarkımın sözlerini mırıldanıyordum , sesim ne kadar da harikaydı kargadan hallice ...

"Bugün çok yorulmuşsan ,her yerde arayıp yine de bulamamışsan."

Söylediğim şarkının manidarlığı beni benden alıyordu. Beden dersi için spor salonuna indiğimizde şapkamı sıranın altına bırakmıştım döndüğümde buhar olup uçmuştu sanki . Bir haftadan beri sürekli eşyalarımı kaybetmem benim suçum muydu yoksa hırsız kardeşin mi ?

Kaynayan buhar yanaklarımda acıya sebep olana kadar düşünceli düşünceli sudaki baloncukları izliyordum. Paketi çağdışı yöntemimle yani ağzımla açıp haşlak suya bıraktım.

                                                              * 1 yeni mesaj*

Oğluşum 💙: Sana önemli bişi söylemem gerek müsaitsen arayacağım.

Daha az önce yanımdaydı ve sorun yoktu merakla aramasını bekliyordum. Ah işte arıyordu hemen açıyım bekletmiyim oğluşumu.

-" Lan noldu"

-"Bu nasıl söylenir bilmiyorum "

-" Uzatmadan söylesene olum "

-" S.A.O.H  ' a yakalanmışım ve son evresindeymişim.

-"One lan "

-"Sürekli aklımda olman hastalığı ". dedi gülerek .

-"Senin aklına sıçıyım mal " diyerek telefonu suratına kapattım.

                                                                              ***

Yemek masasından aç kalkmanın verdiği karın guruldamasını dindirmek adına baza altı stoklarımdan atıştırmaya başlayarak yatağıma uzandım. Saat 9:00 ' a geliyordu masadan erken kalkmıştım çünkü yemekte pırasa vardı ve benim içim bu yemeği hiç almıyordu. 

Birkaç dakika boyunca tabağımdaki pırasa ile bakışmıştık masadan aniden kalkmam Damla 'nın da dikkatini çekmiş olacak ki peşimden geldi . Baza altı stoğumu görünce pekte şaşırmışa benzemiyordu çünkü annem her sevmediğimiz yemeği yaptığından  Damla ile baza altı stoklarımızdan aşırıyorduk.Bisküvileri ikişer üçer ağzıma tıkarken çok mutluydum bir bisküvinin verdiği mutluluğu veremeyen insanlarda vardı neyse ki onları hayatımdan çıkarmıştım yada öyle sanıyordum.  

Telefonumu elime alarak instagram Dm kutumu temizledim . Belki aylardır mesajına bakmadığım insanlar tekrar tekrar yazmışlardı "İyi kudurtmuşum yine :)""

Damla: kimi ? dedi  dedikodu arayan teyzeler gibi. Barkın 'ın adını duyunca hemen yatağından fırlayıp yatağıma uçtu. Odamdan buram buram merak kokuları yükseliyordu . Gıybete aç bir Damla herşeyi yapabilirdi mesela telefonumu kapıp kaçabilirdi. Dökül dedi Damla ve bende mesajları sesli okumaya başladım.

Barkın __kayra: Sanırım ben sensiz yapamıyorum  Çise. Denemeye çalıştım ama olmadı , yerine başka kız koyamadım. Birkaç kez denedim  gerizekalıyım ki benim el attığım herşeyde biraz sen vardın . Bana  çekilen aşkın ızdırabı  kaldı.

Annemler duymasın diye daha sessiz söylemiştim şarkı sözlerini.Resmen mesaj değil nakarat yazmış kopyacı it .Bir yandan gevşeyen topuzunu düzeltirken bir yandan da kahkaha atıyordu Damla . 

Damla : Detayı farkedenler + 1 'lesin .

" Özgün bir çalışma değil bizimle değilsın "

Ayrılalı 1,5 yıl olmuş aklı başına yeni gelmişmiş. Senden iyisini bulamadım demiyo da bahaneler bahaneler...

"Görüldü attım ama birşey demem gerekiyor Damla yardımcı ol " dedim hala gülen Damlaya sus artık bakışı atarak. Anlamış olacak ki düşünüyormuş gibi yaptı.

"Hmm , www.eximinasılgötedebilirim.com ' a bakıyım bi "

Alaycı tavırlarıyla tanınan Damla bu konuyu da ti 'ye almayı başarmıştı. Az ciddi ol kızım diye bağırdım.

Damla: Yazacağın şey basit abla "SİKTİR GİT

Hay Allah daha önce nasıl düşünemedim ben .Doğru Allah 'ın psikopatına küfür edip başımıza sardırmak çok mantıklıymış ya .

"Bunun bizim evi basma ihtimali yüzde kaç ?" Kendimizi sağlama almak önemli tabi .

Damla: Babam faktörünü hiçe sayacak kadar delikanlı biri mi ?

Geçen yılki yaşadıklarımı hatırlayınca Barkın 'ın yürek yemiş değil kökünü kurutmuş bir keko olduğunun kanaatine varmıştım. Hangi erkek sevdiği kızın da babası evdeyken ismini bağırır ve bundan gram korkmaz. En sonunda babam kilerde sakladığı sopasıyla aşağı inip Barkın'ı dövmüştü . Kaçmamış olması da beni şaşırtan bir diğer konu .

"Şöyle bir anıları deşince küfür edip terbiye bozmaya gerek olduğunu düşünmüyorum." 

Ki ben küfürü ağzına monteletmiş  Çise olarak böyle söylüyorsam kaçılması gereken biridir Barkın .Net ...

Damla :Peki tamam engel at geç dedi . Gözlerini devirerek.Son çarenin bu olması yüzümün ekşimesine neden olmuştu. 























































17 NumaraHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin