Cap.35

86 3 2
                                    

- La bio Ash

Urc pe scări ajung in fata usi camerei mele , intru înăuntru și închid ușa cine stie ce se mai întâmpl . Merg cu direcția băi mele si dau drumul la apa fierbinte in cada mea si pun o groază de gel de duș , las apa sa curgă in timp ce eu imi las hainele sa pice pe gresita rece , intru in cada si ma las usor obijnuindu ma cu apa fierbinte .
Asi vrea ca Ash sa fie al meu si eu a lui da si el și-a arătat dragostea față de mine Eu nu pot sa fiu atat de proasta in cat să mă las dusa de val si sami franga inima si sa raman ca o proasta singura , dar ași vrea sa fie aici cu mine sa ma faca a lui , sa ma mângâie sa sărute fiecare părticică din mine , sa ma duca pana in al nouălea cer si sa ma facă să-mi dau drumul cu el odata .
Ma trezește apa curgând afara din cadă opresc repede apa și ma scufunda cu totul in apa , stau cateva secunde si ies cu capul , dau cu mana lăsând să se scurgă surplusu de apa de pe fața mea , vreau sa ma relaxez in ultimul timp nu am putut să mă răsfăț pe mine însumi ma deranjează chestia asta , atâtea griji atâtea informati care inca nu își găsesc locul in capul meu atâtea sentimente răscolite in prea putin timp .
Decid sa ma spăl in adevăratul sens al cuvântului ma ridic lăsând apa sa se scurgă pe trupul meu perfect si intru in cabina de duș , ma epilez si decid sa ies afară ma uit la ceas si este ora 14:24 , ce mult am stat in cadă cu gândurile mele , imi învălui un prosop in jurul trupului meu si merg in dresing să-mi aleg ceva de îmbrăcat, după inca o jumătate de oră mă decid la niște colanți gri CalvinClein cu o bustieră si bikini la fel tot de la CalvinClein o geaca de blugi si in picioara niște adidasi Fila albi imacula ți cu o gentuta mine Gucci finută unde imi bag bani cu telefonul si cheile dela masina le tin in mână.
Deschid usa si cobor scările in casa dau un mic ocol si nu mai e nimeni , ies afara si evident ca tot masina lui Lucas o iau si plec la drum nu-mi vine să cred ca am facut optsprezece ani in sfârșitsunt liberă sa fac ce vreau dar si pana acum eram , ma decid să merg până la sediu sa vad ce mai e pe acolo să-l văd pe Zed nu am mai vorbit cu el de cand cu misiunea mea . Ajuns în scurt timp parchez si intru înăuntru, ma duc la lift si apas pe ultimul etaj desigur spre biroul meu pentru ca inca e dar am luat o mica pauza , intru înăuntru și apas pe receptorul care suna in toata clădirea si încăperile acestei clădiri
Eu: Zed să se prezinte în birou in urmatoarele minute . fac o mica pauza si continui . Nu te grăbi daca ai treaba .
Ma duc la măsuță unde erau cateva băuturi finuțe și îmi torn intr un pahar , si ma pun pe scaunul meu iau o gură pun paharul pe birou si incep să mă rotesc cu scaunul, după inca două guri fixe intra Zed pe ușă mă sperii și
scuip tot pe birou
Zed: Să sti ca nu te omor .zice ironic
Eu: Ha ha , ma umplu de râs.
Zed: Pentru ce m-ai chemat , sa sti ca eram in mijlocul unei operațiuni de furt cu niște începători, dar ai noroc ca mai sunt și alți ca mine .
Eu: E na , team chemat să văd ce mai faci de cand am fost in ultima mea misiune si prima nu am mai vorbit .
Zed: Pentru asta m-ai chemat ?,uite bine cu treaba , nopti ne dormi te , ce fac deobicei , tu ?
Eu: E na eu nu sunt atât de importantă, ia zi cei patru frati au mai fost pe aici ?
Zed: Hoată mica si sireata ce ești .spune facand cu degetul spre mine . Da Ash a fost aseara intr o misiune singur , Lucas si Marcus intr o misiune alaltăieri si Darius au fost toți patru de curând la un furt magic in franța la o bancă renumita si zisa ca e securizată. la ultimele parti a facut niste e ghilimici in aer . Dar ceva imi spune ca nu te înteresează de toti .
Ce dracu să-i spun , mda mai bine nimic. Nu-i raspund si cred ca stiu ce raspuns și-a făcut singur .
Zed: Ok , Chriss daca asta e tot eu inca sunt intr o misiune , ne mai auzim . spune vine lângă mine si imi sărută dosul maini in semn de respect față de mine si pleaca , nu-i raspund cu nimic
Ma uit la ceas si vad ca e aproape trei , ma uit mai bine și vad ca am un mesaj , este de la Kim il deschid si vad ca e locația petreceri si ora , este pe o plajă apropiată la ora patru , le trimit si alor mei locația si ora si merg spre lift sa ies din acestă clădire apas pe 0 si urca dinou liftul cand eu eram la etajul patru se deschid ușile și ghici cine era Lucas
Lucas: Ce faci șefa ,,vreau o pauza,, ? Sa ști că eu ma descurc de câțiva ani si nu ma plâng.
Eu: Eu nu sunt tu sa sti , Lucas .și pun accent pe numele lui
Lucas: Știu, dar cu masina mea ce facem ramane la tine ?
Eu: Nu scuze , dar mai am nevoie de ea zi nu am cu ce sa ma deplaseze deocamdată daca o vrei iti trimit locația diseară si poti sa vi sa o iesi.
Lucas: Iauzi, unde mergi ?
Eu : La o petrecere , sa nu spui nimic ca te omor sa ști !mă gandesc puțin
Lucas: Nici nu aveam de gand . spune , fraieru
Ajungem la parter ne salutăm si aici ne despărțim fiecare la treaba lui , el la treaba si eu la distracție deși pun pariu ca diseară o să stea și el la petrecere . Nu am nimic în potriva si cred ca nici Kim , îmi spui în gând si surâd, între timp ajung la masina si ma urc in ea si pornesc spre locația propriu zisă .

Pov.Lucas

După ce ma uit pe camerele de filmat dela receptie si ma scuz fati sexy si ii zis sa ma sune in viitorul apropiat , vad ca Chriss pleaca su scărt, ce fata , merg si eu fugind la masina mea si merg către casa fratelui meu de cruce , ma urc in Maserati ul meu si parca ajung intr o clipă la usa porti lui , si tot odata casa lui de la 14 ani , intru înăuntru și vad dezordine si haine aruncate peste tot , multe de femei .
Merg spre camera lui deschid usa si il vad dormind cu cinci fete bine dotate siliconate, ce prost mai este si ăsta , sau certat un pic si gata pica in mâinile altora in loc ca fie numai suflet si trup pentru ea nu stiu eu prea multe deasta asta dar am si eu o sora .
Acum ma răzbuna si eu pentru palmă aia si ii lipesc si eu una își da cearceafuri de pe el răsărind si vad ce ia facut Chriss pana acum nu am vazut deloc
Ash: Ce dracu .spun e cu jumătate de gură cu saliva in gura , ma vede se da jos din pat si mergem jos in bucatarie
Eu: Ce faci mai , ai petrecut aseara se pare .
Ash: Super . spune făcându-și o cana cu cafea .
Eu: Doar atâta spun ,,PETRECERE DISEARĂ!,, .
Ash: Super , abia astept , la cat .spune si soarbe din cafea
Eu: Asta nu stiu , dar sa fi pregătit, este deabi ora trei jumate.
Ash: Atâta de mult am dormit , numi vine să cred , daca nu veneai tu poate mai tragean cand ma trezeam mai trăgeam o partidă de sex .....








Va multumesc ! Nu uitati personajele noi o sa le pun la capitolul ,,Personaje noi,, în curând
Pwp😘😁

1350 de cuvinte

O FATĂ (+18)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora