Cap.4

475 6 0
                                    

____Odată intrând ne-am dus la bar și am comandat prima oară o linie de shuturi pentru amândouă și odată ce voiam să mă ridic , cand să mă întorc dau peste o fată care arata ca mine .Cred că m am înbătat și am vedenii .
 ____Mergem pe ringul de dans , o să  dansăm pană o să cădem pe jos,  voiam să fac o piruetă de toată  frumusețea dar m am dezechilibrat și eram să cad pe jos dar din fericire pentru mine m-a prins un corp masiv și mă întorc capu să văd cine era însă m-a întors dintr-o mișcare și m-a sărutat lung si apăsat , am închis ochi pentru a dea mai bine și să fie mai drăguț sărutul dar cand îi deschis și îl vad pe Ash . Acum mă gândesc doar la cât de bine sărută el
Doamne la ce îmi stă gândul , acum stau și mă uit la el de un minut cred .
Îți  place de el ...
Nu stiu , adică nu!
Hai pe cine minți mă tu ? Te cunosc de când ești mică ...
Da până la urmă cine ești tu ca să îți dau ție explicații?
Conștiința ta...
Hai că am înebunit vorbesc și cu coștiința mea , acum pleacă că trebuie să vorbesc cu cineva mai important acum.
Eu: Nu o să-ți mulțumesc să știi pentru că  acum sunt cam beată înțelegi și nu am bun simț. spun și îi dau un zâmbet de milioane.
Ash: Nu te cred . Și începe să râdă.
Eu: Ai băut și tu ?
Ash: Nu , de ce ?
Eu:Pai nu știam de ce m-ai sărutat...  Vorbim amândoi în timp ce dansăm,  după ce că sărută bine mai și dansează bine
Ash: Păi... Nu apucă să spună  că îl întrerupe Erika , mă ia de mână  și mă duce pe niste scaune , chiamă un chelner , ajunge și îi zice.

Erika: Vreau și eu o băutură ... Nu prea am înțeles  cum se numea dar oricum o aduce , chelnerul vine cu băutura noastră și cu 2 pahare , o desface și o pune în paharele noastre
Erika: Și cu Ash ce faci ? Când am auzit întrebarea asta mi a ieșit la propriu băutură pe nas , acu mă și ustură
Eu:Cum adică? M-am înroșit toată și nu știu de ce și cand m-am înroșit mă uitam prin local dintr-o dată mi-a pus capac privirea lui , am făcut contact vizual cu el , pe Erika nici nu o mai băgam în seamă, stătea cu Antonia și vorbea cu ea dar se uita la mine și zâmbește,nu rupea contactul vizual.
Te ai îndrăgostit 😈
Iarăși tu , nu înțeleg de ce îmi spui asta în continuu !
Păi dacă așa e , nu mai nega spune-i,  du te la el și spune-i!
Chiar dacă ar fi adevarat nu aș ceda atât de ușor asta e diferența , am terminat acum pleacă , nu se mai auzea nimic în capul meu , mai bem noi ce mai bem până masa noastră era plină de băutură . Nu l-am mai văzut pe Ash de când ne am uitat unul la altul cred că 10 min,  mă rog avem masa plină de sticle de tot felul de băuturi,  decidem să  mai mergem pentru ultima dată pe ringul de dans să dansăm dar înainte mă duc până la toaletă , intru și mă duc la oglindă să mi retușez rujul dar ușa se deschide și pe ea intră el vine spre mine și face contact frontal și dureros de buzele mele ne sărutăm dur și dintr o dată se dezlipeste
Ash:Mai înainte nu am apucat să  termin fraza,  pai eu te plac vrei să  fi iubita mea?
Eu: Ash eu știu că sunt beată dar știu ce fac , și crede-mă doar să mă umilesti și să mă faci să sufăr după mai bine zic pas . Cu astea fiind spuse îi mai ating odată buzele și ies pe ușă ducandu-mă pe ringul de dans am luat-o  pe Erika de mână și mergeam la mașină și plecăm acasă.
-În mașină:
De ce l-ai mai sărutat odată înainte să pleci , recunoaște îți place de el și mult
Știu asta , dar vreau să taci să ajungem acasă să ne punem la somn
____Ajungem acasă cu greu mă pierdusem de câteva ori dar am ajuns , o trezesc pe Eri și  intrăm în casă îl văd pe bunicu stând ingrijorat pe un scaun la bucătărie,  îi spun lui Eri să se ducă sus să se schimbe .

Mă duc la bunicul.
Bunu: Te-ai distrat ?
Eu:Da de ce  nu , dar tu de ce ești treaz la ora asta ?
Bunu: Pai vroiam să văd că ești în regulă pe lângă  mirosul de alcool de pe tine .
Eu: Pai sunt în regulă  , dar aș dori să te duci să te culci o să mă duc și eu după ce beau un pahar de apă.
Bunu: În regulă,  noapte bună .
 ____Beau paharul de apă  și mă duc în cameră , mă schimb și eu într-o pijama scurtă și pufoasă si mă bag lângă Erika și adorm direct la contactul cu perna
      De dimineață....



Bună vă multumesc că îmi cititi catrea.
Va pwp😚😄

#850cuvinte

O FATĂ (+18)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora