Tokyo Ghoul

34 2 0
                                    

Özet

Tokyo acımasız ve acımasız bir şehir haline geldi - insanların yanında "gulyabani" adı verilen gaddar yaratıkların var olduğu bir yer. Bu büyük metropolün vatandaşları, bu kana susamış vahşilerden ve onların insan etine olan susuzluklarından sürekli korku içinde yaşıyorlar. Bununla birlikte, bu hortlakların oluşturduğu en büyük tehdit, insan kılığına girme ve toplumla uyum sağlama yetenekleridir. Tokyo Ghoul

-Sui Ishida'nın en çok satan doğaüstü korku mangasından uyarlandı. Kendisi gibi hevesli bir okuyucu olan Rize Kamishiro'ya anında çekilen utangaç, kitapsever bir üniversite öğrencisi olan Ken Kaneki'yi izler. Ancak Rize tam olarak göründüğü kişi değildir ve bu talihsiz karşılaşma Kaneki'yi gulyabanilerin insanlık dışı dünyasının karanlık derinliklerine iter. Kaneki, kaderin bir cilvesi olarak esrarengiz garson Touka Kirishima tarafından kurtarılır ve böylece, her iki topluma entegre olmanın bir yolunu bulması gereken yarı gulyabani / yarı insan olarak yeni, gizli hayatına başlar.

My Animelist Puanı: 7.82

Bölüm Sayısı: 48

Bana Göre:7,12

Konusu: Hoş ve Özgün

Benim Düşüncelerim;

Öncelikle benim ilk izlediğim anime idi kendisi. Hala daha kalbimde yeri aynı. Gayet iyi bir konusu var, özgün ve otantik. Karakterleri olsun çizimleri olsun klasik bir animedir kendisi. Açıkçası 1.Sezon aşırı güzeldi ama 2,3 ve 4.  Sezonda aynı tadı alamamaya başladım sanki güzel konusu gitmiş yerine farklı bir hikaye gelmişti ama herkesin izleyebileceği, bir animedir. Herkese tavsiye ederim :) .

Вы достигли последнюю опубликованную часть.

⏰ Недавно обновлено: Oct 28, 2020 ⏰

Добавте эту историю в библиотеку и получите уведомление, когда следующия часть будет доступна!

 Yeni Başlayanlar İçin 'Anime Önerileri'Место, где живут истории. Откройте их для себя