😖~工作的第一天~😖

53 6 0
                                    

Okolo sedmé mi zazvonil budík proč okolo sedmé? Abych měl čas se rozkoukat a připravit. Uchechtl jsem se zamířil jsem do koupelny kde jsem si učesal vlasy a spáchal raní hygienu.. upřímně jsem byl trochu nervózní z prvního dne v práci protože ani pořádně toho chlapa neznám a nevím třeba jestli je úchyl.. koukl jsem se na svůj odraz v zrcadle a odešel jsem zpět do mého pokoje kde jsem si oblékl to "formální" oblečení sice mi bylo trochu větší ale to nevadilo. Když jsem se najedl tak jsem už raději zamířil směrem do.. rádoby práce? V tom oblečení jsem si upřímně přišel jako idiot.. všichni kolemjdoucí měli na sobě mikiny a klasicky džíny a jen já jsem tam šel jak někdo kdo si omylem se svým přítelem prohodil oblečení.. povzdechl jsem si a když jsem dorazil tak bylo akorát 8 a tam už na mě čekal ten.. můj šéf, který na mě pobaveně zíral ,,ale~ koukám že si přišel na čas Liu~" řekl a přiblížil se ke mě ale v tom mu došlo že se mi nepředstavil ,,také~ moje jméno je Zhang Yung ale u tebe si potrpím na to abys mi říkal pane" řekl stále s jeho pobaveným úšklebkem na obličeji podle, kterého jsem uznal že mi naznačuje že dám určitě výpověď.. a to už jsem nafoukl tvářičky a on se těmi jeho nádhernými ledově modrými oči koukal ale už bez úšklebku ,,můžem teda začít můj milej asistente?" Řekl sladce a já kývl  ,,následuj mě" odbyl a šel směrem k jeho kanceláři a začal k tomu říkat poznámky ,,tohle je moje kancelář, kterou myslím že po včerejšku znáš zde se budeme scházet každé ráno a nebo když tě zavolám" otočil se a zamířil do kavárny "tohle je kavárna zde si zaměstnanci mohou o pauze něco koupit a nebo přinést něco jejich pánovi podle toho co si náručí" většina zaměstnanců na mě mile zamávala já se jen usmál protože "můj pán" zas někam šel  a já ho musel samozřejmě následovat vešel do nějaký místnosti, která obsahovala dlouhý stůl a mnoho židlí a jednu interaktivní tabuli a pak spustil ,,tohle je zasedací místnost.. zde se rozhoduje co jak bude a ostatní si zde berou své asistenty sebou" pokračoval v ukazování mi celé budovy a když dokončil tak se na mě zas s jeho pobaveným úšklebkem koukl a řekl ,,a jelikož si můj asistent to znamená že se mnou musíš být pořád tím pádem ode dneška budeš bydlet se mnou" a tohle byl ten moment kdy čekal že dám výpověď.. sice ano byl jsem zaskočený ale ta práce zněla docela lehce tak jsem se jen něžně usmál ,,dobře pane" řekl jsem a on jen tiše zavrčel ale pak kývl ,,teoreticky.. pracuješ už od té doby co se ke mě nastěhuješ" trošku jsem vyvalil oči a zmrzl vzal mi mobil a vyťukal mi tam jeho číslo a řekl ,,teď běž domů a až budeš mít vše zabaleno tak mi zavoláš rekneš mi svou adresu a já pro tebe přijedu, dobře?" Já jen kývl a on pak odešel po chvíli jsem rozmrzl a vydal jsem se zpět domů kde jsem začal balit ,,to budu ještě jako jeho sluha nebo co?" Zeptal jsem se sám sebe vytáhl jsem kufr a začal jsem balit oblečení.

        -o hodinu později-

Měl jsem vše zbaleno tak jsem se rozhodl zavolat šéfovi zvedl to.. Řekl jsem mu adresu a on na to že za 10 minut je u mě, já jsem kývl a čekal jsem na verandě, když přijel tak jsem si nastoupil a pak mi řekl ,,jelikož je konec mé směny tak jedeme hned domů, zde ti ukážu tvůj pokoj jde si odložíš věci a já ti řeknu pravidla.. je ti to jasný?" Působil na mě poněkud chladně tak jsem sklopil pohled k zemi a kývl jsem ,,a-ano pane" něžně jsem se na něj usmál a koukal jsem se z okna. Asi po čtvrt hodině jsme dorazily před velkou vilu otevřel jsem pusu šokem a on se na mě pobaveně koukl a svůdným hlasem řekl ,,líbí se ti?~ doufám že ano, protože ode dneška tady bydlíš" řekl blízko mého ucha.. já zčervenal a zakryl si ucho ,,a-ano pane a moc!" Odpověděl jsem, když jsem zajeli do garáže tak jsem vyšel z auta a ani ne po chvíli se ke mě rozběhl dospělý plemeno německého ovčáka, který na mě skočil povalil mě na zem a začal olizovat já jsem se neovládl a začal jsem se smát ,,n-notak! Hahaha! Slez ze mě" usmíval jsem se pán jen ke mě přiběhl ,,Rexi slez z něj" zavelel Zhang pes poslechl ale zůstal blízko mě a vrtěl ocasem, tak jsem si ho pohladil a usmál jsem se a vstal jsem ze země Zhang jen naznačil ať ho následuji, já jen kývl a šel jsem společně s Rexem za Zhangem.

Asi po cca hodině ukazování domu a odložení věcí do mého nového pokoje jsem šel se Zhangem do obýváku kde jsme si naproti sobě sedli a Rex mezi nás na jeho pelíšek Zhang se na mě ostře koukl a spustil ,,pravidlo číslo 1. Budeš mě poslouchat, pravidlo číslo 2. Nebudeš se snažit mi něco udělat bez toho abys mi sdělil důvod, pravidlo 3. Když budeš hodný chlapec dostaneš ode mě dáreček" doříkal pravidla a udělal ten jeho známý úšklebek podle, kterého jsem poznal že ještě není konec ,,a teď co budeš dělat.. za prvé v práci mě budeš poslouchat když ti něco řeknu tak to udeláš.. Nebudeš si otevírat hubu na ostatní pány za druhé doma budeš uklízet, vařit, starat se o psa a o mě samozřejmě a za třetí volno máme jen sobota a neděle chápeš?" dopověděl a koukl se na mě já jsem něžně kývl ,,ano pane" řekl jsme trochu otráveně on se usmál a řekl ať už jdu spát..já se hned rozběhl po schodech do pokoje kde jsem i hned zalehl, teda samozřejmě po té co jsem se převlékl ,,snad to teda přežiju" zašeptal jsem, otočil jsem se na bok a po té jsem usl jako zabitý.

Můj zlý šéf (Pozastaveno)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin