Souvenir.

101 8 8
                                    

Halkın endişeli ve çaresiz sesleri her yeri titretiyordu.

Ya hâlâ içimizdeyse? Bu korkuyla ne zamana kadar yaşayacağız?
O gittikten sonra 4 cinayet daha yaşandı,Bay Mark'ın bu işte olmama ihtimali yok!”

Herkes gergin bir şekilde Kral Tuan'ın bir açıklama yapmasını bekliyordu.Her ne kadar Kral 3.prens için idam kararı alsa da, halk bu cinayetlerden sarayın haberi olduğuna hatta kralın bu işi yaptırdığına inanıyordu.

Kral takdim edildiği anda herkes susmuş,tüm dikkatini kralın dudaklarına vermişlerdi.

"3.Prens Mark Tuan,firar etmiştir.Fakat kimse endişelenmesin,arama emrini diğer krallıklara çoktan gönderdik.Onu bulana kadar arkamızda birçok destekçimiz olacak.Dikkatli olun."

•√•

Günlerdir herkes tarafından aranan prens,karanlık ormanın derinliklerine doğru emin adımlarla ilerliyordu.Nasıl oldu da bu cinayetler ortaya çıktı hiçbir fikri yoktu.
Karnı açtı ve yorulmuştu.
Biraz su içmek için nelerini vermezdi ki..

Arkasından gelecek olan tehlikelere karşı 6.hissi her zaman tetikteydi.Tek istediği ise bir an önce başka bir krallığa gidip sonsuza kadar yok olmaktı.

•√•

"Çok değerli Wang halkı,ilk öncelikle sizden gözlerinizi ve kulaklarınız dört açmanızı isteyeceğim.Aramızdaki savaşın asla son bulmadığı Tuan Krallığı'nın 3.Prensi Mark Tuan,her yerde aranmaktadır.Olur ki onu görürseniz lütfen mektup yazmaktan çekinmeyin.Her birini inceleyeceğiz."

"Şu herkesin aşık olduğu prens değil mi bu Mark?" dedi Wang Ailesi'nin 4.prensi."Onu görmeyi o kadar çok istiyorum ki..O kusursuz yüzüne güzel bir hatıra bırakmak istiyorum."

"Jack,beni korkutuyorsun."
Söylediği şeylere karşı gerilen prens Zhang. "Fazlasıyla korkuyorum senden."

Fear - MarkSonDove le storie prendono vita. Scoprilo ora