1. "İyi Bir Çocuğa Benziyor"

108 11 45
                                        

Hikayeye başleyrom.bana bakın oy verin. Yorum da yapın ne yaparsanız yapın ama bisi yapın neyse saçmaladım başlayalımmm...

Okul günü geldi çatdı. Bu yıl son yıl. Sabah erken kalktım. Hemen sabah rutinimi yapıp yemek yemeye gitdim. Ava peşimi bırakırmı?! (bırakır ablası bırakırjfjfdjdj) Elbisemi giymiş yanımda dans ediyor. Eh, evde küçük bir koşturmaca sonunda kazanan ben oldum. Ve elbisemi geri aldım. Babam ve annem işte. Charlie uyuyor. Ablam da yurt dışında. Kahvaltımı edip, okul giysimi giydim. Eskiden giyimimize karışırdılar, ama bu yıl karışmayacaklarını duydum, cancikom Sadie den. Neyse hazırlandım.

 Neyse hazırlandım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Böyle)

Çıktım ve önce. Sadienin yanına gitdim. O da çok güzel giyinmişti.

 O da çok güzel giyinmişti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


(Sadie)

_____

"Knk heyecanlımısın?"

"Sadie cnm benim, niye heyecanlı oluyum, alt tarafı okul başladı. Aynı insanlar, aynı öğretmenler çok abartma"

"Püf, sende... okula hiç hevesli gitdiyim olmamıştı, bu gün heves geldi sende içine etdin"

"Niyeğğğ, ben hevesliyim" diyip güldüm o da güldü. Sonra çıktık. Ve okula taraf yol aldık. Gelince üzerime atlayan bir adet Sophia. Sophia bu okula geçen yıl gelmişti. Ben, Sadie, Sophia ve Noah iyi anlaşan arkadaşlar olmuştuk...Neyse. İlerlerken Jacobu gördüm. Onunla sevgiliydik. Ama öyle hiss etmiyordum, ne bileyim onu sevmiyordum. Sadece okulun "cool" çocuklarından biri olduğu için onunla çıkıyordum. Başka hiç bir şey yoktu yani... Beni görünce gülümseyerek yanıma geldi ve yanağımdan öptü. Ben de ona gülümsedim.

"Millie canım, ben çocuklarla kantine gidiyorum, sonra görüşürüz."

"Tmm" Odun bu çocuk, cnm tost çekmişti. Adam bir sorur bir şey istiyormusun diye. Neyse.

"Üff, hiç ısınamadım bu çocuğa" Omzumda bir el hiss etdim. Bu Noahdı. Sarıldık.

"Bende" diye ilave etdi Sadie. Arkadaşlarımın onu pek sevdiği söylenemezdi.

___

Ders başlamıştı. Ben Sophia la, Sadie de Noahla oturmuştuk. Aslında Sophia derslerinde çok iyiydi ama bizimle takılmak için arkada oturuyordu o da. Bir den kapı çaldı. İçeri bi çocuk girdi. Uzun, çok zayıf, kıvırcık saçları olan, ela gözlü, belirgin elmacık kemikleri olan ve yanaklarının ve burnunun üzerine rast gele serpiştirilmiş çilleri olan bir çocuk girdi. Cin kot, kırmızı-beyazlı sweat giymişti. (şöyle bişi)

"Kendini tanıtmak istermisin" dedi bayan Lera

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Kendini tanıtmak istermisin" dedi bayan Lera

"Ha, evet ben Finn. Finn Wolfhard. Şş-şey sizinle yaşıdım işte veee derslerimde çok iyiyimdir, eeee kimseye kopya vermem" diyince biz bir az güldük. Çünki ne diyeceğini bilememesi onu komik duruma düşürmüştü. Ama tatlıydı. (hem de çok)

"Teşekkürler, boş bir yer bul ve geç cnm"

Boş yer sadece bizim bile arkamız da olan masaydı ve oraya geçti. İyi bir çocuğa benziyordu...

Evetttt, can cağızlarım ilk bölüm bu şekil...Yıldız mı oy mu neyse işte ondan atın...

Jacoba sinir olanlar buraya...🥴

Finne düşenler buraya...❤️

Millie ayrıl şu jacobdan diyenler buraya...🤦🏻‍♀️

nadie olsun diyenler burayaa...🧁

423 kelime

Seni Sevmek...Where stories live. Discover now