0.1

138 22 7
                                        

Çok üzgünüm. Odama kapanıp çikolata yiyiyorum.  Evet,tabiki de  aşk acısı....... Lanet olası erkekler ! Bu arada ben Ilyoon  21 yaşındayım.  Seulde yaşıyorum . Biraz erkeksi bir yapım var . Sevgilimden de  bu yüzden ayrıldım  daha 3 haftaydı sevgili olduğumuz. Neymiş efendim kapalı giyiniyormuşum,kabaymışım,hiç tatlı değilmişim,onu  yeterince çok  sevmiyormuşum.  Gönlü ayrılmak ıstiyor bu yüzden sürekli bahaneler söylüyor.Şerefsiz herif........ 3 gün oldu ama ben daha da fenalaşıyordum . Onu çok sevmişdim . Ayrıca çok karizmatik ve se*ydi . Ona asla geri dönmüycem ama  çok üzülüyorum işte. Acaba baramı gitsem ? Saat 10:15 (gece)   Evden çıkarken Jungmine ne söyleyecektim ? Jungmin benim ev arkadaşım ben ailemden  ayrı yaşıyorum  . Annem beni ona emanet etdiyi için ondan izinsiz dışarı çıkmazdım. Bu aralar da sürekli "neyin var"diye soruyor. Yok abicim bu böyle olamayacak. Ben en iyisi hazırlanıp çıkayım Jungmine de Jesilere gidiyorum derim. Jungmin  Jessicayı ararsa Jesi beni satmaz... ben  siyah kot ve beyaz sweatshirt giyindim saçlarımı açık bırakıp telefonumu da alıp  evden çıktım . O muhteşem yalanımı da söyleyip bara geldim.
Bar çokta karışık değildi. Bi sürü genç toplanıp içki içiyor,şarkı söylüyor ya da oyun oynuyorlardı.Yasa dışı hiç bir şey yoktu .benim gibi  giyinen bi sürü kız ve erkek vardı. Ben içki masasına geçip oturdum ve telefonumla oyalanmaya  başladım.  Çalışan kız bana "ne istersiniz" diye sordu. Çok iyi birine benziyordu .bana çikolatalı çilek getirdi. Biraz sohbet etdik.
Bana içmek için erken olduğunu söyledi  ben kendimi iyi hiss etmeye başladım  ama geç olduğu için eve döndüm. Erkenden kalkıp işe gitdim .Dizayn şirketinde çalışıyorum.  Eve geldim biraz arkadaşım Jungmin le vakit geçirdim. Odama gitdim üstümü değiştirip  gri t-shirt  boyfriend jeans ve siyah botlarımı giyip  saçlarımı topuz yaptım.
Yine aynı bahaneyle evden çıkıp bara geldim.  Bu kez köşedeki masaya oturdum.  Çalışan kız -Sumin yanıma gelip oturdu . bir kaç dakika konuştuk  sonra bana viski getirdi. Hayatım da ilk defa içiyordum .çok iyi geldi biz elimizde viski içiyorduk  birden 7 tane siyah maskeli erkek bizim masaya yaklaştı
X: Bura bizim masamız kalkın buradan.
Sumin kalktı ve elimden tutup kaldırıyordu ki  ben elimi çekip konuştum :hayır kalkmıyorum! başka masamı yok?!
Sumin sarhoş olduğumu biliyordu o yüzden beni zorla oradan kaldırıp karşı masaya oturtdu .
Sumin:Ilyoon onlar hep böyle grup şeklinde "maskeli" takılıyorlar ve hep o masada oturuyorlar. Kim olduklarından haberim yok ama müdür bulaşmayın söyledi .muhtemelen zengin  züppeler işte
Ben:bi de bana kaba diyorlar ,geri zekalı şey "kalkın bura bizim masamız "!
Bi an  kahkaha atmaya başladım Suminse çalışmaya gitdi .
Şu  en kaba olan erkek garip şekilde bana bakıyordu. Kaba olmasını sevdim  neyse geç oldu kaklsam iyi olucak . Yarın işe böyle gidemem . Ben eve gelip duş aldımve hemen uyudum. Yarın yine işe gitdim. Nerdeyse 1 hafta kadar her gün bara gidiyordum. Ama Sumin her gece içmeme izin vermiyordu . Bir kaç günde bir birazcık içiyordum.  Şu efsanevi kaba erkek ve arkadaşları orda oluyorlardı  bazen onlarla da konuşuyorduk .
Bu gün yine işten sonra eve geliyordum . Yolda eski sevgilim Jimini ve kız arkadaşını gördüm  .Onlarda beni gördüler sanırım .

Açıklama kısmında yazdığım  gibi bu hikayeler bana ait değildir arkadaşım paylaşmam için verdi.
Yorum ve votelerinizi eksik etmeyin unutmayın

Bar &viskiWhere stories live. Discover now