Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Okyanus YILMAZ Adım Okyanus.17 yaşındayım. Annesi ve babası ayrı olan ve annesiyle yaşayan ama annesinin bile doğru düzgün ilgilenmediği bir kızım. Çocukluk arkadaşlarım Deniz ve Ödül var. Deniz hoşlanıyorum ama beni görmüyor. Bu zamana kadar milyon tane kızın onu sevdiğini fark etti ama beni maalesef. Hayatım bu arkadaşlarımla normal geçiyor. Derslerim gayet iyi derecede ama ders çalışmaktan NEFRET eden sadece dersi dinleyip tekrar yapan bir öğrenciyim. Ders çalışmayı kim severki. Arkadaşlarım arasında ismim Okyanus diye geçmez. Milka derler bana nedenini hala bilmiyorum. Şimdi biraz arkadaşlarımdan bahsediyim. Ödül benim şu hayattaki en yakınım,sırdaşım,can yoldaşım kısacası herşeyim.Benle yaşıt kendisi ve çok kafa bir insan. Pozitif enerjili,komik espirileri olan on numara kısaca. Ama eğer Ödülün sevdiklerine birşey yapar yada damarına basarsanız bu insandan tamamen uzaklaşıp canavara dönüşüyor. Çook çabuk sinirlenir,ve siniri hemende geçer öyle bir kişilikte. Şimdi ise biricik aşkım Deniz. İsimlerimiz bile okadar uyuyor ki bence birbirimiz için yaratılmışız. Çok tatlı,inatcı,gıcık,çabuk gönül alabilen,eğlenceli,beni güldüren ve yakışıklı olan harika bir insan. Ona ne zaman açılacağımı bilmiyorum ama baya korkuyorum. Arkadaşlığımız umarım gitmez.
Öheeeeeem Selam bu yeni hikayem diğreninin tuttuğunu pek düşünmedim. Bunun tutacağından eminim. Bir şansı hak eden bir hikaye olucak. Umarım beğenirsiniz Bir sonraki bölümde görüşmek üzere.