29. rajz, avagy lerajzolom a karakterem elmebeteg gyilkosként

303 30 6
                                    

Sziasztok!^^
Nos, mint már említettem, rákattantam a géen való rajzolásra(nem véletlen, hogy zsinórban harmadik napja jön új rész) és ma is alkottam ami most.. gyermekeim, csoda történt: Tetszik :0 viszont eléggé véres rajz.. csináltam belőle olyat, amin nincs vér, hogy aki nem bírja, az is meg tudja nézni.. bár picit így is parázok, hogy a wp le fogja tiltani a vér miatt ezt a részt, akkor újratöltöm csak a vér nélkülit.. de aki meg akarná őrizni 90 éves koráig, az most screenshotolja le.. na jó, ezt én se gondoltam komolyan :'D Szóval íme a Liteos, vér nélküli verzió:

 na jó, ezt én se gondoltam komolyan :'D Szóval íme a Liteos, vér nélküli verzió:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Sajna ugye a wp lebutítja, és eléggé egybeolvad.. egyébként ha nem lenne rossz minőségű, látszana a háttér és a pulcsi közötti különbség. És jöjjön a félő véres verzió, amit tényleg csak annak, aki nem irtózik egy pici vertől(pls wp ne tilts le):

 És jöjjön a félő véres verzió, amit tényleg csak annak, aki nem irtózik egy pici vertől(pls wp ne tilts le):

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Naa ez azért jobban néz ki, jobban látszanak a körvonalak is.. nem szokott saját rajz lenni a háttérképem, de most ez kiharcolta magáért. Bár parázok, hogy a szüleim meglátják, és lecsesznek, hogy mivel töltöm szabadidőm, aztán visszaküldenek harmadjára pszichológushoz, de a rajért mindent.. ha minden igaz, holnap is találkozunk, addig is suhanook~

Rajzok egy lánytól GEN1Where stories live. Discover now