28. rajz, avagy elcseszett Clockwork fanart

266 27 0
                                    

Heyy!^^
Nooos most ezúttal hoztam egy fanartot, ami egy Clockwork fanart, amit gépen csináltam (paint tool sai 2) aki nem tudná, ki az a Clockwork, annyjt mondok, hogy egy creepypasta, és itt egy, random kép róla: 

Heyy!^^Nooos most ezúttal hoztam egy fanartot, ami egy Clockwork fanart, amit gépen csináltam (paint tool sai 2) aki nem tudná, ki az a Clockwork, annyjt mondok, hogy egy creepypasta, és itt egy, random kép róla: 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Éd amjt én kreáltam:

Azért felfedezhető egy "kis" különbség :'D Igazából remélhetőleg csak ki kell ismernem ezt a programot, és úgy fog menni, mint a IbisPaint

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Azért felfedezhető egy "kis" különbség :'D Igazából remélhetőleg csak ki kell ismernem ezt a programot, és úgy fog menni, mint a IbisPaint.. remélem :')
Remélem tetszik (Főleg neked Clockwork, pls, ne ölj meg, attól még, h gyilkos vagy.. én is az vagyok, tudood, na szercsi van..)
Hamarosan találkozunk, addig is sziasztok ^^

Rajzok egy lánytól GEN1Where stories live. Discover now