26. rajz, avagy az arányos rajzolás megszégyenítése és visszatérés

278 28 5
                                    

A cím jó hosszú, de.. de ma 6 órán át rajzoltam és verseket írtam, egyszóval kikreatívkodtam magam. Tudom, h nagyon régen volt rész, igazából három hete, de nem volt kedvem posztolni, és annyira nem is rajzoltam.. but now Im here, and itt a vége az angol tudásomnak.. pedig imádom az angolt..
Viszont vágjunk is a lecsóba (bocsi kisegérke xc) ugye én alapból animés/cartoon-os stílusban/ennek keverésében rajzolok, főként digitálisan. Na most megcsináltam mindennek az ellentétét: Papíron rajzoltam, legalábbis próbáltam arányosan és realisztikusan.. na hát nem jött össze:

 na hát nem jött össze:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tudom, az orra totálisan el lett cseszve, a szája túl kicsi, a homloka túl nagy, az orra el van ferdülve, de nézzétek el, ez az első ilyesmi rajzom

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Tudom, az orra totálisan el lett cseszve, a szája túl kicsi, a homloka túl nagy, az orra el van ferdülve, de nézzétek el, ez az első ilyesmi rajzom.. egyébként ez a rajz a fb-s profilképem alapján készült, szóval engem próbál ábrázolni.. de hazudnék, ha azt mondanám, h a rajz és a valóság hasonlít.. de próbálkoztam ^^'

Ahoy barátaim~

Rajzok egy lánytól GEN1Where stories live. Discover now