Η συγκρουση

28.1K 645 52
                                    

Οι μερες περνουσαν και τα πραγματα κυλουσαν φυσιολογικα. Για την ακριβεια ειχαν περασει 3 μερες απ τον αγιασμο και δεν ειχα κανει μαθημα με τον καινουριο χημικο. Σ'αυτες τις μερες επικεντρωθηκα στα διαβασματα μου και βασικα στις συνεχεις προβες μπαλλετου. Η δασκαλα με μετρησε και μου ειπε πως εχω παρει ενα κιλο και πως πρεπει να κοψω τις μισες θερμιδες που καταναλωνω! Καλα ποσο πιο αδυνατη πρεπει να ειμαι; Ειμαι 1.73 και 55 κιλα. Εχω τα υψομετρικα ενος μοντελου, ποσο πιο αδυνατη πρεπει να ειμαι; Τελικα αποφασισα να τηρησω μια διαιτα που μου εδωσε η μανταμ Μαρι, η δασκαλα μπαλετου μου, και ηδη εχω χασει μισο κιλο. Αρα το μαρτυριο θα κρατησει αλλες 3-4 μερες.

Ειναι απογευμα και ξΑφνικα ακουω το κινητο μου.
Ειναι ο Γιωργος.
-Ειςαι για ενα γρηγορο;
-Ειναι 7 και στις 8.30 εχω φροντηςτηριο.
-Ε ωραια ενα γρηγορο προλαβαινουμε.
-Εννοειται. Στο σπιτι σου σε 10'.
Ετσι φοραω ενα σεξυ στρινγκ κοκκινο και ενα φορεματακι κοντο μαυρο απλο. Αποφασιζω να μη φορεσω σουτιεν για να ειμαι πιο σεξυ.
Λιγη ωρα αργοτερα φτανω σπιτι του και χτυπαω το κουδουνι. Ανοιγε φορωντας το μποξερακι του. Ειχα καιρο να τον δω ημιγυμνο. Ειναι πολυ γυμνασμενος.
-καλως το κοριτσι. Ελα μπες.
-γεια σου γιωργακη, πως παει ; Του λεεω καθως χαιδευω την περιοχη του.
-μμμ τωρα πολυ καλυτερα. Συνεχισε.

Ετσι αρχιζω να τριβω με το χερι μου το το οργανο του που ειναι πολυ σκληρο. Καθως το κανω αυτο με αρπαζει και με φιλαει τοσο αγρια που τρεμουν τα ποδια μου. Περναει τη γλωσσα του μεσα στο στομα μου και αρχιζουμε να φιλιομαστε ολο και πιο αγρια. Ταυτοχρονα απομακρυνομαι απ το στομα του και κατεβαινω κατω. Του κατεβαζω το μποξερακι και απελευθερωνεται το μεγαλο του οργανο. Τον βαζω κατευθειαν στο στομα μου και τον γλυφω παντου. Τον ρουφαω για ωρα και τον φτυνω πολλες φορες γεγονος που τον αναβει. Κανενα τεταρτο μετα χυνει μες το στομα μου και τα υγρα του φτανουν και στο λαιμο μου.
-μωρο μου εισαι θεαρα. Μου λεει ο Γιωργος. Τοτε μου βγαζει το φορεμα και αποκαλυπτεται το γυμνο μου σωμα.
-Μμμμ δε φοραμε και σουτιεν βλεπω, το καταργησαμε;
-Σε πειραζει;
-Καθολου.
Μου λεει και με ξαπλωνει στο
Κρεβατι. Χωρις να χανει χρονο προκειμενου να με γλυψει και αυτος, μπαινει βιαια μεσα μου χωρις να φοραει προφυλακτικο και αρχιζει να μπαινο-βγαινει γρηγορα και επιθετικα.
-Αχχ γιωργο ποναω ...αχ ..ααααα
Λεω καθως φωναζω. Σιγα σιγα ο πονος μετατρεπεται σε ηδονη. Δε θελω να σταματησει. Εχω ανατριχιασει ολοκληρη.
Ο Γιωργος συνεχιζει ορμητικα να μπαινοβγαινει αναστεναζοντας. Εγω εκεινη τη στιγμη τελειωνω και αφηνω εναν μεγαλο οργασμο.
-Νασια γυρνα μπρουμιτα και κατσε στα 4.
Κανω αυτο που μου λεει. Αυτος αρχιζει να χαιδευει τα οπισθια μου και μετα την κλειτοριδα μου και ξαφνικα μπαινει μεσα στο αιδιο μου επισης βιαια. Γενικοτερα ειναι επιθετικος στο σεξ και δεν αποβλεπει στη δικη μου ευχαριστηση, αλλα παραδοξως μυ αρεσει. Καθως μπαινοβγαινει μεσα μου αρχιζει και χτυπαει τα οπισθια μου. Πολυ . Και ποναω.
-Γιωργο σταματα το αυτο ποναω.
-σσσσς θα σ'αρεσει σε λιγο. Σκασε τωρα.
Ετσι και κανω, αν και ο τροπος του δε μου αρεσει. Οντως λιγο μετα το συνιθιζω και καταλαβαινω οτι μου προξενει ηδονη. Αφου εγω τελειωνω ο Γιωργος βγαινει απο μεσα του και με μια κινηση με γυρναει ανασκελα και χυνει στην κοιλια μου.
-Αχχχχ , αυτο ηταν πολυ καλο. Μπραβο κοριτσακι.
Κοιταζω το ρολοι. Η ωρα ειναι 8. Σκατα θα αργησω! Δε θα προλαβω να κανω μπανιο! Αλλα πως θα μεινω με τα υγρα του στην κοιλια μου;
-Γιωργο μπορεις να μου δωσεις κατι να σκουπιστω και να φορεσω μιας και δεν προλαβαινω να παω σπιτι;
-Ναι παρε αυτο, λεει και μου δινει μια πετσετα. Ρουχα ομως δεν εχω. Η μανα μου σου ριχνει ενα 30ρι κιλα σιγουρα . Δε θα σου κανουν με την καμια.
Ετσι πηρα την πετσετα και αφου σκουπιστηκα φορεσα το φορεμα μου και το εσωρουχο μου που βρισκοταν στο πατωμα της εισοδου.
-Φευγω, τα λεμε
-Δε νομιζω, αυριο γυριζω πισω, Λαρισα
-Α , νομιζα οτι θα βρισκομασταν. Τελος παντων καλο ταξιδι για αυριο τοτε.
-Θα μου λειψουν οι "συναντησεις " μας
- κ εμενα... Γεια
Ειπα και του εδωσα ενα γλωσσοφιλο. Καθως αυτος μου χαιδευε ξανα τα πισινα.
-Ωωωω Γιωργο πρεπει να φυγω.
-Αντε μπαι.

Αφοτου εφυγα απ του Γιωργου εφτασα στο φροντηστηριο μολις λιγα λεπτα αργοτερα. Το 2ωρο περασε αργα , ειδικοτερα σημερα που ειχα φυσικη. Γυρισα σπιτι και κοιμηθηκα κατευθειαν. Αυριο εχω τελευταια ωρα χημεια και ντρεπομαι να τον αντικρισω.

---------------------------------------------------
Καθως φτανω στο σχολειο βλεπω την Χαρα. Πιανουμε κουβεντα και μου λεει οτι η Ελενη θα κανει σημερα κοπανα με τον Παυλο και η Γιαννα ειναι αρρωστη. Μμμ τελεια....
Η μερα περναει βαρετα... Ειναι το τελευταιο διαλειμμα και εχουμε κατσει σε ενα στεγασμενο μερος του σχολειου οπου συχναζουν αυτοι που καπνιζουν . Ειμαι εκει με μια παρεα αγοριων που δεν εχουν και την καλυτερη φημη, τον Δημητρη, τον Νικο που ημασταν τις προαλλες μαζι στο καφε και τον Αντωνη ο οποιος ειναι πολυ κακος και βιαιος. Ωστοσο ειναι και πολυ σεξυ αλλα με τετοια συμπεριφορα δε νομιζω να εκανα κατι μαζι του. Το κουδουνι χτυπα και εχω χημεια. Ετσι κανω μα φυγω ομως με σταματα ο Αντωνης κρατωντας ενα τσιγαρο και φυσωντας τον καπνο μες τη μουρη μου.
-Τι θες:
-Να σε πηδηξω
-Ονειρευεσαι αγορακι
-Ελα μωρο μου, δε θα χασεις. Μπορεις να ρωτησεις τις απειρες γκομενες που μου καθονται καθημερινα.
-Αφησε με να φυγω εχω μαθημα..
-Καλα αλλα να ξερεις θα σε πηδηξω που θα μου παει.
Με μια κινηση κατορθωσα και του ξεφυγα καθ αρχισα να τρεχω για να μπω στην ταξη μου. Ευτυχως δεν αργησα αλλα ο Αθανασιου με ειδε να ειμαι αναψοκοκκινισμενη και με πλησιασε.
-Εισαι πολυασχολη βλεπω...
-Ε;;
-Ειχες δουλεια λεω; Μου ειπε και μου εκλεισε το ματι.
-κυριε καθηγητα με προσβαλετε συνεχως. Αν συνεχιστει αυτο θα παω στον λυκειαρχη.
-Και τι, θα του κατσεις;
-Μηπως ζηλευετε;
Οταν του το ειπα αυτο καταλαβα τι κοτσανα πεταξα. Ντρεπομαι τοσο πολυ με την αυθαδεια μου.
Παραδοξως αυτος σηκωνεται απο διπλα μου και απομακρυνεται.
-παιδια ας ξεκινησουμε το μαθημα. Σαρρη στον πινακα
Χα! Ηλιθιε! Εχω διαβασει!
Σηκωθηκα στον πινακα και πραγματικα τον κατεπληξα. Τα ηξερα ολα.
Μετα το τελος του μαθηματος με πλησιασε και μου ειπε χαμογελαστα:
-Τελικα εχεις και γνωσεις και για αλλα θεματα. Κατι ειναι και αυτο
-Ξερετε κατι, στην αρχη ντρεπομουν, προφανως σεβομουν την ηλικια σας αλλα πλεον απαξιω. Ξερετε κατι; Κανω σεξ! Και πολυ σεξ! Και κανω ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Και πολυ καλα μαλιστα! Τουλαχιστον αυτο μου λενε ολοι οσοι εχω παει μαζι τους. Γι αυτο θα σας προτεινα να κανετε και εσεις λιγο, που αμφιβαλλω οτι κανετε, προκειμενου να μην εχετε τοσα νευρα! Αντε γεια.
Τελειωνοντας τον μονολογο μου μαζεψα τα πραγματα μου και αφου του εστειλα ενα φιλι στα μακρια εφυγα κουνιστη κουνιστη.
Ετσι εισαι κυριε Αθανασιου; Ετσι θα παιξουμε!

Ο δασκαλος του σεξΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα