Güçlülerin Kapışması

12 3 1
                                    

Mega Yıldız Destroyerinde İmparator iki çocuğa baktı. Sonra Lillian'a baktı ve "Bu çocukları ne için aldın ve görevini yapmadın?" dedi ve "Senin hayallerin Darth Vader'dan daha iyi olmaktı" dedi. Darth Vader aslında ne kadar güçlü görünsede herzaman o mekanik parçalarından nefret etmişti. Kaskından, zırhından ve o mekanik nefes alış veriş seslerinden. Darth Vader, Herzaman eşi ve annesinin yasını tutmuştu. Darth Vader hiç tam anlamıyla karanlık değildi. Lillian İmparatora baktı ve "Efendim, bu çocukların ailesi..." İmparator "O zaman başka bir yere bırak ve görevine devam et Lillian." dedi.

    ******************************
Lillian çocukları eski bir arkadaşına tehdit ederek bıraktıktan sonra Naboo'nun yolunu tuttu. Naboo'ya vardığında onu bir kız karşıladı. Kız cübbe giymişti ama yinede bir Işın kılıcı vardı. Kız onu karşıladı ve Lillian "Jedilar gezegenden çıktımı Neiwa?" dedi. Neiwa "Hayır efendim. Çıkmadılar Güce şükür. Geç kalmanızın sebebi nedir efendim?" dedi. Lillian "Soru sorma. Sadece bana nerede kaldıklarını göster" dedi.



     ****************************
Rey birşey hissetti. Stian "Ne oldu usta?" dedi. Rey "Stian. Karanlık şeyler yaklaşıyor." dedi. Stian "Peki ne yapacağız Usta?" dedi. Rey "Taht odasına gidelim." dedi ve taht odasına gittiler tamda odaya girdiklerinde aynı anda içeri Newia ile Lillian girdi. Rey Lillian'a Lillian Rey'e baktı. Rey ile Stian Işın kılıçlarını çekti ve Rey "Prenses arkama geçin." dedi. Naboo Prensesi hemen Jediların arkasına geçti. Neiwa Işın kılıcını çekip "İşte şimdi bittin sen Prenses. Gıcığım sana ve Jedilara!" dedi. Lillian Stian'a saldırdı ve Rey Stian'a yetişmeye çalışırken Neiwa ona bir hamle yaptı ve kendini savundu. Sonra Lillian'ın Stian'ı boğduğunu gördü ve Güç ile Neiwa'yı itti, Lillian'a hamle yaptı ama Lillian Işın kılıcının diğer tarafı ile Rey'in hamlesini karşıladı. Rey'in kulağına sanki Mace Windu fısıldamış gibi oldu:

"Gücü kullan Rey"

Rey bunu dinleyene kadar kendini odanın diğer ucunda buldu (oda büyüktü) Lillian 'ın Stian' ı tam öldürecektiki ona saldıran Neiwa'nın üstüne atladı ve güç ile Işın kılıcını aldı ve Lillian'a koşmaya başladı. Stian geriye atıldı. Rey ilk önce güç ile Lillian'ı duvara itti ve sonra onu güç ile boğmaya başladı ve şöyle dedi:

"Yıldız Destroyerinde ajanlık yaparken İmparatordan öğrendim"

Rey Lillian'ı boğarken Stian Neiwa ile ilgileniyordu. Rey Lillian'ı öteki duvara fırlattı ve Lillian bir sarsıntı. Bu arada Naboo kraliyet muhafızlarının hepsi ölmüştü. Lillian çaresiz durumunda Naboo Prensesinin savunmasız olduğunu gördü ve onu öldürürse ordusunun ve halkının ona boyun eyeceğini düşündü ve genç prensese Işın kılıcını fırlattı. Işın kılıcı tam Prensese isabet edecekken Stian Işın kılıcı ile Prensesi savundu. Rey Neiwa'nın Işın kılıcını havaya fırlattı ve kendi Işın kılıcını güç ile eline çekip Neiwa'nın Işın kılıcını havada 2'ye böldü. Neiwa şok olmuş bir şekilde baktı ve oradan uzaklaştı. Bu arada Naboo askerleri geldi ama aynı zamanda içeriye 5 tane imparatorluk muhafızı gelmişti bu muhafızlar 5 kişi 800 kişilik bir isyancı stormtrooper ordusunu yenip onları isyan çıkarmalarına pişman etmişlerdi ki birden pişman olma fırsatı vermediler. Şimdi odada 2 Jedi, 1 Sith, 20 Naboo askeri, 5 imparatorluk muhafızı vardı. Arkadan bir İmparatorluk Karanlık Muhafızı geldi. Kapışma başladı ve Naboo askerleri ateş açtılar. 5 dakika sonra Hiçbir muhafız ölmemişken Naboo askerlerinin tamamı ölmüştü. 2 Jedi ve Prenses şaşkınlık içinde bakakaldılar. Sonra Lillian onlara saldırdılar ve Lillian Rey'i alıp onu duvardan duvara vurmaya başladı. Stian Muhafızlarla uğraşıyordu. Bir muhafız onun bacağını yaraladı. Stian içinde gücü hissetti ve onu bir kereliğine kullanmak istedi. Sonra annesini hatırladı, eğer Rey Coruscanta onsuz dönerse ne kadar üzüleceğini düşündü. Küçükken Rey ile ufka bakışını düşündü. 20 yaşında bir insan daha çok yaşamalıydı. Stian "Bir gün öleceğim... Ama bu gün değil" dedi ve Kara muhafızı itip 2 muhafızı yere fırlattı. İki tanesinin kafasını doğradı. Bir tanesini Deşti ve diğerlerini etkisiz hale getirdi. Lillian bu duruma şaşırdı ama Prensesin çoktan kaçmış olduğunu fark etti. Bir anda Rey ona Işın kılıcı ile hamle yaptı. Lillian hazırlıksız bir şekilde karşılamaya Çalıştı, Rey bir kez daha vurdu ama Lillian karşıladı. Rey bir kez daha vurdu ve Lillian yere düştü. Rey ile Stian onu esir alıp Coruscant'ın yolunu tuttular... Yeni askerler ile birlikte, Prenses'de onlar ile geliyordu.

Star Wars:Başka Hikaye 2: Gerçek GüçOnde histórias criam vida. Descubra agora