Κάσπιαν

13 3 0
                                    

Το κλίμα στο σπίτι ήταν αρκετά τεταμένο μετά τον τραυματισμό της Λόρελαϊ. Οι ισορροπίες είχαν εξασθενίσει και πολλές από τις δουλειές που έπρεπε να γίνουν είχαν παραμεριστεί, επειδή κανείς εκτός από εκείνη δεν είχε τριβή με τα ζώα. Η Κάρι ίσα που είχε καταφέρει να αρμέξει τις αγελάδες για να μην χαθεί το γάλα και να ταΐσει όπως όπως τα ζωντανά, που την φοβούνταν επειδή δεν την ήξεραν και για αυτό της επιτίθεντο γιατί ένιωθαν να απειλούνται. Κινδύνευσε να τραυματιστεί και εκείνη σε πολλές περιπτώσεις.

Η Λόρελαϊ δεν τους είχε μιλήσει για την συνάντησή της με τον επικεφαλής της ομάδας των μοτοσικλετιστών. Αν και της είχε φανεί πολύ ευγενής, και όπως ακριβώς οι σύντροφοί του τουλάχιστον πολιτισμένος, δίσταζε να τον προτείνει στους δικούς της επειδή δεν είχε κάπως καταφέρει να μεταφράσει αυτόν τον διακριτικό τρόπο με τον οποίο την φλέρταρε. Ο Κόνορ Άιχμαν ήταν αρκετά μεγαλύτερος από την ίδια και παρόλη τη διαφορά ηλικίας δεν είχε διστάσει να της δείξει πόσο γοητεύτηκε, και παρότι ο τρόπος του ήταν συγκρατημένος και ευγενικός εκείνη την είχε προβληματίσει.

Η Σίντα ήταν υπέρ του να συστήσει στους δικούς της την λύση των μοτοσικλετιστών για την φροντίδα των ζώων του κτήματός τους, επειδή και εκείνοι ήδη την είχαν εξετάσει ως ενδεχόμενο. Το πιθανότερο ήταν άλλωστε ότι δεν θα ερχόταν να καλύψει τις βρώμικες δουλειές των Φιούζελι ο ίδιος ο Κόνορ Άιχμαν, αφού ήταν ο συντονιστής της λέσχης Raven Clan και θα έπρεπε να φροντίσει την διοίκηση και τις ανάγκες των αντρών του. Όχι, κάποιος άλλος θα ερχόταν εάν ο Μπιλ και η Κάρι Φιούζελι κατέφευγαν σε αυτή τη λύση για να γεφυρώσουν αυτό το επείγον ζήτημα που τους προέκυψε. Επιπλέον, της είχε πει η Σίντα, μιας και οι μοτοσικλετιστές ήταν απελπισμένοι για δουλειά σίγουρα θα δέχονταν να εργαστούν για έναν μισθό σαν αυτόν που θα μπορούσε να αντέξει η τσέπη των Φιούζελι, δηλαδή ένα ποσό όχι ιδιαίτερα ικανοποιητικό.

Και η Λόρελαϊ το καταλάβαινε πως η φίλη της είχε δίκιο, όπως ακριβώς καταλάβαινε πως θα έπρεπε και εκείνη να βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος των γονιών της. Για αυτό και τρεις ημέρες μετά την συνάντησή της με τον επικεφαλής της ομάδας των μοτοσικλετιστών κατέληξε πια και στην προφανή απόφαση.

"Κάρι;" μουρμούρισε στην μητέρα της αργά το πρωί της Δευτέρας, όταν προετοίμαζαν μαζί το μεσημεριανό.

Η Κάρι καθάριζε κρεμμύδια και τα μάτια της ήταν γεμάτα δάκρυα. Απλά σήκωσε το κεφάλι της και έγνεψε στην κόρη της πως την ακούει χωρίς να μιλήσει, από φόβο μήπως έρθουν περισσότερα δάκρυα εάν εισπνεύσει από το στόμα επάνω από τα ψιλοκομμένα λαχανικά της.

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Dec 28, 2019 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

Raven ClanKde žijí příběhy. Začni objevovat