Sanırım doğru düzgün birşeyler yazmayı başaramayacam ..Amma yazdıklarımla yanlızlıkla baş edenlere bir umut olmak istedim.
Ben bu hayatda harbiden çok zorluklarla karşılaştım. Düştüm ve yine kendim kalkdım.Bazen etrafımızdaki kişiler bizi anlamazlar.
Yada anlamak istemezler. İşte tamda o zaman yanlız olduğumuzu anlarız.
En büyük yanlızlıkda bizi anlamayanların arasında kalmamız deyilmidir.?
Ben kendi hayal dunyamda "yaşayan " biriydim. Yani kendi dünyam vardı. Okulda pekte fazla arkadaşım yokdu.Yani yalnız bir tiptim. Kitab okumayı çok severim.
Bana yanlız olmadığımı hatırlatır.
Hayatda fazlaca ilkler yaşadım. Yani Wattpada benim ılklerım arasına giriyor :)
Size tavsiye veriyimmi?))
Kendi karanlığınızdan çıkmayı deneyin. Bunun içinde ilk olarak düşüncelerinizi değiştirin. Hayata her şeye rağmen daha olumlu bakmayı deneyin :))
Bir şeyleri yoluna koymak için bir defa deyil, binlerce defa deneyin. Taki işler yoluna girenedek. Yeni şeyleri duymaya kendinizi hep hazır tutun. Kötü düşünceleri silerek sadece gülümseyin :).
Bu günlük bu kadar. Aslında bu yazdıklarımı birilerinin okuyacağını düşünmüyorum :( Amma üzülmüyorum sadece gülümsüyorum. :) Umarım yararli bir yazı olmuştur. :)
VOCÊ ESTÁ LENDO
Kimim ben
DiversosAçıkçası ilk defa böyle bir deneyim yaşıyorum . Açıkçası ne ile karşılaşacağımı bilmiyorum. Sizlerin yorumlarınızla hikayemi düzelteceğim. Bu yolda baya baya iyi yazarlara rasladım. Tabi ben onlar kadar olamasamda bir şeyler yazmaya çalışacağım. ...
