gecenin üçünde yalnızca üç veya dört kişi aktif olduğu halde can sıkıntısından ölmemek için açtığım curiouscat hesabımla bakışıyordum. herkes bu uygulamayı genel olarak kullanıyordu, sanırım açmayan tek ben kalmıştım. eğlenceli gibiydi fakat twitter'da kimse yokken pek öyle olduğu söylenemezdi.
hesabı açalı ve linki timeline'a bırakalı yalnızca birkaç dakikanın geçmesine ancak dayanabilmişken, linke tıklayıp sayfanın yüklenmesini bekledim. sayfa yüklenene kadar aşırı heyecanlandığımı söyleyebilirdim çünkü anonim birinden soru alma fikri beni açıkçası heyecanlandırıyordu.
ama bütün heyecanlanmam boşa çıkmıştı, çünkü soru kutusunun üstüne kocaman sıfır vardı. bu saatte birkaç kişinin soru sormasını çok fazla beklemiyordum tabii ama yine de belki beni eğlendirmek isteyen, hakkımda birkaç şey bilmek isteyen birinin olabileceğini düşünmüştüm. herkese yığınla soru gelirken eminim birkaç tane konuşmadığım ama takipleştiğim kullanıcılar benimde hakkımda bir şeyler merak etmiş ve bu hesabı açmamı beklemiştir.
tamam, kendini kandırma.
kapatmış olduğum curiouscat uygulamasını umursamamaya çalışarak son kez twitter hesabımı kontrol ettim.
¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.
bir süre sonra gözlerim kendi kendine kapanmak üzereyken, son kez şansımı denemek isteyip daha kapatalı iki dakika belki olan belki olmayan uygulamanın linkine tekrar tıkladım.
resmen bana inat yavaş yavaş yüklenirken içimden umarım soru gelmiştir diye geçirmeden edememiştim.
bilmem kaçıncı kez soru gelmiş olmasını dilerken yüklenen sayfayla birlikte gözüm soru kutucuğuna kaydı.
Gelen Kutusu - 3
anonim:sonsuza kadar sadece beni sevdiğini söylemeni istiyorum. 1 dakika önce
anonim: ve henüz bir kere bile senden bunu duyabilme şansım olmadı. 1 dakika önce
anonim: kötü hissediyorum taeyong. 54 saniye önce
ya ne biliyim... sadece fic okumak için gelmiştim ben buraya ama canım sıkılıyo kötü olsa bile bi şeyler yapıyım dedim of girdik bi işe uygulamadaki gibi yapmaya çalışıyorum olduğu kadar asklar beni affedin bu çirkin yazım için ama lütfen sevgi gösterin ağlarım yoksa