bu sefer de üyeler olsun zaten iki üye var :d

223 15 14
                                    

BerraNilUsta 'nın da tøp hakkında kitabı varmış görsem yazmazdım bunu ama neyse nasıl olsa benimki çok etkileşim almaz

Tyler Robert Joseph

1 Aralık 1988'de Columbus, Ohio'da doğdu. Babası Chris, annesi Kelly, kardeşleri Madison, Zack ve Jay, eşi Jenna. Zaten Stressed Out klibinde hepsi var. Madison'ın ve Zack'in çok tatlı çocukları var.
Neyse işte.
Lisedeyken çok basketbol oynuyormuş çünkü üniversite için burs almaya çalışıyormuş. Sonradan sesi çok güzel olduğu için müzik kariyerine odaklanıyor, üniversiteye burs kazandığı halde gitmiyor. Geleceği görmüş, sadece 2018'de kazandığı para 10 milyon dolar. Helal olsun ne diyeyim. Hak ediyor coward bey.

Coward şakası da şey Twitter'dan bu mal bütün clique'i coward (korkak) olarak adlandırmıştı. He bir de slimeballs var. Samimiyetten yani. Biz de ona hakaret ettiğimiz zaman hoşuna gidiyo LSŞSÖDPWÇDŞWÇEŞD hatta bi kere #fuckyoutylerjoseph tagindeki birçok tweeti beğenmişti.

He bir de vineları var. İzleyin aşırı güzel.

Joshua William Dun

En sevdiğimiz bateristimiz bateri çalmayı kendi kendine yutuptan öğrenmiş. Bateriyi çocukluğundan beri çok seviyormuş zaten. Hatta ailesiyle bi sözleşmesi vardı bateri hakkında da hatırlamıyom şu an. Gidip bakınca editlerim bunu.

18 Haziran 1988'de doğdu. Babası Bill, annesi Laura, kardeşleri Abby, Ashley ve Jordan, nişanlısı da Debby Ryan. Ama evlencekler yakında eheheheh çok güzel olcak.
*Edit: evlendiler ;) jebby wedding diye bölüm attım hatta*

*Edit: evlendiler ;) jebby wedding diye bölüm attım hatta*

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Maşallah maşallah.
Burada Josh kel ve gözlüklü olduğu için Chester Bennington'a benziyo orası ayrı. [Rip Chester :(((]

Bir de Debby'le arasındakiler biraz karışık. 2012 de çıkıyorlardı, sonra 2015-2017 arası biraz kayboldular. 2018 Ocak'ta Debby Josh ile instagrama post attı biz de çıktıklarını anlamış olduk.
Sanırım Debby, Josh ile hiçbir ilgisi olmadığını, başka biri tarafından tacize uğradığını ve biraz araya ihtiyacı olduğunu söylemişti bu konuda.

Josh'ın anksiyetesi vardı ama şimdi çok daha iyi. Hatta bazı konserlerde mikrofona gittikleri ülkenin dilinde 'konsere geldiğiniz için teşekkürler' falan diyor.

Josh'ın da vineları var.

twenty øne piløts hakkında Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt