Sen genç ve güzel bir kızsın 20 yaşındasın. Yalnız yaşıyorsun çünkü tüm ailen sen küçükken öldü. Hiç arkadaşın da yok. oldukça güzelsin bir Loki'ye aşıksın ve ölümcül bir hastalığın var. Doktorlar iyileşme olasılığın olmadığını söyledi. Sende son istek olarak hem Avengersla tanışmak hem de onlara New York savaşının Loki'nin suçu olmadığını kanıtlamak istiyorsun.
Birazdan Avengers kulesine giriş yapacaktın. Buraya Thor'un yardımıyla gideceksin. Bunu nasılmı yaptın? Anlatıyım;
Flashback ------
Thor ile yolda karşılaştın ve fırsat bu fırsat diyerek yanına gittin.
Sen : Hey Thor sana bir teklifim var.
Thor : Seni dinliyorum ölümlü.
Sen : Sana New York savaşının Loki'nin suçu olmadığını kanıtlarsam ve bunu Avengers'a da kanıtlamak istesem beni kuleye alırmıydın?
Thor : Niye bunu kanıtlamak isteyesin ki? Herkes Loki'den nefret eder hem onu geçtim nasıl kanıtlayacaksın?
Sen : Thor benim zihin okuma ve kontrol etme yeteneğim var. Hem...ben...Loki'ye...
Thor : Aşıksın
Sen : Ne! H-hayııır tabi ki değilim! sadecee ... Hayranım. evet doğru kelime bu hayranım sadece
Thor : öyle olsun tamam. Adın ne bu arada?
Sen : Billie Carter
Thor : Peki Billie o zaman 6 ay sonra nasıl olur Asgard yıkıldı ve yerleşicek yeni bir yer bulmam lazım.
Ama sen o zamana kadar yaşayabileceğini sanmıyordun.
Sen : A-ama-
Thor : Anlayışın için teşekkürler Billie seni sonra ararım. Görüşürüz
Diyerek yanından ayrıldı.
Flasback son ---------
Bu altı ay içinde kendine çok iyi bakmıştın evet ama bu senin saçlarının dökülmesine ve aşırı fazla zayıflamana engel olamamıştı.
Saçlarının döküldüğü belli olmasın diye oldukça gerçekçi, yeşil bir peruk takmıştın. Ayrıca giysilerini de bol ve siyah tercih etmiştin.
Thor yarım saat önce seni telefonla aradığında yataktan kalkacak halin yoktu ama birden içine bir enerji dolmuştu ve buraya gelmiştin. Son bir kez cep aynanla kendine baktın çok güzel gözüküyordun tabi göz altlarına oldukça mor ve hastalığın yüzünden 20 kilo verdin ama güzelsin işte. Ve o beklenen an ;uleye adımını attın. Thor seni bekliyordu kapıda. Tabi seni son gördüğünden beri bayağı değişmiştin. Thor hızlıca yanına geldi.
Thor : Billie iyi misin hiç iyi görünmüyorsun keşke gelmeseydin.
Sen : Gelmek için başka şansım olmayabilir.
Thor : Ne, neden ?
Onun tepkisine gülersin ve tüm yaşadıklarını anlatırsın.
Thor : Bu yüzden buraya gelmek istedin. Ama neden son isteğin Loki'nin suçsuz olduğunu ispat etmek olsun ki?
Sen : Hatırlıyor musun ilk karşılaştığımız günü? sen Loki'ye aşık olduğumu söylemiştin. Sanırım haklısın ben ona aşığım ve onun mutlu olmasını istiyorum aynı binada kaldığı insanlar ondan nefret ederse nasıl mutlu olabilir?
Thor : haklısın olamaz
Sen : Ş-şey o yani Loki ... Burada mı ?
Thor : evet burada ama sen rahatsız olacaksan onu dışarı çıkarabilirim.
Sen : Daha iyi olur hem beni tanımasını istemiyorum teşekkürler
Thor : o zaman yukarı çıkalım
İşte başlıyorsun, asansöre, bindiniz, en üst katta durdu ve indşniz
Salon tamamen yenilmezler ile doluydu kalbin yerinden çıkacak gibiydi gözünden akan bir damla göz yaşını hemen sildin
Tony : bu arkadaşın da kim Thor? Yoksa yeni sevgili mi yaptın gerçekten güzel biriymiş.
Loki gözlerini devirirken içinin sızladığını hissettin
Thor : Hayır Tony sadece bir dostum ve inanılmaz yetenekleri var ayrıca o bu odada olan başka birini seviyor
Loki bu konuşmanın ardından senin zihnine girmeye çalıştı ama onu bembeyaz bir odanın içinde beyaz kıyafetlerle karşıladın
Sen : merhaba Loki
Loki bunun üstüne şok olmuş ve zihninden çıkmıştı
Loki : onun zihnine giremiyorum ama ne--
Thor : hadi Loki bizim işimiz var sizde Billie ile konuşun anlatıcakları var görüşürüüüz
Dedi ve Loki'yi kolundan tutarak dışarı sürükledi
Tony : jarvis bana Billie ile ilgili daha çok bilgi verir misin?
Jarvis : Hemen efendim. Adı Billie Carter, 20 yaşında, mutant, ******* hastalığı teşhisi konmuş ve yaklaşık üç hafta içinde ölecek
Tony : demek hastalığın için yardım istiyorsun ve buralara kadar geldin ama ne yazık ki burada bişi yapamam ancak sana tedavin için para--
Sen : HAYIR ! Buraya tedavi için gelmedim iyileşmek için umudum kalmadı zaten. Buraya son isteğim olarak sevdiğim adamın suçsuz olduğunu ispatlamaya geldim. Ben yaşamım boyunca mutlu olamadım ve o mutlu olsun istiyorum ama siz ona iğrenen gözlerle bakarsanız asla mutlu olamaz. Eğer bana izin verirseniz son isteğimi yerine getirmek istiyorum.
Wanda : kimi seviyorsun?
Sen inanmayacaksınız ama Loki
Tüm Avengers birden hayrete düşer ve sana tip tip bakmaya başlarlar
Sen : durun hemen yargılamayın. Şimdi sizi zihnime alacağım ve tüm kanıtlarımı göstereceğim
Onları zihnine çağırdın ve göstermeye başladın
أنت تقرأ
Son İstek (Loki Fan-fic)
أدب الهواةbu hikaye New Yorkda yaşayan ve hiçte sıradan olmayan bu kızın fesatlık tanrısıyla yolunun kesişmasini anlatır ( Lütfen bol bol yorum atın ve hikayemi çalmayın)
