IUBIRE DE VAMPIR

23.1K 353 33
                                    

     Buna ! Inainte  sa cititi aceasta poveste , vreau sa stiti ca am scris-o cand eram mai mica. Am foarte multe greseli de ortografie ; am avut cateva idei si le-am aruncat in aceasta poveste , daca pot sa spun asa .

       Prin urmare , am scris povestea de dragul de a scrie , din placere . Oricum , sper sa va placa , cu tot cu greselile de ortografie si alte greseli pe care le-am  facut . 

cap 1

Oh, abia am asteptat sa ies din tura mea de noapte, am crezut ca am sa cad din picioare. Eram destul de obosita si cand ma gandesc ca mai am de facut o lucrare la biologie....oh nu, am de facut si un referat la romana. Atat de greu este la liceu in clasa a- XI-a.In ultima vreme am fost atat de ocupata cu teze sau cu serviciul incat nu am avut timp deloc pentru mine.Dar astazi nu mai vreau sa-mi pese de nimic si sa ma duc si eu sa ma distrez,sa ma duc intr-un club si sa-mi fac de cap.De obicei nu sunt asa sa ies eu seara in oras la 2 noaptea si sa ma duc in club sa-mi fac de cap, sa ma zbengui pana imi amortesc picioarele. Sigur ca nu sunt asa, dar azi aveam nevoie de asa ceva,aveam nevoi sa uit de toate.

In sfarsit m-am decis in ce club sa ma duc si mi-am amintit ca Elena, prietena mea cea mai buna merge in noaptea aceasta la clubul Ta Douleur, clubul care s-a deschis acum ceva vreme.M-am gandit sa merg si eu,asa nu va mai trebui sa ma duc singura intr-un club plin de oameni iar eu sa nu cunosc pe nimeni.Am luat-o pe aleea cea mai aproape de Ta Douleur.Vantul era taios de parca vroia sa ma intoarca din drum.Eu eram imbracata intr-o rochita de vara de un rosu aprins, nu avea bretele deoarece uram rochiile cu bretele.Nu ca le uram doar ca nu-mi placeau de loc.Aveam parul pana mai in jos de umeri si era lasat pe spate intins de culoare negru inchis ce scotea in evidenta rochita pe are o purtam.Ochii mei caprui, stralucitori aveau lacrimi din cauza vantului care nu-mi mai dadea pace.Un fior de ghiata straniu ma fulgerat de parca o tepusa mi-a fost infipta in inima iar eu as fi ars.M-am uitat in spate dar nu am observat pe nimeni,doar eu eram pe acea alee,singura inconjurata de zidurile reci si de asfaltul alunecos din cauza ploii.Nici eu nu stiu de ce m-am uitat in spate, ca doar vantul a batut iar eu m-am infrigurat, doar atat.

Am ajuns in fata clubului.Erau o multime de oameni afara cat si inauntru.Am incercat sa vad daca Elena este afara dar nu am reusit sa o depistez asa ca m-am gandit ca poate este inauntru.Am mers la intrare iar portarul mi-a spus:

-Ai rezervare?

Nu am stiut ca intr-un club iti trebuie rezervare, poate este un club mai exclusivist.M-am tot gandit ce sa-i spun:

-Nu am rezervare deoarece prietenul meu este seful acestui club si mi-a spus ca nu trebuie ca o sa-ti spuna de mine si ai sa ma lasi sa intru.

OOO!sper ca nu prea are catusi de putin creier si sa inghita galusca si sa ma lase sa intru.

-A!da sigur intra draga......doar nu crezi ca ma duci asa usor de nas nu?hahaa,uite ce este daca nu ai rezervare nu intri si

Dar la oprit cineva inainte sa mai scoata un cuvant.

-Fata e cu mine,asa ca las-o sa treaca.

Cand m-am uitat spre el parca am intrat intr-o transa.Avea parul extrem de negru, ochii de un albastru intens si pielea i era perfecta si fina. Nu cred ca avea mai mult de 21 de ani.Era imbracat in pantaloni de trening Adidas si un tricou negru prin care se vedea muschii dar nu exagerat de mult ca la goodzila din fata noastra. Am inceput sa zambesc la gandul acesta.

-Desigur domnule, o las sa treaca si va rog sa ma scuzati.

Oare el era proprietarul clubului?Dar daca era el proprietarul clubului de ce ma lasat sa trec fara rezervare?O mie de intrebari imi veneau acum in cap si am

Dar mi-am oprit gandul cand el a inceput sa spuna:

-Deci nu ai rezervare!?haha si ai si incercat sa-l pacalesti pe portar.

Parfumul lui imbietor era ca un magnet pentru mine, ma atragea din ce in ce mai mult.

-Da....a...a, d da dar stai de unde sti tu ca nu este adevarat ce am spus portarului?nu-mi venea sa cred ce balbaita eram in momentul acela dar pana la urma mi-am revenit.

-Pentru ca eu sunt proprietarul acestui club draga, si te asigur nu am prietena.

-Da, dar totusi de ce m-ai lasat sa trec fara rezervare?

- Te-am lasat sa treci pentru ca esti draguta si mi-ai trezit interes draga.

-Da bine, pa.

IUBIRE DE VAMPIRUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum