LAYIĞIMIZI BULDUK

16 7 5
                                    

Merhaba arkadaşlar medyadaki şarkı -GİRLS LİKE YOU MAROON 5- çok sevdiğim şarkılardan biridir. Bilmeyenler için dinlemelerini öneririm. Sizi seviyorum. ❤

Kahvelerden birini verdi telefonla bişeyler yapıp kulaklığını kulağıma taktı. Dinlediğim şarkıyla gülümsedim.
Beni nasıl rahatlatacagini biliyordu. Ama ben şuan konuşmak istiyordum. Tek kulaklığı kulağımdan çıkarıp onun kulağına taktım. Şalla biraz zor olmuştu.
-Sina? Sen onu nasıl unuttun peki?
Dediğimde yutkundu. Gözlerini kaçırdı. Sorduğum kişiyi çok iyi biliyordu.
-Kim?
Ona ciddi misin? bakışları atıp konuşmaya başladım.
-Yoo-
Elleriyle ağzımı kapattığında zamanlı olarak gözlerini de sıkıca kapattı. Sina, Yoongi'yi aynı benim gibi lise 1.siniftan beri seviyordu. Ama Yoongi bunu bilmesine rağmen gözüne soktuğu sevgilileriyle kızı kendinden soğutmuştu. Ama hala seviyordu Sina. Yoongi'ye olan bakışları bunu apaçık belli ediyordu.
-Onun adını ağzına almaya değmez Sema!SUS!
Ellerini çekti. Önündeki kahveyi tek yudumda kafasına dikti. Sıcak olduğu için yüzünü buruşturup bana döndü.
-Şu siktiğimin kahvesini niye bu kadar sıcak yapmışlar ki?!
-Salak mısın kızım? Kahve dediğin sıcak olur zaten
Gelen Yoongi'yle sırıttım. Çok iyi çift oluyorduk. Ben-Namjoon/Sina-Yoongi/Ganime-? Hakikaten Ganime kimi seviyordu? Sina'nın kulağına eğilip sorunca sırıttı. Yan yana oturan Ganime-Jin çiftini gösterince dayanamayıp kahkaha atmaya başladık. Çok tatlılardı. Cidden hepimiz Layığımızı bulmuştuk. Ama ben ve Sina'ya nazaran Ganime daha mutlu görünüyordu. Çünkü Jin de ondan hoşlanıyordu. Ama bizim iki salak da birbirine açılamamıştı.
-Hey! Salak mısınız? Yarım saattir burdayım ve siz aptal gibi biyere bakıp gülüyorsunuz?
Yoongi'nin sitem dolu sesini duyunca kaşlarımı çattım. Sina'ya doğru eğildiğini görünce Sina yutkundu. Yoongi yarım ağız sırıtıp konuştu.
-Yoksa en sonunda delirdiniz mi?
-Burda bir deli varsa o da sensin aptal! Senin kendini çok akıllı sanan aklı götünde arkadaşın dostumu yanından kovdu. Hem de bir sürtük için. Git burda duracağına o götvereni yerinden kaldır da aklı götünde arkadaşının yanına otur! (ALLAHIM İNŞALLAH ÇARPILMAM!!)
Sina bir hışımla konuştuğunda ciddi manada BIRAZDAN BUYUK BİR KAVGA ÇIKACAK mesajı aldım. Yoongi'nin gözünün sinirden seyirdiğini görünce hemen Yoongi'ye döndüm.
-Yoongi? Artık ben onun yanında oturmak istemiyorum. Nedenini biliyorsun. Benden aldığı ders notlarıyla kız tavlıyor. Artık bugün yaptıklarıyla onu birdaha görmek istemiyorum. Bu yüzden artık yer değiştirsek? Ben hocayla konuşurum. Lütfen?
Yoongi'nin herseyden haberi vardı. Namjoon'u sevdiğimi kızlardan sonra bilen tek kişi oydu. Ona çok minnettardım. Çünkü kimseye birşey söylememişti. Bana yardım bile etmişti. Bu yüzden gözlerindeki yumuşamayı görmüştüm. Sanki arkadaşı yerine o pişmanmış gibiydi. Namjoon bana bakıyordu. Emindim çünkü hissediyordum. Umursamamaya çalışarak Yoongi'ye bakıyordum. Yoongi bir bana bir de arkamdaki gerizekalıya baktı bir süre sonra da Sina'ya döndü. Biraz ona bakınca sırıttı. Sina'nın şalının üçgenine vurduğunda şimdi sıçtık dedim kendi kendime.
- Tamam. Ama senin için değil kendim için yapıyorum bunu . Bu salak hiç eğlenceli değil Namjoon daha eğlenceli. O yüzden yani yanlış anlama!
Daha yeni kavga çıkacak demiştim değil mi? Unutun onu! Birbirlerine sırıtarak bakıyorlardı. En sonunda Yoongi çantasını alıp Namjoon'un yanındaki kızın önüne fırlattı. Sırıtması psikopata benzeyince konuştu.
-Selam bebek! Hadi şimdi siktir git!
Yoongi'nin tehditkar bakışıyla kız korkmuş olmalı ki koşarak çıktı sınıftan. Yoongi yerine geçerken Namjoon'un kafasına vurup geçtiğinde güldüm. İntikamını böyle alıyordu. Sina, Yoongi'ye döndü.
-Hey aptal!
-Hmm?
Bu hangi ara Sina ona aptal diyince sinirlenmemeyi öğrendi? Hem de kimse ona ağzını bile açamazken korkudan..
-Bu tenefus kantine ineceğim. Yanlız gitmek sıkıcı. Benimle gel!
Dediğinde güldüm.
-Senden mi?
-Evet benden
Onların anlaşma şekli buydu. Alışmıştım. Sınıfta bakışlarım dolanırken bir çift göze takıldı gözlerim. Sanki pişmandı. Hayır Sema! O pişman değil senin gibi bir inek arkadaşı(!) kaybettiği için kimi bulsam? diye düşünüyor. Peki öyleyse neden böyle derin bakıyor? Daha fazla uzatmadan içeri gelen matematikçimize döndüm...

SİZİ SEVİYORUM ARMYY😘😘

İlişki Durumu KarmAŞIK - KNJOnde as histórias ganham vida. Descobre agora