39.BÖLÜM "cız bız yapasım geliyor"

1.1K 36 2
                                    




      

Merhaba, iyi haftasonları dilerim, nasılsınız? Yeni bölüm geldi ve yine oldukça uzun bir bölüm oldu.

Bölümün belli yerine kadar okuyup düzenleyebildim ama hepsine bakarsam epey uzun sürecekti o yüzden sizi bekletmek istemedim paylaştım.

Okurken yazım hataları çok fazla gözünüze çarpar ve rahatsız olursanız yorumlara yazarsınız bölümü kaldırıp düzenledikten sonra yeniden daha sonraki günlerde paylaşırım.

Keyifli okumalar dilerim  yorumlarınızı heyecanla bekliyorum.

***
EGE & BUSE

Hayatta zor zamanlar vardı saniyelerin geçmediği insanın alnının boncuk boncuk terlediği zamanlar olabiliyordu ve şuan Ege'de tam olarak o zamanın içindeydi.

Sıkıntıdan sırtında ter damlalarını hissediyordu. Derin bir nefes aldı verirken zorlandı Buse'nin uzattığı kağıt mendili alıp alnını sildi.

"Aşkım çok stres yaptın."

"Senin için söylemesi kolay."

"Babamı tanımıyorsun sanki o ilk öğrendiğinde öyle esti gürledi ki babamdan o kadarını bile beklemiyordum sonra yatıştı seni ne kadar sevdiğini bilmiyor musun?"

"Biliyorumda.... Uff küçük çilli Bora amcayı yıllardır tanımama rağmen bu sevgilimin babası olayı çok fenaymış çok heyecanlıyım."

Buse kıkırdayarak sevgisilinin elini tuttu diğer eliyle de Ege'nin yanağını okşadı. Babası  öğlen arayıp "Ege'yi akşam yemeğe çağır." Demişti ve bunu Ege'yi arayıp söylediğinden beri Ege oldukça stresliydi.

Bora amca ne diyecek, şimdi bizi biliyorken nasıl davranmalıyım, acaba ne konuşuruz gibi sorular aklında dolanıp durmuş yıllardır tanıdığı adama karşı strese girmişti.

"Ya Ege çok tatlısın."

Buse hayran aşık bakışlarla sevgilisinin yanağını koşarken Ege hızla Buse'nin elini tutup yüzden çekti.

"Kızım ne yapıyorsun ya annen babaannen evde ayrıca baban pat diye gelse olacak iş mi? Baş başayken ne yapıyorsan yap."

Buse gözlerini devirdi. Altı üstü yanağını sevmişti ne vardı bunda bu kadar celallenecek.

"Babaannemle annem mutfaktalar biz bahçedeyiz Ege. Ayrıca şu tepkilerini bir ayarla ya altı üstü yanağını okşadım seni duyan sevişiyoruz zanneder."

Ege'nin yüzü anında kızardı Buse göz ucuyla baktı bu tatlı manzaraya. Kesinlikle şanslıydı  bu devirde sevişme lafından bile utanan bir sevgilisi vardı. Ege'nin gittikçe müzelik olduğunu düşünmeye başlıyordu.

"Nasıl konuşuyorsun öyle."

"Ne dedim sevişme lafı da mı anormal sana. Daha önce bunu aştık diye hatırlıyorum ulu Ege Karaaslan ve sayın kuralları. Hem Şarkılarda bile söylüyorlar hiç mi öyle şarkı dinlemezsin söylemezsin sen."

"Uff küçük çilli uff."

Ege yüzünü buruşturup çenesini sıvazladı bazen Buse ve kıymetli çenesiyle hiç başa çıkamıyordu hele şuan şu stresin içinde olduğu dakikalarda hiç başa çıkacak hali yoktu.

Buse sevgilisine baktı kendini tutamayıp yine güldü Ege ters ters baktı.

"Çok mu komik."

"Komik tabi. Babam ne yapabilir Ege. Sana kızgınlığı geçmeseydi yemeğe falan davet etmezdi.

AŞKIN ATEŞİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin