ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΆ

18 0 0
                                    

Μικρή συνήθιζα να κάνω φάρσες την ημέρα της πρωταπριλιάς , έχοντας τό ως συνήθεια από τότε που μέναμε στην Αμερική με την μητέρα μου. Όταν χώρισε με τον πατέρα μου εκείνος γύρισε στην Ελλάδα και πήρε μαζί και τον αδερφό μου , που διεκδίκησε βάση δικαστηρίου.
Στα δώδεκα μου έτη , γύρισα στην Ελλάδα , μίας και η μητέρα μου είχε πεθάνει από έμφραγμα του μυοκαρδίου.
Στην Ελλάδα έκανα γρήγορα φίλους και τους άρεσαν όλα όσα έκανα πίσω στην Αμερική. Όλα όμως άλλαξαν την πρώτη μέρα του Απριλίου.

Πήγα στο σπίτι με μια γάζα στο μάτι , προκαλοντας αναταραχή στον πατέρα μου που έτρεξε γρήγορα να δεί τι έπαθα ." Πρωταπριλιά!" , Φώναξα όταν έβγαλε ο πατέρας μου τον επίδεσμο και είδε το μάτι μου ακέραιο . Εκείνος πήρε μια βαθιά ανάσα και έφυγε για την κουζίνα.
Αργότερα το μεσημέρι , έβαλα τον μικρό να ξαπλώσει στα σκαλοπάτια που οδηγούσαν στα υπνοδωμάτια , και έριξα λίγο ψεύτικο αίμα , και έπειτα φώναξα τον πατέρα που έκανε σαν τρελός όταν είδε τον αδερφό μου , αλλά πολύ περισσότερο όταν τον είδε να σκάει στα γέλια μαζί με εμένα.
" Γιατί κανείς φάρσες συνέχεια;", Με ρώτησε αργότερα στο τραπέζι ο πατέρας ," έτσι κάνουμε στην Αμερική αυτή την ημέρα. Την λέμε " η μέρα του ηλίθιου , τού Απριλίου" . Ο πατέρας δεν μίλησε για λίγο. Ύστερα με έβαλε να του τό υποσχεθώ ότι δεν θα ξανακάνω φάρσα.
Όταν πήγε να ανοίξει το ψυγείο , τό απόγευμα, για να μας φτιάξει πίτσα, είδε ένα μεγάλο ψεύτικο ποντίκι στο μέγεθος της παλάμης ενός παιδιού . "Πρωταπριλιά!", Φώναξα και πήγα σε μια φίλη μου για το υπόλοιπο της ημέρας , αφού προηγουμένως τού είχα βάλει ταινίες πορνό στο ντιβιντι , είχα αφήσει τα ηχεία της τηλεόρασης στο τέρμα και τέλος είχα βάλει πιπέρι στα τσιγάρα του πατέρα.

Όταν γύρισα σπίτι είδα την εξώπορτα ανοιχτή , τους καναπέδες αμαπιδογυρισμενους και το τραπέζι στο σαλόνι σπασμένο . Νόμισα ότι ήταν διαρικτες και πήγα κατευθείαν στο δωμάτιο μου .
Όλα μου τα αρκουδάκια είχαν κομμένα κεφάλια και ραμμένα τα σώματα μεταξύ τους . Τα μαξιλάρια στο κρεβάτι μου μύριζαν έντονα γενετικό υλικό και το κρεβάτι μου ήταν άγαρμπα ξεστρωμένο. Στο πλάι , στην αριστερή μεριά του κρεβατιού όπου υπάρχει ένα μικρό κενό μεταξύ κρεβατιού και παραθύρου , ήταν πεσμένη η φίλη μου που την είχα στείλει στο σπίτι για να πάρει τα βιβλία μου . Ήταν εκεί κάτω. Γυμνή. Το αίμα έτρεχε ανάμεσα από τα πόδια της και το κεφάλι της είχε γυρίσει 360 μοίρες , έχοντας άμεση επαφή με τά νεκρά μάτια της που είχαν βουρκοσει από το κλάμα .
Έτρεξα γρήγορα στο δωμάτιο του αδερφού μου για να δω το κρεβάτι του άδειο .
Ξαφνικά άκουσα βήματα από το μπάνιο. Έτρεξα αμέσως και κρύφτηκα στην ντουλάπα.
Η πόρτα της ντουλάπας άνοιξε αργά , και τον είδα. Είδα το γυμνό του σώμα να έχει καλυφθεί με αίμα . Είδα το αριστερό του χέρι να κρατάει το ξεκοιλιασμενο σώμα του αδερφού μου από την γλώσσα. Τα μάτια του ήταν ορθανοιχτα και το χαμόγελο του παγωμένο, Ανέκφραστο. Με κοίταξε έχοντας αυτό το χαμόγελο στα χείλη του λέγοντας " πρωταπριλιά!".

Ένα μικρό κορίτσι και άλλες Ιστορίες τρομουحيث تعيش القصص. اكتشف الآن