1. BÖLÜM

27 3 0
                                        

Her zaman ki gibi okula gitmek için hazırlanıyordum. Okula geldigim de yine herşey aynı Arkadaşlarım,öğretmenler, konular bile çok sıkıcı .

Sınıfa yeni biri gelse hiç fena olmaz aslında. Neyse artık koca sıkıcı okul günü bitmişti. Çok yorgundum. Eve gelince ilk işim yatağa zıplamaktı. Buna bayılırdım. Yatakta birkaç kez döndükten sonra hemen uyumuşum.
Bir kaç saat sonra annemin bağırışına
uyandım . O da ne yarın kimya sınavım vardı . En iyi olduğum ders daha doğrusu tek ders.

Uyumaya devam ettim. Sabah oldu.
Her zaman ki sitemimi uyguladım . Okula yol aldım, okula geldigim de dersin başlamasına 2 dakika kalmıştı.
Ders başladı, dersin tam ortasında sınıfa yeni biri geldi. Sınıfa ilk geldiğinde göz göze geldik . Yeni gelen çocuk kendini tanıttı. Adı Mert'ti. Dersi bana bakarak geçirmişti .
Utanmadım degil aslın da

Tenefüs oldu yanıma geldi adımı sordu .

Elif: benim adım elif seninki mert ti dimi.

Mert:evet.


Diyerek gülümsedi. O teneffüsü beraber geçirdik. Bugün okul çok hızlı geçmişti. Beni eve bıraktı. Çok mutluydum kelebekler gibi kanatlanıp uçacaktım adeta..

Hemen sabah olsun da okula gideyim istiyordum. Uyudum . Sabah çok erken kalktım hazırlandım ilk defa okula giderken makyaj yapmıştım.
Çok heyecanlıydım okula gidiş amacım değişti resmen.

Okula gittiğim de yan yana oturduk . Ve okulun inek kızları bize bakarak konuşmaya daha doğrusu bizim dedikodumuzu yapıyorlardı. Hiç şaşırmadım . Neyse ders başladı mert herseyi yapabiliyordu ben yapamıyordum mert bunu hissetti.
Ve soyle dedi.

Mert: yarın okul dan sonra bir kafede buluşup ders çalışmaya ne dersin . Dedi

Bende reddetmedim tabi . Bunu duyan inek kızlar her zamanki gibi yarin bizi takip edeceklerdi . Yarın artık bu gün du yani yarin oldu okul çıkışı buluştuk tabi o kadar süslendimki hiç bu kadar güzel olduğumu hatırlamıyorum kafeye gittiğim de kızları fark ettim ama görmemezlikten geldim. Mertte oradaydı beni bekliyordu. Beraber guzel bir ders çalışmanın ardından artık eve gitme zamanı gelmişti. Eve gelince annem mutluluğunun sebebini sordu bende " Hiç " diyerek cevap verdim. Annem anlamıştı ama karşılık vermemişti. Hemen o üstüme çöken yorgunlukla birlikte heyecanım beni hemen uykuya daldırdı.

Yarın sabah okula gittiğim de okulun yanında bulunan çardağa çağırdı. " Ne diyeceksin Mert? " diyince biraz sessizlik oluştu ve mert şöyle dedi...

Mert: ben... ben seni... ah neyse bos ver

Dedi . Ve gitti ." Mert ne oluyor yoksa beni mi seviyorsun?" Dediğim de mert "nerden anladın " diyince' ben anlarım "dedim ve bana "bunu bir çıkma teklifi olarak kabul edermisin?" dedi.. ben işte aptalca düşünmeliyim dedim tam bir malım yaaa of . Eve gidince yatağa zıpladım. Çok üzgündüm neden evet demedimki offf o gece hic uyuyamadım.

Sabah oldu okula giderken merte çıkma teklifinin karşılığında evet diyecektim ki okulun yanında mertle o inek kızlardan birini gördüm sarılıyorlardı.


Kız merti öpüyordu. Çok üzgündüm
Bune ahlaksızlıktı . Mert fark etti beni ve kolumdan tuttu yine çardaga gittik durumu açıklamaya çalıştı ama bir dakika bile konuşmasına izin vermedim. Ve gittim . Aslında hepsi o kız yüzünden olabilirdi ama çok geçti artık bitti ama bir dakika mertin bana çıkma teklifi ettiğini biliyorlar dı ama yine bitti merti sevmiyordum . Eve gidince tüm gece şarkı dinledim, resmen depresyona girdim annemi bile odaya almıyordum... Çok sinirliydim..

YANIMDA OL YETERقصص لتهوسّ بها. اكتشف الآن