İntikam- part two

775 20 10
                                    

Öncelikle arkadaşlar  kitabımı okuyan yorum yapan ve oy veren herkese teşekkür ediyorum. Siz mükemmelsiniz. Yb geç oldu biliyorum gerçekten Üzgünüm . Bora konusunda biraz abartmış olabilirim . Arkadaşlar sizin için test çözdüm... Değerimi bilin :) Yani annem test çözmezsen yb yazamazsın dedi de :D

Deniz:Hayır Gözde bütün parmaklarını kullanmıyorsun.Beynin parmaklarında olsun serçe parmğının en ucndaki hücreyi bile hissetmelisin.Hadi bir daha dene ama notayı kaçırma!

-Peki..

Notaları gerçekten hissedebiliyordum.Ama her zaman bir kopukluk oluyordu.Ya yanlış notaya basıyordum, ya da nota atlıyordum.

Tekrar tekrar denedim...

-Deniz yarın devam etsek sorun olur mu?

Deniz:Tamam ama o atladığın yerleri tekrar tekrar çalışmanı istiyorum.

-Tamam.

Deniz çantasını topladı ve kapıya doğru ilerledi.Ayy o popoya bak..Gerçi bir Louis Tomlinson poposu değil...Zaten olamazda onun ki sigortalı -_- .

-Görüşürüz.

-Bay bay.

Yine piyanonun başına geçtim. Hep aynı yerde hata yapıyordum.Yine hata yapınca piyanonun kapağını kapattım ve ağlamaya başladım.

Ne oluyor lan bana diyerekten bu seferde kahkaha atmaya başladım.Sonra deli miyim ben diye düşündüm ve tekrar ağladım.

-Gözde iyi misin?

-Benimle barışırsan olacağım...

Yanıma oturdu.

-Hadi biraz çal.

-Yapamıyorum .Hep aynı yerde hata yapıyorum.

Çenemden tutup beni kendisine doğru çevirdi.Sanırım filmlerde böyle oluyor dememe gerek yok.

-Lütfen.Benim için.

Lan şimdi inadım inatta .Bu mavişlerede hayır denilmezki..

Çaldım.Ve yine aynı yerde hata yaptım. parmaklarımı düzgün kullanamıyordum.Hiç bir şey demedim.Hala biraz ağlıyordum.

-Yanlış çaldım.

James:Özür dilerim tamam mı?Bora yı birden karşımda görünce çıldırdım.Birden gözüme Ash ile Sam geldi.Onlar benim hiç sahip olamadığım ... İşte aynı şeyleri başka bir pencerede görmüştüm ben.

Vay be. Şu an kendimi dert babası gibi hissediyordum.Aynı zamanda şaşkındım.Ciddi anlamda.

-Dur tahmin edeyim... Bunlar senin en iyi arkadaşlarındı hatta Ash sevgilindi.Ve sen onları öyle görünce sinirlendin ve onlarla bir daha asla konuşmadın. Ama sen ciddi anlamda tramba geçiriyordun ve bunu atlatman için sadece yanında Dolly vardı.

-Nerden anladın? Aslına bakarsan Türkiye ye gelme amacım buydu.

-Sen hiç film izlemiyor musun?Ya da kitap okumuyor musun? Gerçi Dolly yerine yolda tanıştıkları biri oluyor ve sobra evleniyorlar ama...OHAAA..Bu durumda sen Dolly ile evlenmelisin.

-Gözde bak ciddiyim İngilterede tanıdığım çok iyi psikologlar var..

-Hani annen gil ile gelecektin?

-Ben hem seni merak ettiğim için erken gelmiştim yani telefonlarımı açmadığın için.Gerçi Elif teyzeyi aramıştım ama..Hıı bu arada annem gil sanırım tamamen Türkiye ye yerleşmeyi düşünüyorlar. Bu arada bir kız kardeşim oldu . Gerçi Jessica çok kıskandı ama neyse. Anneme biraz senden bahsetmiş olabilir. Ve yeni bebeğe sen isim koy istedi şimdilik adı Max.

MAVİ DÜŞLERHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin