2

337 26 4
                                    

Ik zit aan m'n tafel. Met hete thee in m'n handen. Naar buiten, starend.

4 maanden.

De tijd dat ik mijn familie, Achraf en iedereen daar niet meer heb gezien.
Ik woon nu in een huisje, als ik huisje zeg zeg ik huisje. Mijn woonkamer is mijn slaapkamer en voor de rest en heel klein badkamertje en keuken.

Ik heb niet genoeg geld om iets anders te huren. Ik ben wel aan het sparen. Ik werk in een klein restaurantje in de buurt. Die het ok doet. Ik ben een ober daar.
Maar, alhamdullilah.

Ik ben teminste niet bij chaïma, dat is het ergste voor mij.

Ik sta op en ik vul mijn tas met mijn nodige dingen zoals sleutels, een beetje geld en mijn iphone 4s die ik van mijn buurvrouw, Amelie heb gekregen. Een hele aardige oude vrouw die naast mij woont.

Ze heeft ook geldproblemen maar ze is stillentjes aan uit haar geldproblemen aan het geraken. Haar grootste probleem is eenzaamheid. Ze is zo eenzaam en de enige persoon die eens langskomt is haar verpleegster en ik.

Ik kom langs op een woensdag omdat ik het leuk vind bij haar en ze het erg apprecieert dat ik eens langskom en ze gezelschap heeft. Het houd haar sterk na het overlijden van haar man.

Ik ga de deur uit en ik wandel naar het restaurantje in de buurt.
Er zijn nog 2 andere marokkaanse meisjes die daar werken, Ilham en Sara. Echt twee schatjes, met problemen net zoals mij.

Als ik er ben meld ik me aan en ik begin met werken tot dat ik Ilham zie.

"Heyy schatt! Hoe gaat het?"

Haar vader is marokkaans en haat moeder is Colombiaans

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Haar vader is marokkaans en haat moeder is Colombiaans. Ze is werkelijk waar prachtig van buiten en vanbinnen en ze heeft een energievolle karakter. Ze is heel nieuwschierig wat soms nadelen met zich mee kan brengen. Ze is echt gek in dr hoofd en heeft schijt aan iedereen.
But i love her.

Haar ouders zijn gescheiden toen ze 15 was en sinds dien is ze een sinsdien is ze een zogezegde 'rebel' geworden en heeft haar moeder haar letterlijk gedumpt, en moest ze haar plan trekken.

"Sorry.. Asmah en fuck you Ilham waarom wachtte je niet op me?"

Daar hebben we Sara

Volbloeds Marokkaans

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Volbloeds Marokkaans. Een meer rustig sirieus type die heel betrouwbaar is, echt een real one. Als je haar als vriendin hebt kan je letterlijk alles bij haar kwijt. Ze is ook het buurmeisje van Ilham en daardoor kennen ze elkaar ook.

Ze kan ook gek doen en dat wil je echt wel zien. Haar verhaal is: ze heeft het uitgemaakt met haat ex-vriendje omdat hij een fucking psychopaat is, en dan ging hij fake naaktfotos van haar verspreiden. Haar ouders wouden haar eerst naar Marokko sturen maar ze is weggelopen een paar maandjes terug. Meskiena.

Haar passie is kickboxen. Dat is gewoon haar plaats.

Ilham stak haat tong uit

"Je was te laaat Sara je moet echt sneller zijn in het leven".
Ilham en Sara kwamen naar me toe en we gaven elkaar een groepsknuffel.
"Lets make some money girllss".

--
Onze dienst is voorbij en we mogen weg.

"Ik ga trainen" zegt Sara.
"Asmah, mischien kan je wel meekomen?".

"Wacht, ik? En kickboxen? Grappig". Zeg ik sarcastisch.

"Ik ben sirieus! Je zal het echt leuk vinden! Het is mijn passie! Je zal er verslaafd aan worden!" Nog eventjes en deze heeft hartjes ogen.

"Ik.. weetje wat why not? Maar ik ga wel even naar huis toe, ik ben tering moe". Zeg ik met m'n armen overelkaar.

"Je bent maar een ober gekkie, get your shit together and movee! Je moet genieten van je leven!" Zegt Ilham bhel chi zeekoe.

"Oke oke, maar dan gaan we alle drie!".

Er komt vandaag nog een deeltje! Dankje voor het lezen en druk op het sterretje daar benedenn byee❤❤

PainWhere stories live. Discover now