Nilayın Taşınmasına 1 gün kaldı...

122 5 0
                                    

Size 1. bölümde atladığım bir şeyi söylemek istiyorum kitaptaki ismim sinem Neyse devam edelim, Çok mutluydum ki saatimin sesi bana ninni gibi gelmişti. Dün Cuma'ydı. Bugün Cumartesi.Kalkıp üstüme eşofmanlarımı giyip elime süpürgeyi kaptığım gibi boş odayı süpürmekle başladım Ustaları aradım ve odasına duvar kağıdı kaplattırdım. duvarına tablo astım.ve odanın işi bitmişti odası okadar güzel olmuştu ki kendi odamı  buraya taşıyabilirdim :D sonra Nilay aradı ve Moralinin bozuk olduğunu söyledi.Ağlamaklı konuşuyordu ki ben de neredeyse ağlıycaktım.İşimi bitirdim ve yürüyüşe çıktım. Telefonum çalıyordu ve arayan kankim Nilaydı.Aslında biz 3 silahşördük ama Nilayla araları açıldığı için pek fazla konuşmuyorduk.Sonuçta Nilaya yamuk yapan banada yapmış olur. Neyse fazla bekletmeden telefonu açtım;

Alo? Nilaycım noldu? telefonda anlatılacak bişey değilse ben gelebilirim.Nilay:ağlamaklı"sen gelsen daha iyi olur" Dedi ve telefonu kapattı.

Şimdi noldu bu kıza ya daha sabah halletiğimizi sanıyordum meğer yanılıyormuşum. Evine geldiğimde depresyona girmiş.Her yerde nutella kavanozları var ve koli koli almış.Allah ben depresyonda olan bir Nilay düşünemiyorum :D Her neyse abisiyle kavga etmiş.Sanırım fena kızmış ve kırılmış.Bende onu mutlu edebilmek için yarın bana taşınacağını ve çizimlerimizi birgün beğenileceğini hayal edip anlattım neyseki biraz olsada sinirini bastırdım.Bende kendi evime döndüm ve üzerimi değiştirip uyudum.

KURALLAR ÇİĞNENMEK İÇİN VARDIRHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin