İlk röportaj -sanirimbadgirl-

711 31 5
                                    

Sanirimbadgirl ile yapılan -ilk- röportaj ! :)

+Yabancı'yı okumaya nasıl başladın?

-Bu sene yeni bir dersaneye başladım.Yeni arkadaşlar bulmuştum.O arkadaşlarımdan bir tanesi sürekli “Yabancı” ,”Ediz”,”Doğa” filan diyordu.Bende merak ettim.Arkadaşıma sordum.Anlatmaya başladı.Wattpad’i duyuyordum başkalarından ama hikayelerinden hiç birini bilmiyorum.Arkadaşımda ballandıra ballandıra,heyecanlı heyecanlı anlatmaya başlayınca bende eve gider gitmez üyelik açtım kendime.Yabancı’yı kütüphaneme ekledim ve okumaya başladım.İlk gece bilgisarımdan okuduğumda 17.bölüme kadar gelebilmiştim ve saat 1 di.Annem kızmasıyla uyudum.Tabi ertesi günü annem yasakladığını söyledi bana.Benden apartmandaki arkadaşıma her akşam çıkıp okumaya başladım.3 gün içinde de bitirdim.

+Ediz'in en çok sevdiğin huyu nedir?

-Her ne kadar Doğa’ya sert davransada onun kalbini kırsada o sertliğini,korumacılığını,Doğa için endişelenmesini seviyorum.Aslında Ediz’in her huyunu seviyorum ben.Ama biraz önceki saydıklarım favorilerim.

+Hikayede ki en sevdiğin olay?

-Biraz psikopat oldğum için 39.bölümde Doğa’nın  morfinsiz  dikilme olayı en sevdiğim.En az 20-30 kere okumuşumdur. (Aynenn bende :D)

+Öznur'un yerinde olsaydın hikayeyi nasıl devam ettirirdin?

-Öznur gerçekten hep en beklenmedik şeyleri yazıp bizlere sunuyor.Onun yerinde olsaydım bende en beklenmediği yapardım.Ediz’i hiçbir zaman yumuşatmazdı.Doğa’ya aşık olsa bile vıcık vıcık aşklardan nefret ederim öyle bir insana çevirmezdim.Doğa’yı da aşk böceği yapmazdım tabi ki.Olayları daha karmaşık hale getirerek okuyucularda daha fazla soru işareti bırakırdım.

+Doğa'nın yerinde olsan ne yapardın?

-Onun kadar güçlü olamazdım.Hep kaçmaya çalışırdım.Ama Ediz’e büyük ihtimalle aşık olurdum.Onun davranışlarına,huylarına,dış görünüşüne.Doğa kadar cesaretli olabileceğimi sanmıyorum ama.Kolay kolay da pes etmezdim.

+Sence Ediz ve Doga'nın geleceği nasıl olacak?

-Doğa aşkını itiraf etsede Ediz hiçbir zaman kendine ve Doğa’ya aşkını itiraf edemeyecek.Karmaşık bir ilişki içinde olacaklar sürekli.Ediz sürekli Doğa’yı kıskanıp kısıtlayacak onu koruyacak ama kendisi istediğini yapacak.Doğa ise Ediz’i her ne kadar kıskansada onu kısıtlayamayacağı her zaman ki duvarlarının arkasına geçip acısını kendi içinde yaşayacak.Ama fazlasıyla ikiside yıpranacaklar geleceklerinde.

+Ediz'in en sevdiğin sözü nedir?

-“Diğer yanda sen.Diğer yanda sen ve davranışların.Diğer yanda korktuğunda bana sığınman.Ve en beteri…Diğer yanda benden korktuğunda bile bana sığınman.”

+Hikayede hosuna gitmeyen birşey oldu mu?

-Öznur’un kalemi harika.Hikaye tam anlamıyla mükemmel ilerliyor.Hep bizi şaşırtıyor.Böyle mükemmel bir hikayede tabi ki  hoşuma gitmeyen bir şey yok.

*Bu güzel röportaj için Sanirimbadgirl -Hilal- 'e çok teşekkür ediyorum :)) Yeni röportajlarla görüşmek üzere... Oy ve yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara da çok teşekkürler! :)

Yabancı Okurlarıyla RöportajHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin