7. kapitola

6.7K 343 20
                                    

Povzdechl jsem si a oblékl si ji. Najednou mi Shiro chytl ty provázky, které se měli zavázat za zády. Já si je nezavázal takže to teď udělal Shiro a otočil si mě čelem k sobě. "To mám být teď jako tvoje  osobní služka?"
"Ano dokud si nezapamatuješ, že mě se neodporuje a neubližuje." Povzdechl jsem si a  ještě douklízel to co se tam povalovalo. Potom jsem si začal sundávat zástěru a šel ke dveřím. "Jdu nakoupit." Řekl jsem, když jsem kolem něj procházel. On mě chytl a do ruky mi vtiskl peníze. "Nebudeš to kupovat za své a seznam co máš koupit jsem ti poslal na messenger, hlavně nic nezapomeň koupit, jinak tě budu muset potrestat a to já nerad." Kývl jsem, obul se a opustil byt. Než jsem zavřel tak na mě Shiro ještě křikl: "A nepokoušej utéct, vždy si tě najdu."
Došel jsem do obchodu a začal číst dlouhý nákupní seznam. No to tu budu pěkně dlouho než všechno najdu. Vzal jsem si nákupní vozík a šel hledat uvedené potraviny.
Než jsem vše našel uběhla půl hodiny. Jak dlouho jsem sakra nenakupoval? S těžkým vozíkem jsem se vydal k pokladně. Najednou mi začal zvonit mobil, volala máma, že mě přišla navštívit a že tu nejsem a kde sakra jsem, byla docela dost naštvaná, jí taky naštve každá kravina. Řekl jsem jí, že jsem ve městě a hned tam budu. Stoupl jsem si tam, kde byla nejmenší fronta a začal vyskládávat nákup na pás. Vše jsem zaplatil a nějak nacpal do tří tašek. Potom jsem rychle spěchal zpátky k Shirovi. Do jeho bytu jsem se přiřítil jak tornádo a on na mě jen s nadzvednutým obočím koukal. "Promiň, ale musím teď pryč jelikož moje matka u mě a čeká až příjdu, řekl jsem jí, že jsem ve městě a že tam za chvíli budu." Vybalil jsem na něj. On se jen uchechtl. "Fajn běž, ale až tvoje maminka odejde tak přijď, čeká tě tady vybalování nákupu a mnoho další práce." Ušklíbl se, já jen kývl a rychle odešel. Jakmile jsem byl na ulici, tak jsem se rozběhl ke mně.

Jakmile vyběhl z mého bytu, tak jsem se přemístil k oknu a sledoval jak běží po ulici. Jakmile mi zmizel z dohledu tak jsem šel překontrolovat ten jeho nákup. Po chvilce kontroly jsem usoudil, že koupil vše a správné množství a naskládal to zpět do tašky. Potom jsem se přemístil na svoji oblíbenou skálu kam nikdo nechodí, protože je sem vstup zakázán, kvůli propasti, která je pod tou skálou. Je tu klid, žádní lidé a křik a jen a jen ticho občasné zazpívání ptáčků. Hezky se tu relaxuje. Po chvíli sezení jsem se začal věnovat opět Nikkovým myšlenkám. Dostal od maminky pěkně vyhubováno, ale sám na ni byl naštvaný, že mu neřekla, že ho příjde navštívit...........

 

Doběhl jsem udýchaný k sobě do bytu a už na mě moje matka valila otázky typu jako kde jsem tak dlouho atd.... Po chvíli se uklidní a začne se vyptávat co bylo ve škole, jestli jsem si našel nějaký kamarády atd...... Na vše ji odpovím a potom jí nabídnu něco k pití, ale ona odmítne, že sem přišla je na skok a prý už odchází. Jako fakt? Jakmile zjistí, že je vše v pořádku tak se slovy ať si uklidím v pokoji odejde. To si dělá prdel já jsem běžím jak pominutej a až jsem příjdu tak ona se ani nezdrží kvůli tomu, že jí potřebují v práci a odejde. Byl jsem na ni naštvaný, tak málo se vidíme a ona odejde. Teď k Shirovi rozhodně nejdu..........

***********************************************************************************************Další kapitola. Doufám, že se líbí.

Kikina

Life with vampire!? | CZ✔️ (Probíhá korekce)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora